Téma: Jednání o nedůvěře vlády 2011

26.04.2011 19:05
Uživatel: Karel
Věk:  46
0-100
Odpovědí na téma: 1
Text: 

Vážení spoluobčané voliči,nevím zda sledujete naší politickou a jednání o nedůveře vlády. Nevím zda je to myšleno vážně a nebo je to výsměch všem voličům. Když jsem přišel ze zaměstnání a pustil jsem si TV a začal sledovat naší politickou scénu nestačil jsem jenom valit oči a ústa mám otevřená do teď.Je vidět jak našim politikům opravdu a srdečně záleží na našem rozkradeném státě a všichni myslí na nás voliče. ASI je jim to ůplně všem jedno.Tak a teď abychom vzali rozum do hrsti MY VOLIČI a už jsme tu sebranku vypráskali. Už jsem si ze zoufalství oholil hlavu a asi se dám ke správné straně. Nejsem zastáncem ani sympatizantem žádných stran ale trento systém mě nutí k pravému opaku.Ač otec 4 dětí mě asi nic jiného nezbývá protože jinak mě moji děti půjdou až umřu pěkně plivnout na hrob a řeknou TÁTO CO JSTE NÁM TO TADY ZANECHALI. Tak už se konečně všichni vzpamatujme a skoncujme s těmi co si říkají a tvrdí Všem /jsme tady pro Vás )

Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
26.04.2011 19:19 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Jednání o nedůvěře vlády 2011
Text uživatele: 

Obávám se, že vyholení hlavy stačit nebude. Je škoda, že se my Češi nedokážeme zorganizovat a opravdu problém řešit. Jen si stěžujeme. Přiznávám se ale jedním dechem, že ani já nevím co s tím a zorganizovat lidi k nějaké opravdu efektivní akci bych nedokázal, ba si to ani moc neumím představit. Fascinuje mě Řecko či jiné státy, kde opravdu masy lidí (nebavím se o desítkách či stovkách jako u nás), dokáží hájit svůj stát (byť třeba ne vždy vyhrají). Já si vážím i třeba stovky lidí, kteří stojí někde před úřadem s transparentem. Je to velmi úctyhodné proti nám ostatním - většině, která si jen stěžuje. Ale bohužel je to málo a politici se nám budou dál za okny státního úřadu smát nebo nás ignorovat.

Já jsem na politiku už rezignoval a protože mě zklamala i jediná strana, které jsem věřil (VV - myslel jsem si, že se vše změní v lepší a ono vůbec ne), na protest příště nepůjdu k volbám. Je to stejně jedno, jestli jsem to správně pochopil, tak vyhrála ČSSD a ta vůbec nevládne, takže si to ti nahoře udělají, jak se jim to hodí.

Už jsem to párkrát říkal, že sice nevím jak to tu změnit, ale za to, že žiju v ČR se občas trošku stydím. A možná i za prezidenta, který sice jednou za rok vydá knížku, ve které asi píše, že je vše OK a že on je určitě nejlepší, ale to co se tu ve státě děje, jde trošku jako mimo něj.

Je to všechno jako jeden velký hloupý trapný sen, který ale nemá konec.

Těším se z jara, sluníčka, pampelišek, dítěte, ale politika a stát mě už nezajímají a zanevřel jsem na ně.

 

Víte, o mě osobně nejde, spíš je mi líto dětí, co jim tu necháme - rozkradený nefungující stát a obrovský státní dluh. Oni si to nezaslouží.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Jednání o nedůvěře vlády 2011
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny