Téma: Matrace z líné pěny - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze

24.03.2015 21:07
Uživatel: sarusa
0-100
Odpovědí na téma: 7
Text: 

Zdravím koupila jsme si postel do ložnice 

alt

a přemýšlím jakou matraci do ni. poradite mi? Uvažuju nad linou pěnou. Je to dobra volba, dekuju?  

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 3195x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: postel do ložnice
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
25.03.2015 07:19 Uživatel: Inka
Věk:  56
Téma: Matrace z líné pěny - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já jsem si vybírala matraci tak, že jsem si na ní chvíli poležela. Upřednostňuji tvrdší, ale říká se, čím je člověk starší, tak má být matrace měkčí-asi vzhledem ke křehčí kostře si myslím já. Stejně jsem si na ni musela zvykat, protože jsem měla dříve pružinovou a teď jsem měla pocit, že mě ten molitan nebo co to je nezvykle hřeje. Pružinová byla prostě jiná, ale za 30 let jsem si vybudovala v ní dolíček, tak už musela z domu.

 
25.03.2015 10:51 Uživatel: Lenka Poskálová
0-100
Téma: Matrace z líné pěny - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já bych preferovala tvrdší matraci.

 
26.03.2015 09:34 Uživatel: marki
55764725468133259401.gif
500-1000
Téma: Matrace z líné pěny - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Měla jsem problém s bolestí zad. Koupila jsem si tvrdší matraci, kde je z jedné strany líná pěna. Tu ale nepoužívám, záda neměla pevnou oporu. Používám druhou stranu, která mi vyhovuje. Matrace má zónování a všité lamely. Je dělaná na míru a váhu. Tato matrace mi vyhovuje. Před tím jsem měla kaučukovou luxusní matraci, ale bolela mě na ní záda. Byla moc měká. Na bolesti zad je obecně lepší tvrdá matrace.

 
26.03.2015 12:28 Uživatel: olinus
Věk:  37
Téma: Matrace z líné pěny - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Líná pěna nevyhovuje všem, záleží co máte raději Vy sama. Pokud tvrdší, tak já si pořídila matraci Chianti s vrstvou líné pěny a velká spokojenost. Líná pěna mi ležení na tvrdé matraci krásně zkomfortňuje, akorát neni vhodná pro ty co se často převalují

 
26.03.2015 13:04 Uživatel: jitus
Věk:  24

Město:Praha

Téma: Matrace z líné pěny - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den. Na prodejně Xxxxxxxxx v Praze mi poradili velmi dobře a mají i dostatečný výběr na vyzkoušení. S manželem jsme pořídili matrace s paměťovkou - Xxxxxx. Nadchla nás jak matrace, tak i akce 1+1. Mrkněte se na stránky www. NedovolenaReklamaVeWebuMojeStarosti.cz 

 

Nedovolená reklama smazána správcem webu.  

 
26.03.2015 17:00 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Matrace z líné pěny - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.

 

Přezdívky:

    • jitus
    • olinus 

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.  

Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 

 
01.06.2015 07:39 Uživatel: iriss
0-100
Téma: Matrace z líné pěny - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Zdravím, my matraci z líné pěny máme a jsme naprosto spokojeni. raná mě nebolí záda, nehážu tak sebou v noci. ja určo doporučuju. my máme konkrétně tuhle - http://www.xxxxxxxx a fakt nemůžu řict nic proti alt

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Matrace z líné pěny - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny