Téma: Bezdotykový dávkovač mýdla DETTOL - názory, diskuze, zkušenosti, reference, recenze

21.05.2011 13:51
Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město: Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Odpovědí na téma: 31
Text: 

Tak už víme, že Activia pečuje o naši imunitu, Bref likviduje zaručeně bakterie v našem záchodě a teď tu máme další "krám" do domácnosti za 220 Kč - bezdotykový dávkovač mýdla Dettol.

Naše imunita bude stále více a více zahálet, za chvilku budeme znát bakterie možná tak z madla vozíku v supermarketu a to bude naše imunita v šoku, co se to děje.  

Schválně odkud si myslíte, že vznikla alergie a proč máme najednou tolik alergiků? Můžeme poděkovat nepřirozené čistotě, která začíná být v našich domácnostech, dále samozřejmě taky chemizaci našeho prostředí a naší stravy. Vzpomeňte si, když jsme byli mladí - jedly se jahody ze záhonku, podobné to bylo u třešní - přímo ze stromu.

A teď vše polít savem, než to sníme, protože proboha! Jsou tam bakterie!!! (pardon, trošku přeháním, ale tipuju, že určitě nějaká firma přijde s tím, že když si ovoce nepolijeme jejich přípravkem, budou tam bakterie, které nás dozajista do 3 dnů zabijí).

Ach jo. Snad zvítězí rozum nás vcelku chytrých českých lidí (v porovnání např. s USA) a logika nad tolik vtíravými reklamami, které nám ukazují a vsugerovávají nebezpečí, která neexistují. Reklama vede k nepřirozenému chování, které se nám vymstí (vlastně už vymstilo právě v podobě alergiků).

Osobně doporučuji vydat nějaké varování, že děti nesmí na písek - v písku je totiž mnoho bakterií a to by mohl být dozajista jejich konec. Informaci, že děti chodily na písek 1000 let ignorujte. Jsou tam bakterie a basta fidli. Mrkající

Nechci vypadat jako škarohlíd, ale fakt to s tou hygienou nepřehánějte a občas snězte i to, co vám v kuchyni upadne na zem … ono vám to neuškodí a rozhodně nezabije, i když na tom bude pár bakterií (které zlividuje kyselina chlorovodíková, kterou máme každý v žaludku Pohodový).

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 10965x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Bezdotykový dávkovač mýdla DETTOL - názor
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
21.05.2011 11:57 Uživatel: Chiquita
Věk:  24
Banana.png
1000-2000
Téma: Bezdotykový dávkovač mýdla DETTOL - názory, diskuze, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

naprosty souhlas... nejzdravejsi deti nejsou ty nejcistejsi, ale ty co se jako male valely pekne na zemi s domacima zviratama a jedly co je napadlo... za chvili se budou prodavat sterilni koule, do kterych dite zavrete a budete ho pred sebou venku kutalet, aby se nemohlo potkat s nejakou bakterii :D

 
21.05.2011 12:05 Uživatel: Medvěd
Věk:  50

Město:Valašské království

Na příjmu
5000-6000
Téma: Bezdotykový dávkovač mýdla DETTOL - názory, diskuze, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

Jak jsem začal číst tu větu o sterilních koulích, tož jsem se trochu vyděsil, ale potom jsem ji dočetl... Nevinný

 
21.05.2011 15:49 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Bezdotykový dávkovač mýdla DETTOL - názory, diskuze, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

taky mě to trošku vyděsilo laugh

 
21.05.2011 18:23 Uživatel: Chiquita
Věk:  24
Banana.png
1000-2000
Téma: Bezdotykový dávkovač mýdla DETTOL - názory, diskuze, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

no jo no jo, pardon, kdyz to po sobe ted ctu, asi to mohlo zpocatku pusobit ponekud... zvlastne :D

 
21.05.2011 17:36 Uživatel: Julie
Téma: Bezdotykový dávkovač mýdla DETTOL - názory, diskuze, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

   Na Savo mi nesahejte. Mrkající

 
21.05.2011 17:41 Uživatel: Beu_Pet
Věk:  32

Město:Hradec Králové

WeeMee-net.jpg
Téma: Bezdotykový dávkovač mýdla DETTOL - názory, diskuze, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

ANO SOUHLASÍM!!!...z toho plyne, že moje děti nejsou alergici ptz jsou "prasata". Co si utrhnou na zahradě hned snědí, mléko pijou rovnou u krávy, sváču si nosí na zápraží, jedí napůl s psinama, když jim něco spadne tak na to fouknou a snědí to, vyvalejí se s maličkýma proužkatýma prasátkama v blátě. Občas ochutnávají cizí jídlo...kočičí granule, psí plechovky, oves u koně. . . 

 
21.05.2011 18:30 Uživatel: Julie
Téma: Bezdotykový dávkovač mýdla DETTOL - názory, diskuze, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

   V tom případě mám doma alergické čuně.

 
21.05.2011 20:26 Uživatel: Beu_Pet
Věk:  32

Město:Hradec Králové

WeeMee-net.jpg
Téma: Bezdotykový dávkovač mýdla DETTOL - názory, diskuze, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

Máš doma výjimku potvrzující pravidlo.

 
21.09.2011 06:23 Uživatel: Kelly
Věk:  43
Téma: Bezdotykový dávkovač mýdla DETTOL - názory, diskuze, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak to je perfektní odpověď,jako bych se viděla za mladada.Moje dítě vyrůstalo podobně a je zdravé jako řípa.Naštěstí takové raklamy jdou mimo mně.

 
21.09.2011 15:53 Uživatel: Valvetro
Věk:  21
Téma: Bezdotykový dávkovač mýdla DETTOL - názory, diskuze, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

Abych se vyjádřil k superhygienickému bezdotykovému dávkovači mýdla... Trochu mě uniká logika. Vezmu si mýdlo a umyji ruce. To znamená, že mě absolutně nezajímá jestli se před tím dotku nebo ne dávkovače. Ne snad?

 
22.09.2011 08:14 Uživatel: Chiquita
Věk:  24
Banana.png
1000-2000
Téma: Bezdotykový dávkovač mýdla DETTOL - názory, diskuze, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

Kromě toho nejdřív sahnu špinavou rukou na kohoutek, a pak, s perfektně hygienickými končetinami, se musím znovu tohoto již nehygienického zařízení dotknout, abych vypla vodu - pokud tedy nemám doma koupelnu ve stylu obchodních domů a nádraží...

 
21.09.2011 20:36 Uživatel: Indiánka
Téma: Bezdotykový dávkovač mýdla DETTOL - názory, diskuze, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

 Bezdotykový dávkovač bych domů asi nechtěla, nicméně na toalety, kde se denně pohybuje hodně lidí-hypermarkety, nádraží atd. bych rozhodně doporučlila.

Co se dětských pískovišť týče-tam už hrozí mnohem větší strašák, použité injekční jehly...

 
09.10.2011 10:36 Uživatel: tomanm2
Téma: Bezdotykový dávkovač mýdla DETTOL - názory, diskuze, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

....a při odcházení z veřejných záchodků šáhnu na kliku u dveří a opět naberu ty "miliony bakterií" a zázračný dávkovač je tedy k ničemu.

 
09.10.2011 10:51 Uživatel: Indiánka
Téma: Bezdotykový dávkovač mýdla DETTOL - názory, diskuze, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

 Ano, to jsem nedodala, tak nějak mi ty kliky přišly logické, že mi přišlo zbytečné už dodávat. Mrkající

 
09.10.2011 10:33 Uživatel: tomanm2
Téma: Bezdotykový dávkovač mýdla DETTOL - názory, diskuze, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

Vážení, přemýšleli jste někdy o smyslu této reklamy na dávkovač? Jde o to akorát tahat z lidí peníze. Přeci když použiji mechanický dávkovač a "naberu" tedy ty "miliony bakterií", tak je přeci vzápětí řádně umyji při mytí rukou a žádný drahý dávkovač nepotřebuji, Ale kšeft je kšeft, že.

 
09.10.2011 11:54 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Bezdotykový dávkovač mýdla DETTOL - názory, diskuze, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

K tomuto tématu se ještě dobře hodí reklama zobrazující se na tomto webu na další zaručený hygienický výrobek = bezdotykové odpadkové koše. Cituji: "luxusní bezdotykový odpadkový koš s infračerveným senzorem, který reguje na vzdálenost až 20m od senzoru, sám se otevře a zavře. Pomocí tohoto bezdotykového koše nepřicházíte do kontaktu s bakteriemi, chráníte tak sebe i rodinu před mikroby a bakteriemi". Co dodat?
Já se reklamou zásadně neřídím nýbrž zdravým rozumem. Nic se nemá přehánět.
Můj souhlas s názorem v příspěvku: Přirozená čistota, prostředí a strava = přirozená imunita.  

 
01.11.2011 12:04 Uživatel: martinama
Věk:  34
Téma: Bezdotykový dávkovač mýdla DETTOL - názory, diskuze, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

Moje 8 letá dcera, když viděla tu reklamu prohlásila" no mami ale to přece nevadí, že šahám na tu pumpičku, ty ruce si přece tím mýdlem co si dám na ruce umyju"

 
14.05.2014 13:35 Uživatel: Olga
Věk:  40
Téma: Bezdotykový dávkovač mýdla DETTOL - názory, diskuze, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

alt mě osobně ta reklama šokovala a přemýšlím podobně jako Vaše 8mi letá dcera…taky to bylo snad první, co mě napadlo. Do domácnosti podle mně stačí běžný dávkovač mýdla. Nechápu proč bych doma, kde jsem mezi svou rodinou měla mít nedotykový, ty by měli aplikovat na hromadná wc (supermarkety, restaurace apod.)

 
15.05.2015 14:05 Uživatel: Jordan
Věk:  34
Téma: Bezdotykový dávkovač mýdla DETTOL - názory, diskuze, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

Je to uzasna vec. lepsi jak furt mackat pouzivam jej stale nekdy je to i zabavne  

 
26.05.2015 21:04 Uživatel: Janicka8
Věk:  30
Téma: Bezdotykový dávkovač mýdla DETTOL - názory, diskuze, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

Kor kdyz mas doma deti. hodne bacilu na normalnim tady na tom ani kapka kupovala jsem na www. bezdoteku.cz

 
26.05.2015 21:43 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Bezdotykový dávkovač mýdla DETTOL - názory, diskuze, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

No, a co si myslíš, že se stane, když si doma zařídíš vše bezdotykové a sterilní a pak dítě půjde do školky, školy, ven, do obchodních center, hromadné dopravy atd. ???

 
26.05.2015 23:52 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Bezdotykový dávkovač mýdla DETTOL - názory, diskuze, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

Dany, na to myslím všichni známe odpověď.

Nicméně musím říct, že dneska jsem na chvilku o tom bezdotykovém dávkovači přemýšlela, ale ne tedy kvůli bakteriím, alébrž na záchod, tedy k umyvadlu samozřejmě, který používáme, když jsme na zahradě.

Bakterie mi jsou šumák, ale ten umakelený mýdelník a pumpička mi fakt někdy lezou na nervy. Jenže ono je to jedno, protože samomycí umyvadlo taky nemáme a holt každý po sobě tu špínu neopláchne. Tak nic nebude.

 
28.05.2015 12:25 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Bezdotykový dávkovač mýdla DETTOL - názory, diskuze, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

Veselko, to je v pohodě, protože vím, že Ty jsi to myslela z praktických důvodů a jen někam do domácnosti, i když jak píšeš, bezdotykový dávkovač bez samomycího umyvadla by to řešil jen z části a tak to stejně zůstane na dotykové ženě U nás je to stejné To asi téměř všude.

 
28.05.2015 13:30 Uživatel: Plamínek
364.jpg
Téma: Bezdotykový dávkovač mýdla DETTOL - názory, diskuze, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

Můj manžel je kutil a domácí prudil stran neustálého vylepšování. Nejdřív jsme naučili naše dvě kočky chodit na normální záchod, protože ačkoliv jsou čistotné, přece jen roznášely kočkolit na tlapkách po bytě.  To kromě nervydrásajícího kočičího výcviku zahrnovalo i složitou přípravu světla, které se samo rozsvítí, any si micky nerozbily držtičky, kdeby se jim třeba smekla na porcelánu packa a ony se zřítil yněkam mimo mísu. , ať už dovnitř nebo ven. A taky kočičí dvířka do dveří toalety.  

Potom co obě zvládky průlez dvířky, nevyděsily se ze svěrla a akrobacie na míse jim nedělala potíže, můj muž se rozhodl pro samosplachováíní.  

Rozboural celou stěnu, zakoupil závěsnou toaletu, dal tam jakýsi snímač váhy a ještě nevím co a za pohých čtrnáct dní toaleta opět fungovala. Těch čtrnáct dní jsem strávila na chalupě a muž chodil na WC do metra.

Te´d cítí, že to stále není ono, takže my te´d budeme mít samočistící záchod, manžela neuvěřitelně okouzlil ten kroužící verk, tak to se zase budu muset odstěhovat, a vypadá to že nadlouho. alt

Bezdotykový dávkovač mýdla zatím nemáme, ale až dodělá ten záchod, možná ho to napadne. , chjo.  

 
28.05.2015 17:18 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Bezdotykový dávkovač mýdla DETTOL - názory, diskuze, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

Tedy Plamínku, chlapa mám fakt šikovnýho, málokteré práce se zalekne, ale že by až takhle vymýšlel to tedy ne. Ty záchodové vychátávky jsou super.

Nechceš mi ho někdy půjčit? U nás by se mohl realizovat od rána do večera. Nějaký to jídlo by určitě dostal a čestně přísahám, že toho kdo maká si vážím a nijak (kromě práce) neobtěžuji.

 

I když to asi musí být někdy trochu o nervy, tak určitě výsledek stojí za to a k manželovi gratuluji.

 
27.05.2015 10:26 Uživatel: Janicka8
Věk:  30
Téma: Bezdotykový dávkovač mýdla DETTOL - názory, diskuze, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

Proste jsme si na to doma zvyknuli. tak ve skole atd je to jine ale doma kdyz ta moznost je tak proc ji nevyuzit.)

 
28.05.2015 13:53 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Bezdotykový dávkovač mýdla DETTOL - názory, diskuze, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

Psala jsi o dětech a hodně bacilech - proto jsem reagovala tak, jak jsem reagovala = přehnaná sterilita v domácnosti zejména pro děti není pro jejich imunitu vhodná

 
11.06.2015 20:06 Uživatel: Janicka8
Věk:  30
Téma: Bezdotykový dávkovač mýdla DETTOL - názory, diskuze, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

To mozna ne ale davkovac mydla a kos bezdotyku je super vec!

 
15.06.2015 09:49 Uživatel: Radmilka9
Věk:  47

Město:Praha

Téma: Bezdotykový dávkovač mýdla DETTOL - názory, diskuze, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

Nekdo to nemusi mit rad ty bacily ja nevim, je to urcite vymozenost do domacnosti a bacily by se na to moc chytat nemely no ale nevim no ale me se to libi je to takova blbustka 

 
15.06.2015 10:52 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Bezdotykový dávkovač mýdla DETTOL - názory, diskuze, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.


Přezdívky:

  • Janicka8
  • Radmilka9

 

 
05.09.2016 15:58 Uživatel: niand
Věk:  19
Téma: Bezdotykový dávkovač mýdla DETTOL - názory, diskuze, zkušenosti, reference, recenze
Text uživatele: 

Co se týče výběru dávkovače mýdla, pomohl mi web www.NedovolenaReklamaVeWebuMojeStarosti.cz  skvěle vám poradí, jaké kritéria při výběru dávkovače zohledňovat a na co si dávat pozor.  


Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Bezdotykový dávkovač mýdla DETTOL - názory, diskuze, zkušenosti, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
Vztah po smrti 8 481x
Není přílišná ochrana před koronavirem kontraproduktivní pro běžný život ve společnosti jiných virů a bakterií? 7 663x
Opožděná menstruace ve 14 letech - diskuze, rady 4 615x
Rychlé přibírání na váze, může za to štítná žláza? 3 600x
Anestetikum u zubaře a pak mravenčení v ruce 1 479x
skolioza a problémy s ní 4 487x
Vitamin D jak doplnit? 6 862x
Neexistuje řešení 3 613x
Zkušenosti s obtěžujícím elektronickým a jiným zářením 2 619x
Bolest na pravé straně břicha 2 649x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny