Téma: Nouzová antikoncepce - diskuze, zkušenosti, názory, reference, recenze, účinnost

13.06.2015 15:21
Uživatel: Pavlasa
Věk:  30

Město: Praha

Odpovědí na téma: 10
Text: 

Ahoj, nedavno se mi přihodilo, že jsem musela vyzkoušet nouzovou antikoncepci s názvem Xxxxxxxx, znáte někdo máte sní zkušenosti, snad se mi to osvědčí


Diskuze je neobjektivní, byla založena jen pro reklamní účely, z toho důvodu byl smazán název přípravku a diskuze je uzavřena.  

Administrátor webu.  

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 2219x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Nouzová antikoncepce
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
13.06.2015 15:26 Uživatel: malinka
Věk:  25

Město:Hradec

Téma: Nouzová antikoncepce - diskuze, zkušenosti, názory, reference, recenze, účinnost
Text uživatele: 

alttak tu neznám, to existuje?

 
13.06.2015 15:34 Uživatel: Pavlasa
Věk:  30

Město:Hradec

Téma: Nouzová antikoncepce - diskuze, zkušenosti, názory, reference, recenze, účinnost
Text uživatele: 

myslíš tu Xxxxxxxxx?

 
14.06.2015 12:19 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Nouzová antikoncepce - diskuze, zkušenosti, názory, reference, recenze, účinnost
Text uživatele: 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.


Přezdívky:

  • Pavlasa
  • Malinka

 
13.06.2015 15:29 Uživatel: malinka
Věk:  25
Téma: Nouzová antikoncepce - diskuze, zkušenosti, názory, reference, recenze, účinnost
Text uživatele: 

jo, doporučila mi jí kamoškaalt

 
13.06.2015 15:37 Uživatel: Pavlasa
Věk:  30
Téma: Nouzová antikoncepce - diskuze, zkušenosti, názory, reference, recenze, účinnost
Text uživatele: 

Tak vidíš, znáš jialta jak si sní byla spokojena?

 
13.06.2015 15:39 Uživatel: malinka
Věk:  25
Téma: Nouzová antikoncepce - diskuze, zkušenosti, názory, reference, recenze, účinnost
Text uživatele: 

znala jsem jen Postinor, ale kamarádka mi doporučila Xxxxxxxxxx, že je to novinka a že stačí do lekárny zajít bez předpisu

 
13.06.2015 15:41 Uživatel: Pavlasa
Věk:  30
Téma: Nouzová antikoncepce - diskuze, zkušenosti, názory, reference, recenze, účinnost
Text uživatele: 

alttak si ji radši koupim do zásoby, pro strýčka příhodu

 
13.06.2015 15:54 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Nouzová antikoncepce - diskuze, zkušenosti, názory, reference, recenze, účinnost
Text uživatele: 

Tak tohle je hodně nepovedená reklama = Xxxxxxx je nouzovou antikoncepcí,  a žena by po ní měla sáhnout skutečně jen výjimečně!!!

Navíc jsem přesvědčená o tom, že Pavlasa = malinka, tudíž, že si tu zakladatelka tohoto tématu povídá sama se sebou alt 

 
14.06.2015 12:26 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Nouzová antikoncepce - diskuze, zkušenosti, názory, reference, recenze, účinnost
Text uživatele: 

Ano, je to tak. Povídá si sama se sebou.  

Je to podvod na návštěvníky tohoto webu.  

Pisatel tématu byl zablokován.  

 
13.06.2015 22:51 Uživatel: dfsdfxd
Věk:  39

Město:Trnava

Téma: Nouzová antikoncepce - diskuze, zkušenosti, názory, reference, recenze, účinnost
Text uživatele: 

Co vek ked trtonis neplanovane, nech nech si ho pred vystrekom vytiahne. ty káča

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Nouzová antikoncepce - diskuze, zkušenosti, názory, reference, recenze, účinnost
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
Sperma v kalhotkách 2 1226x
Vzala jsem antikoncepci o 3 hodiny později než jindy - vliv na účinnost 2 1257x
Hnědý gynekologický výtok - může za to nová HA, hormonální antikoncepce? 1 1044x
Sex a hormonální antikoncepce - může žena otěhotnět? 4 1524x
Zapomněla jsem si vzit pilulku antikoncepce, jaká je pravděpodobnost otěhotnění 3 1374x
Vynechaná tableta antikoncepce a sex - hrozí těhotenství, vliv na cyklus 3 1477x
Budu táta? 3 1618x
Otěhotnění při braní antikoncepce - pravděpodobnost, může se to stát? 5 1986x
Sex po menstruaci ? 3 2081x
Kondomy bez benzokainu - existují nějaké? 7 2345x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 1
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 1 Téma
Počet témat celkem: 16267
Počet odpovědí celkem: 173883
Počet registrovaných: 4900 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Problémy s holením
Nejkomentovanější za 7 dní: Problémy s holením
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny