Téma: STIMULEN P a zvětšení poprsí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze

18.02.2011 21:20
Uživatel: Lucie
Věk:  24
Odpovědí na téma: 19
Text: 

Dobry den koukala jsem snad na vsechny znacky pripravku na zvetseni prsou a vetsinou to byla kladna hodnoceni i kdyz na svou vysku 166cm vazim 50kg mam prsa 75B a i kdyz bych chtela aspon o cislo vetsi (protoze bez podprsenky to tedy neni zadny zazrak), ktere by mi stacilo, se mi po pravde nechce davat tolik penez…nasla jsem jeden pripravek STIMULEN P tbl 60 a touto formou vas prosim zda jste ho nahodou uz nejaka nevyzkousela i kdyz je hodne levny kolem 90kc tak prosim dejte info zda jste ho nejaka zkusila a jaky byl vysledek predem dekuji za info

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 10521x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: STIMULEN P a zvětšení poprsí - funguje to?
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
19.02.2011 09:46 Uživatel: jancaho
Věk:  30
500-1000
Téma: STIMULEN P a zvětšení poprsí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Tyhle přípravky jsou jenom tahání peněz z lidí.  Jo a já taky měla 75 B a byla jsem spokojená. Pak mi v těhotenství  prsa vyrostla na D a to už bylo na mě fakt moc.  Teď jsem skončila na  C.

Ale B byly lepší Smějící se

 
19.02.2011 10:00 Uživatel: Julie
Téma: STIMULEN P a zvětšení poprsí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

  Lucie,špatně se měříš, při své výšce a váze nemůžeš mít tak velký obvod. Podprsenka musí sedět, tak dobře, že když zapneš a zatáhneš, podprsenka nejde od těla.  Tvoje velikost bude tak 65 C.  A pokud kupuješ novou podprsenku, zapínej na prostřední řadu háčků, prádlo časem povolí a ty můžeš zapnout na první háček a tím pádem utáhnout.

 
19.02.2011 14:48 Uživatel:
Téma: STIMULEN P a zvětšení poprsí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Tyto přípravky jsou úžasný způsob, jak zbohatnout ... pro jejich výrobce. Bohužel ale ten zázračný efekt nenastává. Takže najdi před barákem kanál, hoď tam prachy a má to stejný účinek.

 
07.05.2012 16:27 Uživatel: Klaudie
Věk:  45
Téma: STIMULEN P a zvětšení poprsí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Holky, jste fakt hloupé!

 
23.06.2012 11:41 Uživatel: Nika
Věk:  17
Téma: STIMULEN P a zvětšení poprsí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Abych Vám pravdu řekla beru STIMULEN už 4 měsíce a jsem spokojená! natož že to stojí do 100Kč, - tak můžu říct že mě to pomohlo.. happy jsou pevnější a větší.. wink ale jak na koho to působí že.. happy 

 
23.07.2012 13:46 Uživatel: mazlik
Věk:  32
Téma: STIMULEN P a zvětšení poprsí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

winkSe Stimulenem mám už zkušenosti a musím napsat, že je opravdu výborný! Už po několika dnech vidíte rozdíl, prsa rostou. Mě se zvětšila tak o číslo a půl a to jsem brala jednu tobolku denně. Teď jsem měla pauzu a prsa jsou stále stejná. Začnu ho opět užívat a tak 2 x denně.

Takže doporučuji!!!! happy

 
23.07.2012 13:48 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: STIMULEN P a zvětšení poprsí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

rotfl Jsi vtipná

 
26.09.2012 21:28 Uživatel: Janinka
Věk:  33
Téma: STIMULEN P a zvětšení poprsí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

opravdu vtipná... kdyby ti za 90, - kč měsíčně ty trubičko narostly prsa o číslo a půl tak kdo by dával 50 tisic za plastiku.. To jsi mě opravdu rozesmála.. Stimulen jsem brala 3 měsíce a ani sebemenší náznak že by se mi prsa změnila.. sad Je to jen vydělávání peněz firmou která je vyrábí a vy je cpete prachama.. Kup si radši něco na zub.. a máš z toho aspon něco.. excited

 
11.09.2013 13:32 Uživatel: Julie.S
Věk:  28
Téma: STIMULEN P a zvětšení poprsí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Holky na každého to působí jinak já ho beru už nějaký ten pátek a po týdnu sem měla plnější prsa a i mě boleli a ted je mam o číslo větší nejsou to výmysli opravdu to na někoho působí a na některého ne.

 
25.12.2013 00:10 Uživatel: petulina
Věk:  20
Téma: STIMULEN P a zvětšení poprsí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Holky ja jsem. taky zoufala, vyzkousela jsem mnoho priprqvku a nic nepomhlo. Polozte si otazku, myslite, ze kdyby ty prasky fungovali, ze by celebrity vyhazovali penize za plastiky?

 
25.12.2013 08:48 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: STIMULEN P a zvětšení poprsí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

tady by nektere holky potrebovaly prasky na neco jineho nez na prsa

 
18.06.2014 17:58 Uživatel: T
Věk:  20
Téma: STIMULEN P a zvětšení poprsí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Bože, už to konečně pochopte, že to nepůsobí na všechny stejně! Po antikoncepci se taky nezvětšila prsa všem. Mně osobně Stimulen zabral, není to sice žádný zázrak, ale lepší než nic, prsa jsou plnější, skoro o číslo větší Samozřejmě holky, které mají normálně A, nemůžou čekat, že jim narostou C. Moje normální velikost byla vždycky B, když jsem užívala HA mívala jsem i C. Teď můžu vklidu zase nosit C i bez antikoncepce

 
22.06.2014 10:06 Uživatel: Hela
Věk:  47
Téma: STIMULEN P a zvětšení poprsí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Stimulen mohu vřele doporučit. Mám dvě děti. Dcerce 11 let. Kojila jsem ji 3 měsíce a náhle rychle jsem ztratila mléko. Nestacila se mi v prsou vytvořit tkáň, jakose to déje při pomalém ubývaní mleka. Roky vlastně 10 let jsem byla s prsy nespokojena, byla prázdná a o číslo menší. Loni mi kamarádka poradila stimulen. Užívám jej několik měsíců a jsem spokojená. Vyplňují se mi a jsou pevnéjší. Podprsenku jsem nikdy nenosila a měla jsem pevná prsa a hezky držela. Podprsenky způsobují ochabování svalstva a prsa časem začnou viset. Timulen stoji od 80 do 90 Kč. Také harmonizuje hormony a tím zajišťuje phodovou náladu a stres se lépe zvládá. Doporučuji!

 
22.06.2014 10:41 Uživatel: Pan Sova
Věk:  72
Sova.jpg
2000-3000
Téma: STIMULEN P a zvětšení poprsí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Vážení, není to zase skrytá reklama. (RE-KLAMA - opakovaně klamat.) Nemá Lucie a Hela stejnou adresu?

 
22.06.2014 11:10 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: STIMULEN P a zvětšení poprsí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

IP je různá, ale myslím si, že jde o reklamní text a ne zkušenost.  

 
22.06.2014 15:36 Uživatel: Pan Sova
Věk:  72
Sova.jpg
2000-3000
Téma: STIMULEN P a zvětšení poprsí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Měl jsem podobný dojem, protože text Hely silně připomíná reklamní texty dnešní, ale i z první republiky.

alt

 
22.06.2014 17:31 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: STIMULEN P a zvětšení poprsí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

adresu mozna ne ale obe maji kozy jak vozy kdyz zobou takovy zazrak

 
05.01.2015 09:33 Uživatel: evinaeva
Věk:  23

Město:kostelec nad orlici

Téma: STIMULEN P a zvětšení poprsí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Zdravim, ja beru stimulen asi tyden, ale co mi od te doby vadi je mleko smrdi mi a strasne jim. takze nejen, ze mi rostou prsa tak i bricho jeste teda od stejneho dne beru brusinky v tabletach. Mate nekdo zkusenosti s tou nechuti a chuti? Dekuji

 
16.11.2015 16:49 Uživatel: feli
Věk:  38
Téma: STIMULEN P a zvětšení poprsí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Stimulen opravdu funguje, prsa se mi určitě o jedno číslo zvětšily i zpevnily, ale s váhou se přibívá! pozor na to.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: STIMULEN P a zvětšení poprsí - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny