Téma: EET pokladna - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze

24.05.2017 12:51
Uživatel: Filip.filda
Věk:  45
Odpovědí na téma: 8
Text: 

Je zde nekdo z rad podnikatelu? Zajimalo by me, jakou EET pokladnu uzivate…?

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 1026x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: EET pokladny
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
24.05.2017 15:35 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: EET pokladna - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

co je EET pokladna? Elektronicka Evidence Trzeb,, pokud uz ted na necem vystavujes faktury/ucty tak ve vetsine pripadu staci kontaktovat dodavatele programu ktery uz mas a jen ho zaktualizovat, EET neni nic vic nez ze ti na ucet ktery tisknes zakaznikovi priskoci par radku s kodama, datum a cas vytisteni

 

ono jak kazdy strasne hleda eet pokladny tak to fakt vypada ze do ted vsichni kradli protoze nemaji ani program

 

potrebujes, pocitac, tiskarnu, net + program ktery sezenes i za litr vcetne EET, ja zaktualizoval svuj program za 300, - myslim a cele EET mam vyresene, pokud ho teda zacnu pouzivat

 
06.11.2017 20:14 Uživatel: Silvina
Věk:  26

Město:pokladna

Téma: EET pokladna - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

zdravím vás, chtěla bych začít podnikat a s tím souvisí i pokladna, eete pokladna… myslíte že mě můžete někdo nějak zaškolit? co a jak? vůbec se v tom nevyznám…

 
06.11.2017 20:26 Uživatel: Kateřinaa
Věk:  50
Téma: EET pokladna - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Dost záleží na tom, co chceš dělat - v čem chceš podnikat.

Třeba se na tebe EET ani nevztahují - to třeba kdybys nepřijímala žádné hotovostní platby.  

O zaškolení nevím, ale portál s nejpodrobnějšími infrmacemi je myslím:

http://www.jakpodnikat.cz/

 

 
27.11.2017 16:11 Uživatel: mastra
Věk:  28

Město:nový bydžov

Téma: EET pokladna - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Jak říká kolega - záleží, v jakém oboru chceš podnikat, zda budou nějaké příjmy v hotovosti či nikoliv.

Potom záleží na tom, jak velkou a drahou EET pokladnu budeš potřebovat. To se různí, viz např. :  http://www.consulta.cz/maloobchody-stredni-prodejny

 
13.11.2017 12:53 Uživatel: Elišška
Věk:  33
Téma: EET pokladna - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: prosím… jsem v koncích… prodávám na trhách a potřebovala bych poradit s tou eet pokladnou… vůbec nevím která bije co a jak, ale prostě v roce 2018 ji budu muset mít… poradíte prosím?
 
13.11.2017 20:44 Uživatel: Paní Colombová
Věk:  33
pani-colombova.png
500-1000
Administrátor
Téma: EET pokladna - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Zkus mrknout na rady sem: EET (zdroj: www.bezplatnapravniporadna.cz)

 
04.12.2017 12:59 Uživatel: Janika
Věk:  33
Téma: EET pokladna - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: já vám nevím, ale přijde mi to ujeté abych jako prodejkyně na trhách měla eet kasu. to se prostě v té rychlosti nedá stíhat tak nevím co a jak, ale budu si muset nějakou pořídit
 
04.12.2017 17:12 Uživatel: Paní Colombová
Věk:  33
pani-colombova.png
500-1000
Administrátor
Téma: EET pokladna - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

 

 Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.

Přezdívky:

  • Elišška
  • Janika

 

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: EET pokladna - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny