Téma: Nádobí Carl Victor - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze

11.10.2013 09:49
Uživatel: MarieK
Věk:  31
Odpovědí na téma: 9
Text: 

Zdravím,

používáte někdo litinové nádobí Carl Victor? Velice se mi líbí, ale zatím jsem na litině nevařila. Mělo by vydržet dlouhou dobu, a stojí více, než obyčejné nádobí, takže je to investice.

Pište prosím své zkušenosti.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 3443x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Nádobí Carl Victor
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
11.10.2013 10:40 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Nádobí Carl Victor - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Nemám, neznám. Mám normální nádobí a funguje stejně jako litinové nádobí Carl Victor

 
11.10.2013 11:13 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Nádobí Carl Victor - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Také nemám a neznám, ale našla jsem k tomuto nádobí několik diskusí, ze kterých vyplývá, že prý nejde o kvalitu, nýbrž že je toto litinové nádobí 100% Čína. Zdroj a více: TADY  (klikni)

 

 Carl Victor začal v roce 2006 dovážet litinové pánve z Číny, tak aby se podobaly výrobkům Skeppshult, což činí dodnes. Carl Victor nevlastní žádnou slévárnu, žádnou výrobnu, žádnou fabriku a ani na nic takového nemá oprávnění. Carl Victor tedy nikdy nic nevyráběl a ani nevyrábí.

 Litinové nádobí tedy dováží z Číny na kterém si nechala udělat svou „značku“ (to je v Číně ostatně běžné). Toto nádobí se pak snaží ve skladu jakože „přebalovat“, tedy jakože se podílí nějak na nějakém „výrobním“ procesu, aby mohli prodejci u nás mlžit….

 Tedy litinové nádobí Carl Victor je 100% Čína.

 
11.10.2013 14:26 Uživatel: Medvěd
Téma: Nádobí Carl Victor - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Tohle v dnešní době nemůže nikoho překvapit. V Číně se vyrábí skoro všechno, dělám v kšeftu a pod rukama mi procházejí motorové pily a podobné nářadí renomovaných značek, jako je např. Husqvarna, Fiskars a mnoho dalších, na kterých je přiznáno Made in China, popř. Made in P. R. C. , což je to samé. To v lepším případě. Na zbývajících výrobcích to napsáno není, ale předpokládám, že se do Evropy tohle zboží přiveze ve stejném kontejneru.  

 
11.10.2013 16:15 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Nádobí Carl Victor - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Jsem byl v jednom mega obchodě s elektronikou (nebudu dělat reklamu, ale šlo o TS Bohemia). Vzpomínám si, že jsem se na něco ptal - kde se to vyrábí. A projdece řekl: "To je z Číny. My tu máme všechno z Číny. "

Tak už vím, že nemá cenu se ptát. Pán mi vnesl jasno. Takže táák

 
23.12.2013 22:02 Uživatel: Petan
Věk:  35
Téma: Nádobí Carl Victor - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Samozřejmě, že Carl Victor je podvod z Číny.

 

Originál švédský je jen jeden: SKEPPSHULT (skeppshult.cz)

 
04.02.2014 23:04 Uživatel: Petrik
Věk:  35

Město:Jihlava

Téma: Nádobí Carl Victor - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Sony je taky asi podvod když se nevyrábí v Japonsku jako dřív, ale v Číně

 
30.04.2014 08:41 Uživatel: Karel99
0-100
Téma: Nádobí Carl Victor - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

On on je totiž velký rozdíl používat např. elektroniku a nádobí - jíst z něho, obzvláště když se předpokládá, že se z něj do potravin budou uvolňovat látky (toto nádobí totiž nemá žádnou umělou vrstvu).

Sony není žádný podvod, neb nikde nepíše, že je to z Japonska, na rozdíl od Carl Victor, který naopak přivádí zákazníky v omyl, že nakupují švédský výrobek.

 
29.04.2014 21:14 Uživatel: Klára
Věk:  28
Téma: Nádobí Carl Victor - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Značku Carl Victor bohužel neznám, ale zrovna potřebuji novou grilovací pánev a tak jsem koukala různě po internetu, co by se dalo pořídit. A nejvíc se mi líbí tato litinová pánev: http://www.Xxxxxxxxxx

alt

Nemáte ji někdo doma? Různě v internetových diskuzích jsem četla, že je opravdu kvalitní a že dlouho vydrží. Kdybyste s ní měl někdo zkušenost, tak mi, prosím, napiště, jak jste s ní spokojeni alt

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
19.09.2014 14:42 Uživatel: Bára C
Věk:  36

Město:Brno

Téma: Nádobí Carl Victor - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, sama za sebe bych se také klonila k nádobí Skeppshult, já jsem teď čerstvě v očekávání alt

objednávala jsem si pánev zde: http://wwwXxxxxxxxxxxx

a už se nemůžu dočkat, tyto pánve s poklicí, mi přijdou užasně praktické. Dělám na tom vše, od polévek, po omáčky - když je třeba alt Kdo rozmýšlí, vřele doporučuji!!!

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Nádobí Carl Victor - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny