Téma: Elektronická cigareta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze

20.10.2016 14:36
Uživatel: Klarisa83
0-100
Odpovědí na téma: 16
Text: 

Chtěla bych vás poprosit o radu. Přemýšlím o elektronických cigaretách. Nahradilo to u vás kouření normálních cigaret? A jaké elektronické cigarety kouříte? Jestli to stojí za to. Budu ráda za názory a zkušenosti.

Děkuji.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 1703x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Elektronická cigarety - zkušenosti, recenze
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
20.10.2016 14:50 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Elektronická cigareta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
 
21.10.2016 14:21 Uživatel: Bětka
Věk:  36
Téma: Elektronická cigareta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já jsem na elektronický cigaretě cca jeden rok. Střídá se u mě období, kdy mě láka zpátky normální cigareta (nejvíc v zimě), ale vydržet se to dá - elektronická cigareta je dobrej náhradník a ještě jsem něco ušetřila. Ze svý zkušenosti ji můžu doporučit.

 
22.10.2016 13:01 Uživatel: Dr.Watson
Věk:  46
Téma: Elektronická cigareta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já bych Vás spíše odkázal na http://e-cigaretafans.eu/forum/ . Je to největší forům o e-cigaretách, velice dobře strukturuované, Se spoustou informací, doporučení a rad, navíc Vám tam zodpoví na jakoukoliv otázku i pomohou s problémy začátečníků jako třeba špatnou chutí, zdánlivou závadou e-cigarety a hlavně doporučí tu správnou s ohledem na používání ale i poradí se siou liquidu (to je to co se do e-cig. leje). Je tam i spousta info ohledně zdraví. Vše je pro uživatele dležité protože v tisku et na některých webech je to poněkud… … neobjektivní. Rozhodně neuděláte chybu kdyyž to pročtete - je přístupné bez registrace a velmi poučné, zvláště pro začátečníka. Jsem tam už pár let pod stejnýmnickem tak se klidně obraťte i na mne-e-cig. používám takřka od doby kdy začaly a nelituji. Hodně zdaru - rozdíl mezi zdravým kouřením a cigaretami poznáte ve velice krátkém čase.

 
24.10.2016 12:00 Uživatel: katarinka1
Věk:  33

Město:Liberec

Téma: Elektronická cigareta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já ji dostala od kamarádek k narozeninám celkem nedávno - je to taková elegantní věcička.  Ještě si na to zvykám, přijde mi to trochu jako vodní dýmka alt. chutove, ale to je asi o tom, co si tam dáš za nápln.

Docela bych se chtěla dopracovat k tomu, že už po neormálních cigaretách nesáhnu - no ale zatím to je nějak silnější než já 

 
25.10.2016 16:31 Uživatel: Amča
Věk:  31
Téma: Elektronická cigareta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já taky vapuji dejme tomu rok, mám vapour 2 základní sadu. Je to znát hlavně na financích a je mi to pohodlný. Nemusím vysypávat popelník, každou chvilku větrat atd. V aute je to největší pohoda, nemusím se bát, že mi někam spadne oharek a když rychle potřebuju obě ruce, položím e-cigaretu na sedačku. S klasickým cigárem mám právě takovou zkušenost, kdy jsem ho musela odhodit a propálila jsem si tak potahy a to můžu bejt ráda, za to jak to dopadlo.  

 
15.11.2016 16:06 Uživatel: elenapeterkova
0-100
Téma: Elektronická cigareta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj přečti so článek: Jak vybrat elektronickou cigaretu, třeba ti to při výběru pomůže

 
18.01.2017 12:41 Uživatel: Jarina40
Věk:  40
Téma: Elektronická cigareta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Mám jí teď od novýho roku a docela pohoda,  akorát se mi rychle vybíjí, nevím, jestli jsem neudělala nějakou chybu hned na začátku. Jdou dokoupit náhradní baterie?  

 
23.01.2017 17:36 Uživatel: Jaňule
Věk:  36
Téma: Elektronická cigareta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Co vím z vlastní zkušenosti, tak baterky a další náhradní díly jdou snadno dokoupit. Já si jí dokupovala, abych měla náhradní, tak by neměl být problém. Ale nech si asi i poradit od těch, co máš elektronickou cigaretu

 
25.01.2017 11:35 Uživatel: Jarina40
Věk:  40
Téma: Elektronická cigareta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Děkuju, už jsem se ptala v obchodě, kde jsem jí kupovala. Tak mi poradili nějaký věci ohlědně toho dobíjení, vzhledem k tomu, že jsem nováček, tak je to pro mě španělská vesnice. Teď z vlastní zkušenosti můžu doporučit všem začátečníkům, ať si koupí všeho dost, protože jak něco dojde nebo nedej bože rozbije, tak to není dobrý a láká to zpátky k tabákovým. Já jsem to ustála, dokoupila všechno, co šlo a už dobrý

 
27.01.2017 18:05 Uživatel: Pavel3
Věk:  39
Téma: Elektronická cigareta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Mám zkušenost s elektronickou cigaretou a náplastěmi. S obojím sem docela bojoval ale teď už dobrý a kouřím jenom elektronickou cigaretu. Asi se není čím chlubit ale pro mě je to úspěch i tak. Konečně jsem se vzdal od Luckynek. Akorát mi nechutnaj  ty ovocný sou na mě moc sladký ale vybere si i chlap z tabákových příchutí. Doporučil sem jí už jednomu známýmu a je taky spokojený. Na mě má vysokej obsah nikotinu ale pokud mu to takhle vyhovuje a chutná tak proč ne.

 
30.01.2017 18:58 Uživatel: VandaPro
Věk:  38
Téma: Elektronická cigareta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Můj muž taky prskal na ty ovocný a sladký příchutě, ale právě si kupuje nějaký obyčejný a dobrý. Elektronickou cigaretu má kolem krku a když chce, tak si prostě potáhne. Myslím, že jí kouří víc než před tím normální ale tak nevím, nesleduju to tolik a zkušenost s tím nemám. Jen vím, že si jí kupoval na doporučení, sám si nevěděl moc rady a nechtěl nějakou nejlevnější a rovnou nějakou na lepší úrovni. Často pročítá diskuze, videa a sleduje novinky a já jsem ráda, že nemáme na terase nedopalky a zápach.  

 
14.02.2017 10:24 Uživatel: Keliška
Věk:  47
Téma: Elektronická cigareta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já nemám zkušenost ani s jedním. Jestli chce kuřák přestat, tak by to měl udělat bez ničeho, jinak to stejně nebude tak zdravý a efektivní. Přijde mi to jako z bláta do louže. Je to jen můj názor)

 
15.02.2017 17:48 Uživatel: Ivona
Věk:  40
Téma: Elektronická cigareta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já jí vidím akorát u kamarádky co jí furt kouří. já kouřím normální, ale fakt málo, krabičku mám zhruba na týden někdy i na dva. Mám s tím akorát malou zkušenost, kdy jsem jí chutnala od tý kamarádky. Chuť nebyla špatná, ale asi bych jí tolik ani nevyužila. Ale kamarádka jí kouří bez nikotinu, tak je prý zdravější. Jen se chci zeptat, jaký je rozdíl mezi elektronickou cigaretou a vaporizérem? začal o tom mluvit manžel a myslela jsem že je to to samý. Tak budu ráda za rady a vysvětlení 

 
23.02.2017 15:46 Uživatel: Elisija
Věk:  26

Město:Plzeň

Téma: Elektronická cigareta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj Klariso, já mám cigaretku od Vapour 2 a rozdíl mezi ní a normální cigaretou určitě střetávám. Rituál podpalování je samozřejmě nutné oželet, ale na to už jsem si zvykla, ale co jsem zjistila, tak mi po elektronické cigaretě nezůstává taková ta pachuť jako když si normálně zapálíš. Takže to je pro mě určitě změna k dobrému. V tomhle ohledu to pro mě smysl mělo.  

 
02.03.2017 12:18 Uživatel: Štefič
Věk:  32

Město:Železná Ruda

Téma: Elektronická cigareta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Je to nejlepší věc, kterou jsem za poslední léta udělal. Už víc jak půl roku jsem nekouřil normální balenou cugaretu a to jsem předtím vyzkoušel snad všechno možné co je k mání. žvejky, náplasti, dokonce i nějaké léky jsem měl a nic. Až tohle zabralo. Nevím ale pro mě je to neškodné kouření.

 
16.03.2017 17:05 Uživatel: Žany
Věk:  26
Téma: Elektronická cigareta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já si elektonickou cigaretu pořídila potom co mě přijali jako cukrářku, tak aby mi nesmrděly ruce, nemůžu si to v práci dovolit, aby laskoinky chutnaly po kouři. Takže jsem to vymyslela tímhle způsobem a přešla na elektronickou cigaretu u které to mám úplně v pohodě a ruce mi od ní nesmrdí a ještě mi přijde, že to vypadá líp. Chuťově si nemůžu stěžovat a teďkons jsem dokonce četla tenhle článek, že elektronická cigareta by ve finále měla být podle studií zdravější. Což je pro mě jako kuřáka povzbuzují zpráva.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Elektronická cigareta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny