Téma: Najt design s.r.o. - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze

26.08.2012 10:41
Uživatel: Vlinder
Věk:  44
Odpovědí na téma: 8
Text: 

!!! Důrazně varuji před firmou Najt design s. r. o. !!!
Nenechte se nachytat jako my.   Pro více informací pište na vlinder@seznam.cz.
Je toho hodně, pošlu fotky a posudky.
Budu rád, když se nám ozvou další poškození.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 2688x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Najt design s.r.o. - nebrat !
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
26.08.2012 10:48 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Najt design s.r.o. - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Pár informací by neškodilo dát i sem. Ne každý chce až takové podrobnosti, někdy stačí upozornit o co vlastně jde, jako varování....

 
26.08.2012 12:33 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Najt design s.r.o. - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Když někdo něco nakousne, měl by to taky dopovědět, jinak je to o ničem. To samé si vložil i sem:

http://podvodnefirmy.cz/najt-design-s-r-o-nebrat-pozor/, ale upřímně, taková informace mně jako případnému zákazníkovi nic neříká = není mi k ničemu.

 
26.08.2012 12:34 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Najt design s.r.o. - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Přesně tak. Naháže to po internetu, nikdo jiný nic nepíše a pak to může taky vypadat, že jde o mstu.

 
26.08.2012 12:49 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Najt design s.r.o. - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

... nebo o pomluvu. Nikde jinde se nic nepíše, pouze toto nic něříkající nic. Pokud by mě někdo prokazatelně poškodil, tak napíšu konkrétně co a jak a nedávám svůj mail k vyžádání si více informací = buď je mám, nebo nemám. Takový postup pro mě není důvěryhodný.

 
26.08.2012 19:55 Uživatel: Vlinder
Téma: Najt design s.r.o. - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

No dobrá, uvedu pár věcí, které jsou celkem zřejmé i bez posudků - elektroinstalaci udělali bez našeho vědomí a jinak, než jsme chtěli. Dodali i jiné vypínače. Změny chtěli samozřejmě zaplatit. Vnitřní parapety jsou už od namontování poškozené. Venkovní parapety jsou zase příliš malé a nejsou utěsněny.
Koupelnu v dřevostavbě udělali z šedého sádroše místo růžového. Izolace tam chybí. Dostali vše zaplaceno a odešli od rozdělané práce avymysleli si důvody rozvázání SOD. U některých věcí se zdá, že vůbec nedodrželi technologický postup. Je to i moje blbost, protože jsem jim od začátku slepě věřil... bohužel je to i moje vina Nechci, aby i ostatní naletěli. Dlouho jsem se rozhodoval, ale poté, co se na dům byli podívat jiní lidé, odhaci a lidé z jiných stavebních firem a pro jejich "dílo" nenacházejí slov.
V podstatě momentě když jsme si to začli dozorovat a chtěli to mít podle svých představ, práskli dveřma.
Neuvěřitelné hulvátsví, polopravdy a nehlášené neschválené změny, tak bych to chrakterizoval.
Mám pokračovat?

 
26.08.2012 19:58 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Najt design s.r.o. - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

I tak je toho víc než dost. Udělal jste dobře, že jste o tom dal vědět ostatním.

 
28.08.2012 00:47 Uživatel: Vlinder
Téma: Najt design s.r.o. - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak ještě přikládám ukázky jejich díla, udělejte si obrázek sami... , , , , , , ,

 
18.12.2012 18:50 Uživatel: Vlinder
Věk:  38
Téma: Najt design s.r.o. - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Najt design s.r.o. - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
IPrice Recare s.r.o. Zlín - recenze, upozornění 3 840x
Mudr. Alexandra Pávková Kaštáková PhD a Bohumil Kašták 1 599x
Autoservis v Praze - Fusion Cars s.r.o , Oleg Antipov , Varování 1 536x
František Kuchař, Říčany te. 608336... 5 619x
Rexcom s.r.o. Podvodníci 1 538x
První dačická, s.r.o. 1 507x
Neodborně provedená oprava PC, notebooku v Brně - zkušenosti, recenze, reference 1 760x
Milan Dočkal z Brna 30 3455x
Gabriela Techlovska /Mělník-podvodnice 5 1382x
Progress project s.r.o. Prostějov - recenze, upozornění 1379x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny