Téma: Wakame na hubnutí - recenze a zkušenosti

02.06.2011 10:30
Uživatel: Michelle
0-100
Odpovědí na téma: 7
Text: 

Ahoj, tak je tady další "super" přípravek na hubnutí ***************... aneb další tahač peněz z lidí... přece to nemůže fungovat? Opět mě zajímají zkušenosti lidí, kteří si toto koupili smile tak pište, díky smile mimochodem, prý to dokonce může způsobit poruchu štitné žlázy!

Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
02.06.2011 15:18 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Wakame na hubnutí - recenze a zkušenosti
Text uživatele: 

Zůstal bych u toho "další tahač peněz z lidí".

Jestli se díváte na pořad JSTE TO CO JÍTE, pochopíte, že to není o tabletkách, pilulkách, krémech a pod., ale že je to o změně návyků, životního stylu, režimových opatřeních a pohybu.

 
08.06.2011 11:36 Uživatel: Klára
Věk:  21
Téma: Wakame na hubnutí - recenze a zkušenosti
Text uživatele: 

Taky by me zajimalo, zda to funguje... protoze se mi zda, ze kdyby na tom nebylo aspon trochu pravdy, nezarucovali by 100%ni vraceni penez... no uvidime, az budu mit nejake zbytecne penize navic, koupim si to a jsem zvedava, co to udela:)

 
14.07.2011 20:30 Uživatel: helik
Věk:  21
Téma: Wakame na hubnutí - recenze a zkušenosti
Text uživatele: 

Od doktorky vím že hubnout tak rychle jak tam píšou je dost nebezpečný já hubla 4 kg za týden. a doktorku skoro kleplo.Tak radši hunu normálním pohybem a líp se stravuju a taky to jde.je lepší pospíchat pomaluMrkající

 
18.07.2011 15:03 Uživatel: Alis
Věk:  25
Téma: Wakame na hubnutí - recenze a zkušenosti
Text uživatele: 

Já si také myslím, že hubout takthle rychle není moc dobré. 

Jak zhubnout 

 
30.07.2011 16:56 Uživatel: Ivan
Věk:  57
Téma: Wakame na hubnutí - recenze a zkušenosti
Text uživatele: 

Wakame zeru us tejden mel jsem 108kg a tedkom mam 114kg takze to neni jak pisou kazdej den kylo a jeste obsahuje to moc jodu a ten je nebecnej pro stitnou zlazu no podvod na lidicky vytahnou jenom penize

 
04.01.2012 12:10 Uživatel: verunka
Věk:  50
Téma: Wakame na hubnutí - recenze a zkušenosti
Text uživatele: 

... mně to prostě chutná, nejím to na tuny, ale zkouším spoustu dalších nabídek pro zpestření.

A hlavně - víra tvá tě uzdraví...

 
24.01.2012 10:46 Uživatel: Dajda
Věk:  38
Téma: Wakame na hubnutí - recenze a zkušenosti
Text uživatele: 

... já jsem absolvovala velice levnou "dietu" - spíš půst. 9 dní jsem pila jablečný mošt, šťávu z červené řepy, mrkve a ke konci jsem si dopřála i čerstvé džusy. Pak jsem 4 dny nesolila. Zhubla jsem 4 kila a následně kilo přibrala, když jsem začala solit. Nyní se mi váha stabilizovala. Takže 3 kila dole po devíti dnech.

První tři dny jsem se cítila unavená, ale pak jsem si připadala velice vitální, navíc se mi strašně dobře spalo. Na jídlo jsem vůbec nemyslela, ani neměla chuť.

Půsty nejsou pro všechny. Víc než silná vůle zde funguje představivost. Toť jenom tip pro některé.

D.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Wakame na hubnutí - recenze a zkušenosti
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 0
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 0 témat
Počet témat celkem: 16351
Počet odpovědí celkem: 174413
Počet registrovaných: 4964 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Loučení s webem mojestarosti.cz
Nejkomentovanější za 7 dní: V životě nikam nesměřuji
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny