Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory

31.12.2014 16:47
Uživatel: Ucetni
Věk:  34
Odpovědí na téma: 44
Text: 

Dobrý Den,
Dnes 31.12.2014 došel dopis další nekalá společnost, bohužel nemám skener. Chci varovat před Sf – Seznam firem Czech s. r. o. mají www. sf-czech.cz Posílají fakturu na uhrazení za uveřejnění inzerenta. Naše firma si nikdy nic neobjednala. Důležité je si přečíst dole na faktuře malým písmem v barvě šedé skoro nečitelné. Varuji jsou to určitě podvodníci
Ted jsem po lupou prostudovávala podmínky.
Onen dokument je na 1968 Kč + DPH s tím, že období dle obch. podmínek (obchodní podmínky jsou malým písmem na celé zadní straně – už to samo o sobě smrdí). Nicméně na zadní straně se dočtete, že cena je za čtvrtletí, ale doba trvání smlouvy je na 12 měsíců!  
Dále jsem si firmu našla v OR je založena 12.11.2014 s vkladem 1.000,- Kč. Zkuste jim v tom nějak zabránit, varovat lidi. Jednou jsme naletěli firmě www. info-brno.cz a docela hnusně. Proto se dnes snažím s tím něco udělat, ale nevím, neznám.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 8447x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: podvod firmy ......WWW.SF-CZECH.CZ
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
01.01.2015 11:35 Uživatel: Brno
0-100
Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den,

mám stejnou zkušenost. Podvodná firma si účtuje 2.381.- za,, Uveřejnění inzerta v internetovém

oborovém seznamu firem… "

 

alt

 
12.05.2015 08:43 Uživatel: sharonka6
Věk:  43
Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den, máme stejný problém, přišla nám faktura na částku 1 881, -kč  na kterou jsme vůbec nereagovali a dokonce nám dnes přišla upomínka, že jsme nezaplatili a vyhrožují, že budou částku vymáhat soudní cestou. To už je vrchol. Nikde žádný telefon, jen emailová adresa info@sf-czech.cz

 
12.05.2015 08:50 Uživatel: sharonka6
Věk:  43
Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

JAKUB PIŠTORA, dat. nar. 15. prosince 1993 Zahraničního odboje 931/24, Borovina, 674 01 Třebíč Den vzniku funkce: 12. listopadu 2014

 
19.07.2016 18:45 Uživatel: Branec
Věk:  35
Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Zdravím, tatáž skušenost, nic jsem si neobjednal. 2.381,- za údajné umístění inzerenta v internetovém oborovém katalogu firem.

Jasný pokus o podvodné vylákání platby. Jak tomu zabránit?

branec

 
01.01.2015 14:58 Uživatel: L.M
Věk:  49

Město:Ostrava

Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Držím v ruce totéž.

Faktury si za firmu platím sám. Tomu se říká vykutálenost. Prostě střílení z brokovnice a třeba něco  trefím. Kolik je firem, kde to skončí na fakturačním a poctivá fakturanta to zplatí, protože se to tváří, jako řádná faktura!!!

Prostě podvod jako prase!! Kdy už tu bude na takové zmnetky metr.  

Bože ochraňuj nás, před Českou spravedlností, jakou předvádí české soudnictví a právo!!!

 

Libor

 
01.01.2015 19:07 Uživatel: JS
Věk:  68
0-100
Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Není to nic nového, pracovala jsem roky jako ekonom v nemocnici a podobné faktury chodily.

Tehdy to byla tuším Ostrava a mělo jít o uveřejnění v nějakém tištěném katalogu.

Pokud toto dojde na firmu, kde jsou mraky faktur, může dojít k proplacení a pak je průšvih.

 
01.01.2015 20:06 Uživatel: JH
Věk:  63

Město:Praha 8

Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

mám přes „kopírák“ stejnou zkušenost jako předchozí příspěvky: faktura na Kč 2.381,00 včetně 21% DPH; jenom ještě „maličkost“: firma nemá (alespoň zatím ne) registraci k DPH

 
02.01.2015 09:08 Uživatel: PavelJ
Věk:  32
Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Tady ten pán je majitel a jediný jednatel té firmy:

 

https://www.facebook.com/jakub.pistora?fref=ts

 

 

 
05.01.2015 20:00 Uživatel: FJ
Věk:  34
Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

motorka, omotany pesti, pitbull, no pan je asi inteligent, rocnik 93, na vojnu nemusi, makat se jim nechce tak vymejsli podvody, smradi zasrany

 
02.01.2015 12:24 Uživatel: all
Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Máme stejnou zkušenost. Nikde jsme se neegistrovali a faktura na částku 2381, - nám také přišla koncem roku 2014. Seznam firem Czech s. r. o. ani neznáme a tak doporučujeme NEPLAŤTE!!!

 
02.01.2015 12:45 Uživatel: riki
Věk:  55
Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

škoda že firma nemá E mail, hned bych tomu co mě poslal fakturu na 2381, -Kč chtěl vzkázat aby se šel vys. t za fukar a tou jeho nabídkou  se hned vytřel

 
02.01.2015 14:17 Uživatel: Zdeněk Polášek
Věk:  59
Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Obdržel jsem stejnou fakturu od této "firmy". Jenatel Jakub Pištora je obyčejný Šmejd!!!

 
02.01.2015 14:33 Uživatel: koko
Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Zdravím,

také mám dopis dnes došel-

mám dojem, že mne i volal 

a doporučuji neplatit!!! 2381, -

odkazy na stránky ukazují vrattese zpět 

mohou Vám ukrást data… .

 
02.01.2015 14:43 Uživatel: obyčejný člověk
Věk:  52

Město:CZ

Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

I do mé schránky se dnes dostal tento dopis, který se tváří jako faktura.

Vím že, každá faktura má být označena slovy " daňový doklad ", což tato není,

jenom zkušené a pozorné oko si toho všimne.

Chudáci lidé, kteří nemají tyto znalosti.

Můj názor : Takové dopisy by měly být vedeny a trestány stejně jako úmyslný a provedený podvod

za velké peníze, jelikož je toto směřováno na bezbranné lidičky!!!!!

Jinak se plevel mezi lidmi vymítit nebo omezit nedá!!!!!!!!!

Je to hnus!!!

 
06.01.2015 20:53 Uživatel: EvaIva
Věk:  61
Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

TAKÉ JSEM DOSTALA TUTO FAKTURU  --  TVÁŘÍCÍ SE FAKTURU---- hROZNĚ MĚ TO ROZČÍLILO A ZÁROVEN ZESMUTNĚLO, --- JAKEÝ TO MÁME DNES SVĚT????? ZELENOU PRO PODVODNÍKY???? SOUHLASÍM SE VŠÍM KDO CO NAPSAL NA TYTO STRÁNKY.    LIDIČKY    --POZOR---NEPLATTE.

                                                                                                                                  IVA.

 
02.01.2015 18:48 Uživatel: pekař
Věk:  58
Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Všem krásný den,

dnes jsem také dostal tuto fakturu, určitě ji platit nebudu. Připojuji se tady k ostatním, jako varování dalším.

 
03.01.2015 12:48 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Podle mě byla tako společnost Seznam firem Czech s. r. o. úmyslně založena a dál jen pokračuje v té samé negativní činnosti, kterou již v minulosti dělala společnost jen s lehce jiným názvem Seznam firem s. r. o. , protože společnost Seznam firem s. r. o. je od 15.6.2013 v likvidaci  (klikni) :

Negativní zkušenosti s firmou Seznam firem s. r. o. např. tady (klikni) :

http://pelmel.info/seznam-firem-sro-www-sf-cz

http://www.parminut.cz/clanek/seznam-firem-sf-cz.html

http://www.spolecna-obrana.estranky.cz/clanky/cerna-listina-nepoctivych-katalogovych-firem/seznam-firem-s.r.o..html

http://404m.com/2012/01/31/seznam-firem-s-r-o-to-zase-zkousi-na-bfu/

 

I stránky mají téměř stejné, až na malý rozdíl v názvu firmy:

První firma = Seznam firem s. r. o.  http://www.sf-cz.cz/

Druhá firma = Seznam firem Czech s. r. o.  http://www.sf-czech.cz/

 
03.01.2015 22:35 Uživatel: Petr Müller
Věk:  38
Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

To je neuvěřitelné!

Vlastním eshop a asi díky tomu, že jsme všude vidět, si dovolil poslat i mě.

I já naštěstí řeším fakturaci osobně, tak k "omylu" nedošlo, ale prosím, kdybyste na něj dával někdo trestní oznámení, prosím, kontaktujte mě, rád se přidám.

Sám se do toho ale nepustím, protože jednak nemám čas, ale hlavně ani právní zázemí a volné prostředky.

Všem díky, co sem přispěli a trochu mě uklidnili, že nejde ani tročku o nárokovatelnou částku!

Díky!!!

 
04.01.2015 12:42 Uživatel: žena
Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Pěkný den,                                                                                                                                                    také se připojuji s varováním, je to podvod, nic neplatte. Děkuji všem za podporu.

 
05.01.2015 09:42 Uživatel: abcde
Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Jsou to zloději, také mi přišla faktura, bez DPH 1968. -. Nikdy jsme od nich nic nebrali, nechtěli, nekontaktovali je.  Jak je možné takovým firmám zabránit v takto nekalé činnosti??? Jdu si prověřit majitele atd…

 
05.01.2015 16:52 Uživatel: FJ
Věk:  34
Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Taky mi to dnes došlo. Ale já vám nevím. Je to asi trošku na hrane, ale ze by to byl podvod to si nemyslim. Co to je tam napsané je a o faktuře tam není ani zmínka. Vždyť ten dokument ani nikým soudným nemůže být považován za fakturu, pokud někdo tohle zaplatí, tak je to fakt jen jeho chyba a problém. Měl by snad mít přehled o tom co si objednal ne?

 

 

 

 
06.01.2015 08:52 Uživatel: Miros
Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den, taky nám na obec přišla tato záhadná nabídka, o kterou  jsme nežádali. co jsem tak shlídla, jedná se asi o nabídku, se kterou zaplacením částky na listině tím pádem souhlasíte, necyhbí na zadní stranš sotva čitelné podmínky. bič na ně!  

 
06.01.2015 20:25 Uživatel: Franta
Věk:  35

Město:Praha

Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

0:0">Dobrý večer všem, díval jsem se na webové stránky, které uvádí na jejich nabídce, která přišla i mě. Stránky mají na úrovni, hezké, poměrně přehledné a navíc plně fungujcí. Nesouhlasím s formou tohoto podnikání, ale co tady píšete, není vůbec pravda. Každý kdo podniká, tak snad ví co platí a co by měla faktura obsahovat. Na titulní straně, je navíc napsáno, že se jedná o nabídku a zárověň o nedaňovou listinu. Telefon, který je na listině uveden také funguje, takže když nevím o co jde, tak se zeptám. Slečna na lince mi na rovinu řekla, že pokud o službu zájem nemám, tak ať určitě neplatím.
1:0" />
3:0" />4:0">NEBUĎTE BLBÍ A KDYŽ NEVÍTE CO PLATÍTE, TAK SE ZEPTEJTE, NEBO SI PŘEČTĚTE A ZBYTEČNĚ SE NEROZČILUJTE.
5:0" />
7:0" />8:0">V zahraničí je takováto forma nabídky celkem běžná. Je na každém z nás co zaplatí a co né. A to, že jsou podmínky malým písmem, tak to jste chtěli říct, že když něco nemůžu přečíst, tak to zaplatím. Nikdo mě nenutil, ať to zaplatím - nezaplatím, ale pokud někdo ano, je to jen jeho problém.

 
07.01.2015 09:28 Uživatel: Mell
Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dnes nám to dorazilo také!!! PODVODNÍCI co patří za mříže!!!

 
08.01.2015 18:26 Uživatel: Švára
Věk:  49

Město:Brno

Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Taky jsem dostal tento dopis, jak tady všichni píší a upozorňují, není to faktura, ale dopis, jen chytře vymyšlený. Staší jen hodit do koše.

Pro vaše info jak již kolega uvedl, tady je jediný majitel a jednatel této firmy… no obyčejná buzna, nic víc…

https://www.facebook.com/jakub.pistora?fref=ts

 

 
09.01.2015 14:37 Uživatel: KN
Věk:  40

Město:Praha

Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

No, možná by nebylo na škodu se proti takovým praktikám trochu ohradit. Je to podle mne, selským rozumem, úmyslný a promyšlený pokus o uvedení někoho v omyl, takže vlastně možná dle zákona pokus o podvod, i když to asi nenaplňuje tu trestní podstatu definice podvodu. Každopádně to alespoň zběžně proberu s právníkem.

 
09.01.2015 15:58 Uživatel: FJ
Věk:  34
Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Nemyslím si, že podávat něco by mělo nějaký smysl. Já už jsem jednou něco podobného (od jiné společnosti) řešil a dostal jsem pouze doporučení to hodit do koše. Je to dobře ošetřené a zákony ČR to prostě dovolují. Prostě je potřeba dávat si pozor.

 
11.01.2015 23:33 Uživatel: zolo
Věk:  52
Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Ono asi to co oni poskytují určitě nějakou hodnotu má. Na jednu stranu je ta forma všelijaká, ale je jasný, že pokud na základě té platby je ta služby poskytována, pak nevidím důvod, proč to schovávat za něco jinýho.

 

Nabídky jsem využil. Těch pár tisíc za rok je ve srovnání s podobnými službami pakatel. Třeba to k něčemu bude, dám vědět.

 

 

 
01.04.2015 09:22 Uživatel: ls
Věk:  50
Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Podvodné jednání, i mě přišla tato faktura.  

Je potřeba chování této firmy zveřejnit a tím uchránit další důvěřivce.  

Jejich chování je vrcholem drzosti!!!!!!!!!!

 
02.04.2015 10:34 Uživatel: Iv
Věk:  40
Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Děkuji všem za názory a varování, objevila sem tuto debatu, když jsem se chtěla spojit telefonicky s již zmíněnou firmou a ujistit se, zda si naše organizace skutečně služby u této firm objednala.  

Takže také se připojuji a varuji před podvodníky.

Přeji všem hezký den.  

 

 
20.05.2015 18:27 Uživatel: Marcel
Věk:  31
Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den,

poraďte prosím někdo, co dělat, když už první faktura byla zaplacena. Nějak se stal omyl a přišli jsme na to, až když přišla druhá faktura na další čtvrtletí. Děkuji

 
29.05.2015 11:05 Uživatel: Drahomíra
Věk:  30
Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den,

 

tak stejný problém, vypadá to že díky chybě účetní je téměř deset tisíc fuč.

 

 
15.12.2015 10:13 Uživatel: evita
Věk:  58
Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den, stejný problém. Po telefonu se ozval špatně česky mluvící muž a dnes mám jakousi fakturu na 2381, . kč. Kam to všechno spěje?

 
15.12.2015 21:24 Uživatel: obcan
Věk:  18
Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Firma Seznam firem Czech s. r. o. - jednatel J. P. z Třebíče, dřívější obávaná firma Seznam firem s. r. o. v likvidaci - jednatel R. J. z Třebíče, na facebooku jsou přátelé… náhoda???

 
16.12.2015 18:05 Uživatel: stanek
Věk:  57

Město:Hradec Králové

Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

I já nalezl dnes (16.12.2015) v poštovní schránce zmiňovanou "fakturu" která ani nemá nzákladní náležitosti dokladu. Rozhodně nic neplaťte a pokud se bude zasílání podobných "dokladů" opakovat, oznámím vše ČOI jako nekalé praktiky.

Rozhodně NEPLAŤTE

 
07.01.2016 15:03 Uživatel: Rudi
Věk:  49
Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

I nám minulý týden došel jejich "dopis". Chce to prostudovat podmínky a zahodit. Mimochodem: na adrese sídla firmy Platnéřská 90/13, Praha 1, je registrováno dalších 69 firem (http://regiony.kurzy.cz/praha/platnerska/90-13/). Proč asi zde má sídlo i Seznam firem Czech s. r. o. , když její jednatel bydlí 180 km daleko?

 
13.04.2016 09:25 Uživatel: Hlubo
Věk:  55
Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Jsem moc ráda, že jsem našla tato vaše sdělení o firmě SF-Czech, nám totiž dnes (13.4.2016) došla stejná faktura na 2.381 Kč. Zjišťovala jsem, co je to za firmu, za co jí máme platit, když jsme nic neobjednali a přišla jsem na Vaše zkušenosti s touto firmou. Moc mi to pomohlo, fakturu vyhazuji.

 

 
13.04.2016 10:17 Uživatel: Rút
Věk:  32
Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: Taky nám to dnes přišlo, je třeba nejenom psát, ale proti této firmě se spojit a dát návrh na trestní řízení proti podvodnému jednání. Dívám se, že tato firma je "na trhu" už velice dlouho! A nic se neděje!
 
14.04.2016 14:42 Uživatel: Mahulena
Věk:  51
Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den,  

také držím v ruce fakturu. Na tyhle podvodníky ale úřady nejdou.

"Podnikají" v pohodě a klidu dál.

Také pozor na firmu Český telefonní seznam s. r. o. Třebíč.

Jsou to stejní podvodníci.

 
20.04.2016 14:19 Uživatel: babeta
Věk:  48
Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

připojuji se k žalobě. Taky jsem dostala fakturu na částku 2381 kč. O firmě nic nevím, už vůbec ne o  přihlášení do nějakého internetového katalogu firem. NEPLATÍM!!!

 
16.12.2016 14:15 Uživatel: EP
Věk:  55
Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Taky mi dnes (16.12.2016) přišla faktura a poslala jsem manžela s ní na policii. Firmu nemám nic jsme neinzerovali neplatím. Hlavně faktura vypadá jinak a ne takový kus papíru bez razítka a podpisu.

 
20.12.2016 16:36 Uživatel: Swan
Věk:  42
Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dnes (20.12.2016) přišlo do firmy, nikde není napsáno, že je to faktura nebo zálohová faktura, nikdo si nic neobjednal. Vzadu je napsáno, že se platí 2 381, - za čtvrtletí. Tím, že se zaplatí první platba se zavazujete zaplatit celkem 9 524, -  za celý rok. Když smlouvu nevypovíte do 15.12.2017, automaticky se prodlužuje a zaplatíte další rok a pořád dokola na dobu neurčitou. To je fakt "skvělý" byznys. NEPLATIT A VYHODIT.

 
14.12.2018 12:39 Uživatel: Žanetka
Věk:  54
Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Od SF Czech jsem také dostala nabídku. Ihned po otevření bylo jasné, že je to podvodné. Prostě je třeba číst i malá písmenka bnež člověk něco zaplatí.

 
04.01.2019 15:58 Uživatel: Miška12
Věk:  43

Město:Ostrava

Téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Také jsme obdrželi 20.12.2018 od SF Czech "nabídku", která se však velice podobá faktuře a zaplacením se zavazujete na roční spolupráci. Je to stejný podvod jako "nabídky" posílané společností Telefonní seznam České republiky a Slovenska s. r. o. , bohužel u této společnosti jsme naletěla a musela zaplatit cca 12tisíc za rok, takže doporučuji číst na všech dokumentech dovětky a nejdrobnějším písmem poznámky většinou čitelné jen s lupou. Bohužel nabídky obou firem jsou velmi dobře právně ošetřené, takže je lepší zaplatit než aby vám ještě po x letech připočetli penále za nezaplacení : (Bohužel všechny tyto negativní zkušenosti nestačí k tomu, aby české úřady zakročily.  

 

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Seznam firem Czech s. r. o. WWW.SF-CZECH.CZ - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
IPrice Recare s.r.o. Zlín - recenze, upozornění 3 840x
Mudr. Alexandra Pávková Kaštáková PhD a Bohumil Kašták 1 599x
Autoservis v Praze - Fusion Cars s.r.o , Oleg Antipov , Varování 1 536x
František Kuchař, Říčany te. 608336... 5 619x
Rexcom s.r.o. Podvodníci 1 538x
První dačická, s.r.o. 1 507x
Neodborně provedená oprava PC, notebooku v Brně - zkušenosti, recenze, reference 1 760x
Milan Dočkal z Brna 30 3455x
Gabriela Techlovska /Mělník-podvodnice 5 1382x
Progress project s.r.o. Prostějov - recenze, upozornění 1379x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny