Téma: OutdoorBaby Praha, Jaselská - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory

10.02.2017 11:05
Uživatel: Dara283
Věk:  36

Město: Praha

Odpovědí na téma: 7
Text: 

Ahoj

nakupuje někdo z vás v obchodě Outdoor Baby v Praze na Jaselské 34?

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 706x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Obchod OutdoorBaby v Praze
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
10.02.2017 12:27 Uživatel: Barča
1520366479_lvice.png
Téma: OutdoorBaby Praha, Jaselská - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Taky bych se mohla zeptat  - nakupuje někdo v Beami, na ul. ČSA č. 35 v Zábřehu?

 
10.02.2017 19:37 Uživatel: Hříbeček
Věk:  66
1374524401_002.JPG
3000-4000
Téma: OutdoorBaby Praha, Jaselská - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Se klidně Barčo ptej. Já tam nenakupuji.

 
22.02.2017 21:12 Uživatel: Jolana
Věk:  46

Město:Praha

Téma: OutdoorBaby Praha, Jaselská - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Já sem zamířím vždy, když potřebuju synátora (7 let) vybavit na hory, protože sem tady vždycky našla, co jsem potřebovala a hlavně, co mu sedělo. Paní prodavačky velice ochotné, takže se mi zde dobře nakupuje.

 
15.03.2017 12:24 Uživatel: Karla2
Věk:  36

Město:Praha

Téma: OutdoorBaby Praha, Jaselská - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Ahoj, jestli myslíš Outdoor Baby, tak ano, nakupuji tady. Co by tě Daro zajímalo?

 
22.04.2017 12:44 Uživatel: Dara283
Věk:  36

Město:Praha

Téma: OutdoorBaby Praha, Jaselská - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

No zajímala jsem se spíš ohledně eshopu, jestli je spolehlivé odsud objednávat, protože jsem už takhle párkrát něco objednala na jiných stránkách a došla mi nekompletní objednávka, tak mám strach.

 
17.05.2017 18:39 Uživatel: Andry
Věk:  26
Téma: OutdoorBaby Praha, Jaselská - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: Normálně jsem odsud objednávala a vše mi došlo tak jak mělo, a to mi posílali kočárek
 
13.07.2017 19:43 Uživatel: Dara283
Věk:  36

Město:Praha

Téma: OutdoorBaby Praha, Jaselská - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: Super, děkuji, ale vyřešila jsem to tak, že jsem šla přímo na prodejnu, protože jsem si nebyla jistá s velikostí, tak abych to pak nemusela zbytečně měnit

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: OutdoorBaby Praha, Jaselská - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny