Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze

06.03.2012 16:26
Uživatel: Golisová
Odpovědí na téma: 38
Text: 

Dejte si pozor na obchod www.skvely-kup.cz. Objednala jsem si zboží na dobírku. Poslali jen některé věci a bez faktury, která v balíčku přiložena nebyla. Zaplatila jsem ovšem i to, co jsem nedostala. Bylo to na dobírku a až po otevření jsem zjistila, že tam není všecko, ale s ceny to neodečetl. Na maily neodpovída a telefon nebere. Je s Ostravy. Tak pozor na něj.

Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
06.03.2012 18:35 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

To nebudeš sama.. TADY

 
08.09.2016 09:11 Uživatel: silvina
Věk:  50
Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Připojuji svoji zkušenost. Čekám na zboží, telefon mě sice berou, zboží pokaždé okamžitě odešlou a pořád nic.

 

 
06.03.2012 21:53 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Balíček reklamujte, to že nebyl kompletní dokažte hmotností balíčku (kolik by měl být, kdyby byl kompletní vs. kolik měl.

Pokud chcete, poraďte se v Bezplatné právní poradně online.

Informace o reklamacích zde.

 
09.03.2012 13:51 Uživatel: sunsole
Věk:  25

Město:Köln

Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Objednala jsem si zboží, nikdo na objednávku nereagoval (o odeslání, o přijetí objednávky, nic), tak jsem se po 10-ti dnech naštvala a napsala jim o zrušení objednávky, načež o dalších 10 dnů později přišel balík na dobírku. Odmítla jsem ji převzít a oni začali vyhrožovat PČR. Přeposlala jsem jim mail o zrušení objednávky s dotazem, jestli to nezaregistrovali. Bez odpovědi. Znovu jsem jim psala, zda to vzali na vědomí, či jak se mám zařídit - je to přes měsíc a stále bez reakce. Navíc toto zboží bylo 15x DRAŽŠÍ NEŽ JSEM JEJ NAŠLA V JINÉM ESHOPU!!! TENTO ESHOP DOPORUČUJI POUZE TĚM, KTERÝM NEVADÍ PŘIJÍT O NERVY A SVÉ TĚŽCE VYDĚLANÉ PENÍZE.

 
09.12.2012 13:51 Uživatel: Klára Braunerová
Věk:  21

Město:Praha

Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Mám s tímto internetovým obchodem dost obdobné zkušenosti, pouze s tím rozdílem, že mě zboží nedorazilo vůbec... Jinak přesně jak píšete, telefony neberou, na emaily neodpovídají (protože jejich mailová schránka prý vůbec neexistuje-přišel mi mail o neodeslání z tohoto důvodu). TAKŽE OPRAVDU POZOR NA TENTO OBCHOD, VELICE NESOLIDNÍ!!!!!!!!!!!!!!!  

 
28.10.2013 18:51 Uživatel: Jusy
Věk:  28

Město:Praha

Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
 
28.10.2013 19:12 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

A v čem jejich podvod spočívá?

 
06.11.2013 17:58 Uživatel: jusy
Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

prodejce jiz dva mesice nereaguje na zadny mail, telefonat atd. na zacatku jsme se domluvli, ze mu zbozi poslu na vymenu, protoze poslal neco uplne jineho a momentalne jsem zustal jak bez penez tak bez zbozi.

 
06.11.2013 18:03 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Těch obchodů je ale osm.

 
06.11.2013 18:11 Uživatel: jusy
Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

to ano, ale za kazdy je zodpovedna osoba jenom jedna a pod jednym ICem

 
03.12.2013 08:13 Uživatel: Jenny007
Věk:  33
Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Také mám špatnou zkušenost, zaplatila jsem předem, ale zboží doteď nemám. Pokud by někdo podával hromadnou žalobu, tak se připojím.

 
05.02.2014 21:47 Uživatel: smiiisek
Věk:  29
Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

tohle snad není možné, já si také objednala v tomto e-shopu a přišlo mi něco jiného - tak jsem to poslala zpět po domluvě s Jiřím Náhlíkem a po odeslání - žádná odezva!!!! Co dělat v této situaci :/ člověk je bezradný a chtě nechtě se bude muset vzdát těžce vydělaných peněz!!!!!

 
22.01.2015 22:32 Uživatel: PASULKA
Věk:  40

Město:LIBEREC

Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

TAKY JSEM SE NACHYTALA A TO JE PROSÍM LEDEN 2015. POZOR NA VEŠKERÉ INTERNETOVÉ ESHOPY, KTERÉ  MÁ MGR JIŘÍ NÁHLÍK. PŘIJDETE O PENÍZE. NEVÍM JAK JE MOŽNÉ, ŽE MU TO PROCHÁZÍ. TO PŘECE MUSÍ BÝT ČÁSTKA VYŠŠÍ NEZ 5000KČ. POŠKOZENÝCH JE HODNĚ. ZAŠLETE STÍŽNOST NA EPODATELNU ČOI, ABY VIDĚLI, ŽE JE PODVEDENÝCH HODNĚ

 
28.01.2015 02:29 Uživatel: nolin
Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Dobry den, take mam problem s pana dostat penize zpet. Jedna se o 3000. Celou vec hodlam predat pravnikovi. Pokud mate chut, kontaktujte mne a muzeme podat hromadne trestni oznameni.

 
29.01.2015 14:03 Uživatel: PÁSA
Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: NECHCI SI TO NECHAT LÍBIT, PODVÁDÍ NĚKLOLIK LET. PŘIPOJÍM SE
 
03.02.2015 06:53 Uživatel: nolin
Věk:  30
Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Napiste mi na nahlikzlodej@email.cz a domluvime se. S panem se neda jinak nez podat treste oznameni, takze ja ho budu urcite podavat…

 
10.02.2015 16:27 Uživatel: Ronynika
Věk:  26
0-100
Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den, psala jem vám email ale nevím zda došel. Chtěla bych se jako také poškozená přidat k hromadnému trestnímu oznámení.

 
10.02.2015 20:33 Uživatel: Nolin
Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Dobry den,

email nedorazil, ale napsal jsem Vam. S panem uz mi opravdu dosla trpelivost…

 
19.03.2015 16:09 Uživatel: Darina
Věk:  45
Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Ano, plně souhlasím se všemi tady zápornými ohlasy na skvělý - kup Mgr. Jiří Náhlík asi dle titulu považuje naše finance za jeho živnost!!!!!!!!!!!!!!! Odstoupila jsem od smlouvy, je to už více než dva měsíce. Reakce na email žádná a tele. kontakt samozřejmně taky hluchý. Pripojuji se k hromadné žalobě, ikdyž tyto tahanice jsou na dlouhou trať. Přesto nechápu jak to tomu parchantovi prochází. Asi proto, že žijeme v demokracii ??????????

 
20.04.2016 19:57 Uživatel: Losmann
Věk:  51

Město:Čelakovice

Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

dobry den take se rad připojim objednal sem si detektor radaru zboži poslal zpět ale po třech dnech mi napsal na mail že zboži musím poslat do budapeští a prej i z jejich protokolem ktery mi poslal až o dva dny později, ted nemam ani zboži ani penize a proto se  rad připojim 604745043 Losmann L

 
20.06.2016 15:55 Uživatel: mopadži
Věk:  38

Město:Rakovník

Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

zdravim, mam stejný problem s panem Nahlíkem jestli tu někdo podává hromadnou žalobu připojím se, prosím kontaktovat na tel. 602830122 Michal

 
31.08.2016 20:16 Uživatel: Reilla
Věk:  46
0-100
Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Zdravím, ráda bych se přidala ke stížnosti. Můžeme si napsat ve zprávě? Reilla 

 
10.02.2015 16:18 Uživatel: Ronynika
Věk:  26
0-100
Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

 
10.02.2015 19:16 Uživatel: Janinka
Věk:  39
Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Mám tutéž zkušenost s panem Náhlíkem. Jeho matka dělá zastupitelku města Kravaře na svém Facebooku mu ještě dělala reklamu. Pozor na všechny jeho obchody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 
11.02.2015 11:13 Uživatel: Ronynika
Věk:  26
0-100
Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

 
11.02.2015 12:47 Uživatel: Ronynika
Věk:  26
0-100
Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

přišlo někomu něco podobného?

 

Dobrý den,

posíláme Vám platební údaje na pokrytí poštovného a balného,

za Vámi objednanou, avšak nevyzvednutou zásilku.

 

PLATBA :

č. účtu : 2700481764/2010

částka : 250 CZK

VS : 546

termín pro zaplacení : 7dní od obdržení tohoto dopisu, tedy od dnešního dne

pokud nebude platba obdržena do 7 dní, začne Vám nabíhat penále z dlužné částky.

 

Částka 250 Kč / za jednu zásilku je menší, než kolik nás stojí vyexpedování jedné zásilky, jedná se totiž o poplatek poště, balící materiál, plat zaměstnance který objednávku vyřizuje, plat baliče, plat řidiče, který ji odveze na poštu dále stáhne zpět z pošty atd.

Pokud nebude tato částka v čas uhrazena, začne se Vám počítat penále a my následně tento dluh předáváme do kompetence inkasní agentůře a dále už to jde mimo nás.

 

Neberte toto prosím jako persekuci z naší strany ale pouze jako obranu.

V této době se stává trendem nevyzvedávat zásilky u objednávek, přes e-shop.

Berte prosím v zřetel to, že taková objednávka je závazná (při souhlasu s obchodními podmínkami vznikne závazná kupní smlouva) a my s ní máme spojeny náklady : poštovné, balné, skladovné na poště, personální ohodnocení baliče atd.

Některé eshopy již přešly k tomu, že způsob dopravy dobírkou zrušily úplně, jiné začali po svých klientech vymáhat poplatek za poštovné - k této skupině patříme i my.

 

Vážíme si Vás nadále jako našeho zákazníka a pokud výše uvedený poplatek řádně uhradíte, rádi s Vámi budeme v budoucnu opět spolupracovat.

---------

 

Pokud platbu neuhradíte do jednoho týdne od data doručení tohoto emailu,

1) Předáme celou záležitost do správního řízení a okresní oddělení Policie ČR si Vás pozve k objasnění situace na místní pracoviště do Ostravy.

2) Umístíme Vaše údaje do seznamu "Nespolehliví zákazníci" (sem : http://nespolehlivizakaznici.cz/) a bude pro Vás od tohoto uvedení obtížné si z jakéhokoliv e-shopu něco dalšího objednat.

3) Začne Vám nabíhat penále z dlužné částky.

 

PS: Vaše objednávka je uvedena níže.

 

PSS: Jediná možnost, jak se vyhnout této platbě je, uhradit objednávku v plné výši na náš účet (o čemž nás informujte) a my Vám objednané zboží po obdržení platby zašleme.

 

S pozdravem, Petr Danielka

právní zastoupení



S pozdravem a přáním pěkného dne,
Jiří Král / zákaznický servis
----
www. levne-hodinky.net - výprodej skeletonových hodinek se slevami až 70%
www. levne-naramky.cz - unikátní korálkové šperky za svělé ceny
www. Paruka.eu - krásné paruky pro denní nošení i pro chvíle jen ve dvou
www. manzetoveknoflickyX.cz - originální dárek pro chlapa na celý život

 
12.02.2015 21:12 Uživatel: glum
Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Totální blaboly. Obsah je šílený a odpovídá tomu i vyjadřování. Náhlík musí být blázen. I jako vtip to není moc dobré

 
13.07.2016 18:06 Uživatel: Finley
Věk:  27

Město:F-M

Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Tak si vytvořte několik emailů   napište do objednavky treba jmeno a adresu souseda vedle z baraku

a vytvořte aspoň 3 objednavky na nějaké zboží na dobirku,  Ať se tenten parchant aspoň prohne za postovné. A pak ať si vymaha treba po vašem sousedovi z baraku

 
12.02.2015 21:07 Uživatel: ink
Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Šmejd Náhlík je jeden velký zloděj, podvodnik a šizunk.
Na veškeré jeho aktivity si dejte velký pozor. Hodilo by se na něj spíš SKVELY-LUP.CZ a arogant@seznam.cz

 
12.02.2015 21:20 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.


Přezdívky:

    • ink
    • glum
 
16.04.2015 16:15 Uživatel: Ronynika
Věk:  26
0-100
Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Prosim admina o smazani veskerych mych komentaru. ja uz na toho zmrda nemam nervy aby mi porad vyhrozoval. Dekuji

 
16.04.2015 17:03 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

On Ti někdo vyhrožuje kvůli komentářům tady?

 
14.03.2016 16:57 Uživatel: H
Věk:  56

Město:Pardubice

Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Pozor na tuto osobu, okráda stare a nemocné lidi a není mu hanba.

 
03.05.2016 16:52 Uživatel: Džejby
Věk:  33

Město:Praha západ

Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den,

 

také se připojuji, objednala jsem si dvě věci z tohoto obchodu. Přišli obě, zaplatila jsem na dobírku a po rozbalení zjistila, že jedna věc vůbec nefunguje a druhá mi nevyhovuje. Psala jsem emaily, paní Kristýna odpovídala docela ochotně. I my posílala nové návody a poslala i podklady pro odstoupení od smlouvy vše vysvětlila. Neměla jsem důved nikterak to řešit. Po měsíci kdy se nic nedělo a co jsem poslala zboží zpět s odstoupením od smlouvy jsem se začala pídit. Po asi pěti urgencích se nic nedělo. Telefon bohužel nemám, na email p. Kristýna nereaguje. Psala jsem jich asi už deset. Vše mám zdokumentované. Pokud stále platí podání trestního oznámení připojuji se.

 

Trávníková Martina

 

 
13.07.2016 18:16 Uživatel: Evžen
Věk:  31

Město:Ostrava

Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Hej, Nahlik ten z*rd taky nepouživa zákony a právní cesty kdyż nas tu podvadi, a prochazi mu to.

Takže nevim jak s tema žalobama. Na něj jedině system Středověk. Beru zajimaveho kolegu a přijedeme mu do Kravař tam trochu vymalovat. stejně už to asi potřebovalo.

 
13.07.2016 21:34 Uživatel: Finley
Věk:  27

Město:F-M

Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Zde je jeho Facebookový profil :

https://m.facebook.com/jiri.nahlik 

 
16.07.2016 19:41 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.


Přezdívky:

  • Evžen
  • Finley

 
22.09.2016 10:29 Uživatel: janula
Věk:  24

Město:Brno

Téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Já jsem koupila hodinky přes hodinkyx.cz, stály mě 400 korun a přišly až po 15dnech. Škoda, že v obchodních podmínkách mají uvedeno, že přijdou max. do 14 dnů. A jako správné "levné hodinky" se mi i cca po 3 měsících utrhlo poutko a začal se odtrhávat i řemínek. Opravdu nedoporučuji, ty hodinky X jsou snad od větnamců nebo co. Omlouvám se za zlé recenze, ale opravdu bych radši zvolila jiné hodinky než ty z hodinkyx. cz.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: www.skvely-kup.cz - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 6
Nová témata dnes: 1
Dneska bylo odpovězeno na: 5 témat
Počet témat celkem: 16350
Počet odpovědí celkem: 174408
Počet registrovaných: 4964 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: V životě nikam nesměřuji
Nejkomentovanější za 7 dní: V životě nikam nesměřuji
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny