Téma: Detoxidační náplasti na chodidla Detox pharma - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze

28.08.2014 14:21
Uživatel: VAVA
Věk:  70
100-500
Odpovědí na téma: 22
Text: 

Dobrý den.

Právě jsem dočetla na starostech názor na Joalis kapky. Já jsem ale taky viděla doporučení na detoxikační náplasti na chodidla na noc. Má někdo s tím nějaké zkušenosti?

Díky Vava

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 16781x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: detoxidační náplasti na chodidla DEtox pharma
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
28.08.2014 17:12 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Detoxidační náplasti na chodidla Detox pharma - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Zkušenosti nemám. Komerční výrobky pro tento účel nikdy nekupuju. Čistím krev ("detoxikuji") zásadně bylinkama. Sbírám si je zdarma - mám radost z procházky, ze zpracování bylinek a nakonec ze zdraví.  

Krev čistící bylinky jsou kopřiva, jitrocel, rozrazil, puškvorec, tužebník, třapatovka, česnek medvědí, kručinka, libeček, kurkuma, rukola, dále artyčoky švestky, cibule a také švédské kapky - více informací o bylinkách na www.bylinkyprovsechny.cz 

 
28.08.2014 17:51 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Detoxidační náplasti na chodidla Detox pharma - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

myslim ze o tech naplastech uz je tu debata

 
02.09.2014 13:17 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Detoxidační náplasti na chodidla Detox pharma - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ano a závěr byl asi stejný - že jsou na alt ?

 
28.08.2014 17:52 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Detoxidační náplasti na chodidla Detox pharma - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Tohle téma se tu už dvakrát probíralo, snad se dozvíš co potřebuješ. ZDE a ZDE

 
09.02.2015 11:48 Uživatel: lvice
Věk:  60
Téma: Detoxidační náplasti na chodidla Detox pharma - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Můžu potvrdit, že jsou na nic, nechala jsem se nachytat a přišla jen o penízealt

 
25.03.2015 08:17 Uživatel: Bohumil Zeman
Věk:  73

Město:Okarec 12

Téma: Detoxidační náplasti na chodidla Detox pharma - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Objednal jsem si nejprve za tisíc a pak slevněnou za 2300 Poctivě jsem lepil každý den. Ke dnešnímu dni mně zbylo něco přes třicet kusů. Přestal jsem s tím předevčírem (23.3.2013) protože po té dosti dlouhé aplikaci mně v pravém koleně začala pulzující bolest (asi po 15 vteřinách se opakující) a bylo to asi po necelýcj dvou hodinách po nalepení. V návodu se uvádí, že i artroza se vylepší. Tak u mně tedy zůstala stejná, jen jsem pro výše posanou pulzující bolest musel přestat náplasti aplikovat. A je po té noční bolesti. Artroza v obou kolenou mně pochopitelně zůstala. Ani jiné zlepšení na své tělesné stránce (ale poctivě musím přiznat, že ani zhoršení) jsem nepozoroval.  Takže jediný efekt z této akce je, že jsem jako důchodce zbytečně vyhodil 3300 Kč. Budiž mně to pro příště a pro podobné nabídky dostatečným poučením.   Na závěr musím dodat, že v jednom měli pravdu. Po každé aplikaci byly ráno polštářky náplastí hnědé.  Je opravdu zajímavé, co všechno člověk dokáže vymyslet, aby ze svých bližních vytáhnul peníze.

 
30.05.2015 18:07 Uživatel: sestra slunce
Věk:  59

Město:dortmund

Téma: Detoxidační náplasti na chodidla Detox pharma - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Souhlasim, je to podvod. Nevyzkousela jsem to, protoze uz v te reklame je tolik blbosti, ze tomu sotva muze nekdo normalne myslici uverit. Muzu jen poradit svuj zpusob detoxikace. Je naprosto spolehlivy, nic nestoji, naopak s nim dost usetrite a nema krome ubytku na vaze zadne vedlejsi ucinky.

Je to nekolikadenni pust. 4 az 5 dni nic nejezte a pijte jen cistou vodu bez bublinek. Pokud musite brat pravidelne leky, berte je, ale nic navic. pokud dodrzite tuto zasadu, budete citit hlad jen asi jeden den, pak se zazivaci trakt sam vylouci a telo cerpa z tukovych zasob (ve kterych je naukladanych nejvic toxinu, ktere se tim krasne odbouravaji).

Dulezite je pit vodu bez bublinek a nemela by to byt mineralka. Nejidealnejsi je destilovana voda, ktera nejlip rozpousti a vyplavuje z tela skodlive latky. Pust by nemel trvat prilis dlouho, idealni je tech pet dni. Kdyz dodrite vsechna pravidla, nehrozi vam ani slabost nebo unava, naopak budete doslova hyrit energii. No a po skonceni zacnete normalni stavovani ovocim a cajem, pripadne varenou zeleninou. Druhy den muzete uz pridat pecivo nebo testoviny, ale prvni tri dny by jste se rozhodne meli vyhnout zivocisnym tukum a masu. Potom uz muzete jist uplne normalne.

Vyplati se takovou ocistu tela absolvovat tak jednou mesicne. Ja uz po trech mesicich potrebuji jen ctvrinu leku co predtim akonecne vztavam rano normalne, bez ztuhnutych zad a kreci v krcni pateri. Vyrazne mi taky klesl krevni tlak a uplne me opustila pylova alergie, ktera me morila 35 let.

UPOZORNUJI ALE; ZE DIABETICI ODKAZANI NA INZULIN SE MUSI BEZPODMINECNE PORADIT SE SVYM LEKAREM!!! JINAK BY MOHL BYT OHROZENY JEJICH ZIVOT!

 
31.05.2015 07:31 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Detoxidační náplasti na chodidla Detox pharma - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Mám silnou pochybnost, jestli je tento způsob (vícedenní) detoxikace zdravý. Mechanismus žaludku je v tom, že je v pohybu a jestliže je žaludek prázdný, jeho stěny třou o sebe, což podle mého názoru škodí sliznici. No, nevím … na téma upozorním admina stránek, je to lékař, snad potvrdí, nebo vyvrátí.

 
06.07.2016 19:40 Uživatel: Annabellee
Věk:  51
Téma: Detoxidační náplasti na chodidla Detox pharma - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Sliznice žaludku je potažena ochrannou vrstvou hlenu - tudíž žádné škodlivé tření nevzniká - který brání trávicím šťávám (kys. solná), aby rozleptávaly stěny žaludku.

(Pozor při dlouhodobém užívání většího množství nesteroidních antirevmatik=léky proti bolestem - acylpyrin, ibuprofen, diclofenac, indometacin… , kdy se hlenu tvoří nedostatek a hrozí poškození sliznice a krvácení do zažívacího traktu.)

 
01.06.2015 09:08 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Detoxidační náplasti na chodidla Detox pharma - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

I já mám pochyby o správnosti postupu detoxikace. Tekutiny, diabetici ad. jsou dobrá doporučení, ale nevidím důvod proč vůbec 5 dní nejíst a tím si dost drasticky narušit metabolické pochody organismu (přechod na spalování tuků). O tom, že by se někdo po 5denním nejezení cítil dobře si také nejsem jistý, jestli je pravda. Ale tak jestli to říkáte, tak bezva.  

Kdybych se chtěl detoxikovat (vůbec ale neutuším jestli jsou v mém organismu toxiny - jedy … a jaké??? ) , tak bych jedl hodně ovoce, zeleniny, zeleninová jídla, třeba jen nevařená, hodně vody, atd. , ale proč vůbec nejíst??? Nedává mi to moc smysl.  

Jinak ale děkujeme za příspěvek. Je zjevně zdrojem diskuze a bylo by super, kdyby se k němu vyjádřil i internista nebo endokrinolog, bohužel sem žádný nechodí (já jsem "jen" neurolog).  

 

Za sebe se domnívám, že nejsem ani překyselený, nemám přebytek nepřátelských kvasinek či dokonce červy (??? ) v těle. Jsem šťastný jaký jsem a víc nechci a neočekávám. Čím víc člověk nad tím přemýšlí co všechno by mu mohlo být, tím je raději, že je zdravý a nemá žádné potíže.

A užívám si to.  

 
03.05.2015 07:41 Uživatel: Sklamaná
Věk:  46

Město:Praha

Téma: Detoxidační náplasti na chodidla Detox pharma - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den. Musím se přidat k této  diskuzi, také jsem  si je koupila a žádnou změnu jsem nepoznala_ (pravda s černali, ale to bylo vše), tak jsem toho nechala a pořídila jsem si bylinky. Příroda je příroda, ale přesto jsem si jedny pořídila a používám je dodnes. Pověděl mi o nich kamarád. Ty to náplasti, nejen že čistí,  dodávaj  do těla potřebné látky, ale zároveň léčí a pomáhaj od bolesti.  Účinost této náplasti je 48 hodin! Já mám na noze vybočený kloub u palce, nemohla jsem kolikrát ani stát, jak mně to bolelo, tak jsem si udělala proužky a lepila na kloub a za dva dny jsem měla  pokoj a nejen to zmizeli mi popraskané žíly na nohách (super), když začne pobolívat, nalepím a mám pokoj. Kamarádka si vyléčila patní ostruhu atd.

Ty to náplasti jsou z Ameriky a tak je u nás nekoupíte, musí se objednat. Pozor na podvodníky a  že jich tu je v česku!!!  alt http: //xxxxxxxxxx/

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
05.01.2016 15:48 Uživatel: mgrkelly
Věk:  59
Téma: Detoxidační náplasti na chodidla Detox pharma - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

můžete mi prosím poslat odkaz wwwuváděných náplastí z amerikyna email mgrkelly@post.cz? Děkuji.

 
22.01.2016 05:11 Uživatel: zdenka lengálová
Věk:  50

Město:Libušín

Téma: Detoxidační náplasti na chodidla Detox pharma - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

prosím napištemi kde si můžu objednat vaše detoxikační náplasti z USA. dĚKUJI LENGÁLOVÁ zdenka.lengalova65@seznam.cz

 
07.06.2015 23:11 Uživatel: baloun
Věk:  60

Město:Praha

Téma: Detoxidační náplasti na chodidla Detox pharma - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Detoxikační náplasti vesměs obsahují jen popel a ztužený tuk. Po přiložení na kůži se tuk rozehřeje a popel zbarví náplast na černo nebo hnědo. K žádné detoxikaci tímto způsobem nemůže dojít. Když přiložíte náplast na žehličku a na chvíli ji zapnete, stane se totéž.

 

 
08.06.2015 21:13 Uživatel: Moni
Věk:  64

Město:Nový Jičín

Téma: Detoxidační náplasti na chodidla Detox pharma - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

jak  vidím  tak  je to samý podvod taky  jsem  si objednala  Detoxidační náplasti ale  nic   nebudu  jim   platit  to ne . dcěkují  za upozornění

 
25.02.2016 09:12 Uživatel: Leny
Věk:  60
Téma: Detoxidační náplasti na chodidla Detox pharma - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Poté, co jsem si přečetla předchozí recenze se dost děsím, ale já jsem začala tyto náplasti používat před týdnem. Již přes rok trpím silnými bolestmi vnitřního zápěstního kloubu pravé ruky, přes veškeré možné intervence lékaře, bolesti jsou v klidu, ale hlavně svoji intenzitou prakticky znemožňují pohyb zápěstí a palce pravé ruky. Po třech dnech používání nápasti (zdá se to až neuvěřitelné) se bolesti velmi zmírnily, přestala jsem používat ortézu, kloub přestal otékat a červenat po i sebemenší námaze. Ruku už jsem zase začala používat normálně. I kdyby to byl podvod a byl v tom popel, atd. , tak mě to pomáhá - zatím. Možná je to i : víra tvá Tě uzdravila. Ale už jsem věřila kde čemu a nic. Tak sna mi to vydrží… A´T si o tom myslí nebo říká kdo co chce. Zdravím a přeji všem, kteří se rozhodli náplasti vyzkoušet, aby měli štěstí, jako já

 
21.03.2016 13:46 Uživatel: sandram
Věk:  30
Téma: Detoxidační náplasti na chodidla Detox pharma - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ja jsem s detoxikaci spojenou jen vyzkousela odkyselujici napoj, jinak zadne caje atd jen smoothie z ovoce a zeleniny a takove ty klasicke tipy.

 
06.07.2016 18:33 Uživatel: Annabellee
Věk:  51
Téma: Detoxidační náplasti na chodidla Detox pharma - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Je to obyčejný podvod. Ostatně jako veškeré zázračné, čistě přírodní prostředky, které jsou porůznu inzerované s akcí, která platí "jen dnes (06.07.2016) ". Na chodidlech se žádné vylučovací orgány nenacházejí. Vylučování toxických látek se děje při filtraci krve ledvinami nebo jejich metabolickou přeměnou v jaterních buňkách, odkud se dostávají přes trávicí systém ven z těla. V malé míře se vylučují i potem, hleny, dechem. Zkuste náplast lehce navlhčit a postavit na ni šálek teplého čaje- s náplastí se stane se to samé, co do rána na chodidle. Cítíte-li se lépe, je to placebo efekt čili přání otcem myšlenky. Odchodem jedů ven z těla to způsobeno NENÍ. Za ty peníze si raději kupte bylinkový čaj na podporu ledvin, čerstvou zeleninu, zrní a ořechy. S trochou pohybu uděláte pro zdraví, snížení váhy, zvýšení energie a dlouhověkost něco doopravdy prospěšného. Detoxikační náplast na chodidle vyměňte za náplast obyčejnou-vyjde Vás to levněji s dobrým pocitem, že se nenecháte oblbovat a nedotujete podvodníky ze své kapsy, jako bonusem navíc. Že jde minimálně o klamavou reklamu je poznat i z toho, že NANOMETR JE MILIONTINA MILIMETRU=MILIARDTINA METRU. Údajné "zrno turmalínu" má podlle reklamy 2 TISÍCINY MILIMETRU-o nanotechnologii tedy nemůže být řeč. Kromě toho je infračervené záření totéž co teplo a při tak nepatrných rozměrech je uvedené tvrzení o aktivaci reflexních bodů na chodidlech dlouhovlným infračerveným zářením naprosto nesmyslné. I kdyby bylo zrno turmalínu v náplasti velké jak holubí vejce, jako tepelný zářič fungovat sám od sebe nebude, což si můžete ověřit s libovolným kusem šutru.

Nikde není uvedena adresa sídla, IČO, DIČ ani email na firmu Detox Pharma jako výhradního distributora v ČR. Výrobce je z Marylandu v USA. Po kom lze tedy žádat garantované vrácení peněz v případě nespokojenosti????

 
06.07.2016 19:58 Uživatel: Rypoušice
Věk:  27

Město:Brünn

1586900513___1015685lll.jpg
2000-3000
Téma: Detoxidační náplasti na chodidla Detox pharma - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Bože díky za to, že ještě existují lidi se zdravým selským rozumem. Piště sem častěji, je to potřeba.

I když, kdo chce věřit nesmyslům, toho ani logické argumenty nepřesvědčí.

 
30.07.2016 06:19 Uživatel: zina
Věk:  59
Téma: Detoxidační náplasti na chodidla Detox pharma - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Je to podvod ako vyšitý!!! Ľudia, nedávajte peniaze takýmto šmejdom!!! Držte sa zdravého rozumu a verte radšej sile prírody. Tie ich nezmysly som bohužiaľ zaplatila aj ja, takže som sa presvedčila na vlastnej koži že sú to pre DETOX s anonymnou adresou dobré príjmy od naivných ľudí!

 
23.01.2017 14:38 Uživatel: mana
Věk:  55
Téma: Detoxidační náplasti na chodidla Detox pharma - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den. Jsou to podvodníci. Je to firma v cizině myslím USA. S takovýma firmama se teď roztrhl pytel.

Je se vždy dobré podívat na kontakt toho prodávajícího, sídlo a obchodní podmínky. To je důležité. Pokud něco není uvedeno, nic neobjednávejte.  

 
15.02.2019 11:46 Uživatel: bakroup
Věk:  68
Téma: Detoxidační náplasti na chodidla Detox pharma - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Nevím, proč ti, co jsou neznalí, nebo to nevyzkoušeli dští oheň a síru. Já sám jsem na takovéto věci opatrný a když mi manželka přinesla sérii náplastí a vyprávěla co to umí, nechtěl jsem jí zklamat a náplasti jsem poctivě využíval. Po sérii 30 náplastí jsem sledoval změny v organismu a řešení obtíží, o kterých jsem nevěděl, jak se jich zbavit. Především překyselenost organismu, která se ozývala brněním prstů u nohou (neklamná známka počínající dny) zcela odezněla a moje fotbalistické klouby, bolící při každém pohybu, prostě přestaly bolet. Artróza v horní polovině těla (lokty a ramena), která mě v noci budila, je také pryč. Dokonce spím spánkem spravedlivých a to srovnání organismu není způsobeno nějakým propagandistickým nátlakem, protože na takové věci prostě nevěřím. Popisuji je to, co cítím. Respektive to, co už necítím. Jediné co jsem cítil, byl ukrutný zápach u prvních náplastí, které byly úplně černé. Teď jsou po použití světle hnědé. A pro zdejší odpůrce, nevykládejte o vojně, když jste na ní nebyli. Nazdar!

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Detoxidační náplasti na chodidla Detox pharma - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
Vztah po smrti 8 419x
Není přílišná ochrana před koronavirem kontraproduktivní pro běžný život ve společnosti jiných virů a bakterií? 7 660x
Opožděná menstruace ve 14 letech - diskuze, rady 4 604x
Rychlé přibírání na váze, může za to štítná žláza? 3 589x
Anestetikum u zubaře a pak mravenčení v ruce 1 469x
skolioza a problémy s ní 4 484x
Vitamin D jak doplnit? 6 853x
Neexistuje řešení 3 608x
Zkušenosti s obtěžujícím elektronickým a jiným zářením 2 609x
Bolest na pravé straně břicha 2 639x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 2
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 2 témata
Počet témat celkem: 16314
Počet odpovědí celkem: 174276
Počet registrovaných: 4943 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Pro Medvěda

Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny