Téma: Film Muži v naději - názory, recenze, reference

26.01.2012 17:12
Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Odpovědí na téma: 9
Text: 

Viděli jste? Někomu fim určitě připomínal realitu a musím uznat, že na tom něco je. Kdo ale film neviděl, vřele doporučuju. Každopádně, je to komedie a to je někdy život taky.

Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
26.01.2012 18:44 Uživatel: MitsCa
Téma: Film Muži v naději - názory, recenze, reference
Text uživatele: 

Viděl jsem a dobré! Nečekal jsem to, moc se mi na to nechtělo.

 
26.01.2012 18:49 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Film Muži v naději - názory, recenze, reference
Text uživatele: 

Mně byl dán tip, stáhla jsem a leželo mi to tady týden. Pak jsem na to koukla a opravdu jsem se dobře bavila. Proto mě napadlo, že se podělím.

 
30.01.2012 00:57 Uživatel: Chiquita
Věk:  24
Banana.png
1000-2000
Téma: Film Muži v naději - názory, recenze, reference
Text uživatele: 

Teď jsem si toho tématu všimla, shodou okolností jsem sem před chvílí dávala odkaz na tenhle film jako návod na "test plodnosti bez toho aby to chlap věděl" laugh každopádně film je to super, možná trošku vyhnaný do extrému, ale přesto ze života. v záporných recenzích se často objevuje že omlouvá a schvaluje nevěru - tihle lidé ho buďto nedokoukali, nebo totálně nepochopili... Já ho rozhodně můžu jen doporučit smile Btw, z ulož to už to zmizelo, někdo to hodil na youtube - tak šup na to, než to zmizí i odtamtud laugh

 
30.01.2012 07:56 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Film Muži v naději - názory, recenze, reference
Text uživatele: 

Super, jsi šikula. Mrkající

 
30.01.2012 11:32 Uživatel: raduna 25
Věk:  25
0-100
Téma: Film Muži v naději - názory, recenze, reference
Text uživatele: 

zrovna včera jsem si to stáhla z ulož to... tak nevím kdy to zmizelo

 
30.01.2012 11:37 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Film Muži v naději - názory, recenze, reference
Text uživatele: 

Ano, je to tam, jen to přemístili sem.

 
30.01.2012 10:27 Uživatel: Leňa
Věk:  45
1058[1].jpg
1000-2000
Téma: Film Muži v naději - názory, recenze, reference
Text uživatele: 

Musím s Tebou souhlasit, Chiquito-není(! )to schvalování nevěry.Byla jsem na tom loni v kině a moc se mi to líbilo. A Bolek je vážně úžasný, v takové roli jsem ho ještě neiděla. A jeho žena uměla brát některé věci tak, jak to umí málokterá. Ještě pořád se učím....i když s partnerovou něvěrou naštěstí(! )se já nikdy nesetkala.

 
30.01.2012 10:31 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Film Muži v naději - názory, recenze, reference
Text uživatele: 

Tak jsem se na to mrkla a nenadchlo mě to. Možná proto, že těch filmů už je tolik s podobným humorem, že už mi to nic neřeklo.  Ale třeba Ženy v pokušení se mi líbil moc.  

 
30.01.2012 17:34 Uživatel: Rybka
Téma: Film Muži v naději - názory, recenze, reference
Text uživatele: 

Tak jsem to před chvílí zkoukla na Chiqutino doporučení na you tube a velice jsem se pobavila. Už díky hercům v hlavních rolích, které mám všechny tři moc ráda a i ten příběh byl zajímavý.... takový ze života.

 

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Film Muži v naději - názory, recenze, reference
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 2
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 1 Téma
Počet témat celkem: 16045
Počet odpovědí celkem: 173003
Počet registrovaných: 4840 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Souziti s parnerem, roznilne zvyky?
Nejkomentovanější za 7 dní: Souziti s parnerem, roznilne zvyky?
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny