Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze

12.05.2015 19:20
Uživatel: straka99
0-100
Odpovědí na téma: 69
Text: 

Dobrý den, chtěl bych poradit nějakou stránku s nábytkem, budeme vybavovat obývák. Manželka je dost náročná alt  a tak potřebujeme něco ověřeného a moderního. Nemáte někdo zkušenosti?

Děkuju

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 5351x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Kvalitní nábytek
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
12.05.2015 23:30 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Nemůžu si pomoct, ale zavání mi to nevyžádanou reklamou.

Doporučuji podívat se na FB prodejce, jako když neumí pořádně česky. Jasně, jde o nábytek, ne pravopis …, totéž i v příspěvcích zde … zvláštní.

 

edit: než se rozkoukám první i druhý příspěvek je fuč.

 
16.05.2015 10:51 Uživatel: Jose
Věk:  43

Město:Kladno

Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den, my jsme se ženou vybírali v Praze. Mají na prodejně vystaveno několik postelí z masivu, ale zprostředkují téměř vše. Bylo nám doporučeno a tak jsme tam zajeli a vybrali. Teď už máme komplet ložnici a spokojenost. Doporučuji aspoň kouknout na jejich webové stránky.


 
13.05.2015 13:09 Uživatel: marzil
Věk:  36

Město:Brno

0-100
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

tak to jsi nám moc nedal informaci, jaký máš vkus, do jaké ceny, velikost Určitě bych se ale zeptala ve svém okolí na dobré reference

 
28.05.2015 11:05 Uživatel: anozmin
Věk:  31

Město:Šumperk

Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

U nás jsou dobré reference na nábytek Paulline. Každopádně takto pojatý dotaz je hodně obecný, chtělo by to příště více specifikovat

 
16.06.2015 13:57 Uživatel: Petra3
Věk:  32
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den, chtěla bych všechny zájemce před firmou, vystupující "neprofesionálně" pod 4 jmény Ložnice King, Living Trade, Supermobel a na aukru - akcnizbozi, varovat!!!

Velmi jsem se těšila na "dobře" vypadající postel, kterou jsem pro jistotu chtěla nechat i smontovat. Řidiči však nebyli schopni dát postel dohromady (asi chyba od výrobce). Administrativní pracovnice pí Černá dohodla další 3 schůzky, ale závada stejně odstraněna nebyla, naposledy řidič ani nedorazil. Vzhledem k záruce, nebyl z mé strany zásah možný. Bohužel mi dodavatel neumožnil ani slevu na "rozbitou" postel, ani dodání nové postele. Takže po čtvrt roce si řidiči přijeli opět pro ty prkýnka, které mi tam zanechali a postel odvezli. Místnost byla po tu dobu neobyvatelná, mám chuť jim ty 3 měsíce uskladnění naúčtovat. Tak pokud chcete pořídit nábytek bez starosti, vyberte si hlavně jinou firmu!!!!

 
21.06.2015 15:11 Uživatel: Fiona
Věk:  28
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, nevím kolik chceš za nábytek s manželkou utratit, ale mně se líbí žlutá hala, zkus mrknut na jejich eshop. Kamarádka zařizovala novej byt a polovinu nabytku nakoupila tady. říkala jsem ji nech nenakupuje cez eshop, nech si nabytek vybere naživo, aby videla jak doopravdy vypada, nech si to osaha Ale nenechala si to vymluvit a objednala a musím uznat, že zvhled nabytku zodpoveda tomu co je na webu a kvalita taky vyborna. Nepusobi jako lacnej sumpt, prave naopak.

 
10.08.2015 17:17 Uživatel: Monulis
Věk:  32

Město:Brno

Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

jj přes žlutou halu jsme si kupovali sedačku, na začátku byla přesně podle mých představ - nádherná, co se týká bytelnosti tak si myslím že je dost kvalitní, jenomže děti prostě zničí co je poblíž a vylili mi na to černý čaj a nejde to dolů, naštěstí je to jen na rožku což maskuji polštářem… Jinak ostatní nábytek jsme kupovali ještě dříve z Ikei, jako styl v pohodě některé věci mají fakt hezké, ale co mi říkal brácha který je vyučený stolář, tak prý používají cca o milimetr tenší desky a rapidně tím snižují jakoukoliv nosnost. (např. mám zakázáno stoupnost na tento stůl když chci měnit žárovku) pro normální používání ale asi v pohodě.

 
21.09.2015 10:05 Uživatel: Radek P
Věk:  23

Město:Plzen

0-100
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já jsem nedávno na kupoval na Tchibo  Překvapilo mě, že tam mají i nábytek (znáte přece tu reklamu ), ale nakonec dobrý… rozkládací pohovka asi 16 000 a ještě konferenční stolek, ten byl sice dražší, ale pak jsem na to našel nějakou slevu a tak se to dalo.

Takže jednoznačně doporučuju, hlavně kvůli ceně

 
24.11.2015 18:39 Uživatel: Sabo
0-100
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Zdravím, my jsme si vybrali na stránkách Design Outlet nebo Design Live. Věci mají moderní a designově propracované. Dodání zboží bylo také bezproblémové.

 
11.05.2016 07:21 Uživatel: Carlie
Věk:  28
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Také zdravím, v Design Outlet mají zajímavé věci, kupovali jsme tam lampu, chtěla jsem opravdu něco originálního, ale na můj vkus, lampa za 4000, - by mohla být malinko propracovanější, např. celá černá matná lapma, stínítko zevnitř do zlata, ale spojovací šrouby jsou stříbrné… potom jsme sedačku kupovali na Nábytek Polodna, o polovinu levnější než v designových shopech, ale stejně trendy a s kvalitou taky nemáme problém.  

 
20.06.2016 15:14 Uživatel: Aneta
Věk:  28
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, já jsem s manželem objela snad 20 obchodů s nábytkem a nakonec jsme všechno nakoupili přes eshop. Tento: http://www.Xxxxxxxx.cz a ušetřili díky tomu hromadu peněz, za které jsme jeli na dovolenou. Doporučuji.

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
11.07.2016 11:43 Uživatel: JirinaSaklova
1468232622_img000552.jpg
0-100
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj s manželem jsme si koupili manželskou postel z masivu borovice a jsme spokojení. Máme sice jen obyčejný rám, ale právě taková klasika se nám líbí - obrázek. Zajímavé na ní je hlavně fakt, že jí máme už téměr 3 roky a pořád nezačala vrzat. Nevím jestli je to nesmysl, ale někde jsem četla, že kromě kvalitního zpracování závisí i na typu dřeva, neboli na jeho vlastnostech. Mívali jsme postel ze smrku a ta začala vrzat už asi po půl roce, nemluvě o dřevotřísce… Jinak, abych odpověděla na otázku. Nejlepší je kupovat v showroomech a prohlédnout si ho už sestavený. Po Praze, ale i všude možně je jich hodně a některé jsou více či méně specializované - například nábytek čistě z masivu, nebo jen ložnicový apod. Jinak klasická Ikea je pro pohodlné, ale můj názor je ten, že pokud chcete kvalitu (a nemusí nutně platit, že drahou), tak musíte hledat… My například pravidelně chodíme na bleší trhy v Praze a čas od času se tam ukáže nějaký klenot, ale doporučila bych chodit hodně brzo ráno, protože to mizí hodně rychle

 
10.08.2016 20:07 Uživatel: Lenka25
Věk:  28
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, nevíte jestli se dá někde sehnat taková ta rostoucí  židle pro děti? Někde jsem ji jednou viděla, ale hned nekoupila teď ji nemůžu sehnat.

 
13.08.2016 12:26 Uživatel: Dáša.N
Věk:  31
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Koukni se na internetu. My jsme si ji taky objednávali. V obchodeh jsem ji vůbec nenašla. Je super a hlavně hodně vydrží. Má nosnost do 50kg, takže nemusíš mít strach že ji přetížíš a praskne.

 
17.08.2016 18:30 Uživatel: Lenka25
Věk:  28
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Už  jsem se ptala u nás truhláře, jestli ví jak to vypadá, jestli by to udělal. Ale nedokážu mu to vysvětlit kde jsi ji kupovala, prosím tě?

 
22.08.2016 19:28 Uživatel: Dáša.N
Věk:  31
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Je to tato? Je suprová, děti se o ní hádají, takže budeme muset napsat Ježíškovu asi ještě o jednu.

 

 
23.08.2016 10:18 Uživatel: Lenka25
Věk:  28
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Jo to je přesně ona. Děkuji Jestli ji mají, tak jí objednám a bude to a nemusím nikde schánět výrobu.

 
24.08.2016 09:08 Uživatel: Dáša.N
Věk:  31
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak se koukni na www.XXXXXXX.eu. Máme ji  od nich taky. a máš postarostech alt

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
22.08.2016 19:47 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

kdyz chces moderni nabytek tak si ho dej udelat na zakazku

 
15.10.2016 15:33 Uživatel: Evžen
Věk:  29
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

zdravím, pokud zařizujete i sedačku, hrozně doporučuji společnost http://www.isedacky.cz ! sortiment je opravdu bohatý, vše je ručně vyráběno. a úžasně se na nich sedí!!

 
19.10.2016 20:40 Uživatel: Romankuchta
Věk:  34

Město:Praha

Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Zdravím. Zdá se že máme podobné manželky. Moje si v obchodech skoro nic nevybere. V podstatě celý byt jsme vybavili z katalogu jedné české firmy prodávající nábytek. To byla konečně spokojená se vzhledem i cenou. Já se docela obával kvality po předešlých zkušenostech s podobnými eshopy, ale nakonec jsem byl docela překvapenej. Nábytek je dost odolný a pořád vypadá zachovale i když nám už pár let slouží. No a na vkus manželky si samozřejmě nemůžu stěžovat.

 
03.11.2016 10:45 Uživatel: Jarouš
Věk:  38
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Osobně mám rád katalogy nábytku, kde si vybere každý. Šatní skříně

 
02.12.2016 07:18 Uživatel: Hanakla
Věk:  21
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den, pokud chcete sehnat kvalitní a krásnou sedačku, rozhodně doporučuji z vlastní zkušenosti navštívit stránku  www.nedovolenareklamavewebumojestarosti.cz .

Mají zde ohromný vyběr, ale i super ceny.

Opakované vložení nevyžádané reklamy do webu. Uživatel/ka byl/a zablokován/a.

 

 
29.12.2016 13:26 Uživatel: tonin
Věk:  36

Město:Praha

Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Mám rád moderní a nápadité věci.

Jeden můj kamarád mi ukázal na facebooku stránky "nábytek z kartonu".

Velice mě to zaujalo.

Máte s tím někdo zkušenosti?

 
03.01.2017 11:03 Uživatel: Tomík
Věk:  23
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, budu vybavovat dětský pokoj, a narazil jsem na problém, že volím mezi masivem a dřevotřískou.

 
03.01.2017 11:30 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

nevim jak stare mas deti ale u tech mensich pocitej ze to tak nejak poobijeji kde se da

 
04.01.2017 12:26 Uživatel: Tomík
Věk:  23
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Takže asi spíš ten amsiv co? ten se nerozbije tak rychle jako dřevotříska

 
05.01.2017 12:56 Uživatel: Mareček
Věk:  42
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Pokud půjdeš do masivu tak se podívej na www.NedovolenaReklamaVeWebuMojeStarosti.cz, já tam kupoval masiv a mají to kvalitně zpravoané alt

 

 
05.01.2017 13:01 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.

 

Přezdívky:

  • Mareček
  • Tomík
 
06.01.2017 13:58 Uživatel: Alelnka
Věk:  22
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

www.NedovolenaReklamaVeWebuMojeStarosti.cz určitě doporučuji, máme od nich nábytek už nějaký pátek a pořád vše drží alt nic nevrže, prostě pohoda alt

 
06.01.2017 14:17 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

takhle si delat reklame je dost ubohe, pokud by to fakt byla kvalita tak se to prodava samo, s takovou reklamou to bude tezko neco kvalitniho

 
15.02.2017 14:25 Uživatel: Klára Z.
Věk:  35
0-100
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

já doporučuju idea-nabytek, nakoupila jsem tam pár kousků a vše bylo v pořádku vše přivezli hezky zabalené, jde o kvalitní masivní nábytek 

 
02.03.2017 15:32 Uživatel: Petra4444
Věk:  44
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Nevíte kde bych sehnala kvalitní rustikální nábytek?

 
02.03.2017 18:56 Uživatel: JarkaNovakova
Věk:  47
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Me se uz leta osvedcuje tento obchod - www.NedovolenaReklamaVeWebuMojeStarosti.cz maji tam dobre ceny, vynesou az do bytu, vse zatim bezproblemove.

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
03.03.2017 18:42 Uživatel: Petra4444
Věk:  44
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ale já chci koupit rustikální nábytek z masivu, ne dřevotřísku

 
05.03.2017 22:00 Uživatel: Mirka7
Věk:  29
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Petro, také mám doma rustikální ložnici, vypadá opravdu luxusně, a stačí pohledat po internetu, normálně napiš do googlu rustikální ložnice

 
06.03.2017 23:52 Uživatel: Petra444
Věk:  44
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Napsala jsem to do googlu a našla jsem nábytek aldo a objednala si tam rustiální ložnici, super dík za radu

 
10.05.2017 09:36 Uživatel: vodnena45
0-100
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Zdravím Vás, i já jsem náročná co se nábytku týče a musím říct, že mě hodně potěšil nábytek z internetového obchodu designoutlet, vybrala jsem tam v podstatě vše

 
29.05.2017 15:37 Uživatel: DenisaZ
Věk:  36

Město:Praha

Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj,  

ráda bych Vám tady nechala tip : já nakupuju na idea-nabytek.cz. Jedná se o kvalitní nábytek z masivu, hezké zpracování i bezproblémové dodaní. Za mě rozhodně jednotka.

 
30.05.2017 15:44 Uživatel: prokes
0-100
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já bych chtěl upozornit na weby podobné MT Nábytku. To byla mega firma, která měla v televizy reklamu a přes miliardové obraty zkrachovala a nechala dluhy kam se podívala. Jedná se o šmejdy vyrábějící levné produkty z Polska. Vyvarujte se těm nejlevnějším nabídkám. Doporučoval bych obchody jako IKEA nebo ten XXXLutz co je hned vedle v Praze na Černým mostě.

 
30.05.2017 19:38 Uživatel: prokes
0-100
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

A nebo mě napadlo něco kvalitního najít na internetu, mrkněte třeba na nějaké srovnávače typu biano nebo inspirater.

 
15.06.2017 16:32 Uživatel: bety90
Věk:  25
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

velmi pěkný nábytek jsme koupili v JYSK a ani nás nevyšel draho

https://www.letakomat.cz/jysk/aktualni-letak-vyprodej/

 
08.11.2017 12:33 Uživatel: jajalka
0-100
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

No my jsme taky zařizovali obyvák, vlastně celý byt Většinu nábytku máme z JYSK, kuchyni máme namíru z IKEA (moderní provedení, myčka, el. trouba, sklokeramika) Jen botník jsem musela objednávat z eshopu stojanyregaly, jelikož jinde jsem nesehnala větší a jako správná žena mám víc než hodně bot  

 
09.11.2017 19:13 Uživatel: Eliška.a
Věk:  30
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já třeba doporučím juknout na Biano. Je to stránka, kde mají snad úplně vše… Stránka má několik filtrů, takže výrobky lze hledat i od nejlevnějšího. Já tam teď třeba hledám nábytek pro malou do pokojíčku

 
10.11.2017 19:43 Uživatel: kiara
Věk:  28

Město:Praha

Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já nemůžu dopustit na rustikální nábytek od SVIS. Vše krásné a kvalitní, super cena.

 
03.01.2018 10:30 Uživatel: Mirosavalia
Věk:  45

Město:Opava

Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Pokud hledáte nábytek za ty nejlepší ceny, tak vyzkoušejte Cenohit… mám s nakupováním tady opravdu dobré zkušenosti. seženete tady především stylové konferenční stolky, křesla a kancelářská křesla či barové židličky.

 
04.06.2018 11:22 Uživatel: Kočka
Věk:  28
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Koukala jsem se na internetu na obchody s nábytkem a docela se divím jak moc je to v dnešní době drahé a nabídka je skoro nijaká, nic moc mě nezaujalo teda

 
11.06.2018 08:53 Uživatel: Locik
Věk:  30
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

kde se dá takový moderní nábytek pořídit za rozumnou cenu? Koukala jsem se a příjde mi to docela drahé : (nevím jestli koukám špatně, ale to co se mi líbí je většinou drahé : (

 
11.06.2018 15:41 Uživatel: Paní Colombová
Věk:  33
pani-colombova.png
500-1000
Administrátor
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.



Přezdívky:


► Kočka
► Locik


 

 
18.06.2018 07:36 Uživatel: Veruuuna
Věk:  35

Město:Praha

Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

S tou kvalitou je to skoro všude stejné. Ani tak nejde o kvalitu ale o to jak se o nábytek staráte a jakými přípravky je utíráte a tak… všechno hraje se vším : )

 
18.06.2018 08:27 Uživatel: Paní Colombová
Věk:  33
pani-colombova.png
500-1000
Administrátor
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.



Přezdívky:


► Kočka a Locik
► Veruuuna


Poslední upozornění milá uživatelko


 

 
20.06.2018 17:17 Uživatel: Homolova21
Věk:  47

Město:Ostrava

0-100
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já jsme s manželkou byl vybavit ložnici v Jitona a doporučuji, měli tam i sedačky, ale nevím jak zbytek nábytku.

 
24.06.2018 20:10 Uživatel: Ninna
Věk:  51
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

V dnešní době se musí těžko hleda kvalitní nábytek za dobrou cenu : ) tak to vnímám já, ale možná taky se pletu. Naposled jsem nábytek kupovala před pěti lety

 
03.07.2018 06:28 Uživatel: Kláruška
Věk:  28
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Jakože fakt máte problém sehnat kvalitní a hezký nábytek? Tomu se mi nechce ani věřit. Je toliko obchodů a i internetových, stačí mít jenom peníze : D

 
03.07.2018 08:05 Uživatel: Paní Colombová
Věk:  33
pani-colombova.png
500-1000
Administrátor
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.



Přezdívky:


► Veruuuna, Kočka, Locik
► Kláruška

Uživatel/ka byl/a zablokován/a.


 

 
22.08.2018 11:37 Uživatel: Marcela78
Věk:  40

Město:Ostrava

Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak ta paní, co si píše sama se sebou mě baví.   Nábytek máme koupený z eshopu, který má zboží z polska a jsme spokojení. Snad to někomu pomůže, kdo hledá levný nábytek.

 
03.09.2018 09:07 Uživatel: Marianus
Věk:  25

Město:Praha 2

Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Hoj, tak jsem narazil na bezva stránky se slevami na nábytek. chcete taky ušetřit třeba za jídelní židle, co mají moderní styl? pokud vám nestačí jen obyčejné židle z plastu, pak se zaměřte na designové kousky.

 

 

 
03.09.2018 17:25 Uživatel: Paní Colombová
Věk:  33
pani-colombova.png
500-1000
Administrátor
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.

 

Přezdívky:

Mirosavalia
► Marianus

 
16.09.2018 17:13 Uživatel: Kateřinaaa
Věk:  32

Město:Beroun

Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Kupovala jsem nábytek na Best, mají spoustu moderního nábytku

 
11.11.2018 10:32 Uživatel: Marianus
Věk:  25

Město:Praha 2

Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

zapomeňte na všechny Ikey, Aska nebo Mobelixy a pořiďte si konečně kvalitní masivní nábytek. Mně osobně se tedy nejvíce líbí dubový nábytek, jako například komody:

 
16.05.2019 23:04 Uživatel: Vojtěška669
Věk:  38

Město:Praha

Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

My máme vše v obýváku od jedné super firmy. Ve všem nám vyšly vstříc. Dokonce jsem měla i takové dost specifické požadavky. No výhodou pro nás byla možnost kouknout se přímo do jejich obchodu v Praze. Takže jsme si vše podrobně prohlédli a promysleli. Jako určitě né něco levného. Musíte si uvědomit, že tam budete žít celý život.

 
02.11.2019 19:14 Uživatel: KatkaCermakova
Věk:  35

Město:Praha

Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Zkuste www.nedovolenareklamavewebumojestarosti.cz mám

 s nimi skvělou zkušenost! Dělají skvělý nábytek.

 
26.11.2019 14:12 Uživatel: Jan Neradil
Věk:  22
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Podívej se na www.nedovolenareklamavewebumojestarosti.cz

Tam mají snad úplně všechno.



Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
27.03.2020 15:39 Uživatel: EvaStu
Věk:  33

Město:Olomouc

Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, má tady někdo zkušenosti s obchodem Nábytek-interior? A co to je tady za www. nedovolenarekla… ?  : D 

 
21.08.2020 10:19 Uživatel: michalos
Věk:  45
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

stylové komody Chabby Chic mají netradiční vzhled, kde se snoubí rustikálnost se zdobností a zajímavými prvky. samozřejmě je taky praktický. hodí se do domácností, kde je preferován bílý nábytek a nábytek netradičního stylu

 
16.09.2020 11:59 Uživatel: kačez
Věk:  32
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

ahoj, máte někdo zkušenosti s eshopem, kde by se dala nakoupit pěkná moderní dekorace případně i nábytek?

 
23.09.2020 11:58 Uživatel: lilu
Věk:  32
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: taky bych potřebovala dekoraci i výbavu do kuchyně, nejlépe nějaké sklo, konvičky, talířky apod.
 
24.09.2020 19:53 Uživatel: sandra89
Věk:  36
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

já jsem teď objevila obchod bakly na netu, dají se tam sehnat různé dekorace i vybavení do kuchyně nebo koupelny třeba

 
25.09.2020 20:38 Uživatel: lilu
Věk:  32
Téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

to je super, díky, asi je to dost kvalitní že? nebo aspoň to tak vypadá

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Moderní kvalitní nábytek, kde ho koupit? - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 1
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 1 Téma
Počet témat celkem: 16295
Počet odpovědí celkem: 174095
Počet registrovaných: 4926 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Rychla odpověď
Nejkomentovanější za 7 dní: Rychla odpověď
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny