Téma: Seriál Ako som prežil - diskuze, názory, reference, recenze

02.01.2012 21:31
Uživatel: filbar(programátor webu)
Věk:  26

Město: Ostrava

931.gif
My status
100-500
Administrátor
Odpovědí na téma: 8
Text: 

Dneska večer jsem vyzkoušel nový seriál, který běží na Primě a jmenuje se Ako som prežil. Po shlédnutí prvního dílu musím konstatovat, že naší slovenští tvůrci jsou o mnoho šikovnější, než ti čeští a konečně se je na co v TV v pondělí a ve středu dívat, protože natočené příběhy jsou opravdu mistrná práce na rozdíl od českých nudných seriálů, kterými byl člověk v poslední době oblbován.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 6452x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Seriál Ako som prežil - názory, reference, recenze
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
02.01.2012 22:01 Uživatel: Medvěd
Věk:  50

Město:Valašské království

5000-6000
Téma: Seriál Ako som prežil - diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

No nic moc veselé pocity jsem z toho neměl, uvažoval jsem nad tím, jak bych se zachoval já... Raději na to nemyslet, hodina je ideální délka na pocuchání nervů...

 
02.01.2012 22:38 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Seriál Ako som prežil - diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Díky za tip, kouknu se, jestli to bude na stažení...

 
03.01.2012 08:43 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Seriál Ako som prežil - diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Viděla jsem kousek a tak mne to rozhodilo, že jsem to musela přepnout. Měla jsem štěstí zrovna na stěžejní moment seriálu a slzy jako hrachy se mi valili po tváři.  
Tohle jsou opravdové starosti, vše ostatní je řešitelné.  

 
04.01.2012 02:59 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Seriál Ako som prežil - diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

O seriálu Ako som prežil si myslím, že si nic nemyslím, protože jsem jeho první díl neviděl smile

 
08.01.2012 00:29 Uživatel: karinklarova
Věk:  44
Téma: Seriál Ako som prežil - diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

mrzí mě že jsem neviděla první díl.Myslela jsem že si to budu moc skouknout  na PC a nic Zamračený

 
15.01.2012 08:43 Uživatel: alecram
Téma: Seriál Ako som prežil - diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

já na to koukám na tv joj v archivu, už mi zbývají jen tři díly.Je to opravdu zajímavý, žádná oddychovka....vždycky mne to vtáhne do děje a dlouho nad tím přemýšlím.

 
10.01.2012 09:52 Uživatel:
Věk:  25
Téma: Seriál Ako som prežil - diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak to naprosto souhlasím. Je to opravdu vynikající seriál, který je výborně zahraný. Nevím, jak bych to přesně popsal, ale ten seriál je živý, doopravdický, lidský..... 4lověk se do toho úplně vžije a s těmi lidmi to prožívá. Prostě herci jsou špička. Tenhle seriál mě opravdu baví.

 
13.01.2012 08:24 Uživatel: danybur
Věk:  35
Téma: Seriál Ako som prežil - diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Super seriál!!! Těšila jsem se, že najdu i první dva díly, které jsem neviděla, ale marně. Nevíte někdo, kde by se daly dohledat?

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Seriál Ako som prežil - diskuze, názory, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny