Téma: Milan Šesták, firma Šestoslav - zkušenosti, reference, recenze, diskuze

25.06.2012 19:42
Uživatel: FRANTÍK
Odpovědí na téma: 14
Text: 

Milan Šesták Šestoslav - jedná se o jistého pana Šestáka, dříve podvodník z WWW.ZPROSTREDKOVANIOBCHODU.NETSRANKY.CZ, které již nefungují. Jedná se o opravdu velmi velkého podvodníka a proro nereagujte na jakékoliv nabídky pracovního místa či jiné spolupráce. Pan Šesták má velmi dobrou fantazii, je přesvědčivý. Hraje si na velkého pana podnikatele. Pozor na něj.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 5155x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: MILAN ŠESTÁK ŠESTOSTAV
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
25.06.2012 19:47 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Milan Šesták, firma Šestoslav - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Prosím v budoucnu pište text bez zapnutého CAPS LOCKu. Váš text ve volné chvilce přepíšu do normálního formátu. Děkuji za pochopení.

 
25.06.2012 19:54 Uživatel: Frantík
Téma: Milan Šesták, firma Šestoslav - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Šesták je nyní na stránkách www.zprostredkovaniobchodu.sluzby.cz

Je to podvodník největšího kalibru!!!

 

 
26.06.2012 22:54 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Milan Šesták, firma Šestoslav - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Text jsem již přepsal do normálního fontu.

 


 

Ještě nám prosím napište, jak Vám pan Šesták ublížil nebo jak Vás podvedl. Z Vašeho textu to není zřejmé. Téma se tak může zdát nevěrohodné. Děkuji.

 
30.06.2012 08:06 Uživatel: BOB
Věk:  33
Téma: Milan Šesták, firma Šestoslav - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den. Já jsem s panem Šestákem už prožil své, popsat situaci se rovná sebevraždě, neboť Šesták okamžitě vše řeší udáním  na soudě a u policie a při nejlepšim se netají že má pistol a že vše vyřeší. Tento člověk nepatří na ulici ale někam jinám.

 
30.06.2012 08:31 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Milan Šesták, firma Šestoslav - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Tak buď mám nějaké konkrétní a prokazatelné negativní zkušenosti nebo ne, ne? O mně někdo psát takovéhle obecné ničím nedoložené tvrzení, tak se taky bráním. Tím se nikoho nezastávám, ale podle toho nic, co jste zde zatím uvedl, taky nelze někoho "odsoudit", natož brát jako věrohodné.

 
30.06.2012 08:47 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Milan Šesták, firma Šestoslav - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Já myslím Dany, že každý, kdo někoho otevřeně osočí, musí počítat i s případnými právními důsledky, pokud se dotyčný rozhodne bránit.

 
30.06.2012 09:15 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Milan Šesták, firma Šestoslav - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

To doufám a naprosto souhlasím, protože trvzení jeden pán povídal, nebo jedna paní povídala mám jako "průkazné" opravdu nejdraději...

 
03.08.2012 08:12 Uživatel: kraken
Téma: Milan Šesták, firma Šestoslav - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Je to chorej blázen, mává kolem sebe pistolí a nějakou kartičkou kterou má údajně od zásahovky kde prej dělal...

 
05.08.2012 21:23 Uživatel: Radim Prošek
Věk:  48

Město:Praha

Téma: Milan Šesták, firma Šestoslav - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Dobrý den nic z toho co tady píšete není pravda, jen samé bláboly, lidičky spamatujte se, jinak podle  zjištění žádná firma nikde jako je ŠESTOSTAV není registrovaná, dále co se týče věci k panu Šestákovi musím být velmy upřímný a sdělit Vám informaci, že co zde jiní popisujete není úplně tak pravdou. Já osobně s panem Šestákem jsem uzavřel smlouvu a dnes jsem přes něj již realizoval třetí zakázku, jestli Vás nikoho poškodil tak to je my osobně líto, ale já s panem Šestákem mam jen dobré zkušenosti a nemohu říci, že by byl darebák a nebo, že by mě jakýmkoliv způsobem poškodil, tak že než prosím Vás sem něco napíšete, tak si dávejte pozor co zde píšete neboť se jedná jen o samé bláboly a nesmyslné povídky. Pana Šestáka mam též z doporučení od známého a to jsem velice opatrný a ten můj známý je též spokojen se službamy pana Šestáka, tímto můžu podotknout, že jste asi jedni z mála, které takto podle Vás pan Šesták poškodil. Myslím si, že pan Šesták si tyto slova nenechá ujít a bude někoho žalovat za tyto nepravdivé řeči, alůespoň podle toho jak ho znám. Všem přeji jen samý úspěch a žádné podvody. Prosím než sem něco napíšete buďte opatrní nemuselo by se Vám to vyplatit. Veškeré povídačky zde se dají ověřit ať už majitele IP adresy tak kdo to psal i když třeba zde máte svou přezdívku. Už jsem takto jednou též naletěl a pak u mě zazvonila policie a předala mě dopis, kde jsem byl pozván na policii abych k takovému to podobnému případu podal vysvětlení. Pokud již nemáte přímé důkazy, které by jste mohly předložit, tak prosím raději si dávejte pozor.. Přeji hezký večer. Radim Praha

 
12.07.2013 09:37 Uživatel: obět
Téma: Milan Šesták, firma Šestoslav - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Vážení uživatelé tohoto portálu bych Vás chtěl touto cestou poprosit pane Frantíku, Bobe a Krakene ozvěte se prosím se svým příběhem o panu Šestákovi na email: podvedenisestakem@seznam.cz Vaše příběhy budou v budoucnu dost důležité. Vím už o něm mnoho. Je to podvodník velkého kalibru!!!!!!!!

 
16.10.2013 00:01 Uživatel: JUFE
Věk:  60
Téma: Milan Šesták, firma Šestoslav - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

 

Dobrý den provádím zakázku od milan ŠESTÁK ičo86707621 TŘEBENICE UL. PETRA BERUČE404                    POKUD SE SHODUJE VÁŠ POZNATEK S TOUTO OSOBOU DEJTE IFORMACI N A TEL. 730640946

 

 

 

 
05.12.2013 16:15 Uživatel: Praha
Věk:  59

Město:Praha

Téma: Milan Šesták, firma Šestoslav - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Spolupráce s panem Šestákem mě stála 170.000,-Kč a mám jen další starost, jak to z něj dostanu.

 
19.11.2013 09:38 Uživatel: Šesták
Věk:  45
Téma: Milan Šesták, firma Šestoslav - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Taky jsem narazil - je to prase ale každá svině má řezníka.

 
26.11.2013 19:10 Uživatel: sestak
Věk:  45

Město:Praha

Téma: Milan Šesták, firma Šestoslav - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Pan Šesták je prase s tím souhlasím lump a podvodník, dlužník. A že každá svině má řezníka -už je na cestě pane Šesták.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Milan Šesták, firma Šestoslav - zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 5
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 5 témat
Počet témat celkem: 16292
Počet odpovědí celkem: 174070
Počet registrovaných: 4925 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Vztahy, které skončí dřív než začnou
Nejkomentovanější za 7 dní: Rychla odpověď
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny