Téma: Film Parfém: Příběh vraha - reference, recenze, diskuze, názory

25.02.2013 19:34
Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město: Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Odpovědí na téma: 8
Text: 

Ahoj. Včera v televizi dávali velmi hezký film Parfém: Příběh vraha. Film mi celý den leží v hlavě (což se mi už dlouho nestalo). Všem doporučuji. Je to film o posedlosti mladého muže. Víc říkat nebudu, podívejte se sami.

Video na ulozto.cz

 


 

 

 

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 2640x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Film Parfém: Příběh vraha - reference, rezence, diskuze, názory
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
25.02.2013 20:23 Uživatel: Julie
Téma: Film Parfém: Příběh vraha - reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

   Vraha?   Když já se nerada bojím.

 
26.02.2013 01:54 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Film Parfém: Příběh vraha - reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Chvilkama je to i lehce agresivní, spíš mě ale zaujal ten příběh a asi hodně i ten závěr. Je takový monstrozní. Nejvíc mi vadí, když na konci filmu nedojde k zásadnímu rozuzlení a já si řeknu "no … a co dál? " Ale ono nic, protože je už konec. Tak přesně toto u tohoto filmu není. Je to propracované a hezky natočené.

 
25.02.2013 20:42 Uživatel: Pluto
1482619599_pluto13.gif
7000-8000
Téma: Film Parfém: Příběh vraha - reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Tento film jsem, Avatárku, viděl dvakrát.  

 
25.02.2013 20:44 Uživatel: Beu_Pet
Věk:  32

Město:Hradec Králové

WeeMee-net.jpg
Téma: Film Parfém: Příběh vraha - reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Jj, je to hustej film

 
25.02.2013 21:20 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Film Parfém: Příběh vraha - reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Ale i hezký.

 
26.02.2013 00:59 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Film Parfém: Příběh vraha - reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Díky, stáhnu 

 
26.02.2013 05:16 Uživatel: Studna
0-100
Téma: Film Parfém: Příběh vraha - reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Na tento film jsem se, když se objevil ke stažení, dívala kvůli tomu, že tam hrál Dustin H. To byl jediný důvod, nakonec se z filmu stal můj oblíbený, a to nejen kvůli Dustinovi, naopak. Má pro mě silný náboj, člověk na jednu stranu toho hocha chápe, na druhou odsuzuje…, zkrátka, jak psal Avatárek, člověku to leží v hlavě

 
26.02.2013 07:38 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Film Parfém: Příběh vraha - reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Film je to luxusní, viděla jsem ho už dávno, opravdu stojí za to si jej pustit.  

Ale kdo má možnost, ať si stáhne verzi do sluchátek jako povídku, pokud si rovnou nechce přečíst knihu, to je teprve lahoda. Tomu se ani film nevyrovná.  

Ostatně jako vždy, když je kniha zfilmována, málokdy se jí film vyrovná.  

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Film Parfém: Příběh vraha - reference, recenze, diskuze, názory
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 5
Nová témata dnes: 1
Dneska bylo odpovězeno na: 3 témata
Počet témat celkem: 16043
Počet odpovědí celkem: 172981
Počet registrovaných: 4840 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: nechtěně
Nejkomentovanější za 7 dní: Nejistota
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny