Téma: Zaměstnání v Arisia agency - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory

29.01.2016 17:16
Uživatel: Dee
Věk:  20
Odpovědí na téma: 28
Text: 

Chtěla bych varovat před případným zaměstnáním ve firmě ARISIA AGENCY S. R. O. , která se zabývá výukou angličtiny přes telefon. Sídlo má tato agentura v Praze, pobočku v Olomouci. Šéfuje jí Tomáš Kocman. Tato agentura dluží několika již bývalým zaměstnancům na výplatách. V době, kdy byla splatnost výplat, posílala personální pracovnice agentury velice tesklivé e-maily, jak klienti neproplatili faktury, a z toho důvodu nemají na výplaty peníze a prosí tedy o posečkání. Později přestanou reagovat na emaily a dluhy nevyrovnají. Tvrdí, že na zaplacení výplat nemají, byť je známo, že agentura stále funguje, vyučuje angličtinu přes telefon s několika klienty. Tedy nabírá i nové zaměstnance, které zatím zřejmě ještě platí. Já byla zaměstnána jen brigádně, tedy dlužná částka není moc veliká - 1500 Kč, nicméně ostatním zaměstnancům, kteří byli na plný pracovní poměr, dluží od 8000 Kč až dokonce 20 000 Kč na osobu. Připravuje se na tuto agenturu podání návrhu na insolvenční řízení, protože takto podvodná firma nemá na trhu práce co dělat.

To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 3602x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: ARISIA AGENCY S.R.O.
Váš e-mail: 
Toto téma je uzamčené administrátorem a proto není možné vkládat komentáře.
Pokud chcete, můžete vložit nové téma zde.

Reakce čtenářů

 
31.01.2016 22:21 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Zaměstnání v Arisia agency - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Tato firma funguje teprve od března 2015 a nešéfuje jí Tomáš Kocman, ale Jan Glos, který je majitelem a jednatelem této jazykové agentury.  

Jinak zatím jiná negatitvní zkušenost, než ta Vaše k dohledání není, ale ani pozitivní (až na několik anonymních na jejich stránkách).

 
01.02.2016 15:41 Uživatel: Lee
Věk:  29

Město:Olomouc

Téma: Zaměstnání v Arisia agency - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Tomáš Kocman šéfoval agentuře Q- life, která se z pro mne neznámých důvodů přejmenovala na výše zmiňovanou agenturu. Jan Glos je asi nový bílý kůň. O této agentuře jsem se informovala z důvodu toho, že se mi nelíbil způsob, jakým se mnou jednali ve výběrovém řízení. Absolutně neprofesionální několikanásobné rušení a přesouvání domluvených pohovorů, neodpovídání na sms ani e-maily a sprosté vyjadřování z jejich strany. Podezřelé je i to, jak velkoplošně hledají nové zaměstnance a brigádníky. Pan Kocman se mi dušoval, že mají tolik movitých byznysmanů, že to jejich stávající lektoři nemohou pokrýt. A najednou neplatí? Je neuvěřitelné, co všechno v našem státě může procházet a jak bezcharakterní mohou lidé být.

 
01.02.2016 18:17 Uživatel: QAdama
Věk:  38

Město:Praha

Téma: Zaměstnání v Arisia agency - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

A říká o tom "Dee" nebo "Lee" které je jednou 20 a jindy 29 let?

 

Takže to má přidat na důvěryhodnosti?

 

Lidé, když už chcete někoho lynčovat, udělejte to alespoň pořádně.

 
03.01.2017 07:29 Uživatel: Chipmunk
Věk:  38

Město:Liberec

Téma: Zaměstnání v Arisia agency - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Ahoj, sespolečností Arisia  převlečené t. č. za QinSHiP mám stejnou zkušenost - výplatu jsem také nedostatla se známou výmluvou, že klienti nezaplatili. Tak nevím. Ke komu se můžu přidat s těmi žalobami?

Kolik nás nezaplacených lektorů vlastně je? Dělají z lidí blbce. Jak z nás vyučujících, tak z lidí, ketří

by se rádi jazyk naučili.  

 

 
21.02.2017 23:28 Uživatel: lepsizivot
Věk:  39
Téma: Zaměstnání v Arisia agency - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den,  přidejte se ke mně, napište mi prosím telefon, řeším stejnou situaci. Díky

 
26.02.2017 21:45 Uživatel: lepsizivot1
0-100
Téma: Zaměstnání v Arisia agency - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Email neco@neco.cz 


Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
02.02.2016 15:33 Uživatel: Lee
Věk:  29

Město:Olomouc

Téma: Zaměstnání v Arisia agency - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Za mě to tedy pořádně a upřímně je, té shody přezdívek jsem si všimla až těď a nevím, co je divného na věku. Uvidíte, že se stížnostmi se rozthne pytel a firma dlouho nevydrží. Škoda, že se nemůžeme vsadit : -¨) To je jen otázka času.  

 
11.03.2016 11:44 Uživatel: Dee
Věk:  24
Téma: Zaměstnání v Arisia agency - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Uvádím aktuální informace mého příspěvku:

S agenturou jsem se již dohodla, dluh je dnešním dnem splacen a vše šlo smírnou cestou bez soudního řízení.

 
25.03.2016 18:35 Uživatel: QAdama
Věk:  38

Město:Praha

Téma: Zaměstnání v Arisia agency - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

To je skvělé, protože teď můžeš své tvrzení doložit nějakou oskenovanou písomností.  

 
27.02.2017 11:11 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Zaměstnání v Arisia agency - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den.  

Vaše IP adresa není stejná jako ta od zakladatele tohoto tématu.  

Bohužel souhlasím s Qadama, že je Váš příspěvek v tuto chvíli nevěrohodný a proto Vám napíšu raději na Váš aktivační email.  

 
14.09.2016 14:45 Uživatel: Snajdr
Věk:  30

Město:Olomouc

Téma: Zaměstnání v Arisia agency - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Ve zkratce

Jsem další osobou, která byla podvedena a okradena společností ARiSiA agencys. r. o.  S touto společností jsem navázal spolupráci jako programátor. Ve zkratce: se společností ARiSiA agency s. r. o. jsem zažil svou nejpříšernější pracovní zkušenost,  a každopádně vám doporučuji, abyste se této společnosti naprosto vyhnuli.

 

Zajímavost

Sám Tomáš Kocman (společník ARiSiA agency s. r. o.) mi několikrát vyprávěl, jakmnoha lidem nezaplatili za odvedenou práci. Vždy to tak pěkně zaobalil, že z toho tito lidé vyšli tak, že měli naprosto nesmyslné představy o spolupráci a neměli tím pádem žádný nárok na peníze. To jsem však ještě netušil, že i já budu další osobou, které také nehodlají zaplatit…

Celý můj příběh naleznete zde

 
14.09.2016 19:08 Uživatel: QAdama
Věk:  38

Město:Praha

Téma: Zaměstnání v Arisia agency - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

A proč je teda nikdo nedá k soudu?

Přece dělám néjakou práci, mám na to PÍSEMNOU smlouvu. Pak mám zadání taky PÍSEMNĚ. Fakturuji po částech, abyc věděl, zda PRůBĚŽNĚ platí.

Vždy jako podnikatel riskuji jen tolik, kolik si mohu dovolit nedostat.

A když se mě nějaký šmejd snaží okrást, nečekám, nedoufám a na základě dobrých smluv dávám rovnou k soudu.  

 

Pokud se lidé nebudou ochotni bránit, tak šmejdi budou mít pořád důvod okrádat.

 

Pokud by byla firma opakovaně souzená za stejný problém, soud ji může zrušit nadobro. (Jo, ale teď jsem si vzpomněl že jsme v Česku, takže tu podlední myšlenku berte prosím s rezervou. Velkou rezervou.)

 
21.02.2017 23:34 Uživatel: lepsizivot
Věk:  39
Téma: Zaměstnání v Arisia agency - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobry den, přidejte se ke mně. Řeším stejnou situaci. Napište mi prosím telefon a já vám zavolám. Díky

 
26.02.2017 21:46 Uživatel: lepsizivot1
0-100
Téma: Zaměstnání v Arisia agency - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Email neco@neco.cz 


Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
21.02.2017 23:32 Uživatel: lepsizivot
Věk:  39
Téma: Zaměstnání v Arisia agency - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den, přidejte se ke mně. Napište mi prosím telefon, řeším stejnou situaci. Děkuji

 
29.09.2016 10:24 Uživatel: Emil
Věk:  23
Téma: Zaměstnání v Arisia agency - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Já jsem už agenturu zažaloval kvůli výplatě, ale nejlépe se pracuje v týmu. Není to až tak lehký z někoho vymáhat peníze, ale určitě existují možnosti a je škoda je nevyužit. Agentura si dává peniže do kapsy a zaměstnance pracují zadarmo.

 
21.02.2017 23:36 Uživatel: lepsizivot
Věk:  39
Téma: Zaměstnání v Arisia agency - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den, přidejte se prosím ke mně. Řeším stejnou situaci. Napište mi prosím telefon. Díky.

 
26.02.2017 21:47 Uživatel: lepsizivot1
0-100
Téma: Zaměstnání v Arisia agency - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Email neco@neco.cz


Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
06.11.2016 16:22 Uživatel: KL
Věk:  23
Téma: Zaměstnání v Arisia agency - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Také bych ráda varovala před prací pro firmu Arisia Agency (neboli Q-life Agency, neboli Quinship) vedenou Tomášem Kocmanem a Janem Glosem. Pracovala jsem pro tuto firmu jako stážistka od března 2016 a až do srpna/září téhož roku vše probíhalo, až na občasné zpoždění plateb, bez problému. Problémy nastaly, když jsem pro firmu začala překládat. Na konci července jsem překládala do španělštiny Katalog malotraktorů a na konci srpna pak Návody k malotraktorům. S Tomášem Kocmanem jsme se domluvili na sazbě 200 za normostranu s tím, že si pak firma zajistí korekturu překladu. Za první překlad mi mělo být zaplaceno 31. 8. a za druhý 30. 9. 2016. Za překlady mi ale zaplaceno nebylo. Na začátku září se mi ozvala Adéla Pracná, která má ve firmě na starosti účetnictví, a sdělila mi, že se firma potýká s množstvím nesplacených faktur, a proto mi nemohou za překlad zaplatit. Následně jsme se domluvili na splátkovém kalendáři, který ale firma nebyla schopná dodržet. Z celkové dlužné částky za překlady 24 366 Kč mi firma k dnešnímu dni (6. 11. 2016) stále dluží 14 866 Kč. Navíc mi firma dluží za práci stážisty za měsíce srpen, září a říjen, dohromady 3549 Kč. Celkem za práci stážisty a za překlady mi tedy Arisia dluží 18 415 Kč.

 

Tímto bych chtěla upozornit studenty, překladatele, tlumočníky, lektory a další případné zaměstnance, aby si dobře rozmysleli, zda budou pro tuto firmu pracovat. Kromě toho, že firma neplatí, chování Tomáše Kocmana je také dosti nevhodné. Co se mé zkušenosti týče, osobně jsem s panem Kocmanem nejednala velmi často, během schůzek s ním jsem ale musela přejít různé sexuální narážky a připomínky, pomlouvání klientů, apod.  

 
21.02.2017 23:37 Uživatel: lepsizivot
Věk:  39
Téma: Zaměstnání v Arisia agency - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den, přidejte se prosím ke mně. Řeším stejnou situaci. Napište mi prosím telefon a já vám zavolám. Díky.

 
26.02.2017 21:47 Uživatel: lepsizivot1
0-100
Téma: Zaměstnání v Arisia agency - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Email lepsizivot123@seznam.cz

 
22.02.2017 07:01 Uživatel: Marek555
Věk:  36
Téma: Zaměstnání v Arisia agency - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

No to je hrůza, vyhotovuji překlady pro překladatelksé agentury a firmy za tu dobbu mi už taky nekolik z nich dluži.

 
15.11.2016 21:12 Uživatel: Tracheo
Věk:  22
Téma: Zaměstnání v Arisia agency - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Q-Life Agency s. r. o. - dnes (15.11.2016) Arisia Agency

 
15.11.2016 23:29 Uživatel: Tracheo
Věk:  22

Město:ČR

Téma: Zaměstnání v Arisia agency - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Pracoval jsem pro firmu Q-Life Agency s. r. o. několik měsíců. Dnes (15.11.2016) existuje firma Arisia Agency s. r. o. , kde figurují ti stejní lidé a sídlí na stejné adrese. Ze začátku se firma tváří přátelsky a neformálně. Výplaty mzdy byly se zpožděním, výše výdělku byla neadekvátní odvedené práci, komunikace s pracovníky firmy velmi obtížná, způsob práce bizarní, ba chaotický. Nedoporučuji.

 
26.02.2017 21:49 Uživatel: lepsizivot1
0-100
Téma: Zaměstnání v Arisia agency - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Přidejte se k nám, řešíme stejnou situaci, ať nás je co nejvíc. Sháníme lidi jak z Arisia, tak z Q-life i z Qinship. Email neco@neco.cz


Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
26.01.2017 12:12 Uživatel: Lindax
Věk:  30
Téma: Zaměstnání v Arisia agency - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

S firmou mám stejné zkušenosti jako pracovníci předemnou. Jsem velice ráda, že můj pracovní poměr po měsíci skončil. I tak mi bylo velice líto času a peněz, které jsem projezdila do Olomouce. Od firmy jsem po měsících domáhání viděla pouze úroky ve výši asi 70 kč, což je opravdu směšné. V tu dobu jsem dokonce byla domluvena s paní, že firmu budeme soudit. Bohužel mi posléze napsala, že manžel peníze dostal, tak z toho nic nebylo. Dluh vůči mně tak nebyl dostatečně vysoký, aby mělo cenu to řešit. Všechny e-maily mám doteď ulożené a upřímně doufám, že se najde už dostatečné množství poškozených, které firmu pošlou k čertu! Rozčiluje mě, jak může někdo takový podnikat a hlavně pracovat s lidmi!!

 
28.01.2017 09:53 Uživatel: QAdama
Věk:  38

Město:Praha

Téma: Zaměstnání v Arisia agency - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Zde je krásně vidět, že naší úžasní ouředníci jsou schopni šlapat a škemrat peníze a znepříjemňovat život pouze u normláních platících lidí (podnikatelů, zaměstnanců), ale řešit šmejdy to ne … to je na ouředníky moc práce. Bohužel. Proto jsou tihle šmejdi schopni krást opakovaně.  

 
21.02.2017 23:39 Uživatel: lepsizivot
Věk:  39
Téma: Zaměstnání v Arisia agency - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den, přidejte se ke mně. Je nás více. Napište mi prosím telefon. Zavolám. Řeším stejnou situaci. Díky.


10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
Autoservis v Praze - Fusion Cars s.r.o , Oleg Antipov , Varování 1 158x
František Kuchař, Říčany te. 608336... 1 245x
Rexcom s.r.o. Podvodníci 1 247x
První dačická, s.r.o. 1 282x
Neodborně provedená oprava PC, notebooku v Brně - zkušenosti, recenze, reference 1 506x
Milan Dočkal z Brna 27 2204x
Gabriela Techlovska /Mělník-podvodnice 1 816x
Progress project s.r.o. Prostějov 761x
Jan Kraus IČO: 87635194 z Podluh 13 2396x
Samstav s.r.o 66 6732x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 5
Nová témata dnes: 1
Dneska bylo odpovězeno na: 4 témata
Počet témat celkem: 16045
Počet odpovědí celkem: 172993
Počet registrovaných: 4840 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: nechtěně
Nejkomentovanější za 7 dní: Souziti s parnerem, roznilne zvyky?
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny