Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze

14.10.2011 06:33
Uživatel: Ivan
Věk:  30
Odpovědí na téma: 120
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 40506x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, reference
Váš e-mail: 
Toto téma je uzamčené administrátorem a proto není možné vkládat komentáře.
Pokud chcete, můžete vložit nové téma zde.

Reakce čtenářů

 
14.10.2011 09:23 Uživatel: Jana123
Věk:  33
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Tak jsem také naletěla, co teď? Mám jít na policii? Je nějaká šance, že peníze uvidím?

 
14.10.2011 12:28 Uživatel: Jety
Věk:  36
0-100
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Zdravím.Mám stejný problém.Koupil jsem dárek k vánocům za 3000 na nextelektro a bohužel nedorazil.Volám,píšu a nic.Telefon nedostupný a na mail nikdo nereaguje.Přišel jsem o tři litry a nasr.nej budu hodně dlouho.Peckovej dárek.Co tady čtu o chování policie,obchodní inspekce a banky tak mám takový pocit, že to stejně nikdo řešit nebude.

 
14.10.2011 12:35 Uživatel: Lander
Věk:  23
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Vždy je nějaká cesta někdo vlastní účet...píše od někud mail atd.

 
14.10.2011 12:34 Uživatel: Lander
Věk:  23
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

mám stejný problém. Řešit se to bude!!! Kdo má stejný problém napiště na landa.jason@seznam.cz, spojí se to pod trestní spis!!!

 
14.10.2011 12:48 Uživatel: Jety
Věk:  36
0-100
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Nejhorší na tom je že stránky nextelektra jsou pořád funkční a vypadaj fakt věrohodně.Nakupuju po netu často a tohle se mi ještě nikdy nestalo.Podvedenejch bude spousta.

 
14.10.2011 13:31 Uživatel: Lander
Věk:  23
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Dovoluji si zkopírovat mail od podvedeného, který se věci chopil velmi správně přede mnou..postupujte dle tohoto informace o odesílateli umazávám...:


 

Věc: Trestní oznámení – bezdůvodné obohacení, podvod

 

Vážení,

 

            podávám tímto trestní oznámení na neznámého pachatele, kterému jsem na účet České spořitelny, a.s. č. 2262165349/0800 dne ---odeslal na účet ---Jednalo se o úhradu zboží zakoupené přes e-shop www.nextelektro.cz . Jedná se o podvod, obchodník nereaguje a dle stránek www-vltava-shop-cz-pozor-podvod.html">http://www.mojestarosti.cz/poradna/podvody-a-lumparny/podvodne-firmy/www-vltava-shop-cz-pozor-podvod.html   je to jasné pokračování v páchání trestné činnosti. Žádám Vás tímto o zablokování účtu u České spořitelny č. 2262165349/0800 , který je založen na společnost „akáda s.r.o.“   Dle rejstříku firem to bude zřejmě podvodně založený účet. Českou spořitelnu o tomto informuji a Česká spořitelna, a.s. by měla provést nezbytné kroky k tomu, aby tento snad falešný účet zablokovala. Dále informuji ČOI.

V příloze zasílám doklad na 1,--Kč, kterou jsem vložil na tento účet, abych zjistil majitele účtu. Dále zasílám emailovou komunikaci s internetovým obchodem a s číslem objednávky.

 

Na vědomí předávám odboru kriminální policie v Olomouci, kde by se již tímto měli zabývat. Jedná se o spojitost např. s webem www.elektroprovsechny.cz, který je již blokován a snad i číslo účtu 2145678399 /0800, které mělo spojitost.


Dobrý den, 

zasílám trestní oznámení viz. příloha.   Originály posílám na oddělení PČR v Mostě. 
České spořitelně dávám na vědomí a žádám, aby si Česká spořitelna, a.s. uvědomila, že ona sama je účastníkem těchto řízení, kdy bez zájmu nereaguje na podvodné aktivity a vesele nechává tyto účty otevřené, její zaměstnanci neprověřují údaje dle rejstříku firem a za vidinou bodů s klidem účty zakládají Žádám tímto Českou spořitelnu, aby zablokovala mou spornou částku -----,--Kč viz. příloha, jinak jí u soudu obviním jako účastníka, který včas nereagoval na výzvy podvedených a neprověřil aktivity na účtech č. 2145678399 a 2262165349 .

Českou spořitelnu žádám o vyjádření. 
 
03.11.2011 13:00 Uživatel: Kalitka
Věk:  34
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den,
dne 20.10.2011 jsem také podala podnět k trestnímu stíhání pro důvodné podezření ze spáchání trestného činu podvodu. Vše jsem nahlásila na Policii ČR v Ústí nad Labem. Snad nás bude co nejvíce a Policie anebo jiný příslušný orgán se tím BUDE muset zabývat. Hezký den, MKA

 
14.10.2011 15:46 Uživatel: LenkaH
Věk:  36
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

i my jsme naletěli. Zakoupila jsem přes internetové stránky sporák za 4900 Kč. Peníze jsem poslala v pondělí 10.10.2011. Žádný sporák do dnešního dne nepřišel. Jsem bez peněz a i bez sporáku. Telefon není dostupný a ráda bych se přidala k hromadné žalobě na tuto podvodnou firmu.
Jen se divím, že jim ČS již nezablokovala účet.


Jakmile budete chtít něco podnikat, dejte mi, prosím, vědět. Ráda přiložím ruku k dílu.

 
14.10.2011 16:11 Uživatel: Peta
Věk:  37
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Dejte trestní oznámení... Nebojte se toho, vyiskněte dopis a obyčejně ho pošlete na svůj obvod (nebo mailem). 

 
14.10.2011 17:15 Uživatel: Marcela
Věk:  29
0-100
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Objednala jsem si 10.10.2010 automatickou pračku a zaplatila ji převodem 7 422,-. Dnes je patek a pračka nikde. Ve středu mi přišel e-mail od bc. Anna Moudrá že pračka dorazí ve čtvtek ale nic se nestalo. Volala jsem na PPL a pro fimu next elekro zboží nerozvaží. Volám do té firmy už od středy a nikdo to tam nebere. Přidavam se a podam trestní oznameni.

 
14.10.2011 17:36 Uživatel: Lander
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

nikdo Vám nic nedá mě už napsali a vysmáli mě...ať si děláme co chceme a peníze nepošlou...!!!
  www.nextelektro.cz     podvod

 
14.10.2011 21:35 Uživatel: JK
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Divím se, že mají odvahu napsat, že nic nepošlou a ještě se vysmívali. Asi to nejsou zase takoví profíci. Uvidíme kdo z koho, až budou jejich jména adresy a rodná čísla viset na internetu. 

 
14.10.2011 18:09 Uživatel: Marcela
Věk:  29
0-100
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

diky za optimismus, tresni oznameni jsem podala.

 
14.10.2011 20:26 Uživatel: lola
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Stejné poblémy se řeší s obchodem Galerie-korunka cz  zde http://obchody.najdislevu.cz/audio-video-a-tv/2707-galerie-korunka--recenze.html . Mám takový dojem, jestli ti podvodníci nejsou ti stejní jak v www.nextelektro.cz ! Nápadně stejný design i popisky zboží!    

 
15.10.2011 07:02 Uživatel: Peta
Věk:  37
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

www.galerie-korunka.cz www.nextelektro.cz
 www.orionelektro.cz

  POZOR!!!! Všechno jsou to podvodné eshopy!!! PODVOD!!!!!!!!
 Galerie-korunka  Nextelektro Orionelektro

 
15.10.2011 19:42 Uživatel: AlenaL
Věk:  36
0-100
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den všem. I já jsem mezi podvedenými. V pondělí jsem objednala žehličku a zaplatila ji převodem z účtu. V úterý mě kontaktovala Bc. Anna Moudrá, že se omlouvá za zpoždění a že zboží můžu očekávat ve středu nejpozději ve čtvrtek. Do pátku zboží nedorazilo. Od té doby nikdo nereaguje na e-maily! Informovala jsem se rovněž na PPL, kde mi bylo sděleno, že s firmou NextElektro nemají uzavřenou smlouvu o přepravě. Rovněž se tedy přidávám a podám trestní oznameni.

 
16.10.2011 07:36 Uživatel: M4tes
Věk:  36
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Taky jsem jim přispěl 5000.-
No nějak to dopadne. 

 
16.10.2011 12:46 Uživatel: veverka78
Věk:  32
0-100
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den, já jsem mezi podvedenými také!!!objednala jsem si LCD Tv a USB flash z eshopu NEXTELEKTRO, druhý den jsem vše zapaltila převodem z účtu- 6454,-Kč, do dnešního dne nemám nic, firma NEXTELEKTRO se mnou nekomunikuje, na emaily neodpovídá, telefoní číslo je nedostupné, druhé telefoní číslo, které by mělo být k reklamacím je dočasně odpojeno. PPL tento eshop nezná a nemá s nima nic společného, no výborně!!! Nejhorší na tom je, že stránky eshopu NEXTELEKTRO stále fungují a přijímají objednávky... Podávám trestní oznámení...
misastar1@seznam.cz

 
17.10.2011 05:55 Uživatel: lusy81
Věk:  30
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den,
tak jsem taky mezi podvedenými. Objednala jsem si mlýnek na maso za 2082,-, peníze včudu a reakce žádná.
V pátek 14. 10.  jsem podala trestní oznámení na Policii ČR. Tak jsem zvědavá jak to dopadne. Kdyby mě chtěl někdo kontaktovat: lucie.mutlova@email.cz.

 
17.10.2011 07:51 Uživatel: Peta
Věk:  37
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Potřebuji čísla trestních oznámení, napište mi je sem prosím, urychlím to. Petr

 
17.10.2011 08:37 Uživatel: Marcela
Věk:  29
0-100
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den,
moje čislo evidenční je 5160/2011.
Jeste nas napadlo podat návrch na likvidaci co si o tom myslite?

 
17.10.2011 18:12 Uživatel: Drgy
Věk:  26
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

pro: Peta 37
 napiš prosím na sebe kontakt a dáme to nějako dohromady. Kontakt na mě drgy@seznam.cz nebo se idealne ozvy na 732611670

Drgy 

 
17.10.2011 08:47 Uživatel: Marcela
Věk:  29
0-100
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Jeste jsem v diskusich našla:

Doporučuji zaslat předžalobní výzvu a pokud to nepomůže, tak zašlete k místně příslušnému soudu Žalobu na vydání bezdůvodného obohacení. 


Jste nekdo schopny dat dohromady text? Tohle by mělo celou zaležitost urychlit.
Jinak jsem k dispozici na emailu: marchee.s@seznam.cz


 
17.10.2011 10:20 Uživatel: a
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den,

Ano účet je také takový. Peníze nejsme schopni poslat zpět. Jsem ráda že
jste se smířil a hasne to pro Vás.

S přátelským pozdravem

Bc. Anna Moudrá
info@nextelektro.cz
nextelektro.cz

 
18.10.2011 13:04 Uživatel: Mar
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: Dnes jsem také podala trestní oznámení. Ale dle doporučení Policie by jsme měli ještě podat žalobu k soudu na bezdůvodné obohacení. Vzhledem k tomu kolik nás je okradených, doporučila bych společnou žalobu. Pokud někdo víte, že žaloba byla podána, prosím o sdělení spisové značky, pod kterou je žaloba vedena a ihned se přidám k žalobě.
 
17.10.2011 10:22 Uživatel: L
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Kdyz posilate cisla spisu, tak musite poslat cele KRPS-cislo atd, tim se oznacuje kraj cislo spisu, zareni trestny cin atd...ne jen cislo...

 
17.10.2011 10:26 Uživatel: novák
Věk:  54
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Zdravím, takže eshop pořád funguje odpovídá tedy pouze 1x denně a ne na co se ptáte, ale poslal jsem to na obcodní inspekci a týden je pryč a ono nic.

Od:
info@nextelektro.cz alt

Předmět: Re: prosím info, kde máte kamenou prodejnu

Datum: 17.10. 2011, 09:15 - dnes v 09:15

 

//



Dobrý den,

prosím uskutečněte objednávku.

>> S přátelským pozdravem
>>
>> Bc. Anna Moudrá
>> info@nextelektro.cz
>> nextelektro.cz
 
17.10.2011 11:20 Uživatel: Netik
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den. Také jsem si objednal na tomto obchodu zboží, notebook, ale nedorazilo, zvolil jsem naštěstí dobírku. Tvrdě do nich!!! Držím palce.

 
17.10.2011 11:54 Uživatel: Martin H
Věk:  31
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den

Jsem na tom stejně. Zboží objednné 10.10 jsem dosud neobdržel. Stránky http://www.nextelektro.cz/ nevíc již nefungují. Přidávám se k petici na landa.jason@seznam.cz viz. tato diskuse. Jsou to podvodníci !!!

 
17.10.2011 12:11 Uživatel: jirka1976
Věk:  35
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den, mám 14 objednanou sušičku prádla (naštěstí dobírkou), dle Vašich zkušeností asi nemusím již očekávat. Emaily bez odezvy, telefon mimo... Držím palce, ať s nimi zatočíte!

 
17.10.2011 14:22 Uživatel: filip.rudisch
Věk:  25
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den, i já se bohužel přidávám do řady podvedených. Pokud budete někdo podávat něco jako hromadné oznámení, případně návrh na konkurz, tak se mnou můžete počítat. Má smysl podávat ještě to trestní oznámení? Děkuji, filip.rudisch@centrum.cz

 
17.10.2011 15:54 Uživatel: Drgy
Věk:  26
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Tak se taky přidávám k podvedeným, zboží jsem zaplatil a samozřejmě nedorazilo. Budu podávat ve čtvrtek 17.10.2011 trestní oznámení a rád bych se připojil ke společné žalobě. Dodám č.j. od policie. Kdyžtak mail drgy@seznam.cz

 
17.10.2011 16:14 Uživatel: Pavel P.
My status
0-100
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den, taky jsem naletěl, v pondělí 10.10.2011 jsem si objednal hardisk v hodnotě 1064,-Kč, peníze jsem ihned poslal na účet. Ve středu mě ještě paní Moudrá ujišťovala, že zboží mám očekávat ve čtvrtek. Zboží jsem do dnešního dne neobdržel. Dnes kolem deváté hodiny jejich vebová stránka se odmlčela, na e-maily a telefony nereagují. Podávám trestní oznámení. Číslo trestního oznámení pošlu. Děkuji Pavel P.   mp.pp@seznam.cz                 

 
17.10.2011 18:54 Uživatel: Theurgist
Věk:  35
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Zdravím,
chystám se podat trestní oznámení u policie v Kadani. Objednal jsem si flash disk a kde nic tu nic.
Mirek
Theurgist@seznam.cz

 
17.10.2011 19:05 Uživatel: Lan
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

uz jsem sehnal kdo bydli na jejich pomyslne adrese a je to stara pani rok 1938 tusim, jsou to hyeny, pani bude mit akorat nervy

 
23.10.2011 12:21 Uživatel: Arwen
Věk:  35
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Ta paní je moje babička, která o tom nic neví, než k nám přišla Policie,jsou to hajzli,co zneužili naši adresu,vše řeší Policie.Petra B.

 
17.10.2011 19:26 Uživatel: AlenaL
Věk:  36
0-100
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Zdravím všechny,
dnes dopoledne jsem podala trestní oznámení na elektronickou podatelnu Policie ČR a odpoledne mi přišla odpověď z podatelny PP MVCR, 17089 Strojnická 27, Praha:

Vaše podani 5206/2011 bylo přijato dne 17.10.2011 14:53:59 k dalšimu zpracováni. 

Tak uvidíme co se bude dít dál... Pro případnou komunikaci jsem na e-mailu: lavickova.alena@seznam.cz
Alena

 
17.10.2011 19:34 Uživatel: Drgy
Věk:  26
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

DŮLEŽITÉ!!!

Prosím o kontaktování na mail: drgy@seznam.cz nebo na tel. 732611670, aby jsme mohli spojit všechny trestní oznámení a začala se tím zabývat kriminální policie (SKPV).

Čím dřív tím líp!!!

Pokusím se zjistit jestli se tím náhodou již SKPV nezabývá, ale potřebuji zjistit č.j. (čísla jednací) Vašich trestních oznámení (vzor: KRPS-12345/TČ-2011-002536) a název obvodního oddělení kde jste toto oznámení nahlásili.

Pokusím se něco vyzjistit a dám vědět.

 
17.10.2011 20:06 Uživatel: Vejtruba
Věk:  45
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

9.10. jsem objednal a zaplatil 8 026,-Kč za pračku. Nikdo nekomunikuje ani mejlem ani telefonem. Kua první platba za zboží dopředu a hned nálet.

Zítra jdu podat trestní oznámení.

Pak se přidám k vám.

libor@vejtruba.com

 
17.10.2011 21:08 Uživatel: bobj
Věk:  50
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Právě jsem se vrátil z OOPCR kde jsem podal trestní oznámení. Zaplatil jsem 10.10.2011 a nic. Zítra si tam dojdu abych měl evidenční čislo. Pak se ozvu na drgy@seznam.cz nebo na tel. 73261167. Predpokladam ze nejsi Anna Moudrá.
Hodně štěstí nám všem
bobj 

 
18.10.2011 07:05 Uživatel: Josef D
Věk:  28
0-100
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den
Také jsem naletěl, 13.10.2011 zaplatil jsem na www.orionelektro.cz za zboží cca 8000,-, a také nic. Nejpozději zítra podám trestní oznámení  a připojím se k vám.

Mail: chose.cz@centrum.cz   

 
18.10.2011 07:28 Uživatel: kimi
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den,

 

 

my jsme odeslali peníze 11.10. – 12tis. – naprosto stejný scénář – Bc. Moudrá mě ujišťovala, že zboží vyexpedovali, že se mi ve čtvrtek ozve kurýr – psala jsem, kdy a pod jakým číslem PPL má naši zakázku a už nic – volání na PPL, tam mi řekli, jako Vám ostatním, že nemají s nimi smlouvu a už to bylo.. Včera jsme byli na policii, ale trestní oznámení tam se mnou sepsat nechtěli, že nemám dostatek důkazů na to, aby to brali jako podvod – že ze zákona má ta rádoby firma 30 dní na to, mi odpovědět na odstoupení od objednávky – tedy, že mi vrátí peníze nebo mi nabídnou jakékoli jiné řešení (byť jsem pana policistu ujišťovala, že stránky již nejsou funkční a že se prostě nikdo neozývá, že je spousta stejně podvedených lidí jako jsme my). Podle obchodních podmínek a platných zákonů je to v tuto chvíli dohoda mezi mnou a nextelektrem. Až vyprší 30dní od poslání doporučeného dopisu s odstoupením – i když si ho nevyzvednou – tak důkazem bude podací lístek z pošty – až potom se mi budou na policii věnovat a sepíší se mnou oznámení. Také jsem upozorňovala, že na diskuzích (měla jsem vše vytištěné) jsou poškození jako já a mají již z policie záznam, že trestní oznámení je podané a proč to tedy nejde – řekl mi zas znovu, že musím dodržet to, co mi již říkal. Nejsem bohužel právník a nevím, kde je pravda..

 
18.10.2011 07:49 Uživatel: JK
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

1. Nepřichází v úvahu, že by odmítli sepsat trestní oznámení. 
2. Existují zjevné indicie, že jde o podvod značného rozsahu.
Zkusil bych jinou služebnu, nebo se obrátit na nadřízené. Nikdo jiný takový problém s oznámením neměl. 
 

 
18.11.2011 16:02 Uživatel: kikin
Věk:  88
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Co to bylo za analfabeta na policii.Jsou povinni okamžitě jednat.Kde to bylo.Bylo by dobré na toho neználka trestní  oznámení!!!

 
18.10.2011 09:03 Uživatel: Jirka74
Věk:  36
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Zdravím, jak tak koukám, tak nejsem jediný, kdo se "chytil". Taky jsem zaplatil bankouvním převodem skoro 4litry na účet u český spořitelny. Takže radíte sepsat na policii trestné oznámení a pak číslo tr.oznámení pošlu Grgymu....

 
18.10.2011 09:43 Uživatel: Peta
Věk:  37
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

DŮLEŽITÉ!!!  Čísla trestních oznámení (nebo i naskenované kopie), zašlete mailem na skpvhkol@mvcr.cz  kriminálka v Olomouci!  Díky

 
18.10.2011 10:21 Uživatel: Marcela
Věk:  29
0-100
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

poslano tak uvidime smile

 
18.10.2011 10:28 Uživatel: Ivan
Věk:  36
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Tak jsem taky naletěl......10.10.2011 objednán a zaplacen digiál za cca 5.700,- Kč.
To je teda hnus. Rád přijmu radu co s tím dál.......

 
18.10.2011 10:58 Uživatel: Pepeee
Věk:  28
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den,
tak jsem bohužel taky naletel, 11. října 2011 19:30 jsem si objednal televizi za 6500,- a scenář se opakuje jako u všech ostatních. Dnes jdu podat tresní oznámení.!!!

 
18.10.2011 11:30 Uživatel: Lindita115
Věk:  37
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Minule utery jsme objednali a obratem zaplatili susicku za 17 tis. Zadnou odpoved uz jsme pak neobdrzeli, nasledne jsme zjistili, ze telefon uvedeny na strankach je nedostupny. Trestni oznameni jsme podali vcera. Vzhledem k tomu, ze souhrnna vyse skody bude zrejme znacna, lze ocekavat, ze policie bude muset konat a mame tedy nadeji, ze pachatel bude mozna dopaden. Ze bychom snad jeste nekdy videli sve penize zpet, je ovsem velmi sporne. Presto by vsichni, kdo eshopu nextelektro zaplatili jakoukoli castku a nedockali se zadneho protiplneni, meli trestni oznameni podat a nenechat to byt, i kdyby slo jen o mensi obnosy.

 
18.10.2011 17:18 Uživatel: J.Š
Věk:  49
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

DOBRÝ DEN ,TAKÉ SE PŘIPOJUJI K PODVEDENÝM,PŘIŠLA JSEM O DARDU PENĚZ 32 268,-PODNIKÁM KROKY ,TRESTNÍ OZNÁMENÍ MAM UŽ ZA SEBOU,ALE POLICIE JE POMALÁ ,CHCE TO AVIZOVAT NA POLICII HOSPODÁŘSKÉ KRIMINÁLCE A ABY UŽ NĚCO SE KONEČNĚ DĚLO,ZABLOKLI JIM ÚČET ARD.ZÍTRA BUDU VOLAT A ZNOVA AVIZOVAT POLICII.POŠLU SPIS I NA KRIMINÁLKU V OLOMOUCI , UDĚLAM TO HNED RÁNO.DRŽIM NÁM VŠEM PALCE JSOU TO HAJZLOVÉ.J.

 
18.10.2011 18:25 Uživatel: bgabriela
Věk:  26
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Tak jsme taky naletěli a zaslali peníze 12.10. nextelektru předem a zboží nikdefrown(( kávovaru za 12tis se nespíš dle diskuze nedočkáme... dnes jsem byla na policii čr v Hodoníně

 
18.10.2011 19:16 Uživatel: Pavel P.
My status
0-100
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Tak, dnes jsem byl sepsat trestní oznámení ve věci : internetového podvodu spol.Nextelektro.cz  a kopii jsem zaslal na skpvhkol@mvcr.cz  kriminálka v Olomouci! Tak se snažme, aby chytili ty podvodníky !!!

 
18.10.2011 20:25 Uživatel: J.Š
Věk:  49
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

PROSÍM JEŠTĚ KAŽDÉHO,KDO NEPODAL TRESTNÍ OZNÁMENÍ ,ABY TAKTO UČINIL A NEJLÉPE NA JEDNO MÍSTO A TO JE KRIMINÁLKA OLOMOUC A OBVODNÍ ODDĚLENÍ TRUTNOV ,KDE JE JIŽ OZNÁMENÍ VÍC A APELUJTE A VOLEJTE AŤ UŽ SE NĚCO ZAČNE DÍT ,NEBOŤ TEN PODVODNÍK WEB JIŽ STÁHNUL A KDO VÍ KDE JE PENĚZ KONEC.ZÍTRA TAKÉ VOLÁM A URGUJI,NESMÍME TO NECHAT USNOUT.MĚJTE SE J.

 
18.10.2011 20:52 Uživatel: Bar
Věk:  20
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den, mě se stalo to samé jsem o skoro 1500 kč lehčí a zboží taky nemám.Napište sem prosím číslo na tu kriminálku nebo email abych se také mohla připojit k tomu trestnímu oznámení (má toto oznámení nějaký název či číšlo?) a co čsob a česká spořitelna ,ty peníze vůbec nevrací ?

 
19.10.2011 06:47 Uživatel: Arwen
Věk:  35
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den,
je to podvodná firma, včera jsem se dozvěděla od Policie že výdejní místo, které uvedli na adrese Jilešovská 105, je soukromý dům, podávám žalobu, zmetci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

 
19.10.2011 08:44 Uživatel: drgy
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Kriminálka Olomouc s naším případem nemá co do činění. Nejspíš se budou všechny spisy postupovat na místo, kde bylo podáno první trestní oznámení. Jesli se podaří získat bližší info tak dam vědět, ale ještě jednou píšu, že mail skpvhkol@mvcr.cz nemá s naším případem zatím nic společného.

 
19.10.2011 08:53 Uživatel: Tomáš
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Doporučuji všem poškozeným spojit síly a zvážit společný postup, zřejmě jen formou hromadné (kolektivní) žaloby prostřednictvím spotřebitelské oraganizace. Např. SOS... 

V České republice je procesně právní úprava v oblasti soukromého práva obsažena především v zák. č. 99/1963 Sb. občanský soudní řád v platném znění. Tento zákon obsahuje z pohledu poškozených  relevantní ustanovení v § 83 a § 159a.

V § 83 odst. 2 písm. a) a b) je stanoveno, že zahájení řízení o zdržení se protiprávního jednání nebo o odstranění závadného stavu ve věcech ochrany práv porušených nebo ohrožených nekalým soutěžním jednáním, nebo o zahájení řízení o zdržení se protiprávního jednání ve věcech ochrany práv spotřebitelů brání též tomu, aby proti témuž žalovanému probíhalo u soudu další řízení o žalobách jiných žalobců požadujících z téhož jednání nebo stavu stejné nároky. Toto ustanovení tak zakládá v těchto případech překážku litispendence. V § 159a odst. 2 pak zákon stanoví, že výrok pravomocného rozsudku, kterým bylo rozhodnuto ve věcech uvedených v § 83 odst. 2, je závazný nejen pro účastníky řízení, ale i pro další osoby oprávněné proti žalovanému pro tytéž nároky z téhož jednání nebo stavu. Projednání obdobné žaloby proti žalovanému pro tytéž nároky z téhož jednání nebo stavu pak brání překážka rei iudicatae.

Pokud se ovšem rozhodnete individuálně, doporučuji si sestavit níže uvedenou formulaci a s policisty ji upravit.

PODOTÝKAM - Každá služebna Policie ČR musí příjmout trestní oznámení. Po poučení o povinnosti mluvit pravdu s vámi sepíšou potřebný úřední záznam a kvalifikaci provedou sami.  Obecná rada - doporučuji kvalifikaci ponechat na nich

Žaloba na neznámého pachatele



Písemné trestní oznámení musí vždy obsahovat minimálně tyto informace:

1. kterému orgánu činnému v trestním řízení je trestní oznámení určeno

2. kdo činí trestní oznámení

3. které věci se týká a co sleduje

4. datum a podpis

V případě ústního podání trestního oznámení budete dotazování:

1. na okolnosti, za nichž byl čin spáchán

2. na osobní poměry toho, na něhož se oznámení podává

3. na důkazy k případu

4. na výši škody způsobenou oznámeným činem

Pokud budete podávat trestní oznámení a  pachatel bude následně obžalován, lze se domáhat náhrady škody v rámci tohoto trestního řízení (v tzv. adhezním řízení). 

Škoda by ale měla být zcela konkrétní a zřejmá. V opačném případě Vás soudce odkáže na občanskoprávní řízení.

 
19.10.2011 10:20 Uživatel: bgabriela
Věk:  25
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Tak se to prý bude vyšetřovat v Trutnově. Spořitelna sama nic nevrátí. Účet patří společnosti akáda s.r.o. Dívala jsem se v aresu a jediná akáda má sídlo v brně a zabývá se údajně pronájmem prostor, ale kontakt na ně jsem nenašlafrown

 
19.10.2011 12:22 Uživatel: PČR
0-100
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 
Dobrý den.
 
Připojuji se k vyjádření Tomáše z 19.10.2011.
Pokud se cítíte poškození, učiňte oznámení na nejbližší útvar PČR. Požádeje o blokaci serveru a účtu.
Někteří poškození mi posílají na vědomí svá oznámení, která učinili na jiných součásech PČR, avšak já tento případ týkající se serveru www.nextelektro.cz nešetřim. Vyšetřuji jiný podvodný server www.hlidameceny.cz a nemám žádné informace o tom, že by tyto případy spolu souvisely. Učiňte svá oznámnení na nejbližší útvar PČR, jelikož já nejsem ani věcně ani místě příslušný k provádění úkonů v této věci.
Pokud zjistím nějakou souvislost mezi případy, budu kontaktovat kolegy a vyžádám si jejich spolupráci.

 
Přeji hezký den.
 
por. Mgr. Vlastimil Hruška
komisař OHK SKPV ÚO Olomouc
tel.č. 974766497
 
19.10.2011 14:03 Uživatel: lan
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

jenze chyba tech obchodu je asi 9...r. Mgr. Vlastimil Hruška

komisař OHK SKPV ÚO Olomouc

tel.č. 974766497

chapu, ze se vam nechce...ale prijmout oznameni musite :)
 
19.10.2011 16:01 Uživatel: Peta
Věk:  37
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Ano, těch eshopů je několik, např. naprosto propjený E-Shop www.orionelektro.cz stále běží a nikdo s tím nic nedělá :(((     Je jich několik a jsou propojený. 

 
19.10.2011 20:24 Uživatel: JK
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Neřek bych, že jsou propojený, ale běží všechny v prostředí firmy bohemiasoft.com na jejich eshop-rychle.cz. Mají databázi zboží, kterou vykradli z jiných obchodů. Možou kdykoli založit nový eshop pod novým jménem. A podle mě jsou na to připravení. Jeden zavřou a hned otevřou nový.

 
16.11.2011 09:17 Uživatel: KJ
Věk:  41
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

www.orionelektro.cz NENI v systemu ESHOP-RYCHLE a neni v zadnem jinem systemu spol. Bohemiasoft. V soucasne dobe s polupracujeme s polici, doufame ze pachatele dopadnou a odsoudi. DO SYSTEMU JSME NASADILI OPATRENI KTERE ZABRANI PROVOZOVANI PODVODNYCH ESHOPU.

 
16.11.2011 19:46 Uživatel: JK
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Tímto bych zde chtěl i zde dementovat svůj omyl a omluvit se firmě bohemiasoft.com. Podvodný obchod www.orionelektro.cz je ptrovozován na systémech firmy sunlight.cz (produkt www.sun-shop.cz)

 
19.10.2011 16:04 Uživatel: Peta
Věk:  37
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

A kriminálka v Olomouci vyšetřuje totožný případ viz. www-vltava-shop-cz-pozor-podvod.html">http://www.mojestarosti.cz/poradna/podvody-a-lumparny/podvodne-firmy/www-vltava-shop-cz-pozor-podvod.html 

Rozhodně věřím, že kriminálky, které máme  vědí co dělají a hlavně to umí. Ale jsou svázáni nesmyslnými zákony ČR a taky je jich málo, protože na policii šetříme.... Ano je to tak, raději dáme sociální dávky přistěhovalcům, hlavně romům ze Slovenska... 

 
19.10.2011 16:38 Uživatel: Jarda
Věk:  30
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den,

tak jsem bohužel zjistil, že jsem také naletěl a přispěl někomu 13tis Kč. Existuje vůbec nějaká šance, že dostaneme peníze zpět ? Pochybuju , že na účtu kam jsme všichni peníze zaslali zůstala nějaká hotovost.... Máte  někdo nějaké zkušenosti s podobnými připady ?

Díky

 
19.10.2011 17:26 Uživatel: Tomáš
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

PŘÍŠTĚ - objednávat pouze u léty ověřených obchodníků, prodejců a eshopů - např. ALZA, TS-Bohemia, MALL ... Ona ta snaha o ušetření, se v tomto případě i spoustě dalších lidí nevyplatila... S tím přesně ti podvodníci počítali... Nalákali lidi na skvělé ceny... Bohužel, tohle funguje až moc dobře. Aniž by si někdo ověřil recenze na firmu, jak dlouho je na trhu, případně i pohledem do živnostenského rejstříku, pošle peníze a začne se zajímat, až už je pozdě.

Nelze předvídat, zda se peníze poškozeným vrátí, ale obávám se, bohužel, že nikoliv. I když se podaří dotyčné dopadnout, usvědčit, odsoudit a soud jim uloží náhradu škody, bojím se, že peníze budou pryč. Nebo ještě lépe, zaplatí nějakého bezdomovce, kterému dají nějaké peníze, koupí mu šaty a označí jej jako iniciátora a ten se potřebuje na zimu dostat do vězení, tak to rád vezme na sebe. Bohužel, taková je praxe. Ale nutně to nemusí mít přesně takový scénář...

Přeji pevné nervy a víru ve spravedlnost...

 
19.10.2011 20:29 Uživatel: Spravedlnost
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Možná bude stačit, když budeme vědět jak se jmenují a kde bydlí Pohodový

 
19.10.2011 17:27 Uživatel: novák
Věk:  54
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Tak jak čtu to je síla, česká pojišťovna a policie nic neudělá stejné jako  http://email.seznam.cz/redir?hashId=2268346526&to=http%3a%2f%2fwww%2emojestarosti%2ecz%2fporadna%2fpodvody%2da%2dlumparny%2fpodvodne%2dfirmy%2fwww%2dvltava%2dshop%2dcz%2dpozor%2dpodvod%2ehtml%23post35048
dodnes nic lidi přišli o miliony účet u podvoníků české spořitelny vyšetřuje olomouc, myslel jsem, že nyní budou v předstihu, ale policie a všechny instiruce stojí za ho....  Sám jsem byl 2 x navýslechu a dnes po několika měsících vůbec nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Je to bordel, přeji mnoho úspěchů, ale myslím že nikdo nemáte šanci, napište potom jak to dopadlo!!  A to jsem na tento podvod upozornoval inspekci a další isntituce již. 11.10.

 
19.10.2011 17:52 Uživatel: J.Š
Věk:  49
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Mě už to také přestává bavit,nevim na co policie čeká,já se snažím to rozesílat na více míst PLČR ale nikdo stim nic nedělá,vždyť pořád řikají ,že vše u policie je propojené ,tak vždyť to musí vidět těch lidí co je podvedených né?Posílala jsem to DO Olomouce,tam to nešetří,V Lounech ,a teď jsem to poslala do Trutnova,jak už někdo avizoval ,že tam je toho víc ale co jsem mluvila s oddělením,nedávám šanci ,že se toho někdo ujme ,již 4 dny nedělám nic jiného než volám na policii a dožaduju se spravedlnosti,ale marně.Tak nevím kdo se toho ujme asi nikdo!!!! Myslím že tyto stránky by měli číst také u policie...

 
19.10.2011 18:14 Uživatel: Jety
Věk:  36
0-100
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Zdravím.Dnes jsem podal trestní oznámení na nextelektro a věřím,že na každou svini se někde vaří voda.

 
19.10.2011 20:40 Uživatel: simon
Věk:  51
0-100
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Jsem další okradený blb. Pokud se spojujete k nějaké společné akci, napište mi. (částka 6,5)  s.matous@volny.cz  

 
20.10.2011 08:19 Uživatel: PČR
0-100
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den.

Pro uživatele: Iana - 19.10.2011 - Vážený pane, máte pravdu, že my policisté jsme povinni přijmout oznámení a toto se také stalo, ovšem pokud nejsem místně či věcně příslušný, tak nemohu v případě konat. Jestliže se skutek stal na neznámém místě, virtuálně na internetu, nemáme místo spáchání a pokud je podáno oznámení př. v Opavě, z čeho dovozujete místní a věcnou příslušnost SKPV Olomouc? Bohužel nejsem příslušný a proto nemohu konat. V této chvíli jsou příslušné ty součásti PČR, kde bylo oznámení přijato, jelikož místně příslušná k šetření v této chvílí ta součást PČR, kde případ vyšel najevo, pokud již nebylo rozhodnuto o společném vedení prověřování na jedné konkrétní součásti PČR.

Vaše poznámka o tom, že se mi nechce, mě uráží. Brzděte se svými vyjádřeními, když neznáte základní principy fungování Policie ČR.

Ostatním poškozeným - postupujte dle pokynů Tomáše a věc oznamte na nejbližší součást PČR.

Přeji hezký den.

por. Mgr. Vlastimil Hruška

komisař OHK ÚO Olomouc

tel.č. 974766497

 
20.10.2011 09:31 Uživatel: bgabriela
Věk:  25
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Předpokládám, že policie může požádat o blokaci prostředků na účtu, aby je nikdo nevybral. Někdo tam musel ten účet založit a prokázat se papírem na základě, kterého firmu založil. Nevím jak vy, ale já jsem na nextelektro narazila přes zbozi.cz a tam je zobrazeni placene, takže taky museli mit nějaké doklady, že firma existuje. Předpokladam, že banka i seznam ji své zákazníky prověřují, aby se vyhnuli případné negativní mediální reklamě. Ikdyby to byl najatý bezdák, tak se dá určitě zjistit IP adresa toho, kdo stranky dělá. Např. orion elektro pořád jede, taky láká na dopravu zdarma, vše má skladem a IČ na jejich stánkách přitom vůbec neexistuje...

 
20.10.2011 10:13 Uživatel: Peta
Věk:  37
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Pokud ale už i PČR čte tyto diskuze, proč nezakročí v případě OrionElektro? http://obchody.najdislevu.cz/vypocetni-technika/2709-orionelektro-cz--recenze.html      

Jejich společný účet na pomyslnou společnost Akáda s.r.o. by měl být už zablokován. Zjistíte to tak, že na něj zkusíte poslat 1 kč a pokud se vám vrátí, účet je blokovaný.  Líbila se mi zde věta "Předpokladam, že banka i seznam ji své zákazníky prověřují, aby se vyhnuli případné negativní mediální reklamě."      Tady je ten zakopaný pes! Pracovník banky je povinný důkladně prověřit dokumenty, které mu jsou předkládány a pokud má podhybnosti, musí si jejich pravost ověřit. To se pravděpodobně nestalo a účet byl založen na sice existující společnost, ale s největší pravděpodbností na základě falešných podkladů... a snad v tom někdo z ČS nejede... Chtělo by to zjistit, jak je to s tím účtem u České spořitelny.....

 
20.10.2011 10:22 Uživatel: Peta
Věk:  37
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Já Českou spořitelnu považuji za hlavního vyníka, protože Banka je povinna zabrátnit praní špinavých peněz a tohle je ten případ! Peníze budou sloužit k další nelegální činnosti.

Jejich odpověď : Na všechny bankovní obchody se v souladu s ustanovením § 38 odst. 1 zákona č. 21/1991 Sb., o bankách, vztahuje bankovní tajemství a ČS nemůže podávat, bez souhlasu svého klienta, jakékoliv informace týkající se jeho smluvního vztahu s výjimkou, pokud by se jednalo například o písemné vyžádání soudu, orgánu činného v trestním řízení, správce daně apod.

Ale co zákon o praní špinavých peněz???

legalizace výnosů z trestné činnosti je jednání sledující zastření nezákonného původu peněz s cílem vzbudit dojem, že se jedná o peníze nabyté legálně.

Legislativně je tato věc ošetřena zákonem č. 253/2008 Sb (Zákon o některých opatřeních proti legalizaci výnosů z trestné činnosti a financování terorismu).

Ach jo.... 

 
20.10.2011 10:29 Uživatel: bgabriela
Věk:  25
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Jinak ten provozovatel nextelektro Marek Dopierala s IČ 76396011 je nějaký bývalý polský olympionik a podniká u nás od 29.10.2009. V polsku má firmu dodávající zboží do secondhandu.

To s tím blokováním není pravda, ikdyby byl zablokovaný nic se vám nevrátí! zůstane to na účtu zmražené ve prospěch toho, kdo blokaci požadovat (např. exekutor, soud...)

 
24.04.2012 15:15 Uživatel: gizela
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

tak toho pána znám... dělala jsem pro něho v seconhandu. Dobrý hajzlík a absolutně neférový člověk.

 
20.10.2011 12:54 Uživatel: jecidlo
Věk:  31
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

bohuzel i ja jsem 14,10 objednala zbozi platbou predem za 11 tisic.

takze co ted?mam jit na policii podat trestni oznameni a poslat nekomu z vas to cislo aby to slo pod spolecnou zalobu nebo jak?

 
20.10.2011 13:56 Uživatel: Josef D
Věk:  28
0-100
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Trestní oznámení podejte určitě, vemte si sebou nebo to  sepiště všechny dokumenty s tím související (výpis z banky o platbě, objednávky atd) 
Poslání čísla trestního oznámení někomu zde, ale měl by se ještě vyjádřit, jestli se stále mají posílat.

 
21.10.2011 05:33 Uživatel: Novák
Věk:  54
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Policie je jako vždy krok za věškerým děním a to by měla mít s tímto dobré zkušenosti!!
Nikoho nenapadne, jak toto urychlit a  předejít, všichni se budou vymlouvat na přetíženost  a nikdo nic nestíhá!!!  Pokud je poškozených vice přebírá toto samostatně pravník policie hlavně vše nahlásit a řádně policii poděkovat za její rychlost a ochotu - to samé bance tedy  myslím gaunerům u ČEské spořitelny toto je již několikátý příklad, je vidět, že zde to není problém.!!!!!!
Prosím dejte info jak to dopadlo, já mohu dát info k tomuto případu vltava shop ze 16. 5. 2011  a dnes je 21. 10. plno poškozených škoda miliony, ještě ten den jsem upozornil,že se mi to nelíbí, nikdo nekomunikuje telefon nedostupný, Myslel jsem, že když jsem poslal peníze jako poslední a účet zablokují, tak nic ještě asi týden vše fungovalo, řešila OStrava nebo Opava - mám z toho obavu, že tam nejsou lidé na svém místě!!!!!!?????????. Doposud nikdo nic neviděl a neuvidí  a pachatel není!!!!!!!!!!!!!!!
www-vltava-shop-cz-pozor-podvod.html#post34823">http://www.mojestarosti.cz/poradna/podvody-a-lumparny/podvodne-firmy/www-vltava-shop-cz-pozor-podvod.html#post34823
Přeji silné nervy v systému pro zloděje a podvodníky!!!!!!! Novák


 
22.10.2011 17:56 Uživatel: jirka17
Věk:  17
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den, v týdnu jsem objednal zboží za 2000 kč a obratem zaplatil. Bohužel jsem až po 5-ti dnech zjistil že se jedná o podvodnou stránku. ( www.orionelektro.cz) . Je mi 17 jsem student a na zboží jsem delší dobu šetřil. Prosím o radu jak postupovat a jestli je nějaké procento navrácení peněz.   

                                         Děkuji Jirka 

 
22.10.2011 20:07 Uživatel: Tomáš
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Jirko, přečti si moje doporučení zde a stanovisko kriminální policie a společně s rodiči běžte podat trestní oznámení. Kdybys to chtěl probrat a nebo sestavit, nechej na sebe kontakt.

 
27.10.2011 11:51 Uživatel: JirkaV
Věk:  17
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Prosím ted o pomoc, jak dál postupovat. vala. jirka@gmail. com . Děkuji z každou odpověď.  

S pozdravem Jirka 

 
23.10.2011 09:16 Uživatel: La
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Všichni sem napište čísla spisů, např. KRPS-cislo\TČ-2011-010512, je to potreba cele, at se ,muze neco dit dodnes v systemu nejdou spisy doledat, jsou tam asi 2...Diky

 
23.10.2011 11:12 Uživatel: Josef D
Věk:  28
0-100
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Moje je :
Č. j. : ORIII-14966/TČ-2011-001315
OBVODNÍ ŘEDITELSTVÍ POLICIE PRAHA III, MÍSTNÍ ODDĚLENÍ BOHNICE  

 
23.10.2011 11:13 Uživatel: Josef D
Věk:  28
0-100
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

JE TO ALE NA WWW.ORIONELEKTRO.CZ. SICE JE TO STEJNÝ ÚČET U ČESKÉ SPOŘITELNY, ALE JINÝ OBCHOD.

 
24.10.2011 10:05 Uživatel: novák
Věk:  54
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Vidím že stránky pořád fungují WWW.ORIONELEKTRO.CZ, to je tedy rychlost našich orgánů, zkoušel někdo poslat 1 kč, zda je účet zabloková, myslel jsem, že tyto stránky vyšetřující čtou a jak je vidět tak nikoliv!!!!!











 
24.10.2011 13:44 Uživatel: J.Š
Věk:  49
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

DNES JSEM VOLALA NA POLICII V TRUTNOVĚ A BYLO MI ŘĚČENO,ŽE JIŽ VŠE OKRESNÍ POLICIE PŘEDALA POLICII HOSPODÁŘSKÉ V TRUTNOVĚ A ,ŽE SE SHROMAŽĎUJÍ VŠECHNY
TRESTNÍ OZNÁMENÍ U NICH A JE TO JIŽ POD JEDNÍM SPISEM A PRÝ SE NA TOM PRACUJE.TAK DOUFÁM TAKÉ ,ŽE SE JIŽ NĚCO DĚJE V JAKÉ JE TO VŠE FÁZI NÁM BOHUŽEL NIKDO NEŘEKNE,TAKŽE MŮŽEME JEN DOUFAT ,ŽE JE DOPADNOU A ŽE DOSTANOU PÁR LET A MY VŠICHNI ,ŽE BUDEM ODŠKODNĚNI.UDĚLALA JSEM PROTO CO JSEM MOHLA TEĎ MUSÍME ČEKAT.MĚJTE SE VŠICHNI HEZKY J.

 
24.10.2011 18:54 Uživatel: Tomáš
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

www.orionelektro.cz jedná se o stejný podvod, jak už zde někdo napsal!!!

  - V obchodních podmínkách uvedené IČ, je registrováno na zahraničního podnikatele jménem "Adrian Stout". Sídlo firmy (e-shopu), podle toho co je uvedeno na webu, je naprosto odlišné než v OR uvedené sídlo tohoto podnikatele. 

 -  Registrátorem domény "orionelektro.cz", podle záznamu NIC.CZ, je jistý občan polské národnosti  a hvězda polské TV "Waldemar Wiecek" nebo někdo, kdo se za něj vydává.
Přičemž adresa v Brně, kterou na sebe uvedl, podle katastru nemovitostí neexistuje.

 JE TO DALŠÍ PODVOD, NEJSPÍŠE STEJNÝCH LIDÍ! 

 
24.10.2011 19:06 Uživatel: Bohda
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

JE TO NAPADNE STEJNY, JAKO NEXTELEKTRO!

Pokud můžete varujte všechny, ať už nikoho nenapálí!!!

Lidi nečtou! To je to!


   

 
24.10.2011 19:11 Uživatel: Jety
Věk:  36
0-100
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Územní odbor Most,Obvodní oddělení Obrnice č.p.226. 43521
Č.j. KRPU-119288-1/PŘ-2011-040815.     
Můj mail: k.jety@seznam.cz

 
25.10.2011 14:15 Uživatel: KZ
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

ahoj, lze podat trestní oznámení elektronicky? Je k tomu nějaký formulář?

Předem děkuji za odpověď

 
25.10.2011 16:07 Uživatel: PP
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, som dalsi zakaznik www.orionelektro.cz. S kym sa mozem spojit ohladom spolocnej zaloby? Planujem ist na policiu, asi bude dobre sa uz odvolat na suvisiaci pripad...

Dakujem vopred za pomoc

 
26.10.2011 16:30 Uživatel: JK2
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Rozšiřuji řady postižených, stejný scénář (Bc. Moudrá, www.nextelektro.cz, atd.). Objednal jsem televizor cca 26000,-Kč, v současné době jsem podal též tresní oznámení. Policií jsem byl informován, že se vše soustřeďuje do Trutnova.
Pachatele neobměkčilo ani to, že jsem je žádal o rychlé doručení, že odcházím na operaci páteře. To bylo i důvodem mého opožděného trestního oznámení.
Doufám že zjistíme jejich totožnost pro zjednání nápravy. Nesmíme tuto záležitost nechat vyšumět. 

 
26.10.2011 22:34 Uživatel: Robert - Kadaň
Věk:  35
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

orionelektro.cz
Také jsem na ně dnes podal TRESTNÍ OZNÁMENÍ!!!
Čj: KRPU-121576-2/PŘ-2011-040313
Pokud jste se podobně jako my stali jejich obětí, neváhejte a zajděte na Policii. Takové podvody by se dít neměly. Na internetu nakupuji již několik let a toto je má první negativní zkušenost.

Bohužel jsem se také nechal napálit, a provedl platbu předem na výše uvedený účet u České Spořitelny. K tomu mne zlákala přesvědčivá nabídka dopravy přes PPL zdarma. Peníze (3300,- Kč) pryč a objednané zboží asi také nikdy neuvidím. Vůbec nekomunikují a uvedená telefonní čísla jsou nedostupná.
Robert - Kadaň



 

 
01.11.2011 15:14 Uživatel: Jaromír
Věk:  43
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Ahoj,
pošli mi prosím tě adresu policie, kde jsi podával trestní oznámení. Rád bych se k tobě připojil a svoje oznámení bych adresoval policii, kde je tvůj spis KRPU-121576-2/PŘ-2011-040313.Děkuji
Jaromír
Kladno

 
27.10.2011 10:50 Uživatel: Drgy
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

                   !!! POZOR ČTĚTE !!!

 

Všechna trestní oznámení by se měla stahovat na obvodní oddělení policie Trutnov popř. na zdejší hospodářskou kriminálku, kde bylo podáno první trestní oznámení, proto prosím posílejte Vaše čísla jednací na mail tuoop@mvcr. cz s krátkým popisem, aby věděli o co jde, nebo je kontaktujte telefonicky na čísle 974 539 651, kde by Vám toho mohli říct víc.


P. S. : Čím víc oznámení se dá dohromady, tím větší šance, že se tím bude policie pořádně zabývat, proto posílejte č. j. a šiřte tyto informace, kde budete moct.

 
27.10.2011 14:06 Uživatel: kometka
Věk:  20
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Zdravím všechny to je opravdu neskutečné, jakto že ta stránka pořád funguje když jsou to podvodníci. Smozřejmě, že jsem se to dozvěděla až když jsem si také objednala a zaplatila a nic mi nedorazilo. Objednávala jsem 17. 10. 2011 ze stánky www.orionelektro.cz  a nic!! telefony vypnuté. PPL mi řekllo že je jen dopravce že nic nevědí. Mělo by o tom být informováno více lidí aby nenaletěli. Jsem z toho uplně nanic nikdy se mi nic podobného nestalofrown

 
28.10.2011 17:40 Uživatel: alfa
Věk:  22
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Jste všichni magoři, platťe za něco předem, co nedržíte v rukách ...dobře vám tak, máte lenošné prdele jít do nejbližšího elektra?!  

 
28.10.2011 19:48 Uživatel: Robert-Kadaň
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Ano asi máme "lenošné prdele", ale také výběr v nejbližším elektru nemusí být zrovna největší. To vše však nikoho neopravňuje k podvodnému jednání. Uznávám však, že příště si platbu předem pořádně rozmyslím. 
Myslím si však, že poctivý obchodník je radši dostane-li platbu předem, neboť nepoctivých kupujících, kteří si objednají a pak zboží nepřeberou je asi  také dost.

 
01.11.2011 13:15 Uživatel: svenson
0-100
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

takze jsme dalsi pripad. objednali jsme 2 harddisky, penize jsme prevedli a nic. 2000 v haji. co s tim ted? okamzite budu kontaktovat obchodni isnpekci. prida se nekdo?

 
01.11.2011 13:25 Uživatel: svenson
0-100
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

xx

 
01.11.2011 14:09 Uživatel: svenson
0-100
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

x

 
01.11.2011 20:05 Uživatel: bar
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Také jsem na ně dnes podala TRESTNÍ OZNÁMENÍ!!!
Č.j. : KRCP-74777-6/ČJ-2011-020817

Barbora, Soběslav

 
02.11.2011 08:59 Uživatel: JK2
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Dnes 2.11.2011 jsem zjistil, že teprve začíná šetření hospodářskou kriminální policií Trutnov. Je to strašně pomalé. Navíc mi bylo zděleno že mají jen několik trestních oznámení, prosím Vás pošlete všichni čísla jednací na telefon HK Trutnov 974539476. Policejní kurírní služba je strašně pomalá.

 
02.11.2011 19:16 Uživatel: svenson
0-100
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

podane trestne oznameni: c.j. KRPB-116867-1/CJ-2011-060211

podano v brne

ok. poslu to cislo jednani i do trutnova mailem

 
03.11.2011 22:03 Uživatel: Robert-Kadaň
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

pro Jaromíra - Kladno: 
bylo podáno na policii v Kadani

POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY
KŘP ÚSTECKÉHO KRAJE
ÚZEMNÍ ODBOR CHOMUTOV
OBVODNÍ ODDĚLENÍ KADAŇ
KLÁŠTERECKÁ 1483, 432 01 KADAŇ

Dnes jsem posílal tyto údaje na na výše zmíněnou adresu tuoop@mvcr.cz jak nabádá uživatel Drgy.

 
03.11.2011 23:21 Uživatel: Leoš
Věk:  38
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

No tak vidím , že nejsem jedinej .BL ..... Jsem v tom za 3000 kč ..Já jsem nakoupil od firmy orionelektro..Spojitost je s nextelektrem ve stejném učtu. Orionelektro má 2262165349/0800 a někdo tu napsal , že on částku pro Nextelektro převedl na tento účet také..
Podal jsem to na něj v Berouně..Jen jak to pozoruju tak jsou na netu desítky neli stovky poškozených a děje se to asi 15 dní -účet je stále funkční a obchod také . No je to složitý případ asi.Smějící se leos.jara@seznam.cz

 
04.11.2011 17:03 Uživatel: svenson
0-100
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

x

 
10.11.2011 06:02 Uživatel: -PK-
0-100
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Pokud jste kdokoli posílal peníze na účet: 2262165349/0800 a ještě jste nepodali trestní oznámení, prosím, abyste tak učinili na nejbližším OOP i v případě nízké (přestupkové) škody. S sebou nezapomeňte:
1) potvrzení o platbě (nejlépe výpis z účtu),
2) e-mailovou komunikaci s e-shopem (ideálně s vytištěným zdrojem zprávy, kde je uvedená IP adresa odesilatele),

do Vašeho trestního oznámení se vyjádřete proč jste si vybrali zrovna tento obchod, zda jste s ním měli nějaké dobré zkušenosti a jaké kroky jste učinili ve snaze domoci se svých práv. Věc v současné době vedou na SKPV Trutnov a OOP to mohou do Trutnova postoupit. Můžete i poslat oznámení do Trutnova, ale stejně budete muset být k věci následně vyslechnuti, takže trestní oznámení cestou Vašeho nejbližšího OOP bude nejlepší.

 
16.11.2011 08:16 Uživatel: Novák
Věk:  54
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 
16.11.2011 08:12 Uživatel: Novák
Věk: 56
Téma: www.vltava-shop.cz - pozor, podvod
Text uživatele: 

Jenom pro informaci všech, já jsem naletěl na www.vltava-shop.cz a dále zde spadají tyto www.elektronakupka.cz, www.pckasa.cz">www.elektroprovsechny.cz, www.pckasa.cz celková škoda byla v tomto případě 1 605 000 a co se přihlásilo, tak 224 poškozených a to většina ne!!
Páchaná činnost od 27.4 - 15.5. 2011 docela dobré ne, to je rychlost !!! Dříve to řešil Olomouc a nyní to řeší Brno, ten dobytek se jmenuje Jiří Mikuš, účet byl: 214567899/0800 naše známá Česká spořitelna -lumpové!!!  Takže se většina má na co těšit!!! Přeji hodně zdaru v tomto bordelu.

 
27.11.2011 12:40 Uživatel: gambi
Věk:  34
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

At uz ta policie zacne neco delat proboha.

 
28.11.2011 19:05 Uživatel: J.Š
Věk:  49
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den všichni, prosím má někdo nějaké zprávy ohledně nexelektra?Jak to vypadá jestli se něco děje? A v jaký prospěch?Zablokovaný účet atd.Jestli né , tak prosím pana PK o malou zprávičku v jaké je to  situaci .Děkuji JŠ

 
13.12.2011 09:35 Uživatel: gb
Věk:  26
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Dnes mi přišel dopis, že spis byl postoupen do Zlína OHK...

 
13.12.2011 10:41 Uživatel: J.Š
Věk:  49
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Také mi přišel dopis stejného znění od policie Trutnov, že to postupují do Zlína, ale co bude dál toť otázka, je to vše moc pomalé, jsem zvědavá jestli se něčeho dopátráme...

 
20.12.2011 01:31 Uživatel: B
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Mně také přišel dopis stejného znění od policie, že to jde do Zlína.

 
06.01.2012 11:20 Uživatel: BRa
Věk:  30
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Zdravicko take jsem se konecne dokopal k tomu podat to T. O. ale jak ctu tak to cislo tedy nemam posilat ale rovnou to poslat asi na Zln což?

 
14.07.2012 12:32 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Nextelektro - www.nextelektro.cz - zkušenosti, diskuze, reference, názory, recenze
Text uživatele: 

Téma obsahuje přes 100 odpovědí, zatěžuje server a z toho důvodu je téma zamčeno. Děkujeme za pochopení.


10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
IPrice Recare s.r.o. Zlín - recenze, upozornění 3 831x
Mudr. Alexandra Pávková Kaštáková PhD a Bohumil Kašták 1 597x
Autoservis v Praze - Fusion Cars s.r.o , Oleg Antipov , Varování 1 531x
František Kuchař, Říčany te. 608336... 5 618x
Rexcom s.r.o. Podvodníci 1 537x
První dačická, s.r.o. 1 505x
Neodborně provedená oprava PC, notebooku v Brně - zkušenosti, recenze, reference 1 755x
Milan Dočkal z Brna 30 3447x
Gabriela Techlovska /Mělník-podvodnice 5 1381x
Progress project s.r.o. Prostějov - recenze, upozornění 1369x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny