Téma: Nádobí Masterpiece cookware - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze

14.06.2013 09:36
Uživatel: Martta
100-500
Odpovědí na téma: 17
Text: 

Zdravím,

chtěla bych jako svatební dar kamarádce koupit sadu kvalitních nádobí. Máte někdo zkušenosti s nádobí Masterpiece Cookware?

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 2975x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Nádobí Masterpiece Cookware
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
14.06.2013 09:48 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Nádobí Masterpiece cookware - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

To musí být asi velmi dobrá kamarádka, když jde o tak drahý dar jímž bezesporu nádobí od Zepteru jealt.

S nádobím Zepter zkušenosti mám kladné. Nicméně ve většině stejnou službu (vařit v zepteru klasickým způsobem vyjde nastejno i v jiném nádobí) mi nabídnou sady i za méně než desetinovou cenu a tak bych si další věci pořizovala až ve chvíli kdy bych opravdu nevěděla co s penězi.

Nicméně máš-li peněz nazbyt, směle do tohoalt.

 
14.06.2013 18:57 Uživatel: Listicka
Téma: Nádobí Masterpiece cookware - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

 

Ja bych byla, co se tyce svatebnich daru, hodne opatrna. Dneska existuje tolik zbozi a kazdy ma jiny vkus. Hrnce Zepter jsou sice kvalitni, ale pro jistotu bych se zeptala kamaradky, jestli by to bylo neco pro ni. Ja bych spis volila financni dar a at si zbozi vyberou sami, nebo.
Ja jsem napr. odmitla elektkronickou ctecku knih - pro nekoho je to bomba, pro nekoho vyhozene penize. Tak to radeji zvaz, protoze levna zalezitost to neni.

 

 
14.06.2013 22:56 Uživatel: Pluto
1482619599_pluto13.gif
7000-8000
Téma: Nádobí Masterpiece cookware - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Hodil jsem si do google  Masterpiece Cookware a zjistil jsem, že je to Zepter.

Zkušenost s tímto nádobím nemám, ale vím, že je pěkně drahé. Znám jinou značku, která je levnější, a udělá stejnou službu. Možná i lepší.

 

Jinak tak drahý dar kamarádce? Tak to musí být fakt kamoška.

 
14.06.2013 23:34 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Nádobí Masterpiece cookware - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Pluto nic proti Tvému názoru, ale to cos napsal je z principu nesmysl už jen protože:

Zkušenost s tímto nádobím nemám, ………. Znám jinou značku, ……, a udělá stejnou službu. Možná i lepší.


Až s ním budeš mít zkušenost a dojdeš-li skutečně k závěru, že je něco jiného levnějšho stejné nebo lepší, tak klidně, ale do té doby je to jen Tvůj nepodložený názor, který ani není pravdivý.

Půjdu-li do důsledku, pokud se dodržuje vaření tak jak je nádobí Zepter koncipován, tak konkurenci na téže úrovni nemá.

To, že je pekelně drahý - předražený, o tom žádný spor není. Pokud jde o klasický způsob vaření tak tam existují v každém případě srovnatelné a mnohonásobně levnější varianty nádobí, ale vaření v zepteru je koncipováno úplně jinak.

Možná kdyby z Tebe tak moc nesálal ten odpor k něčemu tak drahému, asi bych nereagovala.

 
15.06.2013 05:08 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Nádobí Masterpiece cookware - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Jestli to nebude spíš odpor ke způsobu prodeje - předváděcí akce  http://url.googluj.cz/6gy

 
15.06.2013 08:39 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Nádobí Masterpiece cookware - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

To je možné Barčo, ale ve výsledku je to jedno.

 
15.06.2013 09:55 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Nádobí Masterpiece cookware - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Pořád mi není jasné, čím je Masterpiece cookware sada nádobí lepší než jiné hrnce a kastroly. Var je var i kdyby čert na koze jel, ne? Samozřejmě je možné i vařit v páře, ale pořád je možné takové pro zeleninu šetrné vaření (nádobí) pořídit 5-10x levněji.

Samozřejmě chápu, že může jít o materiál, ze kterého je to vyrobené - třeba kvalitnější ocel, apod.

Ale pokud za stejné peníze koupím 4 sady nádobí, tak v tom stále nevidím žádnou úsporu. Nádobí Masterpiece cookware bude mít třeba o třetinu delší životnost, ale v pohledu na celkovou životnost hrnců a kastrolů (nerezové vydrží při běžném používání třeba 10 let nebo i více), to není klíčové.

 
15.06.2013 11:31 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Nádobí Masterpiece cookware - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Avatárku, nejsem reprezentant Zepter a tak to nebudu vysvětlovat. Nicméně rozdíl tam je podstatný.

Čímž znovu opakuji. neříkám, že pro běžné vaření nejsou k dispozici mnohem levnější hrnce, Zepter je předražený, ale má něco co ty ostatní prostě nemají. Což je však pro většinu lidí vařících běžným konvenčním způsobem nedůležité, stejně tak jako údržba a další, aneb není nerez jako nerez, přestože jsou na trhu i další velmi kvalitní.

 
04.07.2013 16:15 Uživatel: Wolfg
Obraz019.jpg
500-1000
Téma: Nádobí Masterpiece cookware - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

S vařením je to jednoduchý, doktore. Buď se to umí a pak se dá zmáknout chutný pokrm třeba v kotlíku na ohni nebo neumí a pak nepomůže ani Zepter, i kdyby měl pozlacený koule

 
15.06.2013 09:45 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Nádobí Masterpiece cookware - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

To je tato sada?

Není to trochu předražený? Byl bych schopný stejnou sadu (neznačkovou) koupit do 5.000 Kč, myslím si. Nedávno jsme kupiovali nerez kastroly a hrnce, myslím, že byly v sadě 4 ks a stálo to 1200 Kč. Vypadají hezky, fungují dobře, zdá se, že je to kvalitní, byť to není nějaká extra známá značka.

Vydělané peníze utrácím užitečně a s rozmyslem (nejsem hamoun nebo škrt, ale prostě před utracením větší částky přemýšlím a zvažuji), nejsem ochotný dát 15.000 Kč za značku. Vizte třeba Tescoma. Nemyslete si, že to, že je Tescoma každý pracovní den před 12. hodinou na Nově, že je to zadarmo. Samozřejmě to zaplatíte vy všichni co kupujete jejich výrobky, tu reklamu co mají v TV.

 
15.06.2013 09:50 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Nádobí Masterpiece cookware - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Jo, už tu sadu vidím … na webu Zepteru.

 
15.06.2013 12:56 Uživatel: kVerca2
0-100
Téma: Nádobí Masterpiece cookware - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

já mám také nádobí zepter a jsem s nimi spokojená. Doporučovala bych i poklicí SYNCRO-CLIK ®. jsem s ní velmi spokojená.

 
16.06.2013 08:56 Uživatel: Martta
100-500
Téma: Nádobí Masterpiece cookware - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Děkuji za rady, tipy a komentáře. Potěšilo že s nádobím máte dobré zkušenosti. kVerca2 podívám se i na poklicí

 
16.06.2013 10:50 Uživatel: voslík
1000-2000
Téma: Nádobí Masterpiece cookware - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Jo, jistě. Drtivá většina tu má ty nejlepší zkušenosti s hrnci Zepter, protože žádné nemá.

A samozřejmě jedině s poklicí, to je jistý.

 
16.06.2013 10:01 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Nádobí Masterpiece cookware - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Někdy si říkám, jaká škoda, že někteří sami zpochybní možnou kvalitu zboží chválou a odpovídáním si sami sobě.

P. S. Určitě každý tuto moji poznámku správně pochopil.

 
04.07.2013 08:49 Uživatel: Zemanka
Věk:  35
Téma: Nádobí Masterpiece cookware - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Mam asi 3 hrnce Zepter s poklici. Nadobi je sice trosku tezsi, ale kdyz bych si mohla vybrat, volila bych ho kvuli jinym prednostem. Kdyz varim zeleninu, staci dat na dno cca 1 cm vody a prikrit poklici. Voda se nevyvari, zelenina neni rozvarena, ma zachovanou barvu a vybornou chut, brambory se nerozpadaji. Vareni je skuecne rychlejsi. Byla jsem z toho uplne v soku, kdyz jsem to zkusila poprve, fakt zajimava vec. Mam taky mixer Mixsy- z mleka s nim udelas slehacku.

 
22.09.2013 17:56 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Nádobí Masterpiece cookware - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

"… Dovolujeme si varovat čtenáře našeho webu před předváděcími akcemi společnosti ZEPTER INTERNATIONAL a. s. („Zepter“). "

V Praze dne 3. července 2013

Matouš Blažek

právní poradce

Spotřebitel net

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Nádobí Masterpiece cookware - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 5
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 4 témata
Počet témat celkem: 16261
Počet odpovědí celkem: 173861
Počet registrovaných: 4896 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Odešla po 5 letech byl sem d*bil
Nejkomentovanější za 7 dní: VZTAH S PARTNEREM JE HOTOVÉ PEKLO
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny