Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze

08.12.2011 17:05
Uživatel: MitsCa
Odpovědí na téma: 45
Text: 

Tantrická masáž penisu a varlat - původně jsem to chtěl zařadit do sexu a erotiky, ale není to o tom, i když může k ("jakémusi")  vyvrcholení dojít…
Co vy na to? Byli jste? Máte zkušenosti? Sami? V páru?

smile

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 20195x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Tantrické masáže - zkušenosti, reference
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
08.12.2011 18:07 Uživatel: MitsCa
Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Stydíte se? smile

Tak začnu já. Přivedla mě na to jedna osoba, které děkuji.
Četl jsem si o tom a dost mě to "bralo"... Musí to být strašně vzrušující...   ale nevím, zda bych našel momentálně odvahu, i když mě to láká. Ale kdy jindy, když ne teď...

 
08.12.2011 18:21 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Tady jsem našla, o co vlastně jde.... je to zajímavé čtení

 
09.11.2016 14:53 Uživatel: jan6969
Věk:  28

Město:Praha

Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, já jsem taky váhal ale napokon jsem se rozhl že do teho pujdu, mél jsem narozky a tak jsem si dopřál masáže od http://www.sweet-massage.com/ a fakt jsem nelitoval. Holky jsou fakt hezké a na úrovni. Fakt jestli nad tím přemýšlíš tak do teho jdi!

 
08.12.2011 18:34 Uživatel: Julie
Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

  Super, takže to co dělám miláčkovi doma je vlastně  tantra masáž.   A pak že předehra.... Mrkající

 
08.12.2011 19:49 Uživatel: Pluto
1482619599_pluto13.gif
7000-8000
Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Tantrická masáž je relaxační, omlazující, prohlubuje prožívat momenty niterného štěstí. A tak dál. Nejlepší masážní salon mám doma. V mé knihovně na předním místě je umístěna knížka: „Tantrické milování. “ Usmívající se
 http://www. topzine. cz/tantra-a-tantricky-sex-pracuj-se-svou-sexualni-energii
 

 

 
08.12.2011 20:18 Uživatel: pac
Věk:  31

Město:Brno

pac2.jpg
100-500
Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

hmmm  smile laka me to a hodne, ale i ja zatim nemam odvahu zajit si na takovou masaz.

Sranda je, ze v Brne, otevreli nove maserske studio, kde delaji prave tyhle tantra masaze s ruznymi happy endy za priplatek a jen cistou nahodou je to ve stejnem prostoru ve kterem driv byl bordel laugh

 
08.12.2011 20:35 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Čéče... jsi odvážný muž. I mě napadlo, že to je jen honosnější název pro bordel. Smějící se

 
08.12.2011 21:19 Uživatel: pac
Věk:  31

Město:Brno

pac2.jpg
100-500
Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Odvazny? v Cem? dyt pisu, ze me to sice laka, ale odvahu tam zajit zatim nemam smile

 
08.12.2011 21:26 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ále nic, měla jsem pocit, že jsi něco naznačoval a sice to, co mě napadlo, ale neměla jsem odvahu to napsat. Smějící se

 
21.10.2012 07:28 Uživatel: sázava
Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

dobrý den, mám dotaz ohledně salónu v Brně, Konkrétně masážní salón Namasté na nám. SNP...... jaké jsou Vaše zkušenosti

 
07.05.2013 21:52 Uživatel: war
Věk:  32
Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

v pohode, mila obsluha, vyberes si divku ktera se ti nejvic libi a jdes na pokoj… co vic k tomu psat.

 
08.12.2011 20:46 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já zažila cosi, co není úplně tantrickej sex, ale takto si ho představuji. Čímž nemyslím báječný sex, ale opravdové splynutí duší, fyzická stránka byla potlačena a bylo to.. no úchvatné. Nedá se to vylíčit slovy, protože na to asi slova nejsou, ale musím říct, že to bylo s člověkem, kterej je " zvláštní". Jako šaman v českém podání.  

Pac. : myslím, že v tom tvém Brněnském studiu nepůjde o tantru vůbec, jen to tam napsali, protože to nejde jen přijít a mít tantrický sex.. I když možná na tom nachytají zákazníky smile 

 
08.12.2011 21:25 Uživatel: pac
Věk:  31

Město:Brno

pac2.jpg
100-500
Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

tak vsichni nahani klienty jak muzou....

Vis jak, tantru bych rad zkusil, ale s mou vlastni partnerkou, takhle s cizi zenou, byť krasnou bych se nedokazal uvolnit a tim padem si to uzit.

to Brnenske studio neni moje, ikdyz masaze rozjizdim, tak tento druh urcite ne, znehodnotil bych tim svoje maserske vzdelani(a levne zrovna nebylo)

 
09.12.2011 10:39 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ono asi opravdovou sexuální tantru nemůžeš prožít s člověkem, který je ti cizí. Myslím i cizí duševně, není tam ta láska a ta je dle mého určitě k tomu potřeba. Protože to musí být splynutí jak citové, tak duševní a fyzické.
A s někým, koho nemáš rád to možná tantrické může být, ale nebude to ono. Je to jako když tatarák neuděláš ze svíčkové. Taky se tomu tak říká, ale k tataráku to má daleko.
A pravdu máš, že na to, aby jsi si zkazil své masérské umění nějakým rádoby tantrickým uměním, na to je to škoda.
Tantra je běh na dlouhou trať, dlouhé učení a čistě ze zvědavosti být tebou tam zajdu. Happy end ale ať si nechají. Ten si prožiješ doma s přítelkyní.  

 
08.12.2011 22:59 Uživatel: Indiánka
Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

                                                         Děkuji velice...
                                     

 
04.02.2012 12:50 Uživatel: hancasli
Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Nedávno jsem od partnera dostala jako dárek Tantrickou masaž. Byl to opravdu nevšední zažitek. Všem to můžu vřela doporučit. Pokud by měl někdo zájem si to taky vyzkoušet najdete je na www.nedovolena-reklama-ve-webu-Moje-Starosti.cz 

 
19.09.2012 20:30 Uživatel: Milaa
Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Tantra masáž znám a spíš než komerční podání v salónu upřednostňuji tu domácí tantra masáž. Tipy, jak na masáž doma a také zajímavé pomůcky (masážní oleje, voňavou přírodní kosmetiku, kokosový olej) najdete tady: www. xxxxxx. eu. Tak přeji příjemné zážitky!

 
03.07.2013 19:19 Uživatel: Lucka 111
Věk:  29

Město:Brno

Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Nejlepší masér na tantra masáže je v tantra studiu v Brně… Má cit pro ženy, porozumění, talent.  Slova  jsou zbytečné, je potřebné vyzkoušet a posuoudit, ale věřím, že nebudete litovat!!! Holky jste z Brna a přemýšlite nad tantra masáží? Tak neváhejte. Doporučuji!

 
14.10.2013 20:25 Uživatel: Jetty
Věk:  40
Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Jo tantrické masáže, ty jsou boží -  zbaví mě splínu, pocitu samoty, stresu a vznáším se po ní ještě tak

další týden. Vřele doporučuji. Někdy se musí vyzkoušet i vícero salonů, nebo i příjemného soukromí.

                     Jelikož dost pracovně cestuji,   stavím se vždy v Praze u jedné fajn ženy.

                          Vřele doporučuji každýmu.      Honza

 
19.11.2013 10:48 Uživatel: Lucinkk
Věk:  25
Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Zaujal mě salón tantra masáží v prvním příspěvku. Já chci už dlouho takovou masáž vyzkoušet, ale přítelovi jsem to ještě neřekla. Přemýšlím, že bych nám  koupila společenou tantra masáž. Přítel je sice romantik, ale nevím jak by takový "dáreček" nesl alt. Co vy muži, šli byste do toho se svou partnerkou? alt

 
21.03.2015 21:25 Uživatel: Martinab
Věk:  34

Město:Liberec

Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já byla na tantra masáži v Liberci a nemůžu si tuto zkušenost vynachválit, naprosto mi to změnilo pohled na problematiku sexuality. Byl to nádherný prožitek, jak duchovní tak tělesný a já si myslím že každý kdo chce více porozumět svojí sexualitě, by měl tento zážitek prožít.

 
31.03.2015 16:36 Uživatel: OndřejPodešva
Věk:  32

Město:Liberec

Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já byl v Liberci v jednom Tantrickém salónu  a teda nepřišlo mi to nějaké úchvatné, to teda nepřišlo. Byla to moje první zkušenost a na tantrickou masáž už asi nezajdu : /

 
05.06.2015 09:38 Uživatel: janka1
Věk:  28

Město:

Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Pokud nekdo shani nejaky salon v Praze, tak jednoznacne doporucuji tento salon: xxxxxxxxxxxx. cz

Byla jsem u nich na tantre nekolikrat, na te bez intimnich partii i s nimi. Na masazi od muze i od zeny. Kdyby nekoho neco zajimalo, rada odpovim alt

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
30.08.2016 12:58 Uživatel: lenkadobby
Věk:  33
Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ja jsem byla s pritelem na tantra masazi v salone v praze a moc se nam to libilo. urcite bych do toho sla klidne znovu

 
28.03.2017 20:22 Uživatel: erik33
Věk:  33

Město:Brno

Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Tantra je dobrá uvolní mysl a člověk si celkově odpočne a načerpá energii

 
24.04.2017 19:51 Uživatel: Roman22
Věk:  43
Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Lidi určitě vyzkoušejte čtyřruční masáž. je to perfektní dárek i pro někoho milého.

 
24.04.2017 22:51 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

 


Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.


Přezdívky:

  • Roman22
  • Erik33

 
29.01.2018 22:01 Uživatel: Raadim
Věk:  33
Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den, rád bych navštívil tantrickou masáž někde  v Praze chci se zeptat nemáte náhodou někdo zkušenost s tantrickou masáží v salonu v Praze? Rád bych se zeptal i co se týče prostředí a slečen alt Děkuji mnohokrát.

 
25.04.2018 14:02 Uživatel: Petr123
Věk:  27
Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den,  dostal jsem doporučení právě na tantrickou masáž. Prý je neskutečně uvolňující a při náročném zaměstnání dokáže ulevit od stresu každodenního života. Hledal jsem všude a nejlépe na mě působí www.nedovolenareklamavewebumojestarosti.cz salon. Máte s ním někdo zkušenosti? Já zatím slyšel jen ty nejlepší reakce.

 

 
25.04.2018 16:15 Uživatel: Seriozní muž.
Věk:  46
Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já jsem sice incel-celoživotní celibátník (ne asexuál-ten necití žádnou touhu), ale asi bych to nedal. A to nejen kvůli penězům. Stud, morální zábrany, obavy ze ztrápnění a tak dále. Moje celoživotní celibátnictví se stalo mým celoživotním údělem.

 
25.04.2018 18:00 Uživatel: Listicka
1553340406_liska_s_kytickou.jpg
2000-3000
Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Kdyz je nekomu neprijemna uz masaz anebo myti hlavy, tak takovy clovek nemuze o nejake tantricke masazi vubec uvazovat. To pro nej proste neni.  
  Vsichni vime, ze zijes v celibatu. Netreba to v kazdem prispevku stale zduraznovat. Tak zajimave to zase neni - spis zarazejici.

 
25.04.2018 18:31 Uživatel: Seriozní muž.
Věk:  46
Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Zarážejicí to tak není, neboť tento úděl postihlo asi desetinu mužské populace. Mytí hlavy bylo nevyžadané, proto nečekané.

 
26.04.2018 08:15 Uživatel: Listicka
1553340406_liska_s_kytickou.jpg
2000-3000
Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Toto tema se tyka tantrickych masazi. Cist ho budou lide, ktere to zajima.
 Nevim, proc do toho zatahujes svuj celibat?  Na to si muzes zalozit sve vlastni tema.
Dekuji

 
26.04.2018 11:18 Uživatel: Seriozní muž.
Věk:  46
Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Vlastně ono se ani není co divit, že jsem v celibátu, ono obecně s ženskejma je kříž, asi bych to radši nechal tak…

 
26.04.2018 16:25 Uživatel: Rypoušice
Věk:  26

Město:Brünn

1572092061_ytu2.png
1000-2000
Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Tobě jde jen o sex, vůbec ti nejde o vztahy a něco hlubšího, než je primitivní sex. Když ti to tak chybí, tak si zajdi do veřejného domu, ale taky nevím, proč to musíš tahat do každého tématu.

A neříkej mi Rypoušenko apod.

 
26.04.2018 14:07 Uživatel: Listicka
1553340406_liska_s_kytickou.jpg
2000-3000
Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

 
26.04.2018 16:47 Uživatel: Seriozní muž.
Věk:  46
Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ano máš pravdu, voda se vaří, zrnková káva se mele, řeč plyne atd… . Anebo já na Vás s chlebem s máslem  a Vy na mě kamenem.

 
15.06.2018 00:21 Uživatel: 007pedrito
Věk:  25

Město:Praha

Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Také chci zkusit tantrickou masáž - známý mi doporučuje spíše erotickou masáž v Praze v Musa salonu 

 

Říká, že mají dobrý přístup pro začátečníky a ty, kteří se poprvé stydí : -)

Tak jakmile zkusím, podám výstup.

 
11.01.2019 11:17 Uživatel: Karolínačka
Věk:  37
Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, tantrickou masáží si prošel přítel. Byl z ní nadšený a přemýšlel že by šel brzy znovu : -D Což jsem mu rozmluvila a chceme vyzkoušet masáž pro oba dva.   Je to dle názoru přítele na vysoké profesionální úrovni. Proto i já chci jít zkusit tuto nevšední záležitost. Ahoj K.

 
13.02.2019 10:00 Uživatel: asaasn
Věk:  33
Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den

ja jsem se o tantre docetl i tu www.nedovolenareklamavewebumojestarosti.cz

 

myslite ze je to kvalitni v takovem salonu? ci jde vice o sex?



Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
16.04.2019 09:01 Uživatel: Elizaa
Věk:  28

Město:Kolín

Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak já se tedy taky podělím o zkušenost : ) Byli jsme na párové tantrické masáži s přítelem a musím říct, že to byl pro mě jeden z nejintenzivnějších zážitků v životě. Koupila jsem nám poukaz k výročí a jak řekl přítel, takovejhle dárek bych bral znova : D Jsou tady opravdu profi.

 
31.08.2019 08:50 Uživatel: Dejv89
Věk:  24

Město:Praha

Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Děkuji za tipy : ) No docela mě zajímá kam na takovou masáž zajít. Hledal jsem na internetu a našlo mi to jen  pofidérní salony.   A tak bych se chtěl zeptat, jestli nemáte nějaké zkušenosti nebo třeba i jiné tipy kam zajít v Praze? Děkuji

 
31.08.2019 23:53 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Konkrétní tipy Ti tu nikdo nedá, byla by to nedovolená reklama, nebo dá, ale bude to smazáno, neboť se bude jednat o nedovolenou reklamu.

 
02.09.2019 16:44 Uživatel: Paní Colombová
Věk:  33
pani-colombova.png
500-1000
Administrátor
Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.



Přezdívky:


► Elizaa
► Dejv89


 

 
22.10.2019 10:43 Uživatel: Marie Třetí
0-100
Téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já jsem z toho měla teda trochu dost obavy, co se na takové erotické masáži bude dít, ale můžu ji jedině doporučit. Je to fakt paráda. Člověk si vzrušujícím způsobem odpočine, fakt požitek. Byla jsem teda jen jednou, tak nemůžu moc soudit, ale byla jsem a bylo to super.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Tantrická masáž penisu - ukázka, zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 1
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 1 Téma
Počet témat celkem: 15874
Počet odpovědí celkem: 172113
Počet registrovaných: 4796 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: dlouhodobý problém
Nejkomentovanější za 7 dní: dlouhodobý problém
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny