Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze

06.05.2012 15:46
Uživatel: Dája
Věk:  63
Odpovědí na téma: 70
Text: 

Jaké máte zkušenosti s vysavačem Vorwerk? Má cenu jej koupit při jeho poměrně vysoké ceně? díky za odpovědi, Dája,

Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
06.05.2012 16:03 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

mamka ho ma uz asi 6 rokem a jako takovy zazrak za ktery dala neco pres 23 000, - to nepovazuju, nevim ale jak jsou na tom ty dnesni vorwerky a jake maji ceny

 

ale kdyz tady byl ten obchodni zastupce co to prodava, posloucha jsem ho asi 20 minut a od neho bych si nic nekoupil, takove pohadky by mu snad neveril ani duchodce ltery jezdi na predvadeci akce excited to ze je obchodni zastupce trouba ale neznamena ze by to byly spatne vysavace

 

pokud se budu bavit o tom modelu co ma doma a o te dobe kdy ho kupovala tak bych za to nedal tech 23 000, -

 
16.11.2015 17:47 Uživatel: Ormelous
Věk:  34
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Tyto vysavače vás ve švýcarsku vyjdou v kamenných obchodech asi na 5 tis. , 8 tis. s příslušenstvím. Jen je to prodávaný pod jinou značkou. I když je to kvalitní výrobek cena je u nás přemrštěná. Vlastním VK 136 a už bych si ho nikdy nekoupil. Místo toho jsem si pořídil za poloviční cenu Miele, který má nesrovnatelně větší vykon i filtry pro alergiky.

 
09.02.2016 11:16 Uživatel: Víťa
Věk:  64

Město:Znojmo

Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Vlastním VK 131 a nedám na něj dopustit. Má snad jediný nedostatek a tou je cena a poměrně neúčinné čištění koberců pomocí prášku Kobold. Jinak je to pracant. Vysávám s ním prach na nábytku v bytě, autě, květinách závěšsech, ometám pavučiny na chodbě, nenadělám nepořádek v bytě při potřebě vyvrtat díru na hmoždinku, ulkidím koberečky v autě i potahy na sedatlech, vysaji koberce v bytě, matrace v postelích i nečistoty na plovoučce a linu. Vyklepání koperce pomocí rotačních kartáčů je super. Jsem alergický na domácí prach a od té doby co používám vysavač VK 131 nemám potíže. Je však třeba kromě sáčků pravidelně měnit i další filtry, jinak se snižuje účinnost a jste na úrovni běžného vysavače. Na závěr dodám, že vůně po vysávání a během něho je velmi příjemná. Obávám se okamžiku, kdy doslouží, jelikož jsem nenašel výrobek s tak širokou škálou použití jak mi umožňuje VK 131. Dle nabídky novějších verzí to bude ještě lepší, ale jako důchodce zřejmě budu muset šetřit, tak nevím co bych pořídil. Asi se budu muset uskromnit a opět koupit vysavač VK nové generace. Vyzkoušejte a pak pomlouvejte, nikoli naopak.

 
06.05.2012 16:05 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Tak jsem se po něm rozhlídla a zdá se to být dobrou volbou. Ale asi ne pro alergiky. Jiná diskuze je trochu rozporuplná, ale snad sem napíše někdo se zkušenostmi. Nebo předplatitel dTestu.

 
19.11.2012 20:38 Uživatel: MISSA
Věk:  34
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

dobrý den, vorwerk jsem si pořídila z důvodu alergie člena rodiny, mám model Kobolt VK 140, tento model má filtrační systém vhodný pro alergiky a byl ověřen i odborníky TUV NORD, pojme až 99% pachů, bakterií... Takže VORWERK vřele doporučuji!!!! A můžu říct, že i manžel ocenil jeho schopnosti a hlavně jeho příslušenství.

MK

 
20.02.2013 11:55 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

to ze byl overen odborniky TUV NORD a oni reknou ze pojme 99,9%  neznamena ze to tak je ve skutecnosti

 

jsou odbornici a odbornici, verim ze v dnesni dobe jsou i odbornici kteri ti za sponzorsky dar reknou ze ten vysavac umi uvarit i polivku 

 

a za druhe ty jejich kecy o tom jak je vsechno na  99,9% jsou smesne, ale je fakt ze lip vypada ze to funguje na 99,9% nez ze to funguje na 55% treba

 
07.04.2013 16:49 Uživatel: mamka55
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Mě bylo řečeno 80%, nabízí je moje snacha, tak jí věřím, a vyčistila mi koberec fakt už na vyhození, Tak že si ho ještě nechám. Mě se ten vysavač zamlouvá velice, ale cena je vysoká i když nabízí celkem nízké splátky. Mám malý byteček a tak bych ho ani nevyužila, A nejvíc se mi líbí jak to čistí okna.

 
16.11.2015 18:26 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

snase verit muzes ale ona jen opakuje to co ji rekli na skoleni, nebo si myslis ze si delala testy sama?

 

veris tak akorat nekomu kdo bude tvrdit ze to vysaje 110% protoze to prodava

 
16.05.2013 09:15 Uživatel: ¨runner
Věk:  35
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

TUV nord, a ze zadrzi 99,9% prachu? a jak jsou na tom ostatni vysavace? Vorwekr, Rainbow, magneticke hrnce, zazracna kosmetika, deky, zazracne noze, vse za super ceny…

Kvalitni vysavace kolem 4 000 + kvalitni pytliky + kvalitni vystupni filtr vam udelaji mnohem lepsi sluzbu… vsadim se ze TUV nord a zachyceni 99,9% prachu budou mit vseechny vysavace Elektrolux, Zelmer, Hoover, atd… tyto firmy delaji vysavace a vsichni je znaji… Vorwerk je zde udajne jiz 120 let, zvlastni ze neznam nikoho kdo ho ma a je spokojen… jen ty kecy lidi co jke prodavaji. jo jo ja jsem spokojena a moc - tak mi zavolejte a ja vam ho predvedu

 
29.01.2014 10:49 Uživatel: slůně
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Vysavaš Vorwerk mám  20 let. Funguje skvěle. Vysává a čistí koberce na 1, po celou dobu bez jediné opravy

 
01.02.2014 14:04 Uživatel: Adam.
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Mohu potvrdit, že mám VK 122 cca 18 let bez jediné poruchy, vysává perfektně stále. Vlastnosti a užitná hodnota je na velmi vysoké úrovni a ten, kdo to zkusil a má Vorwerk mi určitě dá za pravdu. Je pravda, že cena je vysoká, ale je to o tom, buď to chcete nebo ne. A těm, co tady "pindají" o ceně a kvalitě Vorwerku jej zcela jistě nikdy neměli a doporučuji jim nějaký levný vysavač, třeba za tisícovku, ať si užijí.

 
21.09.2016 16:33 Uživatel: Leri
Věk:  35

Město:Praha

Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Já ho neprodávám a nemam tedy žádný zájem ho tu chválit, přesto se ho chci zastat jako obyčejná zákaznice, co ho vlastní … Jsem proste velmi spokojena a uklizeni me opravdu baví… Už daně rozcilovani s levnými vysavaci. I kamarádka, co si koupila Rainbow, toho pak litovala, kdaž ji předvedli Vorwerk a vzala si ho na splátky. Tchyně ma už druhy (jeden na chalupě) a též je velmi spokojena a též není prodejce

 
06.05.2012 19:49 Uživatel: Wolfg
Obraz019.jpg
500-1000
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

 

Ding dong. Za dveřmi postává natěšený dealer vysavačů a blablablakecykec. Byvši právě postižen velkorysou náladou, vpouštím vetřelce.   Tak copak jste přinesl hochu? Ptám se vlídně. Obvyklé povídání vynechte a ukažte co ten váš verk Vorwerk dovede.

Budete mrkat, tajemně se tváří kluk, jak vám zničím roztoče, přineste polštář. Vytáhl plastový pytel, vložil lůžkovinu, z pytle vycucnul vzduch a předvedl mi balík-tvrdolín ve stylu vakuovaného kafe.

 No to čumím, teda. Nikdy mi nenapadlo něco podobného podniknout s mým luxem. To by nezvládl.

A roztoči jsou pryč, náš vysavač je roztrhal, samolibě se usmívá vykuk.

To mám teď v polštáři roztočovic střeva s natrhanou slezinou?

Otázka zmátne odborníka, ale ještě se nedá. Má v rukávu svůj majstrštyk.  

Vezměte váš obvyklý vysavač, káže hoch a tadyhle mi vyluxujte  kousek koberce. Ale pořádně. Dobrý rozmar mě neopouští, hlavou bleskl nápad. Začínám se bavit. Skočím do garáže pro svoji starou ETU 419 r. v. 1980. Obvykle s ní vysávám nebytový binec. Na tváři kluka lze zahlédnout vítězný úšklebek. Má vyhráno.

Důkladně jezdím hubicí po vykázaném kousku tepichu. Tak, hotovo! Povídám, ale v duchu se směju. Tenhle koberec přivezl děda z Palestiny a už z jinošských let vím, že jaksi dokonale vyprášit nejde. Už je tak vázanej a prachu se zbavuje nerad.

A teď koukejte, vece manager prodeje. Vzal kousek filtračního papíru, natáhl jej na sání turbíny svého megaluxu. Pozorně vysávaje, mrká na mě po očku, jist si  převahou kosmické techniky. Ledva skončil práci, odhalil superhustě zasviněný papírek.

Vidíte, v čem žijete? Jako byste vůbec neluxoval. Taková zbytková špína vás jednou zkosí pane.

No teda!   Nasazuji slzavý kukuč, stydlivý ruměnec mi na povel nejde. Léta žiju v bludu. Řeknu vám, tenhle lux jsem ještě neopravoval, maká třicet let a to  ani neprošel detoxikací, mám zato, že netáhl tak špatně. Fuj! Hřeju si líného hada na prsou. Počkejte, dejte mi kousek toho filtráku. Přehlédnu povýšený úšklebek a papír nasadím do svého stroje.

Doplníte sami?

Ano, vysál jsem stejný kus koberce, již předtím ošetřený vychvalovanou technikou. A papírek?

Opět fujtajblový.

 

Bleskově zavírám lux a hadici strčím do pytle s polštářem. Ztvrdl jako předtím. Sám jsem překvapen.

Kluk se sbalil tak rychle, že si tu zapomněl nový pytlík vysavačový. Utrpěl nemalou škodu, taková zahazovací hygienická potřeba stojí v obchodě 319 Kč.

 

Závěr: uznávám, že třicet let stará ETA není právě žhavá novinka a netrvám na ní. A kde bude Vorwerk za stejnou dobu?  Doplňte.........

 

 
16.09.2013 22:08 Uživatel: delnas
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Po 20-ti letech bude stále funkční a hlavně o mnoho lepší než vysavače prodáváné dnes. Vorwerk Kobold mám od roku 1993 - 1994 a bez jediného problému funguje dodnes.

 
06.11.2013 08:40 Uživatel: rzp
Věk:  38
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Haha Váš příspěvek mě pobavil, jako jeden z mála tady a hrozně mě potěšilo, že používáte zdravý rozum. Musím se přiznat, že já doma Vorwerk mám. Ona si ho koupila moje babička od nějakého podobního prodejce, praktiky zde nebudu rozebírat. Ale protože jí trhal třásně na kobercích, po čase skončil v mé domácnosti. Nutno říct, že na koberce, pokud teda nemáte třásně, funguje slušně. Ale že by to byl takový zázrat, jak tvrdí výrobce, tak to teda není. Mám ho pravda už asi 10 let a měním jen pytlíky, ale zapomeňte na to, že s ním uklidíte všechno, jak hlásá kampaň. Mám k němu taky stařičkou Etu a bez ní bych pořádně neuklidila. Když si porovnáte vysavače vyráběné dnes, technologie - výkon - příkon, jistě najdete mnohem levnější alternativu, která udělá stejnou práci.  

 
15.01.2017 10:00 Uživatel: ladenka
Věk:  38

Město:přerov

Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

třasně bral protože má vysoký sací výkon a klepač proto každý ví že třasně se nevysávají jenom kolem nich mám ho doma a na třásně vubec nejezdím je to logické jsem s ním velice spokojena mám ho 10 let a nedám na něho dopustit už bych se bez něho neobešla.

 
25.03.2015 15:36 Uživatel: Leeena
Věk:  40
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Tak to mě pobavilo, až na to, že se takovým to způsobem nepředvádí Vorwerk, ale Rainbow.

 
07.05.2012 10:44 Uživatel: indiánka
img_bestpage3279.gif
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Cena těchto vysavačů je pochopitelně vysoce nadsazená. Dealeři si musí vydělat na naivních lidech a vytřískat na tom, co se dá. Tím nechci snižovat jeho kvalitu, jistě má něco do sebe. Niméně, za nějakých 16-23 papírů bych měla minimálně dva v mnohem větší kvalitě...

Takže hezký den vážení

 
03.02.2014 17:48 Uživatel: Bastien
Věk:  65

Město:Liberec

Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

to bych chtěl strašně vidět. myslím, si, že kdo ho nemá tak na něj prostě nemá a tím pádem to je velmi nekvalitní výrobek v jejich očích. je to ovšem hrozné jak ho každej kritizuje. musí být výbornej věřím mu i když ho nemám, ale nemluvím o něm špatně, protože nemám s ním osobní zkušenost a na názory druhých není možné v tom to státě dát. češi jsou příliš arogantní stát, který stejně vše zaplatí a pak pomlouvá, ale jako vždy na nepravém místě.

 
03.02.2014 20:07 Uživatel: Wolfg
Obraz019.jpg
500-1000
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

On ten Vorwerk asi špatnej není, ale bavíme se tu o jasných technických parametrech primitivního zařízení. Vysavač musí mít dobrý sací výkon (lze snadno změřit), účinnost filtrace (též jde měřit) a dlouhou životnost bez údržby, případně malou režii (levné pytlíky). A takové vlastnosti má hafo výrobků za zlomkovou cenu a ne, že na to nemáme a proto pliveme. Drahou věc si dovede koupit kdejaký hňup. A pokud se bavíme o vysávání, tak jediný a nepřekonatelný systém je centrál, jehož drahá jednotka s trojnásobnou turbínou je levnější než celý Vorwerk a vysála by ho i s hadicí

 
10.04.2014 11:12 Uživatel: Lajla
Věk:  35

Město:Slovensko

Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

To je taká blbosť, že to mraky brzdí…Centrál má tak akurát vyfukovanie mimo bytový priestor…Clovek omotaný hadicou ako hadia žena …na ňu nasadenie normálnej klasickej hladkej hubice, ktorá tak akurát hladí koberec…Niektorí čo tu píšete asi sa nad tým ani nezamýšlate čo vám tie palčeky píšu…Vorwerk mám 10 rokov, žiadny problém, nerobia sa chumáče prachu, syn nekašle… Keď sa človek nad tým zamyslí koľko je hodnota stroja a kolko človek doslova preje peňazí, ktoré potom spláchne do záchoda a o iných neretiah ako alkohol a cigarety ani nehovoriac…tá cena je ešte prinízka. Normálnym upratovaním si tie isté peniaze aj tak človek mína, ale zbytočným upratovaním…Inteligentný človek, ktorý videl prezentáciu výrobku a aj myslí a nie je to len niekto z konkurenčnej firmy, ktorý si stráži svoje…tak chápe celý princíp fungovania tohto prístroja… A ked je niekto prasa a rád žije v prachu, tak nech si ho má…Ten kto má rad čisto tak tu takéto blboviny na vorwerk ani len nenapíše…Všetkých čistotným a inteligentým ľuďom prajem krásny deň…

 
09.02.2016 11:26 Uživatel: Víťa
Věk:  64
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Souhlasím, že centrál je špica, ale do starého baráku je těžké ho použít a nehledě na ty dodatečné úpravy v domě. Do nového domu jistě super věc, ale nevím, zda je možná tak šoroká škála použití. To bude zřejmě slabší. Na chatu nebo chalupu si centrál jistě neodnes (09.02.2016) u a auto před domem s ním také nevysaju.

 

 
07.05.2012 14:22 Uživatel: MitsCa
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Taky jsme měli, nemá to cenu. Já jsem třeba moc spokojený s Zelmerem.

 
28.01.2015 19:22 Uživatel: djkendy
Věk:  20
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Máme vorewerk už pár let a  jsme nad míru spokojení, klasické levné vysavače za 1 líta s nich prach aniž bychom si toho všimly, za druhé nemá rotační kartáče s klepačem takže vysajete jen povrch a uhladíte ho to vorewerk ho hezky načechrá a vyčistí hezky do hloubky, nemám nic proti, na vorewerk nemá žadná levná sračka 

 
16.05.2012 17:23 Uživatel: Bárt S.
Věk:  43
bart1.jpg
0-100
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Já bych jiný vysavač ani nechtěl, máme ho 7 let je to bomba, koupil jsem ho v zastavárně za třetinovou cenu.

 
12.09.2012 12:30 Uživatel: Diddle
Věk:  36
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Super je jak ho haní lidé kteří ho doma ani nemají shocked))  ano chápu cena je dost brutální -sám jsem ženu málem uškrtil když mi radostně sdělovala tu novinu že si ho koupila - ALE...

Jelikož se do domácích prací zapojuju jen věcmi které zvládnu, začal jsem ho používat i já... jaké bylo mé nadšení že to opravdu saje (koberec, plovoučka - cokoliv mu příjde do cesty) a  panečku jak!! dost výborné zvládnutí veškerých detailů - hooodně variabilní příslušenství a hlavně opravdu řešeno k používání v praxi (o tom že provedení je betelné a přežilo pád ze schodu bych měl raději mlčet  - co kdyby to četla žena shocked))  poměrně zánovní ETA šla okamžitě i s turbokartáčem do dílny  - k uklidu auta - jsem se uklidnoval.. jenže pak  i VW zevšedněl a začal se používat i v tom autě a celá ETA šla z domu uplně.. podotýkám že bezsáčkový Zelmer jsem vyhodil z garáže  po týdnu používání - to už zlatá ETA...

 

Vorkwerky neprodávám a nikdy jsem to nedělal - cena mne štvala neskutečně - ale po 4 leté zkušenosti vím že to za to stálo..

 

(prosím aby věci recenzovali jenom ti kteří ví o čem mluví - já například  mám souseda a ten má Porsche 911 a taky bych za to ty prachy nedal a do práce s tím nejezdil - což naštěstí neříká nic o tom jaké to auto je shocked)

 

 
20.02.2013 12:01 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

eta sla do garaze DD jestli pak ta ETA stala aspon 20% z toho co ten vorkwergl

 

je to asi tak jak srovnavat dacii s mercedesem

 

v obchode koupis za cenu toho vorkwerglu minimalne stejny vysavac a jeste ti bude prodejce mavat, obchodni zastupce vorkwerglu prijde za rok a rekne ti ze maji novy model a ten je tak super ze bys se z toho posral kdyby ho vytahl ( ten vysavac )

 
16.05.2013 09:31 Uživatel: runner
Věk:  35
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Ja mam vysavac elektrolux asi 10 let. stal asi 5 000 kc v te dobe. kupuju jen lepsi tkane pytliky a cas od casu vystupni filtr… funguje bez problemu. Nevim v cem muze byt Vorwerk lepsi? Uz jen to ze se prodava podomnimi prodejci a na znamych prodejnich akcich jej deklasuje stejne jako vsechny zazracne hrnce, deky, noze a buhvi co jeste… Proc se neprodava v obchodech? pac by stal jednotky tisic a ne desitky… pises o porsche 911? - to vsichni zanji a vedi o co jde. Porsche mezi vysavaci jsou samozrejme vrcholove vyrobky Rowenta, Elektrolux, Dyson, Hoover, atd… rozhodne ne Vorwerk, ktery se da koupit jen u podomnich prodejcu a na znamych prodejnich akcich. U Vorwerk neplatite ani za znacku, jde jen o prumerny vysavac vydavany za neco co neni.

 
01.02.2014 14:18 Uživatel: Adam.
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Aha, zase další, který píše o kvalitě Vorwerku (že je průměrný) a přitom má doma Electrolux za 5 litrů. Takové mám opravdu nejraději. Nejsem prodejce Vorwerk, jen jeho uživatel a neměnil bych.

 
11.06.2014 08:39 Uživatel: Zorka
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Moc chytrá odpověď. Souhlasím s Vámi od začátku až do konce,

 
12.09.2012 14:38 Uživatel: Trinity
1429307679_carrie-ann-mos-as-trinity-in-the-matrix-reloaded.jpg
1000-2000
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Moje sestra ho má už pár let a je spokojená. I když souhlasím že cena je přemrštěná a za ty prachy bych ho nechtěla. A u nás doma luxuje PEPA... wink

Není to přítel ani sluha, pojmenovala jsem tak náš robotický vysavač..  Je malej, ale šikovnej...

 
19.11.2012 20:52 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Já už ho mám nějakých 15 let a bez  problému.  

Pravda, s veškerým příslušenstvím mě vyšel na 30 tisíc, což je balík... za vysavač, ... ale neměnila bych. Netuším,  jestli vysaje roztoče a je mi to jedno.

Co vím, že perfektně vysaje moje koberce, které jsou ze 100% vlny, takže to chce pořádný kartáč, aby se netvořily žmolky.  Takže já asi bych opět šla do toho a koupila jej znovu.

 
29.11.2012 13:04 Uživatel: taťa
Věk:  47
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Celý upratovací systém vorwerk používam už 15 rokov. Asi pred pól rokom som si zakúpila najnovší model a ten starý, stále plne funkčný som posunula mojim rodičom. Mám jedného brata a sestru a aj oni majú zakúpený práve tento vysávač. Nikdy by som ho nevymenila za inú značku aj napriek jeho cene.

Za kvalitu výrobku, konfort upratovania a variabilného využitia, ktoré Vám výrobok prináša sa vždy platí. Ak ho chcete porovnávať s inými vysávačmi, to je akoby ste porovnávali Daewoo a Mercedez.

Po suchom tepovaní kobercov alebo sedačly snehom Kobosan, je celý byt prevoňaný, koberce naozaj čisté a vlákna aj na dotyk jemné. Nie je problém za pomoci príslušenstva povysávať prach na policiach a dekoratívnych predmetoch, ale ani prach na záclonach, pod posteľov, či pavučiny v kútoch alebo na strope.

Takže všetkým, ktorí chcú mať domácnosť naozaj čistú, tak Vám tento vysávač vrele doporučujem!

 

 
20.02.2013 11:38 Uživatel: Irocc
Věk:  28

Město:Praha

Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den všem.

jako první se chci přidat k názoru, že názor dle jedna paní povídala ani není názor…

 

My jsme doma Vorwerk nikdy neměli. Když jsem byl malý prodával je soused a tak nám ho také předvedl. tenkrát úplně první u nás prodávaný model a samozřejmě jsem byl nadšený.

 

Před měsícem co čert nechtěl došlo k setkání opět.

 

Máme doma kusové koberce jinak lino nebo dlažbu. Neřešitelný problém a neustále se tvořící chuchvalce prachu v koutech. Doma přes týden času moc netrávíme spíše je to o přespání a tak úklid podlah provádíme 1x do týdne.

 

Po domluvené schůzce a prezentaci u nás v bytě jsem 14 dní počítal a nakonec koupil komplet celou sadu …34 000, - jo, je to hodně…ale jestli mi to vydrží 15 let proč ne. ? !

 

Výsledek…úklid nás baví, vlastně je to sranda…lux nám krásně vyleští a vyčistí podlahy, jednou za 14 dní bereme i postele a sedačku a hle. chuchvalce prachu se nekonají!

 

Jako přidanou hodnout už beru to, že po vyčištění je koberec opravdu znatelně čistý, voňavý a nadýchaný a ve svém okolí znám spoustu dlouhodobých majitelů kteří tento lux mají dlouhá leta a stále dobře slouží.

 

Každého názor. myslím, že doba kdy jsme měli na to kupovat si levné věci už je pryč. vidíme to všude. pokud chceme cokoliv kvalitní, musíme si připlatit.

 

Naštěstí já jsem již generace která frotny před krámy nestála a proto místo jednou za dva roky koupit za 3500 nějakej šunt v akci koupím kvalitní ale drahé příslušenství.

 

VŠEM MOHU JEN VŘELE DOPORUČIT!!!!

 

jediné mínus z mého pohledu : mohla by být delší přívodní šnůra

 
20.02.2013 12:04 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

ono to mozna je dobry vysavac ale ne za tuhle cenu

 

myslim ze doby kdy se kupovalo zbytecne predrazene veci ( aby mel obchodni zastupce na leasing a hypoteku ) jsou uz taky davno pryc

 
16.05.2013 09:42 Uživatel: runner
Věk:  35
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

ja mam sunt za 5000 uz 10 let… a jsem spokojenej… jo - dosah od zasuvky po usti je 13 metru… ti co jej mate doma - mam otazku: jaky vystupni filtr tam je a jaky je saci vykon? at mohu konecne srovnat se svym suntem. Jo a pro normalni lidi: staci mrknout na viteze ruznych testu… zadnej Vorwker se nikdy neobjevil… proc asi. nejspis jej ani nejde srovnavat jak je dobrej Dalsi zajimava vec je ze jej nikde nemaji v obchodech aby se nedal srovnat s jinymi. PRODDAVAJ TO PODOMNI PRODEJCI A NA PRODEJNICH AKCICH.

 

 
15.04.2013 21:59 Uživatel: martyjar
Věk:  33
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

dobry den,

ctu si tu jak nekdo, kdo nema ani sajn o tom co tento vysavac umi, pise takovi blaboli.

Jako napriklad, ze vynda z garaze starou etu a mysli si, ze je stejne dobra jako vorwerk.

Pane nemate pravo psat tu takove pohadky, zmente stranky, kde tyto p… uplatnite.

Vysavac vorwerk je velice dobry pomocnik v domacnosti. Je drazsi, ale kazdy to musi vyzkouset sam.

 
16.04.2013 05:08 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

proc by nemel pravo, treba to je jeho zkusenost

 

takze takovi blaboli zas nepise

 

presne tak je drazsi, a takovou kvalitu jako za nej chteji cenu nema ani nahodou

 
27.07.2017 23:39 Uživatel: mejla
Věk:  51
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Před 19. lety jsme na splátky zakoupili vysavač Vorwerk 130. stál nepředstavitelných 24 000, - Já jsem z toho nebyl opravdu na větvi… Ale i když obsluhu vykonává převážně manželka, můžu říct že to je fakt Mercedes v porovnání s jinými. Byla jedna oprava za cca 4000, - jinak v pohohodě. Stále slouží i když už s určitými šrámy… teď přišel čas na výměnu, no a jdem zase do toho.

 
16.05.2013 19:58 Uživatel: PetraKlin
Věk:  27
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Takze ja som mala tu cest sa s tymto vysavacom zoznamit osobne, odvtedy nan setrim. Pred tym ako mal prist som vysavala 2x koberec pretoze mam male deti a tie vedia aj za 10 min rosypat co sa da. Pred nim som este raz vysavala a to co potom povysaval este on a vytiahol z toho koberca sme s manzelom kukali ako nenormalny. Potom vysal madrace, odzmolkoval deky no proste uzasne. Urcite si kupim uz len koli detom pretoze su alergici a cim mensi bordel budu mat okolo seba tym lepsie. S klasickym vysavanim sa neda porovnat takze neporovnavajte ak ste s nim nemali skusenost. Ani stavebnicny sa nechyta. U mna je cislo 1!

 
27.12.2013 13:15 Uživatel: ribik
Věk:  50

Město:Brno

Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

moje žena  uvažuje o Vorwerku. Takže jsem se ponořil na Internet a tady jsou moje závěry:

1. Vorwerk je standardni vysavač se standardním výkonem a řadou užitečneho a funkčniho přislušenství

2.   15 let stara ETA (pro vysavani neporadku na pude) s bilym filtracnim papirem v trubici stale jeste nasaje prach, ktery se na papiru usadi, i kdyz jsem predtim poradne vysal koberec s nasim novejsim vysvacem  s vykonem 1800 W. Takze tohle je argument ciste marketingovy a na efekt pro toho, kdo tomu chce verit.

3. Na zaklade jedne ekonomicke studie o multilevel marketingu u nas, kde nadobi  urcite  firmy  z prvni destiky podobnych firem bylo vyhodnoceno  priblizne 2.5x jako predrazene, zkusenosti pani, ktera ma Vorwerk z Polska za 7000 Kc tedy odpovidaji realite (eletronika se hodnoti hure, nez hrnce)

4. proti Vorwerku hraje jednoznacne zpusob prodeje a dostupne udaje na Internetu. Mirne pofiderni a prekonany zpusob prodeje naopak vydavaji za jejich vyhodu a naskok pred konkurenci. Z realneho pohledu Vorwerk se svymi cenami by nemel sanci  pri normalnim zpusobu prodeje spolecne s konkurencnimi vyrobky.

5. Predpokladam, ze kdyby byl Vorwerk testovan  v ramci testu vice vysavacu a umistil se na prednim miste, Vorwerk by urcite tuto informaci vyuzil ve sve reklamni a prodejni kampani

5. V ramci rodiny jsme zazili uz vice vysavacu ruznych znacek (ETA, Miele, Rowenta) a pri prumernem veku vysavacu asi 10 let jsme nedelali nic jineho, nez menili sacky, stejne jako u Vorwerku. Vymena za novejsi byla vicemene vynucena nutnosti mit dalsi vysavac na chalupe nebo v garazi, kde vysavace dodnes slouzi a cucaji o 106

6. 9 z 10 lidi, pokud si neco uz koupi, tak se bude snazit tvrdit, ze je to super, i kdyz o tom nebudou uplne presvedceni. Kdo si kupuje Vorwerk, tak uz  ma doma nejaky starsi vysavac nekolik let a v porovnani se starym strojem prese jen ten novy je lepsi

 

Urcite by se naslo vice argumentu.

 

Muj zaver:

Vorwerk ne, stejnou kvalitu za podstatne nizsi cenu (realnou cenu) udela vice vyrobku  jinych znacek. Pokud  budu mit potrebu, tak za 10 let si koupim novejsi vysavac, ktery za 10 let bude zase o krucek vpred oproti dnesku a stale budu v souctu na nizsi cene, nez za jeden ks Vorwerku.

 

Videl jsem v nabidce i vysavac od vyrobce Dyson. Znam tuto firmu z jineho pohledu a z jinych souvislosti. Doporucuji si najit informace i firme Dyson, kdo to je a co delaji a jak to delaji. Sice cena take neni nijak nizka, ale oproti Vorwerku podstatne nizsi.

 

Zrejme ciste muzsky pohled, netrvam na tom, ze muj nazor je ten spravny.

 

 

 

 
18.06.2013 13:18 Uživatel: Mirka
Věk:  42

Město:Ostrava

Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Vysavač Vorwerk jsem koupila před rokem a půl. Nic lepšího na trhu asi opravdu není. Když jsem manželovi řekla cenu, řekl že jsem se zbláznila. Kolegyně si ho nechala dovézt z Polska, kde se normálně prodávají a stál 7 000kč. Objednala jsem si ho taky. Přivezla ho PPL, nový zabalený se zárukou na 2 roky a na dobírku. Cena 7 000kč je sice dost ale je to podstatně míň než 24 000kč které chtějí prodejci v česku. Jsem s ním naprosto spokojená, sáčky a další příslušenství se dá objednat na internetu u nás a pokud věnujete trochu času hledání najdete dobrou cenu.

 
11.11.2013 21:36 Uživatel: luciac
Věk:  29
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Dobry den, viete mi poradit kde by som v polsku zohanala vysavac vorverk?

 
08.08.2013 12:57 Uživatel: Davik
Věk:  42
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Zdravím Vás Worverk není špatný vysavač na tom se shodujeme všichni co tu píšeme. Akorát pořád má sáčky a filtry. Na internetu jsem našel Orky což je vodní s rotačním separátorem. Vypadá to jako Rainbow jen cena je stejná, pomalu nižší než má worverk. Takže zvažujeme spíš tento vysavač. Máte s ním někdo zkušenosti?

 
13.04.2014 09:51 Uživatel: Martens
Věk:  30

Město:hk

Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Zdravím, už jste nějaký pořídil? Nechci nic tvrdit, protože nemám vlastní zkušenosti, ale slyšela jsem, že ty bezsáčkové nesají tak dobře a i jeden známý mi líčil jak ten binec je v té nádobce s vodou a že to z toho jde ak nějak blbě vyčistit, atp…právě se bojím rozhodnutí který teda vysavač koupit…na VW se mi líbí, e je stojací a můžu ho mít pověšený nebo jen postavený při ruce v kuchyni. trochu se mi nechce do klasických…vysavač, hadice, hubice. nenašel jste nějaký podobný Vorwerku? Jako…vzhledem "tyčového" děkuji

 
27.04.2015 10:31 Uživatel: DP
Věk:  52
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Podívejte se na www. xxxxxxxx.cz.

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
10.12.2013 20:59 Uživatel: Rendis
Věk:  45
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Pokud byste se svým vysavačem, který máte doma, udělali stené kouzlo jako s Vorwerkem, tj. dali za hubici nějaký tmavý hadřík, budete překvapeni, kolik toho obyčejný vysavač vysaje. To bohužel napadne málo lidí a tak jsou okouzleni tím, co jim prodejce ukazuje.

Máme Electrolux, který vyhrál v dTestu a když jsem s ním dělal to stejné, vysál rozhodně víc než Vorwerk. Tím nechci říct, že je to špatný vysavač, jen přehnaně drahý. Stejnou službu udělá dobrý vysavač za 4-5 tisíc a možná i levnější.

 
31.12.2013 10:33 Uživatel: Daniela
Věk:  41
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Ja by som chcela reagovať tiež. Takže máme doma typ vysavača ten uplne prvý 131 alebo 130 no už ani neviem a poviem Vám dala som zaň pred12 rokmi 30 000 sk-bez príslušenstva! A poviem Vám, že by som to urobila zase! Nie že urobila, ale urobím chcem si kupiť najnovší model a tento plne funkčný stále posuniem na chatu. Nedopustím na tento vysavač a z mojich skuseností s nim by som dala zaň aj 50 000, lebo nemá konkurenciu na trhu!!! A to Vám poviem, že môj plat je 550 eur nie som žiadna taká, ktorá si vyhodí peniaze len tak za niečo tak dúfam, že som Vás týmto presvedčila a viac hovoriť netreba.

 
13.04.2014 09:43 Uživatel: Martens
Věk:  30

Město:hk

Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Zdravím!

Rodiče Vorwerk mají a nikdy jsem je neslyšela si stěžovat. proto o něm také uvažuji, jen ta cena opravdu bolí. Ale když nebudu řešit parametry a úžasnost jakýchkoli vysavačů. u Vorwerku se mi děsně líbí, že výkonně saje koberec a v podstatě jakýkoli povrch i jedním nástavcem i když je vlastně "tyčový" Ne že bych tomu nějak rozuměla, ale postavím ho do rohu a mám ho stále po ruce, narozdíl od klasických i když třeba stejně výkoných vysavačů, kdy tahám jednotku, hadici, tyč a hubici…Pokud je i jiný takový který je "tyčový" přitom na koberce takto výkoný. sem s ním, ráda se podívám  PROSTĚ…chci vysavač tyčový, ale s výkonem klasických lepších vysavačů. existuje vůbec takový?  

 
12.05.2014 07:14 Uživatel: jejdan
Věk:  30
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Zapojim se do diskuze, protoze potrebuju radu. Odesel mi (po 20 letech provozu) motor, lozisko na turbine, nebo tak neco, nemate kontakt na servis s rozumnou cenou?

 

K tematu: Vorwerk mame cca 10 let, pred tim ho meli 10 let rodice, kupovali ho nejak po revoluci. My jsme ho nastesti dostali. Ty prachy bych za nej opravdu nedal, staci co stoji ty sacky do nej, ale musim uznat, ze je to na rozdil od ostatnich vyrobku prodavanych podomnimi prodejci dobry vysavac, diky kartaci sesbira i vlasy. Nutno rict, ze ten kartac je nastavec za x tisic, bez nej to jen obycejny lux s nikterak oslnivym sacim vykonem. Pokud si ho chcete vyzkouset, v bazaru se da sehnat do dvou tisic. Nebal bych se ani starsiho, protoze s dnesnim cinskym elektroodpadem, ktery petkrat v zarucni dobe vymenite a pak zahodite se to opravdu neda srovnavat. Proto ho taky chci opravit a ne zahodit. Nevim, jak dnes, ale tenkrat se vyrabel v Nemecku, jenze tenkrat i Eta se jeste vyrablela u nas, coz uz davno neni pravda.

 
12.05.2014 11:06 Uživatel: Wolfg
Obraz019.jpg
500-1000
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Konečně jeden myslící tvor. Děkuju za názor. Mimochodem turbo kartáč, co opravdu sbírá vlasy vyrábí ETA a je k mání asi za tisícovku. Lze použít na jakýkoli vysavač.

Ad oprava. Pokud není zničená neopravitelná součást (kotva, stator, turbína) dovede opravu provést středně zkušený mechanik. Ložiska jsou normalizovaná, běžně v prodeji za cenu do stovky a jejich výměna je záležitostí hodiny

 
12.06.2014 17:47 Uživatel: Brudra
Věk:  26
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Viděl jsem prezentaci Rainbow, Vorwerk a zkusil jsem několik klasických vysavačů - od průmyslového Karcher, přes ETU, Sencor s turbokartáčem až po robotický co máme teď. Dnes jsme objednali Vorwerk, měl jsem možnost srovnat, Robotický si ponechám, jelikož máme více zvářat, chlupy jsou každý den úplně všude Robotický si pravidelně 2x denně vyjede a vysaje to vč. vytahaného kočkolitu od koček. Vorwerk je ale úžasný na koberce, matrace, skvělý mop i na spáry. A ta cena? No když se to rozpočítá na životnost, tak třeba 100 Kč/měsíc? Rainbow se mi líbil, má to nějaká pro a proti - skoro trojnásobná cena, filtrace bude ještě asi účinnější, ale zase musíte vyplachovat nádobu a napouštět, tak nebylo u nás o čem. A schválně jsem srovnával turbokartáč co máme nyní k vysavači a co má Vorwerk, je to docela rozdíl, ať už pohyb kartáče, ale hlavně délka kartáče mimo hubici. Schválně koukněte jak u těch turbokartáčů v obchodě jsou ty kartáčky skoro uvnitř a tedy vykartáčují jen povrch, proč? Protože ten kartáč je poháněn sáním vysavače, nemá svůj motor, takže mít delší štětiny, tak by nekartáčoval  

 

V obchodě by mohly být také takto kvalitní věci a určitě mnohem levnější, ale není tomu přesně kvůli lidem, lidi kouknou na číslo u příkonu, pár co se poučilo ještě na sací výkon a na cenu, tím to u většiny končí. Kolik lidí jde do obchodu pro vysavač a opravdu jej chce ukázat, vyzkoušet…? Skoro nikdo, proto by takový vysavač neměl v prodeji šanci. A navíc firmy musí produkovat věci, které nemají dlouhou životnost a jsou levné, jinak by to nemohlo fungovat, taková je holt doba. Vysavače lidi kupují od firem, co dělají televize, kávovary, trouby…už jen to je dost špatně, jako si brát střechu od truhláře který maluje pokoje a opravuje auta.  

 
13.08.2014 13:19 Uživatel: Jurášek
Věk:  62

Město:Choceň

Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Vážení, mám Vorwerk už 24 let, práce s ním je luxusní,, nikdy neměl pruchu ani nepotřeboval žádnou výměnu náhradního dílu.

Je to věc vskutku předražená, přesto to byl můj nejlepší podomní kup. Vždy, když vysávám, si to plně uvědomuji. I když jsem si na něj vypůjčila, nikdy jsem nezalitovala.

 
10.10.2014 16:13 Uživatel: Marek36
Věk:  36
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

1. vysavač Vorwerk jsme dostali od mích rodiču, koupili si novější. Od tý doby jsem začal vysávat doma i já a rád. Vysál jsem rychle a snadně a koberec, ktery jsme koupili, zustal pořád jakoby nový, letos nám přišli ukázat nový vorwerk a jako chlap sem ho cenil jako ten nejlepší co u nás je. Už vim že jen nevysávam a že i vyklepávám. Doporučuju ho všem ten nový je bomba. Koberce jsme sice zrušili ale on on i vytírá. Doporučuju. Za ty peníze stojí. Sou i drašší vysavače a neumí to co vorwrk.

 
05.02.2015 19:07 Uživatel: Praky
Věk:  39
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Právě uvažuji o koupi nového vysavače. Doma máme 19let starý Vorwerk, který při posledním vysávání začal nějak smrdět! Teď se snažím na netu sehnat něco podobného za nižší peníz - zatím nic. Také chodím po známých a zkouším si jejich vysavače, ale nedá se to vůbec srovnat! O všech si v duchu říkám, že jsou to jenom taková foukátka. Takže to vypadá, že zase koupím ten osvědčený Vorwerk. A všem kdo je proti - nepiji, nekouřím, tak ty ušetřené peníze dám za (pro mě) něco rozumného!

 
23.02.2015 18:12 Uživatel: Ondřej Gigel
Věk:  28

Město:Praha

Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

vorwerk je celkem na prd. Měly jsme ho a jako Rainbow je 100 a 1. Prostě vorwerk je drahej a neuklízí, práší a smrdí. Zlatý Rainbow, prostě nej, nej nej… až teda na obchoďačku… ale jinak pecka 

 
15.04.2015 19:46 Uživatel: supermario
Věk:  24
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Tak jen židáci, který nemaj na pořádnej vysavač, tu brečí, jak je ten vysavač na nic. My jsme si ho tenkrát od podomního prodejce koupili a stál asi 20-30 tisíc a to bylo asi před 15 lety, ale ten vysavač vysaje snad všechno a co je ještě lepší, NIKDY s nim nebyl žádnej problém a netaháte za sebou blbou hadici, u který jste ještě k tomu shrbený, že vás pak chytaj záda… Takže dost brekotu, je to vorwerk je kvalita. S tím vysavačem začne i chlap vysávat.

 
10.05.2015 18:38 Uživatel: DZ
Věk:  53
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Máme druhý vysavač Vorwerk v řadě. První jsme dali rodičům, funguje dodnes (12let) bez jakékoliv opravy. Vynikající na koberce, na hladké podlahy mizerný. Pořídili jsme si novější, už se jmenoval Kobold. Máme ho 7 let, opět vynikající na koberce a tentokrát použitelný i na hladké podlahy. Na rozdíl od staršího se ale již začíná rozpadat. Kloub klepací hlavice, kryt kartáčů, uchycení rukojeti. Je mi to líto, ale další vysavač zkusíme od konkurence, věřil jsem více v životnost produktu.

 
16.11.2015 18:38 Uživatel: Pan Sova
Věk:  72
Sova.jpg
2000-3000
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Tohle je také Vorwerk akumlátorový.

Znám Rainbow, i jiné, zkoušel jsem různé, ale žádný není zázrak, nestojí za to kupovat jakýkoliv, pokud stojí více jak 9000 kč.

 
16.11.2015 20:55 Uživatel: Hříbeček
Věk:  68
1374524401_002.JPG
3000-4000
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Já jsem zatím nepochopil co se v tomhle vlákně řeší. Všechny vysavače jsou skoro na stejný úrovni. Rozdíl v ceně nic neřeší. Jestli je to ETA nebo něco jiného to záleží na preferenci kupujícího a hlavně na jeho peněžence. My máme skoro 30let vodníka Zelmera a do dnešního dne jsme s ním spokojeni. Umí vysávat, pokud použijeme šampón tak pod pěnou vyčistit koberce a co bychom chtěli víc. Nebo si někdo myslí, že za víc peněz - lepší čistění?? Nevím nejsem si s tímto tvrzením jist, A životnost? Ta je, si myslím na  stejné úrovni.

 
20.03.2016 01:27 Uživatel: Filipa
Věk:  57

Město:Vsetín

Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Vorwerk používám asi 17 let. Dokonce jsem koupila vloni (2015) nový typ a starý dala dceři.

Chtěla bych jen doplnit předchozí příspěvky o poznámku, že práce s tímto vysavačem je daleko pohodlnější než s klasickým, člověk se vůbec nenadře, a to je pro mě důležité.  Samozřejmě kdybych si ho nemohla dovolit, vysaju s čímkoliv.

 
29.03.2017 07:46 Uživatel: Hard
Věk:  67

Město:Opava

Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Vlastníme vysavač Vorwerk Kobold 122 od roku 1993. Funguje a vysává skvěle, bez jediné závady.

Hlavním důvodem negativních recenzí je jeho původ Německo).

Tomu kdo vysává třásně, tak by měl pracovat s těmito přístroji pouze pod pozorem.

 
24.02.2018 12:13 Uživatel: Berki
Věk:  28
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

 

Vorwerk jsme měli hrozně dlouho, je to skvělý vysavač! Bohužel se nám před nedávnem pokazil, a proto jsme byli nuceni koupit nový. Je sice trochu hlučnější, ale jinak skvělý. Koupili jsme tento Sencor.


 
24.02.2018 22:03 Uživatel: Dahoman
Věk:  37

Město:Brandýs nad Labem

Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Ten co máš, není to náhodou ten samý, co je tady na té stránce druhý zleva? Uvádí ho tam jako vítěze testu, popravdě, já o tom docela pochybuji. Že je hlučnější bych ještě přežil, ale slovy klasika "Dávám bolševikovi rok, maximálně dva… ". Ten ti do dvou let odejde, an to vem jed… nechci tě strašit, ale já už bych do něj znovu neinvestoval. Za mě jsou rozhodně lepší Rowenty. Ale samozřejmě jinak přeji hodně štěstí, třeba ho budeš mít víc než já.

 
12.04.2018 10:19 Uživatel: frantisek petrik
Věk:  36

Město:Humpolec

Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

máme model vk 140 a nemuzem nic nez chvalit, 3 deti a pes takze vytirame kazdy druhy den a luxujem i 3krat denne, jednoznacne top vysavac, cena neni uplne ok ale za ty prachy dostanete  uklizeci stanici na vsechno 

 
05.10.2018 10:09 Uživatel: Tristan
Věk:  29

Město:Brno

Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Ahoj, prosím

 

nevím si moc rady, dostala jsem od známé referenci o vysavači Vorwer, že je skvělý. Předtím jsem o nich nikdy nic neslyšela. Začala jsem tedy googlit a nacházím naprosto rozdílné názory, někdo tvrdí, že to je skvělá značka, která nemá konkurenci a za prémiovou kvalitu se prostě platí a někdo zase, že jsou to krámy z číny s přelepkami. Nakonec i v tomto fóru to tak dost vypadá rozpolceně : D.

Ale k věci, uvažuji tedy po pčečtení několika fór, recezní a příspěvků nad tímto vysavačem.  Dále mě zaujal ještě vk 136.

 

Pokud bych chtěla alternativu jakékoliv jiné značky (jediný můj požadavek je aby byl tyčový, měl slušný výkon a šlo s ním vysávat chlupy po psovi) přemýšlím hlavně nad Miele Swing H1 EcoLine. Je o hodně levnější, ale podle recenzí a hodnocení se tváří fakt dobře.

Chci se teda moc prosím zeptat, máte někdo nestraný možnost porovnání Vorwerku s normálními vysavači. Neptám se teď na osobní zkušenost subjektivcní s tou značkou ale na přímé porovnání s jiným. Případně nějakou osobní zkušenost s některým z mnou vybraných modelů?

Moc děkuji.

 
11.09.2019 15:16 Uživatel: Excalibr
Věk:  50
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Prodával jsem 6 let vysavače Vorwerk a v porovnání s ostatními neostál nikdo z ostatních. Podotýkám, že už u Vorwerku nepracuji. Vysavače Vorwerk teď sám za sebe prodávám i servisuji. Pokud budete chtít poradit nebo něco vysvětlit, napište na Email : Excalibr8@seznam.cz

 
04.11.2018 00:20 Uživatel: Radka111
Věk:  21

Město:Brno

Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Vorwerk za tu cenu už nikdy. Vybrala jsem si kvalitní vysavač od Electroluxu a i přes to, že byl levný, tak je fakt super. Vybírala jsem to podle návodu tady.


Musím říct, ale, že výběr kvalitního vysavače není úplně jednoduchý. Spousta výrobců uvádí ne uplně správné sací výkony. Navíc byste se měli přestat řídit příkonem, což jsem já dělala a nedávno jsem se dozvěděla, že to je hloupost.

Proto je důležité u výběru vysavače myslet taky na ergonomičnost a konstrukci vysavače. Čím lepší konstrukce, tím lépe pak vysává. A Vorwerk mi přišel jako ne moc dobrý vysavač za tu cenu.

 
12.01.2019 20:10 Uživatel: Martina4891
Věk:  48
Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Moje maminka má už roky Vorwerk, stále funguje, ale výkon vysavače je dost slabý a jakékoliv doplňky drahé. Já jsem si koupila vysavač od Zelmer a teď ještě přemýšlíme nad koupí robotického.

 
02.11.2019 13:16 Uživatel: kkamia
Věk:  21

Město:Brno

Téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Osobně doporučuji značku Rowenta. Je docela drahá, ale stojí za to. Mrkni na nějaké tipy s domácími vysavači.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Vysavač Vorwerk - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
Jaká hudba na pohřeb? 2 221x
Také znáte lidi, kteří rádi hrají ruskou ruletu? 5 326x
Konani lekare - nazory 3 374x
Egyptologie 1 375x
Petr Hübel - inspirativní příběh bojovníka s rakovinou 18 1114x
Co když je vesmír jen hra a my jsme součástí superpočítačové hry mimozemšťanů? 11 961x
Nemá smysl šetřit vodou - úvaha, diskuze, názory 1 703x
Mimozemšťané stvořili náš svět - diskuze, názory 5 1075x
Dospělí synové tráví volný čas s rodiči - názory 24 1686x
Jsme asociální rodina? Názory a rady? 4 1201x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 7
Nová témata dnes: 1
Dneska bylo odpovězeno na: 5 témat
Počet témat celkem: 15841
Počet odpovědí celkem: 171925
Počet registrovaných: 4774 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Jenom rozptýlení na pár měsíců?
Nejkomentovanější za 7 dní: Morbidní sebevrahové a momo posedlost
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny