Téma: Citroën C3 Picasso - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze vozidla

22.05.2014 11:31
Uživatel: Liba
Věk:  32
Odpovědí na téma: 7
Text: 

Zdravím,

chtěla bych vás poprosit o vaše zkušenosti s vozem  Citroën C3 Picasso - hlavně jak se parkuje, není problém v podzemních parkovištích a zda se tam dobře dávaj autosadačky pro děti, potřebuji 2. Máme možnsot koupit od strýce mírně jeté, tak se chci ujistit, zda je to správná volba.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 4396x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Citroën C3 Picasso zkušenosti
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
22.05.2014 12:26 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Citroën C3 Picasso - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze vozidla
Text uživatele: 

Zkušenost žádnou nemám, jen jedno bych určitě nedělala. Nekoupila bych auto v rodině, ani od známých. A taky neprodávala. Většinou je to později jen na mrzení.

 
22.05.2014 12:28 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Citroën C3 Picasso - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze vozidla
Text uživatele: 

pokud mas moznost koupit od stryce tak urcite je moznost si tohle vsecko vyzkouset ne

 

jednomu to sedet muze druhemu ne, takze mas nejlepsi osobne vyzkouset

 
06.06.2014 11:58 Uživatel: PavelK
Věk:  27
0-100
Téma: Citroën C3 Picasso - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze vozidla
Text uživatele: 

No za mě ta C4ka - aji když srovnáš cenu- http://citroen.carling.cz/novy-citroen-c4 s podobnými auty jako je fusion atp. tak ve výběvě podobné vozy předčí…

 
28.06.2014 10:20 Uživatel: petramatyáš
Věk:  25

Město:Hodonín

0-100
Téma: Citroën C3 Picasso - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze vozidla
Text uživatele: 

najprv by som si to auto vyskusala a kedze je to z rodiny nebude problem si myslim a ak mate dobre vztahy tak ani pri kupe by nemali byt problemi ale nikdo nikdy na 100% nevie mno

suseda mala citroen c3 a to bolo teda autocko  sedela som vnom par krat no hotove nebicko paci sa mi len este nemam peniaze na jeho kupu tak mozno casom

 
08.07.2014 10:18 Uživatel: Karolinka Volnová
Věk:  25
0-100
Téma: Citroën C3 Picasso - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze vozidla
Text uživatele: 

co se týče každého nového auta tak určitě bych nejdřív jela po servisech a zeptala se jak často a s jakýma problémy se setkávají tohto konkrétniho auta!!! po druhé bych si tady porovnala aut více.

 
06.04.2016 18:34 Uživatel: ciroch
Věk:  42

Město:praha

Téma: Citroën C3 Picasso - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze vozidla
Text uživatele: 

Na displeji se mi ukazuje porucha MOTOROLSTAD UBERPRUFEN nevíte prosím co to znamená? Moc dekuji za radu    Cira

 
06.04.2016 21:34 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Citroën C3 Picasso - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze vozidla
Text uživatele: 

Zkus to na jejich diskuzi ZDE

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Citroën C3 Picasso - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze vozidla
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 0
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 0 témat
Počet témat celkem: 16471
Počet odpovědí celkem: 175172
Počet registrovaných: 5083 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Slevy OnaDnes 2022

Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny