Téma: EET pokladna - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze

24.05.2017 11:51
Uživatel: Filip.filda
Věk:  45
Odpovědí na téma: 9
Text: 

Je zde nekdo z rad podnikatelu? Zajimalo by me, jakou EET pokladnu uzivate…?

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 1918x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: EET pokladny
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
24.05.2017 14:35 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: EET pokladna - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

co je EET pokladna? Elektronicka Evidence Trzeb,, pokud uz ted na necem vystavujes faktury/ucty tak ve vetsine pripadu staci kontaktovat dodavatele programu ktery uz mas a jen ho zaktualizovat, EET neni nic vic nez ze ti na ucet ktery tisknes zakaznikovi priskoci par radku s kodama, datum a cas vytisteni

 

ono jak kazdy strasne hleda eet pokladny tak to fakt vypada ze do ted vsichni kradli protoze nemaji ani program

 

potrebujes, pocitac, tiskarnu, net + program ktery sezenes i za litr vcetne EET, ja zaktualizoval svuj program za 300, - myslim a cele EET mam vyresene, pokud ho teda zacnu pouzivat

 
06.11.2017 19:14 Uživatel: Silvina
Věk:  26

Město:pokladna

Téma: EET pokladna - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

zdravím vás, chtěla bych začít podnikat a s tím souvisí i pokladna, eete pokladna… myslíte že mě můžete někdo nějak zaškolit? co a jak? vůbec se v tom nevyznám…

 
06.11.2017 19:26 Uživatel: Kateřinaa
Věk:  50
Téma: EET pokladna - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Dost záleží na tom, co chceš dělat - v čem chceš podnikat.

Třeba se na tebe EET ani nevztahují - to třeba kdybys nepřijímala žádné hotovostní platby.  

O zaškolení nevím, ale portál s nejpodrobnějšími infrmacemi je myslím:

http://www.jakpodnikat.cz/

 

 
27.11.2017 15:11 Uživatel: mastra
Věk:  28

Město:nový bydžov

Téma: EET pokladna - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Jak říká kolega - záleží, v jakém oboru chceš podnikat, zda budou nějaké příjmy v hotovosti či nikoliv.

Potom záleží na tom, jak velkou a drahou EET pokladnu budeš potřebovat. To se různí, viz např. :  http://www.consulta.cz/maloobchody-stredni-prodejny

 
13.11.2017 11:53 Uživatel: Elišška
Věk:  33
Téma: EET pokladna - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: prosím… jsem v koncích… prodávám na trhách a potřebovala bych poradit s tou eet pokladnou… vůbec nevím která bije co a jak, ale prostě v roce 2018 ji budu muset mít… poradíte prosím?
 
13.11.2017 19:44 Uživatel: Paní Colombová
Věk:  33
pani-colombova.png
500-1000
Administrátor
Téma: EET pokladna - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Zkus mrknout na rady sem: EET (zdroj: www.bezplatnapravniporadna.cz)

 
04.12.2017 11:59 Uživatel: Janika
Věk:  33
Téma: EET pokladna - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: já vám nevím, ale přijde mi to ujeté abych jako prodejkyně na trhách měla eet kasu. to se prostě v té rychlosti nedá stíhat tak nevím co a jak, ale budu si muset nějakou pořídit
 
04.12.2017 16:12 Uživatel: Paní Colombová
Věk:  33
pani-colombova.png
500-1000
Administrátor
Téma: EET pokladna - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

 

 Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.

Přezdívky:

  • Elišška
  • Janika

 

 
29.06.2020 13:08 Uživatel: Stanka B
Věk:  29

Město:Praha

Téma: EET pokladna - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den, děkuji za tipy které tu padly. Já se pořád rozhoduji, kterou pokladnu vybrat. Ale co je teď pro mě téma číslo jedna je získání certifikátu. Snažím se postupovat podle návodu tady, ale popravdě nejsem žádný počítačový fanda, takže se tím prokousávám opravdu pomalu : /

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: EET pokladna - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny