Téma: Elektronická chůvička a monitor dechu pro miminko - zkušenosti, diskuze, reference, recenze

04.11.2013 12:13
Uživatel: parek
Věk:  34

Město: vesnice

parek.jpg
3000-4000
Odpovědí na téma: 19
Text: 

Budem kupovat elektronickou chuvu tak se podelte o sve zkusenosti

 

Treba u nekterych co jsou na heureka. cz na prvnich mistech pisou ze ta jednotka kterou ma u sebe dospely je strasne ticha, coz tak nejak mi je na nic takovy peklostroj

 

Tak nejak cenove rozumne do +- 2000, -

 

Monitor dechu kupujem Jablotron NANNY BM02 - ma nekdo?

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 2639x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: elektronická chůva - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
04.11.2013 12:45 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Elektronická chůvička a monitor dechu pro miminko - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Pokud by byla moc tichá a vy jste ji neslyšeli, tak je to závada, která se dá reklamovat, ne? Nebo to koupit přes internet a do 14 dní vrátit.

 

My jsme měli nějakou dětskou chůvičku Philips, tuším, bez problémů. Cena taky tak nějak. Určitě se pak podívej na heureka. cz než to koupíš nebo mi řekni a já se Ti podívám na testy na dtest. cz (mám to předplacené). Nebo si to najdi sám, jestli taky máš dtest - test se dělal a jsou k tomu i doprovodné informace.

 
04.11.2013 12:49 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Elektronická chůvička a monitor dechu pro miminko - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

pochybuju ze by to reklamovali protoze to je malo slyset, to asi nebude nikde napsane jakou to musi mit hlasitost

 

a vracet to na to nemam nervy, platit postu atd

 

proto musim hned koupit neco kvalitniho

 

ja se prave dival na heurece na philipsy

 
05.11.2013 01:22 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Elektronická chůvička a monitor dechu pro miminko - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Poštovné platíš jen jedno. Při vrácení Ti prodávající vrátí kupní cenu a 1 poštovné (§ 53 odst. 7 Obč. zákoníku a dále směrnice 97/7/ES z roku 2010).

 

Já vracím věci koupené přes internet celkem často a nemám s tím problém. Zatím se mi (naštěstí) nikdy nestalo, že by mi někdo nechtěl vrátit peníze nebo dělal nějaké problémy.

 
05.11.2013 15:08 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Elektronická chůvička a monitor dechu pro miminko - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

nemel bych na neco takoveho nervy 

 

pokud neco kupuju tak si nejdriv pozjistuju co a jak a pak teprv objednavam

 
04.11.2013 12:56 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Elektronická chůvička a monitor dechu pro miminko - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

kdyz uz mas ty testy predplacene tak mi tam mrkni co je na prvnich mistech

 

 

 
05.11.2013 01:32 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Elektronická chůvička a monitor dechu pro miminko - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

OK, pošlu Ti to ale na email, protože vím, že "agenti" D-testu pendlují po internetu a pokud se někde něco zveřejní, tak pak dupou majitele webu (konkrétní zkušenost z tohoto webu).

 
05.11.2013 15:09 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Elektronická chůvička a monitor dechu pro miminko - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

uz to mam prostudovano, diky 

 
04.11.2013 12:55 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Elektronická chůvička a monitor dechu pro miminko - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

u vetsiny tech philipsu co jsou na heurece na prvnich mistech je psane ze to je strasne tiche

 

je celkem jedno jak to vypada, hlavne aby to fungovalo

nejake ukazatele teploty jsou taky k nicemu, je to jenom zdroj poruchy

 

 

 
27.02.2014 21:42 Uživatel: Kvetus
0-100
Téma: Elektronická chůvička a monitor dechu pro miminko - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Nejlepší totiž je, když ta chůvička má samozřejmě ještě kontrolku, která bliká, protože když jsi na oslavě, tak může být jakkoli hlasitá, ale přes kapelu nebo muziku to stejně neuslyšíš, víš jak no. Takže tak.

 
04.11.2013 13:16 Uživatel: Julie
Téma: Elektronická chůvička a monitor dechu pro miminko - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

  Chůvičku jsme měli Chicco za pár stovek a dvě frekvence, dosah asi 100m. Naprosto dostačující, hlasitá, akorát na jednu frekvenci jsme chytali vysílačku z letadel, bydlíme v přeletové zoně. Jo a tryskáč z Náměště byl taky zážitek, ten byl hlasitý až moc.

  Monitor dechu jsme neměli.

 
04.11.2013 17:02 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Elektronická chůvička a monitor dechu pro miminko - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

monitor dechu mame vybrany

 

ale ty chuvy se divam ze ty levnejsi lide vic chvali nez ty drazsi

 

musim to jeste prostudovat poradne protoze tady nejspis plati ze nejdrazsi neni vzdycky nejlepsi

 

pockam co napise mitsca, ti uz urcite chuvu maji a mitsca ji uz urcite zkousel

 
06.11.2013 10:33 Uživatel: MitsCa
Téma: Elektronická chůvička a monitor dechu pro miminko - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Chůva dobrá  - ale nemůžu ženě furt zahýbat, zvlášť teď, když je v tom. (pro nechápající: je to fór)

 

 

Jinak chůvičku jsme podědili, nevím co to je za značku a kde je to schované. Měla to kámoška u dvojčat a vše OK.   Zeptám se večer, až se žena dokutálí z práce, co to je.

 

Ten monitor dechu jsme dostali, taky Jablotron, uvidíme, zda to budem využívat. Sem tam to "řve" pro nic za nic ze zkušeností majitelů. Dříve to nebylo a taky to šlo.

 
06.11.2013 14:15 Uživatel: David
Věk:  36
83522a17135.jpg
Téma: Elektronická chůvička a monitor dechu pro miminko - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Monitor dechu od Jablotronu byl dobrý, ani nevím kde skončil, asi u nějakého známeho.  

Chůvičku jsme ani u jednoho sviště neměli, ikdyž od narození chrněli sami v pokojíčku, takže nemůžu radit.

 
06.11.2013 18:28 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Elektronická chůvička a monitor dechu pro miminko - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

tak monitor dechu a chuva je doma

 

monitor dechu jablotron, vypada kvalitne, odzkouseno a funguje dobre, alarm myslim ze vzbudi i sousedy

 

chuva Philips SCD560 vypada ze je zpracovana taky kvalitne, odzkosueno, ZVUK je pro nas dostacujici, nevim s cim meli problemy v tech recenzich ( myslim ze pokud bude spat maly vedle tak nebudu delat v obyvaku diskoteku ), ma nejak nocni svetylko, 5 celkem dobrych ukolebavek, takze zatim po otestovani spokojenost, jedina chyba co muze nekomu vadit je ze nema ceske menu

 

 
17.11.2013 18:09 Uživatel: Kájuše
Věk:  29
1384696181_fifi.jpg
0-100
Téma: Elektronická chůvička a monitor dechu pro miminko - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já jsem NANNY měla u obou dětí a maximální spokojenot a je slyšet vážně dobře

 
22.12.2013 15:03 Uživatel: Miluskara1
0-100
Téma: Elektronická chůvička a monitor dechu pro miminko - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, není to zbytečné to kupovat? Na netu se dají tyto přístroje jakože půjčit na určitou dobu, protože je to nejdůležitější to mít pouze u prvních měsíců dítěte.

 
23.03.2014 18:04 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Elektronická chůvička a monitor dechu pro miminko - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

A nebo koupit přes inzerát. Ono hodně věcí se dá koupit přes inzerát - třeba kočárky (těch jsou ne Internetu v inzerci tuny), chůvičky, přebalovačky a i oblečení, bylo by-li to nezbytné.

Vlastně takové miminko je velmi levná záležitost

 
28.04.2014 18:16 Uživatel: Terula
0-100
Téma: Elektronická chůvička a monitor dechu pro miminko - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Jj, přesně tak, jsou půjčovny na tyto monitory, opravdu se to vyplatí si to spíš jen půjčit, než přece kupovat s tím, že to za pár měsíců nepotřebujete, pokud teda nemáte velkou rodinu, kde to bude putovat, já bych bez toho být nechtěla. Půjčovali jsme to na detske-chuvicky.cz, kdyby jste měl někdo zájem a chtěli to tak také provést. Přece jenom je to jistá úspora a každá úspora se hodí.

 
23.03.2014 17:58 Uživatel: Sabo
0-100
Téma: Elektronická chůvička a monitor dechu pro miminko - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Slyšela jsem dobré ohlasy na značky chůviček od Phillips a Luvion, jestli Ti to nějak pomůže. Známá měla Angelcare a taky v pohodě, vždy vše měla pod kontrolou, slyšitelnost dobrá, signál dobrý, dosah dobrý. To jsou asi nejdůležitější, co je třeba hlídat, je nejlepší vidět tu danou chůvičku v akci, protože máš svoje představy a tak máš svoje nároky.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Elektronická chůvička a monitor dechu pro miminko - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny