Téma: Bedřich Ambrož - slíbí zhodnocení peněz, peníze nezhodnotí ani nevrátí

08.08.2015 09:25
Uživatel: Pepř
Věk:  39
Odpovědí na téma: 7
Text: 

Pozor, na podvodníka Bedřicha Ambrože.

Láká peníze od lidí pod slibem velkého zhodnocení. Toho se však nedočkáte a vyrovnání také né. Nakonec změní všechny kontakty.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 1890x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Bedřich Ambrož
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
08.08.2015 11:01 Uživatel: Postrava
Věk:  27

Město:ostrava

Téma: Bedřich Ambrož - slíbí zhodnocení peněz, peníze nezhodnotí ani nevrátí
Text uživatele: 

máte někdo platnou adresu?

 
22.08.2015 11:51 Uživatel: pepánek
Věk:  63
Téma: Bedřich Ambrož - slíbí zhodnocení peněz, peníze nezhodnotí ani nevrátí
Text uživatele: 

Již 3 roky mi slibuje zhodnocení peněz. Spolupracuje s ním na tom jedna nemocná paní, která je na něm příjmově závislá (?? ). Nejprve to mělo být 2 roky na "sázkovkách" a letos ve směnárně. Přijde na schůzku, popovídá, jak ho podvedla Alianz, slíbí, že se do toho dáme a stane se nedostupným, žádný kontakt nefunguje. Nejatraktivnější zmizení má za sestrou do Emirátů! Ale čert jemu i té paní už věř!!!

 
05.09.2015 14:02 Uživatel: 123456789
Věk:  35
Téma: Bedřich Ambrož - slíbí zhodnocení peněz, peníze nezhodnotí ani nevrátí
Text uživatele: 

Je to  podvodník

 
10.09.2015 20:30 Uživatel: Myška
Věk:  35
Téma: Bedřich Ambrož - slíbí zhodnocení peněz, peníze nezhodnotí ani nevrátí
Text uživatele: 

Je to nejen podvoidník ale i zloděj. Nerozpakuje se obrat o peníze kohokoliv. Dělá to svědomím, že peníze nevrátí a zhodnotit je neumí. Obere vždy pár lidí a změní bydliště a číslo telefonu.

 
10.09.2015 21:54 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Bedřich Ambrož - slíbí zhodnocení peněz, peníze nezhodnotí ani nevrátí
Text uživatele: 

Zajímavé. Pořád tu píšete o podvodu, ale nikdo tady nenapsal, kde k tomu člověku přišel, jaké bylo jeho poslední tel. číslo, bydliště a pod. a jak to celé probíhalo. Samotné jméno a příjmení se může shodovat s více lidmi, kterým můžete takhle zbytečně ublížit na pověsti.

 
11.09.2015 16:16 Uživatel: 123456789
Věk:  35
Téma: Bedřich Ambrož - slíbí zhodnocení peněz, peníze nezhodnotí ani nevrátí
Text uživatele: 

bydliště nikdo nezná protože ho stále mění. podvádí po celé ČR Já k němu přišel na již neplatném profilu facebooku.  

 

 
30.09.2018 09:02 Uživatel: Pepa
Věk:  31
Téma: Bedřich Ambrož - slíbí zhodnocení peněz, peníze nezhodnotí ani nevrátí
Text uživatele: 

Pokud na něj máte někdo aktuální kontakt prosím o zaslání na newis@email.cz Myslím že okradených je hodně a je to na hromadnou žalobu!

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Bedřich Ambrož - slíbí zhodnocení peněz, peníze nezhodnotí ani nevrátí
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
Autoservis v Praze - Fusion Cars s.r.o , Oleg Antipov , Varování 1 158x
František Kuchař, Říčany te. 608336... 1 245x
Rexcom s.r.o. Podvodníci 1 247x
První dačická, s.r.o. 1 282x
Neodborně provedená oprava PC, notebooku v Brně - zkušenosti, recenze, reference 1 506x
Milan Dočkal z Brna 27 2204x
Gabriela Techlovska /Mělník-podvodnice 1 816x
Progress project s.r.o. Prostějov 761x
Jan Kraus IČO: 87635194 z Podluh 13 2394x
Samstav s.r.o 66 6730x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 4
Nová témata dnes: 1
Dneska bylo odpovězeno na: 3 témata
Počet témat celkem: 16045
Počet odpovědí celkem: 172992
Počet registrovaných: 4840 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: nechtěně
Nejkomentovanější za 7 dní: Souziti s parnerem, roznilne zvyky?
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny