Téma: Bělení zubů pomocí White pearl - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory

18.02.2011 13:35
Uživatel: Merci
Věk:  21
Odpovědí na téma: 11
Text: 

Ahoj, má někdo s tím zkušenosti? Koupila jsem si White pearl a je tam napsaná, že zuby musí být zdravé a bez kazu… já mám ale zničené krčky na dvou předních zubech, myslíte si že když použiji tenhle přípravek že mi to něco udělá špatně? Stálo to dost peněz tak nevím co teď…

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 6914x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Bělení zubů pomocí White pearl - zkušenosti
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
18.02.2011 14:57 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
Na příjmu
3000-4000
Téma: Bělení zubů pomocí White pearl - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Pokud máš zkažené zuby, je na místě jít k zubaři!

Co se týká tohoto bělení, ber to tak, že je to chemický proces. Tam kde máš kaz je poškozená sklovina a bělící látky Ti tedy pronikají hlouběji do Tvého zubu. Co se děje konkrétně Ti nejspíš poví nějaký chemik či stomatolog.

Ty sama můžeš pak hlavně pozorovat vyšší citlivost zubů, což je někdy nepříjemné. Nicméně systém bělení chemickou cestou má jednu pozitivní věc a to, že omezuje množství bakterií v ústech, resp. na zubech, čímž Ti zubní kaz nebude postupovat tak rychleji. Ale stále platí, že máš jít k zubaři TEČKA. Zuby jsou na celý život!

 
18.02.2011 20:34 Uživatel: Cufe (technik, grafik)
Věk:  25

Město:Olomouc

cufe.png
100-500
Administrátor
Téma: Bělení zubů pomocí White pearl - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Bělení zubů je totální blbost a každý nepodplacený stomatolog by ti to řekl. Lidi, prosím, vy, co si chcete bělit zuby, neblázněte, nejde to! Barva zubu je dána geneticky a je to tak hluboko v historii zakódováno, že jsou rozdílná barevná schémata na jednotlivých kontinentech. Navíc barva zubu je pod sklovinou, takže dokud nebudete mít řizené nanoboty, kteří budou vědět, jak obarvit to, co je pod sklovinou a zaroveň neublížit zubu, tak teprve potom budou mít lidé zářivý úsměv jako animačně upravené čelisti v reklamě. Když si budeš pravidelně čistit chrup, uděláš pro sebe mnohem více než když si budeš chemicky ničit to, co ještě kouše.

 
18.02.2011 23:24 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
Na příjmu
3000-4000
Téma: Bělení zubů pomocí White pearl - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Cufe, Tvojí odpovědi částečně rozumím, ale částečně také ne...genetické zabarvení zubů je stálé, to ano, ale zabarvení vzniklé kouřením, kávami apod. se dá takto odstranit.

Nejvíc se zabarvení odstraňuje mechanicky - pudry, zubní pasty apod. a nebo chemicky.

V prvním případě se narušuje sklovina a obrušuje se, čímž vzniká dojem bílých zubů. Tuto metodu většina zubařů už dávno zavrhla, protože napravení takto spáchaných škod na zubní sklovině je složité a mnohdy už ani možné.

Bělení zubů chemickou cestou, atestovanými výrobky nejenže není škodlivé pro zuby, ale podporuje i zdravé prostředí v dutině ústní a je tak vhodné i k prevenci zubního kazu.

Sama jsem bělení zubů různými prostředky vyzkoušela a to i po poradě se svou zubařkou a tak i vím, co jak z vyzkoušeného funguje.

 
26.03.2013 23:00 Uživatel: Kabrt
Věk:  19
Téma: Bělení zubů pomocí White pearl - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Nesouhlasím Já White Pearl používám a mám zuby vybělené o 6 odstínů … Barva je určitě geneticky daná, ale dá se s ní něco dělat.  

 
19.02.2011 10:41 Uživatel: Cufe (technik, grafik)
Věk:  25

Město:Olomouc

cufe.png
100-500
Administrátor
Téma: Bělení zubů pomocí White pearl - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

To, co jsem psal, byly v podstatě názory mnohých lékařů. I já tyto věci konzultoval se zubařkou a právě ta si to také vyzkoušela, aby dokázala, že je to právě hloupost. Nebudu vůbec řešit mechanické obrušování, kdy je jasné, že jednou se obrousí taková vrstva skloviny, že se nenávratně sklovina zruší.

Chemicky se samozřejmě dá spousta věcí vyčistít, s tím souhlasím, a zabarvení po kouření je samozřejmě na sklovině, tedy se dá čistit... kartáčkem a dalšími přípravky. Toto čištění se provádí chemicky peroxidy - po odborné stránce to asi neposoudím, věřím hodinovému rozhovoru se svou zubařkou, které si osobně vážím jako odborníka. Peroxidy však na sklovinu taky působí, osobně nevím, zda ji nějak ničí nebo zda ji rozpouští, mě však přesvědčilo to, že: Ano po aplikaci toho peroxidu má člověk chrup "zářivý", ale za 1 - 2 dny je to úplně stejné, sklovina se prý však tímto oslabuje (sám nevím, nezkoušel jsem a asi bych to ani necitil, pokud bych to podstoupil, že jo). Proces se musí opakovat a je to prý omezeno na to, že pak člověk nemůže jíst to či ono (opět jen říkam zkušenosti ostatních, sám jsem nezkoušel a děkuji, ani nezkusím). Je to asi každého věc, co koho přesvědčí nebo ne. Osobně kuřák nejsem, a raději si budu čistit zuby sám, je to i hygiena.

 
19.02.2011 18:10 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
Na příjmu
3000-4000
Téma: Bělení zubů pomocí White pearl - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Rozepsal si to precizně, s tím souhlasím. Je to krátkodobé řešení a musí k tomu tak i člověk přistupovat a o své zuby víc pečovat.

 
19.04.2011 21:40 Uživatel: istar
Věk:  37
Téma: Bělení zubů pomocí White pearl - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Cufe, jsi kokot

 
24.04.2011 10:25 Uživatel: Cufe (technik, grafik)
Věk:  25

Město:Olomouc

cufe.png
100-500
Administrátor
Téma: Bělení zubů pomocí White pearl - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

To istar: Nevím, co pro tebe toto pojmenování znamená, ale nemá to nic společného s tímto vláknem. Jsi chudák, že se dokážeš tímto způsobem vyjadřovat, raději ti doporučuji si jít vyčistit zuby, protože mnozí by řekli, že ti "táhne" z úst. Dost vtípkování. Pokud jsem tak pojmenován kvůli potírání komerčních názorů, které se týkají všeho, na co se jen kolem sebe koukneme, tak jsem na to pyšný, protože reději budu kokot, který se snaží používat selský rozum při rozhodování, jak si budu své tělo opečovávat, než abych byl vůl, který do sebe a na sebe cpe chemii (klamavými reklamami), která mi tělo ničí.

 
05.03.2012 11:39 Uživatel: Elí
Téma: Bělení zubů pomocí White pearl - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Cufe, opravdu jsi vůl. Jak je možný, že mě se zuby vybělili po WP?

Tak rozumuj.  Su zvědavá jak se obhájíš happy 

 
03.04.2012 18:58 Uživatel: Maya
Věk:  32
Téma: Bělení zubů pomocí White pearl - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

White pearl jsem vyzkoušela a mohu jen a jen doporučit. Probírala jsem toto bělení i se svojí zubařkou a nebyla proti, bělila jsem asi dva měsíce, pak dva roky nic, pak zase dva měsíce a teď už asi čtyři roky nebělím a zoubky mám nádherně bílé a připadají mi i silné a od té doby co jsem začala white pearl používat tak se už nikdy neobjevil žádný kaz. Takže to opravdu funguje, jen se musí dodržovat během (a zhruba i dva měsíce po bělení) tzv. bílá dieta. Takže jsou zakázané potraviny co barví, jako jsou všelijaké šťávy, čokoláda, víno, čaj... I když v malém množství jsem si čokoládu stejnak dala, i čaj, šťávu a bylo to v pohodě. Ono jde o to že když tyhle barvící potraviny můžou způsobit zežloutnutí vybělených zubů protože zub je zhruba dva měsíce po bělení "otevřený".  happy

 
28.08.2012 16:24 Uživatel: Klara
Věk:  29
Téma: Bělení zubů pomocí White pearl - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Ahoj, mrkni na tenhle test, je tam i White Pearl. Me to dost pomohlo pri rozhodovani.

http://belenizubu.unas.cz/

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Bělení zubů pomocí White pearl - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 0
Nová témata dnes: 2
Dneska bylo odpovězeno na: 0 témat
Počet témat celkem: 16049
Počet odpovědí celkem: 173030
Počet registrovaných: 4845 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Souziti s parnerem, roznilne zvyky?
Nejkomentovanější za 7 dní: Souziti s parnerem, roznilne zvyky?
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny