Téma: Brigáda, roznášení letáků u Mediaservis - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze

13.06.2015 14:29
Uživatel: sophia7412
Věk:  39
Odpovědí na téma: 16
Text: 

Zdravím,

mám prosbu.

Dcera (16 let) začala brigádně roznášet letáky pro společnost Mediaservis.

Práce ji baví, až na jednu "maličkost" a to jsou peníze, částka, kterou dostává je  směšná a rozhodně neodpovídá vynaložené námaze. Nevíte někdo o podobné firmě,  která ovšem platí slušně, aby si vydělala alespoň 55 Kč na hodinu. Dík

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 7150x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: brigáda
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
16.06.2015 00:08 Uživatel: QAdama
Věk:  38

Město:Praha

Téma: Brigáda, roznášení letáků u Mediaservis - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Částka, kterou je každá práce ohodnocena se odvíjí od výše kvalifikace potřebné pro danou práci a množství pracovníků na trhu pro tuto práci.

Na roznášení letáků není nic náročného a může to dělat úplně každý. Proto není důvod platit to lépe.

 

 

Dobré „brigády“ se dnes dají nalézt na internetu. A možná nejen brigády. Mnoho studentů si vydělává celoročně například hraním her, blogováním, tvorbou video obsahu. A placeno je to mnohdy lépe než jakákoliv jiná práce dospělých.

 
16.05.2018 15:14 Uživatel: hary557
Věk:  60

Město:Sokolov

Téma: Brigáda, roznášení letáků u Mediaservis - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Neni třeba platit lépe, protože němá kupříkladu diplom a maturitu? Tedy plná hlava teorií, ale moc toho v praxi neumí?

Odůvodnění hodno hlupápa.

 

 
16.06.2015 06:30 Uživatel: sába
Věk:  29
Téma: Brigáda, roznášení letáků u Mediaservis - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Miniimální mzda musí být i u tak nenáročné práce jako je roznos letáků, navíc je třeba si uvědomit, že musíte jít za každého počasí, takže zas taková sranda to není. Osobně bych se obrátila na příslušný ÚP a dala podnět k prošetření mzdy. Zlodějské praktiky by se trpět neměly

 
16.06.2015 10:18 Uživatel: Baba Jaga
Věk:  32
100-500
Téma: Brigáda, roznášení letáků u Mediaservis - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já u Mediaservisu také roznášela… ale právěže to nebylo téměř vůbec ohodnoceno, tak jsem toho brzy nechala. nyní roznáším letáky kaufland. Nejen, že o ty lidi vážně stojí, takže není problém s dostáním se i do paneláků… ale hlavně mi tam mzda skutečně vychází asi na 250čistého na roznos (s kauflandem se roznáší většinou ještě pár jiných.) … a ten roznos mi trvá 2,5-3h, takže parádička

 
16.06.2015 14:13 Uživatel: sába
Věk:  29
Téma: Brigáda, roznášení letáků u Mediaservis - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Můžeš mi pls dát kontakt na ten Kaufland? Myslím na konkrétní osoby z Kauflandu, který roznos organizují. Dík

 
03.12.2017 01:15 Uživatel: Mojmír
Věk:  57

Město:Praha

Téma: Brigáda, roznášení letáků u Mediaservis - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

14.00

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table. MsoNormalTable {mso-style-name: "Normální tabulka"; mso-tstyle-rowband-size: 0; mso-tstyle-colband-size: 0; mso-style-noshow: yes; mso-style-priority: 99; mso-style-parent: ""; mso-padding-alt: 0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top: 0cm; mso-para-margin-right: 0cm; mso-para-margin-bottom: 10.0pt; mso-para-margin-left: 0cm; line-height: 115%; mso-pagination: widow-orphan; font-size: 11.0pt; font-family: "Calibri", "sans-serif"; mso-ascii-font-familyalibri; mso-ascii-theme-font: minor-latin; mso-hansi-font-familyalibri; mso-hansi-theme-font: minor-latin; mso-bidi-font-family: "Times New Roman"; mso-bidi-theme-font: minor-bidi; mso-fareast-languageN-US; }

Kaufland bohužel zrušil pracovní místa distributorů novin Kauflandu. Kaufland se změnil z běžného podniku na podnik, který nedodržuje u jiných zaměstnavatelů běžně používané odstupné. Zrušení přímého roznosu mělo pouze jediný cíl: sehnat pracovníky za nejmenší plat, který určitě ani neodpovídá minimální mzdě.

 
23.06.2015 20:26 Uživatel: Mishell18
Věk:  18

Město:Zlínsko

Téma: Brigáda, roznášení letáků u Mediaservis - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den,

mamka u této firmy pracovala 10 let. Taky neplatili moc ale apson něco, ale po cca deseti letech přišel zkrat, kdy firma prováděla nějaké změny mamku ''vyhodili'' ani výpoveď ji neposlali nic což bylo pro mamku trošku problém na úřadech, ale mamčinu kolegyni si nechali. Přitom mamka neprovedla nic vše roznášela poctivě… Zezačátku bylo vše v pořádku… Hezký večer.

 
19.07.2015 07:04 Uživatel: prcek
Věk:  57
Téma: Brigáda, roznášení letáků u Mediaservis - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

My jsme taky roznášeli - teda přesně řečeno, npsané to bylo na mého manžela, který ale nastoupil do lázní a jás dcerou jsme po dobu jeho pobytu roznášely. Bylo to přes poštu - no brutus, vyšlo nám to i před velikonocemi, takže jsem musela na skládání zavolat kamarádku a bratra od jejího manžela, abychom to stihali skládat, terén byl dost velký navíc do kopce, jeden leták měl hodnotu 0,01 hal, maximálně 0,10, takže mzda malá, ta šéfka sice byla fajn, ale bordel měli ve vedení, když manžel pak končil, nebyli schopni poslat správné papíry a pořád nám volali, bylo to na dohodu o provedení práce a manžela kvůli tomu vyřadili z evidence práce. Už v životě nikdy. Dobrá makačka! Já přitom chodila do práce, přišla jsem z práce, najedla se a šla skládat a kolikrát z práce rovnou na poštu. Když nám šéfka zavolala - máte tady balík, kde je napsáno, kontrola, musel se složit byť jeden leták a okamžitě roznést poctivě všude. Měli svoje placené " bonzáky" důchodce, kteří jim  hlásili, když chodili a zjišťovali, kdo leták nedostal a pak krátili na těch malých penězích nebo propustili. Nám se to sice nestalo, ale věděli jsme o tom.

 
30.09.2015 14:50 Uživatel: EliLily
Věk:  28

Město:Praha

Téma: Brigáda, roznášení letáků u Mediaservis - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Vím že teď shánějí na hras.cz, ale nevím jestli tam dcerku 16 let vezmou, práce myšlená spíše pro vysokoškolské studenty. Ale i tam můžete zkusit zavolat.

 
30.12.2016 20:14 Uživatel: Mirka
Věk:  51
Téma: Brigáda, roznášení letáků u Mediaservis - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Pro společnost Mediaservis pracuji léta. Ale co rok je to horší a horší a myslím, že už níže upadnout nemůže. Kdysi se tomu říkalo přivýdělek, ale dnes (30.12.2016) je to almužna, výsměch lidské práci. Odměnu za práci mi postupně snížili až na 40Kč/hod. (Brutto). S předstihem jsem vedení informovala, že k 31.12.2016 ukončuji spolupráci a oni mi ještě 28.12.2016 poslali smlouvu na r. 2017. Je to jeden velký bordel.

 
03.12.2017 01:22 Uživatel: Mojmír
Věk:  57

Město:Praha

Téma: Brigáda, roznášení letáků u Mediaservis - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Můžu jen potvrdit špatné zkušenosti u této firmy.

 
03.12.2017 01:32 Uživatel: Mojmír
Věk:  57

Město:Praha

Téma: Brigáda, roznášení letáků u Mediaservis - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já jsem trochu uspěl s navýšením platu u České distribuční. Mzdu domlouvá přímý nadřízený. Uspěl jsem možná protože tuto práci jsem dělal už pro zaměstnavatele který už zrušil tuto práci ve firmě a předal ji vysoutěžené firmě, kde jediné co bylo důležité byla nejnižší cena za obsazené území. tuto práci jsem dříve dělal už 15 roků. Práce je to zajímavá, člověk se hodně projde a ještě dostane zaplaceno.

 
21.12.2017 02:58 Uživatel: heek
Věk:  27
Téma: Brigáda, roznášení letáků u Mediaservis - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Tam nejsou řidiči jen pěší??   

 
10.01.2018 14:04 Uživatel: Andrea kralova
Věk:  26

Město:Rokycany

Téma: Brigáda, roznášení letáků u Mediaservis - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak to ja zas souhlasit nemohu nam dluží 3000

 
07.02.2018 16:04 Uživatel: Bohouš
Věk:  69

Město:Karviná

Téma: Brigáda, roznášení letáků u Mediaservis - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Mzda pro roznios letáků je podle počtu kusů. Nikoliv podle hodin.

 
17.04.2018 20:36 Uživatel: Petr 1545
Věk:  18
Téma: Brigáda, roznášení letáků u Mediaservis - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já jsem s Mediaservisem spokojený, na penězích se dá dobře domluvit, doručovatelům vycházejí vstříc. Na roznost máte 3,5 dne a mně peníze na hodinu lítají kolem 100-120, -. Vše je samozřejmě o lidech, ale letáky už pro ně dělám přes rok a lepší přivýdělek při studiu bych těžko sháněl.  

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Brigáda, roznášení letáků u Mediaservis - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny