Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze

01.04.2012 14:25
Uživatel: kůradotaz
Odpovědí na téma: 46
Text: 

Byla jsem na vyšetření přístrojem Senzitive Imago, kde mi zjistili, že mne údajně trápí řada parazitů/ mimo jiné, ale byl tam i stafylokok a streptokok a helikobacter pyroli aj. Byla mi nasazena protiparazitární kůra z ořechu černého řepky, pelyňku, hřebíčku a čaje na slezinu ten obsahuje: anýz, puškvorec, přesličku, čekanku, mařinku, jablečník, maliník, ostružiník, truskavec a zeměžluč. Dále mám pít lipidový čaj, ten asi na pročistění.

Drželi jste někdy protiparazitární kůru? Co vám to dělalo? Je možné u toho chodit do práce?

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 17527x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Protiparazitární kůra - zkušenosti, názory
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
01.04.2012 14:52 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Možná by bylo lepší neházet peníze do kanálu a věřit víc doktorům. Tady ty rádobydiagnostické přístroje znám a vím, že je to perfektní způsob jak tahat peníze z naivních lidí.

Streptokoky, stafylokoky a helicobacter nejsou paraziti, ale bakterie (tím bych začal) a dle mého názoru přístroj bez laboratorního vyšetření (např. ASLO apod.) nemůže rozhodně stanovit přítomnost a obsah těchto bakterií v organismu.

Věřím, že máte radost, že děláte něco pro své zdraví (to je super), ale určitě za to i hodně platíte, tak si to promyslete a možná zkuste jít cestou prevence (zelený čaj, žensen, denně multivitamínové tablety, zdravá strava, pohyb atd.).

 

Paraziti:

  • škrkavka
  • roup
  • veš
  • schistosomoza
  • tasemnice
  • tenkohlavec
  • měchovec
  • ad.
 
01.04.2012 16:03 Uživatel: Rybka
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Účinná protiparazitní kůra..... tinktura z pupenů ořešáku, kterou lze koupit v každém obchůdku se zdravou výživou a vyjde asi na 120 Kč.

 
28.07.2014 10:59 Uživatel: ooo
Věk:  50
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

no jo, ale ořešák neničí všechna vývojová stádia

 
01.04.2012 18:16 Uživatel: Wolfg
Obraz019.jpg
500-1000
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Doktore, já ti  tleskám. Věda ve střetu s blbostí málokdy vítězí, ale nikdy se nesmí v boji ustrnout. Je cenné, že jsou stále mezi námi lidi, kteří ví...

 
01.04.2012 20:07 Uživatel: kůradotaz
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Admine, trochu to upřesním. Asi jsem to špatně napsala, ale je to tak, že kromě parazitů / některé z těch, které jsi tu jmenoval / tam byly i bacily: Staphiloccoccus Aureus, Shigella sonnei, Salmonella paratyphi B, Proteus vulgaris, Enterococcum faecium, a pajk dále Candida Albicans, /Gr/, Ancilostoma Duodenale/gel/, Lamblia intestinalis /pro/ a Opisthohis Felineus/gel/.

A druhý dodatek: ten kdo mi test dělal a kdo kůru naordinoval je oficiální lékař, Mudr.

Nedal mi tam tedy razitko, ale podepsal se.

Myslíš, že je možné, aby se lékař podepsal pod nějaký podvod.

Docela bych byla i ráda, mám tam toho hodně a hlavně všude v těle. Nejen v celém zažívacím traktu včetně jater, sleziny, střev, žaludku,, slinivky... , ale i v v hlavě, mozek, krk, nos.

Tak teď nevím jak se s tím porvat. je to pravda nebo není?

 
01.04.2012 20:38 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ech, to nemá cenu wink Dobrý, vše OK. Mašina je prima, nevím proč pojišťovny utrácí za laboratorní a bakteriologická vyšetření, když stačí přiložit např. 2 elektrody a vše se hned ví. Takže zrušit CT, RTG, MR, scintigrafii a rozdat všem doktorům mašinky, které budou diagnostikovat viry, bakterie, parazity a všechny nemoci.

 

Co se týče těch doktorů, ne všichni jsou fér, jsou i šarlatáni, kteří chtějí vydělávat na "bližním svém. " Viz případ urologa, který lidem říkal, že mají rakovinu a pak inkasoval obrovské částky. Ve všech oborech jsou podvodníci - viz ten exekutor Jozef Višvader atd. atd. I soudci jsou úplatní, policajti a taky se umí podepsat, niž by Vám dali razítko wink

 

Promiňte, nechtěl jsem být zlý. Jenom mi prostě vadí, když někdo z naivních lidí tahá peníze (myslím obecně, ne adresně na Vás).

 
19.07.2013 09:32 Uživatel: jedulka
Věk:  53
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ani nevíš jak tohle ráda slyším. Zaboudila jsem na fóru zdravie.sk a to je výplach mozku. přiklad: mám horečku a strašně mi pálí při močení co mám dělat? odpověď :na zánět močevého měchýře je nejlepší MED!

 
02.04.2012 11:26 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Upřímně řečeno, neumím si představit a nevěřím tomu, že by bylo možné, aby jeden člověk měl současně všechny Tebou uvedené bakterie, kvasinky a parazity, aniž by měl i související příznaky a potíže, chodil u toho do práce, neléčil se u lékaře, popř. v nemocnici a odhalil je uvedený přístroj.

 
17.12.2013 20:24 Uživatel: marki
55764725468133259401.gif
500-1000
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Domnívám se, že skutečně všichni máme tyto zdánlivě velmi nebezpečné patogeny. PROBLÉM JE JAK HODNĚ A V JAKÉM POMĚRU. Domnívám se, že v nás i mimo nás je příroda a pokud je zachována rovnováha v ekosystémech, nic se neděje. Řešit se musí právě ta nerovnováha a případné přemnožení některého patogenu, pokud si s tím tělo nedokáže samo poradit. Pak nastává nemoc. Přístroje dokáží jen určit na základě vibrací momentální existenci některých patogenů. Tyto se navíc navzájem drží v šachu, takže vyhubení jednoho uvolňuje místo pro přemnožení jiného. Navíc naše tělo se brání též vibrací, zvláště náš mozek tak činí a pokud se vystavujeme příliš elektrosmogu, což přístroje jako plazma a pod. produkují, je to škodlivé jako když se testoval penicilín, také se to přehánělo. Tělo pak musí nalézt znovu svojí rovnováhu jak biochemickou tak elektromagnetickou a myslím, že to ohrožuje mozek. Bojím se hlavně té nekontrolované šíře používání elektromagnetické rezonance. Škoda, že doktoři nemohou pacienty důsledně léčit a oni musí hledat u technických inženýrů. Myslím, že sebevědomí a schopnost sebeúzdravy tedy normální doktoři  pacientům neposilují. Jen vyjímečně. Praxe je taková, že pacienta zdeptají, aby byl pokoj. Pošlou ho na jinou technickou linku…He?

 
06.05.2014 08:39 Uživatel: Makyk
Věk:  29
0-100
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Můžeš být nositelem HIV, ale nemusíš mít AIDS alt. Spoustu lidí mají streptokoka, chlamidie,, stafylok. a normálně fungují bez příznaků. To že v sobě máme malou zoo se projeví většinou až v momentě, kdy se organismus oslabí stresem, prochladnutím, dlouhodobým přeceňováním atd. Imunita už nezvládne držet bitevní pole v šachu a ke slovu se dostanou právě zmiňované bakterie přemnoží se  atd.

 
02.04.2012 11:28 Uživatel: kůradotaz
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Na můj dotaz, zda jste někdo drželi takovouto protiparazitovou kůru asi tu není nikdo, kdo by ji držel. jde mi o to, jestli u toho budu moct chodit do práce. tedy jak tělo reaguje.

 

Já chápu Admina, že hájí profesionální metody, ale ono to někdy dopadá i tak, že člověkovi je pořád zle a lékaři oficiální mediciný nic nenajdou. Tak pak musí nastoupit alternatíbva. Zajisté jsem postupovala tak, že nejprve byla oficiální medicína a pak teprve alternatíva.

 

Konečně ještě dnes jdu znovu na gastro.

 

 
02.04.2012 11:36 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ale ty údajné nálezy, které cituješ, klasická medicína spolehlivě odhalí, na nich není přece nic záhadného?  

 
16.04.2012 15:31 Uživatel: lu
Věk:  48
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Nikoho co propaguje pouze doktory neposlouchej. Máš svůj rozum a dnes si můžeš vybrat. Zde :

http://www. jukl. cz/protiparazitalni-balicek/d-70716/

Mám s ním dobré zkušenosti. Do práce chodit můžeš. Maximálně je zvýšená potřeba stolice.

 
17.12.2013 20:36 Uživatel: marki
55764725468133259401.gif
500-1000
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj. Tím přístrojem Ti testoval i snášenlivost ne? Pakliže ano, nemusíš se bát jsou to jen bylinky. Brala jsem ořešák jak píše rybka a dobrý. Jiní lidé brali to co Ty a dobrý. To nejsou antihelmitika. To Tě z práce nevyřadí. Tedy pokud Ti je ten doktor senzitivem imago testoval extra pro Tvůj stav organismu. To asi ano ne? Spíš bych se bála těch antihelmitik. To už je tvrdá chemie. Někdy nezbytná, ale raději pod dohledem odborníka.

 
06.05.2014 09:09 Uživatel: Makyk
Věk:  29
0-100
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Začala jsem jít náhle s vahou dolů - nechutenství, ale pocit stále prázdného žaludku přes pravidelnou stravu. Bolest kloubů, chudokrevnost, šednutí vlasů, vyčerpanost, kručení v zaž. traktu. Doktorka mi řekla že krev vyšla v pořádku a jestli se to nezlepší, napíše mi antidepresiva. Nejdřív jsem tedy zkusila sama bezlepk. dietu se skvělým efektem. Kvůli gastru (které jsem si zařídila sama) jsem musela opět začít  normálně jíst. Paralelně jsem vyzkoušela biorez. technologii. Mimo jiné naměřena giardia (prvok) v duodenu (naleptává sliznici, zhoršuje vstřebávání kyseliny listové a B12, po nějaké době může způsobit netrávení lepku atd.). Konečně vysvětlení všech nepochopitelných příznaků. Přes mou zmínku na gastru jsem se shledala s naprostou nevolí a odporem k výše zmíněným faktům a to jsem nestihla takřka nic říct, protože na mne začal "pan doktor" křičet, že jestli mám jakékoliv vazby na alternativní léčení, tak ať nechodím na jejich pracoviště. Nicméně - braním ořešáku nastal podobně příznivý efekt, jako u bezl. diety. Přidávám do jídelníčku střídavě všechny dary přírody okurky, zázvor, kurkuma, česnek, cibule, skořice, atd. vybrala jsem tablety s namletým hřebíčkem X pelyňkem (naše nejsilnější antipar. bylina). Cítím se o 80% lépe a vymizelo mi stejně tak celoživotní akné. Za tu dobu co jdu touto cestou mne nebolelo v krku jako roky před tím. Případně vzniklé toxiny odvádím chlorellou, výborná je také alloe na hojení a ayurvédské čaje (mají silné bylinné složení, dokonce i na helicobactera). Třeba ale říct, že boj s vnitřním prostředím musí jít skutečně ruku v ruce s psychikou pohybem, 100%tním dýcháním (nedokysličený člověk se okamžitě okyseluje). Někdy však je opravdu třeba naráz vyčistit vnitřek a pak se nabije paralelně i psychika a opět přijde ztracená energie. Držím palce!

 
21.11.2015 10:53 Uživatel: Hanay
Věk:  62
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

plně souhlasím dokonale vypozorované a skvělá práce, děkuji za tento příspěvek!!!!

 
02.04.2012 11:39 Uživatel: kůradotaz
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dany, ale já přece netvrdím, že nemám problémy. Mám a to velké. proto hledám všechny cesty. Pokud oficiální medicína neřekne nic, je povinností pacienta hledat dál. Tak hledám, že to navíc stojí nemalé peníze o tom žádná, nakonec kdo na podobném pčístroji byl, tak ví, co to stojí. A je-li člověk už navíc důchodce je to hodně velká zátěž, to mi věř. Sehnala jsem teď brigádu abych to trochu zaplatila, mám na to půjčené od děcek, ale nevím, jestli léčbu budu zvládat s chozením do práce. proto je tu ten dotaz. zatím všichni tvrdí, že je to k ničemu, možná že je, ale to zatím nevím. Čínská medicína řeší taky bylinkami a akupunktura je taky něco jiné, dokonce i homeopatie. A přesto někde pomohou. Musím to prostě zkusit, je to zoufalé.

Lékaři tě léčí jen do jisté doby než vyčerpají oficiální měření a pak jdeš domů ale problémy pokračují. Co jiného jnež alternatíva. Furt je to lepší nečž sedět doma a kňučet.

Nakonec všimni si v poslední době se začíná mluvit o tom, že chlamydie a borelie jsou taky nemoci.... to před 10 lety nikdo neřek a teď se o tom mluví. vše se vyvíjí. Vše.

pro mne je prostě nepřesdstavitelné sedět doma a naříkat a nebojovat. Možná to nebude k ničenu, uvidím.

 
02.04.2012 12:22 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Tomu rozumím, víc než si myslíš...

 
03.05.2014 07:59 Uživatel: mastie
Věk:  52
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Správne, môžem povrdiť z vlastnej skúsenosti, podobné problémy s parazitom.

 
02.04.2012 15:18 Uživatel: indiánka
img_bestpage3279.gif
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den happy

Každý organismus je zatížen jinak, a také na očistné kůry jinak reaguje. Takže, ikdyž Vám někdo napíše svou zkušenost, Vy můžete mít reakci jinou. Obecně- kvasinky /candida/ jsou velmi houževnaté a píšete správně, že mnohdy osídlí i orgány, mohou se dostat i do mozku. Nejlépe se jim daří ve vlhkém prostředí, tedy sliznice ženských orgánů, krk apod. U Vás bude pravděpodobně příčina a největší ložisko Vámi jmenovaných "potvůrek" ve střevě. Tam většinou vše začíná a prorůstá do celého organismu. Ohledně reakce, musíte si to sama vyzkoušet, nedá se nic dělat. Může se stát, že v prvních dnech budete mít řidší stolici. Takže nezbývá, než jít do toho, přípravky již máte a já držím palce.

Na kvasinky je velmi dobrý čaj z kůry stromu Lapacho. A také užívat lactobacily, ale v kupných jogurtech je jich ve Vašem případě málo, zakoupíte v lékárně. Ale to jsou z mé strany pouze doplňující informace, nemíchejte to dohromady a nejprve využívejte přípravky, které máte.

O přístroji, který zmiňujete jsem slyšela, mám i reference, že je vcelku přesný. Dokáže údajně zjistit i to, s čím si klasická medicína neví rady. Můj známý má zdr. potíže a měl možnost si vyzkoušet ne Senz. Imago, ale přístroj, který funguje na podobné bázi. Potvrdil si pravdivost a funkčnost. Více nebudu zmiňovat. Víte, ono také záleží nejen na přístroji, ten může přesně vyhodnotit, ale důležitým faktorem je také ten člověk, který ho používá, který musí vědět, co na co dát a v jaké kombinaci. Tak jako je dobrý a špatný klasický lékař, je i "lékař" nových metod. Ostatně tohle platí ve všech oborech.

Takže doufám, že jste se informovala předem, sháněla reference a máte dobrého "lékaře". Ještě jedna věc. Pozor na stres a obecně na nespokojenost se životem. Čím více je člověk rozhozen, tím víc se v jeho těle takovým "mrškám" daří. roseTak hodně štěstí 

 
02.04.2012 17:54 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Pokud vím, tak např. Shigella sonnei je vysoce nakažlivé (infekční) průjmové onemocnění, které podléhá epidemiologickým opatřením. Tzn. , že pokud jakýkoliv MUDr. by toto onemocnění prokazatelně diagnostikoval, je povinen odpovídajícím způsobem postupovat..... Všechny tazatelkou uvedené údajné (jak sama píše) nálezy jsou klasickou medicínou spolehlivě ze zdrav. pojištění vyšetřitelné a klasická medicína si s nimi ví rady. Samozřejmě životospráva, stres a bylinky mají také svůj podíl. O tom není pochyb. Ale uvedené nálezy nejsou to, s čím si klasická medicína neví rady. To je můj názor. Proto moje reakce výše.

 
03.04.2012 11:09 Uživatel: indiánka
img_bestpage3279.gif
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já četla názory ostatních jen letmo, odpověděla jsem paní na její otázku happy. No ono, jak se to vezme. Já znám celkem dost lidí, kde prostě klasická medicína selhala, tedy co se týče diagnostiky a pokud se třeba podaří nějaká diagnóza, tak se nedaří léčení... Nemluvím teď o případu pisatelky. A když už si neví rady ani doktoři, tak kdo už potom? Člověk potom víceméně v zoufalství hledá jinde a sám. Je odkázán sám na sebe. Trochu smutné ve 21. století. A pokud existují metody jiné a jsou účinné, tak pro ne. Akupunktura, akupresura, bylinky, to je známé už tisíce let od číňanů. A některé diagnostické metody, pokud jsou ověřeny rozumem a fungují, nevidím nejmenší důvod, proč nejít do toho. Já třeba nejsem někdo, kdo uvěří kde čemu, ale jsem přístupná novým metodám. Homeopatii se taky někdo vysmívá. A dcerce od mé známé,   která ještě z těhle věcí nemá rozum, tedy vylučuje se placebo efekt pomohla... Nějak jsem si nevšimla, nebo mi to možná uniklo, že by lékaři měli zájem nové metody diagnózy a léčení vyzkoušet. Nelze jít stále hlavou proti zdi a tvrdit, ne, tohle si nemůžu ohmatat rukou, tak to okamžitě, bez bližšího a podrobnějšího prozkoumání shodím ze stolu. Já si lékařů vážím, a už taky pomalu přibývá těch, kteří ikdyž zatím potichu, ale uznávají, že ne vše v klasické medicíně je tak 100%, jak se tvrdí.

A tady paní zmiňovala, že je jí zle a doktoři nepomohli... Je možné, že to, co jí našel Senzitiv Imago je usazeno v orgánech. A pokud to takto je, klasická metoda, kde se odebírá krev tohle zjistiti nemusí... Stejně tak, když někdo má zapouzdřený zánět. Tělo reaguje teplotami a jinými obtížemi, ale zánět se nedostane do krve, tudíž z krevních odběrů je prakticky nezjistitelný. A může se stát, že zánětlivé pouzdro praskne, a člověk umře.... A lékaři se pak diví.... Asi došlo k nějaké chybě v diagnóze...

A konkrétně kvasinky candida, znám hodně žen, které pořád chodí k doktorovi, ale léčba je neúspěšná, takže když nepomůže ten, který je k tomu určem, co potom dělat, než pátrat na vlastní pěst? Samozřejmě, je tady plno různých šarlatánů, kteří se chtějí přiživit na neštěstí a bezmoci nemocných. Tady už je zkrátka nutné použít rozum, reference atd. Člověk sám musí oddělit zrno od plev. Ostatně i mezi lékaři se najdou pěkní mazalové že? Co si budem povídat. Podvodníci jsou všude a vypadá to tak, že i nadále budou. Ale jsou i poctiví lidé, kteří ale na nepoctivost těch ostatních doplácejí, protože jsou házeni do jednoho pytle... Nikomu můj názor nevnucuji, každý prostě máme své zkušenosti. happy

Nejefektivnější by bylo propojit klasické metody s přírodními... Nemocným by tak ubylo spoustu mnohdy bolestivého a nepříjemného vyšetření a pojišťovny by ušetřily... Ale to je hudba budoucnosti... Takže hezké dny budoucí happy)

 
02.04.2012 17:07 Uživatel: kůradotaz
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Vrátila jsem se z gastro. Myslím, že do té "hadice" se díval vynikající lékař. To myslím smrtelně vážně. Podle mne je to nejlepší doktor v tonto oboru v našem okrese.

 

Neviděl nic, řekl, že stěna je zarudlá, ale jinak nic. Ve středu mám zavolat jestli tam není helikobakter Pyroli. Dostala jsem jen léky na pálení žáhy. Pochopitelně, že výsledky ze Senzitive Imago jsem mu neukazovala ani o nich nemluvila. Chápu, že nemohl vidět parazity ani bacily, ale že mi nenavrhl třeba to, že mi vezme krev, tam by to snad něco našel.

 

To jen na závěr této debaty.

Pustím se do protiparazitální kůry, jen s tou prací se trochu bojím, jako že něco začnu a nevím, zda to dokončím.

 

P. S. Jinak jak jsou ty obrázky, co se na tom senzitive imago tisknou, tak mohu potvrdit, že mi to ukázalo místa které mám zatížená nemocí. Jedinou vyjímkou byla páteř, tam se nic neukázalo i když problémy s ní jsou značné.

Tak nevím, nevím, nevím, nevéím, nevím... čemu pak člověk má věřit.

 
06.05.2014 08:33 Uživatel: Makyk
Věk:  29
0-100
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Páteř sama o sobě může být v pořádku. Bolest páteře (nervů na ni připnutých) je ve většině případů způsobená právě signalizací nespokojených orgánů. Stačí když člověk denně špatně sedí, stlačuje si břicho, nevyužívá plnou kapacitu plic k dýchání a problém je na světě. V kříži může bolet od ledvin i od močáku atd.

 
02.04.2012 17:29 Uživatel: kůradotaz
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ještě jedna zajímavá věc se stala. Lékař se mne vůbec neptal jaké mám problémy. Kde a jak mne to bolí. Jestli před jídlem, po jídle, v noci, .... jen řekl, přicházíte s problémy se žaludkem, to mu napsala obvodní, tak se tam podíváme.

A ještě další věc. Před 2  týdny jsem byla s těmí problémy co mám na interně, protože moje lékařka řekla, že to co popisuju bolest, pálení, tlak pod hrudním košem, bolest naproti žaludku až pod lopatku a do levého boku, ..... nebudu to vypisovat, to jsem řekla jen jí.... že to může být problém jak interny tak gastra a že mne pošle na oboje. Tak i udělala. Dala doporučení, do papírů  do obálky napsala vše do jedné věty pro oba. Na žádanku napsala jedno slovo, tedy nic konkrétního. Tedy ani jeden doktor vlastně nevěděl co a jak mne trápí.  Doktorka na interně mi udělala EKG, prohmatala břicho, opakovaně měřila tlak, ptala se kde a jak to bolí, taky na dušnost, prohmatala břicho, nohy, a pozvala na kontrolní vyšetření, změnila léky...  na všecno se poptala... a zapsala to do zprávy. Lékař na gastru se neptal na nic, jen řekl že přicházím s problémy se žaludkem, tak se tam podíváme, podíval se, řekl dobré, jen zarudlé, ale dobré, ve středu volejte na helikobaktera, neptal se na nic, neprohlížel mne.... do závěrečné zprávy pak odsal to, co mne vyšetřovala doktorka na interně.... Proč? Pokud to nebylo nutné mne prohlížet, jen prohlédnout přístroji žaludek, tak proč opisuje to, co před 14 dny napsala doktorka na inetrně. U zažívání i u srdce se za 14 dní může leccos změnit. Tak který doktor je pak ten správný. O paní doktorce na interně říkají, že nestojí za nic. Tenhle primař má vynikající pověst. já nikoho nekritizuji, jenom se ptám, jak to vlastně je s tím prohlížením a se zápisy od kolegů, když je sám neprovede. Je mi to divné. Kdyby tam nenapsal nic ani bych se nad tím nepozastavila, prostě bych si myslela, že mne prohlížet nemusel,  takto mne to zajímá. Ale nejvíce mne zaráží, že ho vůbec nezajímalo co a jak mne bolí.

 
25.04.2012 12:01 Uživatel: vanesa
Věk:  50

Město:brno

Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

V současnosti tuto kúru absolvuji, nyní procházím třetím stadiem. Parazitární mapa chvályhodně řídne a já jsem šťastná, že se někdo začal odklánět od klasické školní medicíny.

2 roky jsem běhala po doktorech, od jednoho vyšetření k druhému a stav se neměnil. Bylo mi řečeno, že můj stav je nevyléčitelný.

Hned po prvních medikamentech byla znatelná změna k lepšímu!

Je to jen na Vás, co člověk to názor a nenechte se jimi nahlodat.

Vanesa

 
27.04.2012 17:46 Uživatel: Eva
0-100
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Začínám taky s protiparazitální kůrou, tak uvidím jaké budou výsledky. Pro změnu jsem byla na přístroji Bicom. A našlo mi to taky hromadu věcí a hlavně borelie a chlamydie. Už obíhám skoro rok po doktorech, Teprve asi před 2 měsíci se začalo něco málo dít. Nasadili mi antibiotika na borelky a musím říct, že to teda moc nezabralo ani po 6 týdnech.  Předtím jsem byla několikrát na ORL, ortopedii, neurologii, infekčním, gynekologii, urologii a infekčním a nakonec mě šoupli k psychologovi a psychiatrovi, že jsem hypochondr. Mám za sebou dvakrát MR hlavy a krční páteře a nic se nenašlo. Krev, moč a stěry z nosu a krku mi brali tolikrát, že bych to ani nespočítala. Všechno perfektní, jen protilátky na toxoplazmózu a plicní chlamydie, ale s tím, že už tato onemocnění nemám, takže smeteno ze stolu... Až v Brně mi našli z LP na neurologii borelie a oligoklonální pásy. Poslali mě na infekční, kde jsem dostala antibiotika, která nezabrala. Prý to asi nebude jen z borelii question, z čeho to tedy je, bohužel pořád nevím. Čeká mě asi zase LP a uvidím, jak to dopadne po kontrole na infekčním. Ale nedělám si iluze. Takže hledám alternativy, než se začne něco dít... Až budu vědět víc, dám vědět. Doufám, že bude líp happy

 
23.10.2012 16:03 Uživatel: Nikol24
Věk:  24
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den,

bylo mi na přístroji Oberon diagnostikováno hned několik parazitů, chemii  jsem odmítla tak mi doporučili bylinnou protiparazitární kúru. Stojí kolem 4tis.. Chci se zeptat, zda to opravdu pomáhá? Dala bych za to i víc kdybych věděla že to pravdu zabere. dobral jste to někdo až do konce? Potřebuju mít jen jistotu, když už mám za to dát tolik peněz. A proto potřebuju znát zkušenost nějakého člověka co to bral.

 

 
01.12.2012 18:39 Uživatel: Hedvika
Věk:  40
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

existuje protiparazitální balíček JUKL kolem kč 400, -

 
23.10.2012 18:37 Uživatel: Lili
500-1000
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Měla jsem protiparazitární balíček od pana Jukla, zdaleka nestál tolik jak tady píšeš, pokud bys chtěla napíšu ti k tomu více. Využívala jsem celou dávku, trvalo to asi 3 měsíce.

 
11.02.2015 22:02 Uživatel: Eva Hanáková
Věk:  64

Město:Český Brod

Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Prosím, pokud můžeš, přepošli mně svoje zkušenosti z kůrou - protiparazitálním balíčkem. Budu Ti moc vděčná. Už asi 1/2 roku se rozhoduji, co použít.   Díky. Eva

 
11.02.2015 22:03 Uživatel: Eva Hanáková
Věk:  64
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Můj email : va.hanakova@seznam.cz">eva.hanakova@seznam.cz. Měj se hezky.

 
23.10.2012 19:53 Uživatel: Nikol24
Věk:  24
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

To bych ti byla moc vděčná, kdybys mi k tomu řekla něco víc. Mě bylo taky řečeno, že to bude na 3 měsíce. Jestli mi napíšeš tvůj mail, ráda bych to s tebou probrala podrobněji, pokud ti to nevadí. Ale jestli budeš chtít můžeme i tady. Mám ohledně toho hodně otázek a byla bych ti moc vděčná, když mi poradíš.

A pomohlo ti to?

 

 
24.10.2012 18:13 Uživatel: Lili
500-1000
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Nikol24 zaregistruj ¨se abych ti mohla napsat do inboxu, nechci tu psát spoustu informací, které třeba jiné nezajímají. Jinak myslím že ano, že mi i to mj. pomohlo. Rozhodně je mi líp.

 
13.11.2012 13:25 Uživatel: Eva
0-100
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Nikol24, jestli ses rozhodla pro bylinky, pomohlo to? Zkoušela jsem bylinkovou kůru od pana Jukla, ale nezabrala mi, bylo to na mě moc slabé. Bylinky se všude nedostanou. Začaly mi trochu pomáhat chemická antihelmintika. Podařilo se mi vyhnat nezvané "podnájemníky" a několik jich mám v lihuhappy 

 

Jinak ke klasické medicíně: musím říct, že lékaři většinou jediné co ví, je, že nic neví. Několikrát jsem lékaře upozorňovala, že mě kromě jiného bolí břicho, podbříšek, nemůžu jíst, trpím nechutestvím, mívám průjmy,  apod. Nikoho to nezajímalo. Byla jsem x krát na ultrazvuku a jediné co se našlo, byla cysta na vaječníku, tak se to na ni svedlo. Pak se vstřebala a pro lékaře byl problém vyřešený, ale problémy trvaly dál. Všichni krčili rameny a posílali si mě jako bramboru, že to bude něco jiného nebo mi tvrdili, že to má každý druhý apod. Problém je, že kolikrát, ani nechtějí najít příčinu, toho co Vám je. Je mnohem výhodnější předepisovat prášky na příznaky a pacienta léčit než uzdravit, to se pak penízky nesypouwink

Nakonec jsem šla na měření a ejhle paraziti a jiná verbeš. Kdybych se spoléhala na doktory, tak by to se mnou špatně dopadlo...

 

 
29.12.2012 14:04 Uživatel: Dana11
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Pomohla někomu ta protiparazitární kúra od Jukla zbavit se úplně všech parazitů? Neuškodilo to nějak? Neznáte někdo  i  nějakou jinou bylinnou kúru, která 100% zabere?

A co ty léky jako albendazol, praziquantel, ivermectin? Bral jste je někdo? Zabije to ty potvory, když si vezmu třeba jen albendazol?

Raději bych taky jen ty byliny, ale ty prej nejsou spolehlivý? Nebo je tu někdo komu to zabralo??

Díky

 
01.01.2013 13:24 Uživatel: Eva
0-100
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj happy,

bohužel neexistuje žádná bylinková kůra, která Tě zbaví 100%ně všech parazitů, leda že bys je měla jen v trávicím traktu. Uvedené prášky jsou každé na něco jiného, různá je i délka užívání a dávkování. Práškama jsem se zbavila nějakých potvor. Když tak mi napiš soukromou zprávu, je to na delší povídání. Měj se hezky wink

 
02.04.2013 19:04 Uživatel: eudragit
Věk:  35

Město:jihočech

Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Teorie o parazitálním původu alerg. , autoimun. , on, nespavosti, deprese a dalších  onemocnění je pro mne uchopitelná, potvrdit jí může jen vymizení příznaků po dokončení kůry. Každý kdo přichází do styku se zvířaty a hmyzem má tucet parazitů, které se neodhalí ani na prosektuře. Znám vynikající lékaře celostní medicíny, otevřené alternativní i východní léčbě i ty co věří v moc přírody, stejně tak však " byznismeny" ! …. řízená detoxikace mi pomohla, a věřím, že téhož dosáhnu  parazit. balíčkem

 
06.06.2013 11:09 Uživatel: Jenda
Věk:  60

Město:Praha

Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Paraziti - ať už viry, bakterie či větší paraziti jsou přičinou většiny našich nemocí. Proto je třeba neustále

pracovat na dobré imunitě, odkyselení organismu, snižování stresové zátěže. Školní medicína však toto příliš neuznává a až vůbec s tím prvoplánově nepracuje. Očista organismu od těchto "parazitů", hlavně od těch velkých za kterými stojí nemoci jako je rakovina, mnohdy demence, onemocnění jater, žlučníku, slinivky atd. atd… je tedy stále na pořadu dne. Klasická medicína je příliš pomalá a je schopna zjistit  zdravotní problém až v tom stádiu, když je určitý orgán či funkce značně poškozen… To vše je pozdě!

A pak nastoupí školní medicína a předepíše "léky", které mnohdy musíte brát až do smrtí. Je to velký "byznis" pro farmaceutické společnosti. Tkže očista organismu od parazitů je velkým úkolem! A to i tehdy nemáte-li žádné potíže a chcete něco udělat pro své zdraví. Vedle plrotiparazitálních přípravků je dobré na ty nejúpornější využít i frekvenční terapii / Zapper, Plasma/. Důležité je nalezení hlubokého vnitřního klidu a míru, snížit hladinu homocysteinu, hluboce dýchat a vizualizovat s naše přání ale hlavně stav dokonalého zdraví!

Jenda

 
06.06.2013 14:29 Uživatel: Lili
500-1000
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
 
12.07.2013 08:52 Uživatel: KristýnaKrutil.
Věk:  17
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den, podívejte se na stránky paní Marie www.jajsem.com . věřím, že zde najdete velice cenné informace o parazitech. Přeji krásný den

 
12.07.2013 09:44 Uživatel: Lili
500-1000
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Přiznávám, že tato četba není zrovna můj šálek čaje. Je ti o o bylinách, ale to kolem toho mi prostě nesedí.

Ale dík za typ, snad byl myšleb upřímně.

 
17.12.2013 18:32 Uživatel: Kamila
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den

Koupila jsem antihelmetika na www.wormsshop.com mají nejlepší cenu. Fungují spolehlivě a rychle.

Zboží přišlo do 3 dnů. Platba předem na účet. Doporučuji s pozdravem Kamila Hodečková

 
06.05.2014 21:48 Uživatel: tip
Věk:  88
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

www.jajsem.com

 

je rozebrano zde:

 

http://odkrytelzi.cz/odkryte-lzi-v-okultizmu/okultismus-a-esoterika-moderni-zenske-konicky/

 

Ohledne diagnostiky parazitu by bylo velmi uzitecne podrobit metatron, sensitiv imago, diacom, …

- kdo ma tu moznost - testu omerenim nejake fantomove hlavy  - treba nejakeho plysaka, nebo pullitru ciste vody a uvidite.

 

Zde je zkusenost s pristrojem fscan / f-scan,   takze doufam, uz nikoho, kdo to uvidi nenapadne, ze jim prinese prachy za leceni neceho,   co vubec ve skutecnosti nema:

 

http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=3085&start=15

 

 

 
01.10.2014 13:40 Uživatel: Moniq
Věk:  29
Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahojky, ja som Juklov protiparazitárny balíček vyskúšala, pretože som mala obrovské problémy s imunitou, neustále ma trápila únava, vypadávali mi vlasy v dosť veľkej miere, boleli ma klby a ani pokožka na tom nebola najlepšie. Stále som mala angíny a mykozy… Nemusela som ísť ani na diagnostiku nejakým prístrojom, aby som zistila, že lekárska diagnostika, ktorá stále vychádzala negatívne mi nijako nepomáha a rozhodla som sa teda skusiť alternatívu bylinkami. Momentálne sa cítim podstatne lepšie!!! Mala som tak rozhádzaný organizmus a užívala som toľko liekov, že som už ani neverila, že sa z toho dostanem : (Po nasadení kúry zo mňa "niečo naozaj vyliezlo" môžem to nazvať parazitmi alebo toxínmi, ako chcete, ale fantasticky som sa vyčistila, takže ja antiparazitárnu kúru len a len odporúčam. Ved už naši predkovia vedeli že je potrebné sa odčervovať a prečisťovať a používali na to prírodné zdroje - či už vo forme potravy, alebo byliniek

 
23.07.2018 14:17 Uživatel: Jana Bratanova
Věk:  38

Město:Praha

Téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Zdravím, chtěla bych se zeptat zda ještě někdo nemá zkušenosti s tímto prostředkem https://drkh.cz/ protože jsem si ho objednala a zajímalo by mě okolo toho úplně všechno

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Vyšetření senzitive imago a protiparazitární kůra - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
Vztah po smrti 8 456x
Není přílišná ochrana před koronavirem kontraproduktivní pro běžný život ve společnosti jiných virů a bakterií? 7 660x
Opožděná menstruace ve 14 letech - diskuze, rady 4 606x
Rychlé přibírání na váze, může za to štítná žláza? 3 594x
Anestetikum u zubaře a pak mravenčení v ruce 1 475x
skolioza a problémy s ní 4 484x
Vitamin D jak doplnit? 6 855x
Neexistuje řešení 3 610x
Zkušenosti s obtěžujícím elektronickým a jiným zářením 2 611x
Bolest na pravé straně břicha 2 641x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny