Téma: Realitní kancelář Century 21, Reality 21, zkušenosti, reference, recenze, diskuze

13.01.2013 10:36
Uživatel: Miluse
Věk:  35
Odpovědí na téma: 7
Text: 

Text smazán správcem webu z důvodu porušení pravidla webu - 1 IP adresa nesmí psát v jednom tématu pod více přezdívkami.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 5193x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: ZLODĚJI A PODVODNÍCI - CENTURY 21 - REALITY 21
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
13.01.2013 12:54 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Realitní kancelář Century 21, Reality 21, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

To je hrůza, jenže…co čekat ve státě, kde je právní vymahatelnost tak liknavá? Jde udělat jen jedno. Než dá člověk peníze z ruky, snažit se vyhledat co nejvíc informací ( http://url.googluj.cz/58e) na internetu jak o osobách fungujících ve firmách, tak o firmách samotných. Jenže často nepomůže ani to.

 
13.01.2013 13:52 Uživatel: Danuse
Věk:  35
0-100
Téma: Realitní kancelář Century 21, Reality 21, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Text smazán správcem webu z důvodu porušení pravidla webu - 1 IP adresa nesmí psát v jednom tématu pod více přezdívkami.

 
13.01.2013 13:58 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Realitní kancelář Century 21, Reality 21, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Já vím, že teď už rady nepomůžou, ale klikla jsi na můj odkaz? Tohle kdybys udělala předtím, jistě bys už něco našla, co by Tě před nimi varovalo. Taky jsme udělali zkušenost, sice zdaleka ne tak krutou, ale jsem taky poučena.

 
13.01.2013 14:30 Uživatel: Danuse
Věk:  35
0-100
Téma: Realitní kancelář Century 21, Reality 21, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Text smazán správcem webu z důvodu porušení pravidla webu - 1 IP adresa nesmí psát v jednom tématu pod více přezdívkami.

 
13.01.2013 14:48 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Realitní kancelář Century 21, Reality 21, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Myslíš, že by uplatili i pořad Na vlastní oči? Já bych se na ně obrátila, jako na poslední možnost, jak se bránit. Pozitivní na tom je, že neuplatí vyhledavač Google a každý si může přečíst Vaši zkušenost.

 
14.01.2013 09:15 Uživatel: Listicka
Téma: Realitní kancelář Century 21, Reality 21, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Milusko, Vas pripad me velice zaujal . Nedovedu si predstavit takovehle jednani, ale dovedu si predstavit Vasi bezmocnost. Realitky vyuzivaji nevedomosti zakazniku. Je jednoduche nekoho okrast uz od sameho zacatku, kdyz se zakaznik  necha. Proto je nutne se informovat, vzdy lepe kontaktovat nekolik realitek a udelat si o nich obrazek, ale hlavne se i informovat, co jako zakaznik musim a co nemusim. Ve Vasem pripade: dat realitce exkluzivitu (vsechny realitky to zkousi, protoze pak si mohou urcovat cenu i kupce) v zadnem pripade nemusite. Co se tyce toho pravnika, taky nechapu postup. Normalne kupujici sklada urcitou cast notari a zbytek se doplati primo prodavajicimu, tedy Vam. Ja osobne bych smlouvu podepsala az v okamziku, kdy bych mela penize na konte.
Pred dvema lety jsem taky prodavala byt, mimochodem pres stejnou realitku, a musim rict, ze jsem byla s jejich sluzbami nadmiru spokojena. Takze je to vsechno asi o lidech a mozna i o nahode.

Kazdopadne bych se na Vasem miste nevzdavala a klidne sla i do medii. Vzdyt takova velka realitka si jiste nebude chtit nechat pokazit svoje renome. Budu Vam drzet palce!!!

 
20.01.2013 17:13 Uživatel: oběť
Věk:  42
Téma: Realitní kancelář Century 21, Reality 21, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Text smazán správcem webu z důvodu porušení pravidla webu - 1 IP adresa nesmí psát v jednom tématu pod více přezdívkami.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Realitní kancelář Century 21, Reality 21, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
Rexcom s.r.o. Podvodníci 27x
První dačická, s.r.o. 147x
Neodborně provedená oprava PC, notebooku v Brně - zkušenosti, recenze, reference 1 446x
Milan Dočkal z Brna 26 1972x
Gabriela Techlovska /Mělník-podvodnice 697x
Progress project s.r.o. Prostějov 703x
Jan Kraus IČO: 87635194 z Podluh 13 2085x
Samstav s.r.o 63 5098x
Abvest Olomouc - zkušenosti, diskuze, reference, recenze zaměstnance 1 734x
Plast - mark, s.r.o. - zkušenosti, reference, recenze, diskuze 3 953x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 2
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 2 témata
Počet témat celkem: 15975
Počet odpovědí celkem: 172666
Počet registrovaných: 4826 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Rozchod po 6 letech
Nejkomentovanější za 7 dní: Odmítá mě partnerka
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny