Téma: Bezpečnost oken v dětském pokoji, látkové rolety - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze

19.08.2014 09:51
Uživatel: Magdalenas
Věk:  26
0-100
Odpovědí na téma: 17
Text: 

Dobrý den,

 

bydlím ve 4. patře a přemýšlím, jak zabezpeřit okna, aby mi děti nevypadly. Syn mě včera vyděsil, protože vylezl na židli a hrál si s kličkou na otvírání. Máte někdo nějakou zkušenost? Dále bych se chtěla zeptat, jak máte vyřešeno zastínění oken v dětském pokoji. Vždy jsem měla závěsy, ale teď přemýšlím nad roletami. Jen nevím, jestli stíní opravdu spolehlivě. Líbí se mi třeba tyto: 

alt, alt

Nemáte s nimmi někdo zkušenost? Nezničí je děti? Předem děkuji za komentáře!

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 2679x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Okna v dětském pokoji
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
19.08.2014 10:15 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Bezpečnost oken v dětském pokoji, látkové rolety - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Jak jsou velké děti? Nepochopí ještě zákaz? Našla jsem něco o bezpečnosti dětí v bytě:

http://www.ceskykutil.cz/domacnost/zabezpeceni/bezpecnost-v-byte-nejen-pro-deti

 

alt

 

 

možná by šlo i toto:

 

 alt

 

 
19.08.2014 10:24 Uživatel: Magdalenas
Věk:  26
0-100
Téma: Bezpečnost oken v dětském pokoji, látkové rolety - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Děkuji! Vysvětlila jsem mu to, ale je to raubíř. Jistota je jistota. Děkuji za článek! Tu pojistku na okna pořídím.  alt Sice po tom zůstanou díry v rámech, ale stojí to za to.

 
19.08.2014 11:23 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Bezpečnost oken v dětském pokoji, látkové rolety - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

A na okna zkuste žaluzie, pokud nemáte pouliční osvětlení přímo proti oknu, nebo roletu s dětským motivem. alt

 
19.08.2014 11:01 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Bezpečnost oken v dětském pokoji, látkové rolety - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den. Odkaz na eshop jsem nahradil obrázkem. Je to prevence reklamy, kterou by byl zvýhodňován Vámi uvedený eshop proti jiným na českém Internetu.

 
19.08.2014 11:03 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Bezpečnost oken v dětském pokoji, látkové rolety - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Avi, prosím tě tak to smaž, já už nemám možnost upravit abych to odstranila, moc děkuju. Pavla

 
19.08.2014 11:05 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Bezpečnost oken v dětském pokoji, látkové rolety - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

To byl vzkaz pro Magdalenas, ne pro Tebe  

 
19.08.2014 11:23 Uživatel: Magdalenas
Věk:  26
0-100
Téma: Bezpečnost oken v dětském pokoji, látkové rolety - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Aha, děkuji!

 
19.08.2014 11:59 Uživatel: jancaho
Věk:  33
500-1000
Téma: Bezpečnost oken v dětském pokoji, látkové rolety - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Jsou i kliky na okna na klíček, dítka s nimi nepohnou. Teď je měli i v Lídlu. Jinak my máme zatím závěsy, na novém budou asi žaluzie. Ale ještě si to rozmyslím. Co se týká stínění- víš co, to si musíš vyzkoušet nebo prohlídnout sama. My máme v ložnici závěs dost hustý, fakt hodně stíní. V obýváku je jiný, stíní míň. Ale nejvíc by mi vyhovovala kombinace žaluzie a hustý závěs.

 
19.08.2014 13:17 Uživatel: Magdalenas
Věk:  26
0-100
Téma: Bezpečnost oken v dětském pokoji, látkové rolety - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Známá má žaluzie a závěs a když zatáhne, tak je tma jako v pytli. Nepočítám s tím, že by to zvládla i roleta, ale asi máš pravdu, že budu muset někam na čumendu. A pořídím asi ty bezpečnostní zarážky, ale líbilo by se mi něco, co se nemusí vrtat do oken… Jestli něco takového existuje nevím.

 
19.08.2014 22:06 Uživatel: Magdalenas
Věk:  26
0-100
Téma: Bezpečnost oken v dětském pokoji, látkové rolety - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Děkuji za komentáře! Nemáte někdo tip ještě na jiné rolety s dětskými mitivy? Nebo asi nejde nějako nalepit obrázek na roletu? alt Moho by to být hezké. Je to už dávno, ale dělala jsem ubrouskovou techniku. Mysíte, že by to šlo na roletu?  Nějako jsem se do toho zařizování pokoje vžila. alt

 
20.08.2014 18:05 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Bezpečnost oken v dětském pokoji, látkové rolety - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
 
20.08.2014 08:46 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Bezpečnost oken v dětském pokoji, látkové rolety - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Kvůli zvířatům jsem používala omezovače na jaké odkazuje Pavla a fungovali mi dobře. Ovšem kvůli dětem? Když je malé kdy by zákaz nepochopilo samo si k oknu nevyleze a když už umí vylézt musí umět i rozeznat co smí a co ne.

 
20.08.2014 10:41 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Bezpečnost oken v dětském pokoji, látkové rolety - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Veselko, dítě se sice může dostat do okna, aniž by si uvědomovalo nebezpečí, ale Magdalenas, jak sama píše, " … se nějako do toho zařizování pokoje vžila." A tak i přesto, že jí admin napsal, že odmazal odkaz na e-shop, se pokusila propašovat do dalšího příspěvku alespoň název e-shopu, který jí byl vzápětí opět odmazán. Takže celé téma se tím dá považovat za pokus o reklamu. Nebo aspoň já to tak vidím.

Ale téma je to určitě dobré, rady určitě budou využity někým, kdo o ně bude opravdu stát.

 
20.08.2014 10:55 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Bezpečnost oken v dětském pokoji, látkové rolety - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Magdalenas mi nepřipadá jako typický vkladač reklamy Spíš je to neznalost našeho prostředí. Ale byla poučena, jistě už to bude OK.  

 
20.08.2014 11:28 Uživatel: Magdalenas
Věk:  26
0-100
Téma: Bezpečnost oken v dětském pokoji, látkové rolety - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Už si budu dávat pozor. Nepašovala jsem, ale nedošlo mi to.  

 
17.10.2014 14:06 Uživatel: Marta S.
Téma: Bezpečnost oken v dětském pokoji, látkové rolety - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: Na toto jsme myslela už při pořizování oken, Vekra dělá takové bezpečnostní kličky s tlačítkem, které dítě nezmáčkne a dospělý nemá problém. A na okna jsem vybrala rolety od firmy Luxaflex, dělají hezké vzory.
 
13.01.2015 12:58 Uživatel: Isabela
Věk:  25
Téma: Bezpečnost oken v dětském pokoji, látkové rolety - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Zdravím, právě také vybírám rolety do dětského pokoje. Děkuji za příspěvky. Zajímalo by mě, zda máte někdo přesně tyto? Chtěla bych vědět, jaká je a říkám si, že mi tady určitě někdo poradí. Děkuji

alt.

alt

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Bezpečnost oken v dětském pokoji, látkové rolety - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
Podvodná pronajímatelka 1 295x
Pokoj na půdě - jaké schody zvolit? (vytahovací, zabudované, točité?) 5 1952x
Kvalitní vůně do ložnice nebo na polštář - tipy, zkušenosti 7 2254x
Hlava postele u okna - vadí vám nebo ne? 10 3322x
Jak často přestavujete nábytek v pokoji? 25 3557x
Výměna povlečení v posteli - jak často povlečení měníte? 17 4626x
Omyvatelná barva na zdi - zkušenosti 17 23131x
Jak přesvědčit rodiče, aby mi dali větší pokoj? 3 2542x
Jak se zbavit plísně pod kobercem 5 3826x
Jakou barvou vymalovat pokoj? 4 3290x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 1
Nová témata dnes: 1
Dneska bylo odpovězeno na: 1 Téma
Počet témat celkem: 16123
Počet odpovědí celkem: 173362
Počet registrovaných: 4868 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Chci víc sexu než partner
Nejkomentovanější za 7 dní: Chci víc sexu než partner
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny