Téma: Fitko zone4you - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze, ceník

19.11.2013 19:54
Uživatel: Amadeus
Věk:  28
0-100
Odpovědí na téma: 15
Text: 

Ahoj,

znáte někdo fitko zone4you? Jak to tam vypadá s pernamentkama, nevíte? A co trenéři? A byli jste tam někdo třeba i na squashi? Jaké je to fitko v porovnání s dalšími?

To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 4079x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: zone4you - zkušenosti, poznatky, cena?
Váš e-mail: 
Toto téma je uzamčené administrátorem a proto není možné vkládat komentáře.
Pokud chcete, můžete vložit nové téma zde.

Reakce čtenářů

 
19.11.2013 22:04 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Fitko zone4you - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze, ceník
Text uživatele: 

Snad se najde někdo se zkušeností, zatím můžeš postudovat ceník ZDE

 
24.11.2013 22:50 Uživatel: Amadeus
Věk:  28
0-100
Téma: Fitko zone4you - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze, ceník
Text uživatele: 

Děkuji Baru, ceník už jsem prolouskal… chtěl bych tam jít na squash a když se zalíbí tak třeba pak i začít trošku s posilovnou, ať se dostanu zase do kondice. když budeme chodit častěji na ten squash, tak právě koukám po nějaké té slevové kartě, ale přímo na squash jsem tam našel jen tu jednu a ta klubová karta, nevíš jeslti obsahuje i výhody právě na ten squash nebo jestli je to jen do fitka nebo jen do wellness? já to tam nikde nevidím.

 
24.11.2013 22:55 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Fitko zone4you - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze, ceník
Text uživatele: 

Na stránkách není kontakt? Nejlépe by bylo se zeptat přímo.

 
25.11.2013 12:09 Uživatel: Amadeus
Věk:  28
0-100
Téma: Fitko zone4you - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze, ceník
Text uživatele: 

Máš recht, napíšu meil a nebudu spamovat diskuze, měl jsem to udělat hned a bylo by

 
12.04.2014 17:37 Uživatel: Amadeus
Věk:  28
0-100
Téma: Fitko zone4you - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze, ceník
Text uživatele: 

Posloucháte někdo taky KissHády? Slyšeli jste taky o té akci S námi hubne Brno?

 
17.07.2014 15:03 Uživatel: Joudy
Věk:  30

Město:Brno

Téma: Fitko zone4you - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze, ceník
Text uživatele: 

Do tohoto klubu chodím už 3 roky. Po prvním roce to bylo fajn, tak jsem si smlouvu prodloužila o další rok. To se tam ale změnilo vedení a současná "manažerka" je absolutně arogantní, nepříjemná a nevstřícná jakýmkoli požadavkům. Např. není možné přeršit členství když to člověk potřebuje - pouze když má nějaký závažný zdravotní problém - to jak je závažný, samozřejmě ale posoudí oni. Dále nejsou ochotni předčasně ukončit členství z důvodu těhotenství - to je můj současný stav. Jsou to prostě zloději a nikomu nedoporučuji tam chodit. Za ty peníze to rozhodně nestojí!

 
15.08.2014 08:57 Uživatel: Johny7
Věk:  32

Město:Brno

Téma: Fitko zone4you - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze, ceník
Text uživatele: 

Fitko ZONE4YOU silně nedoporučuju. Bydleli jsme 6 měsíců v baráku vedle Zone4You na třídě Generála Píky. S přítelkyní jsme se nechali ukecat a podepsali smlouvu o členství hned při první návštěvě. Beru to tak, že tohle byla moje zatím největší finanční chyba – přišli jsme o 44 tisíc Kč jenom proto, že jsme přesně něvěděli, co podepisujem – paní manažerka Bílová se snažila být strašně fajn a pozitivní. Na přímou otázku, jestli se dá členství zrušit, mi řekla, že to není problém, že se vždycky dá nějak domluvit. Až později nám s přítelkyní došlo, jakou jsme udělali chybu. Oni mají svou prezentaci naučenou stejně jako u Šmejdů. Ví, že vám nemohou smlouvu předložit k přečtení, jinak byste se v tom mohli začít šťourat. Nechají vám nabídku na cenu (a to měsíční cenu) napsanou jen na normálním papíře. Vy když souhlasíte, tak souhlasíte s měsíční cenou za členství a na smlouvě, kterou vám dají až potom, co se rozhodnete, je malým písmem v zadu napsáno, že členství se nedá zrušit po dobu jednoho roku. Takže minimum, kterou se zavážete zaplatit je 12x měsíční poplatek plus poplatek za zisk členství – u nás to bylo těch 44 tisíc. Když jsme se po 3 měsích odstěhovali z třídy Generála Píky na opačnou stranu města, chtěli jsme to zrušit. Paní nám odpověděla, že to není možné, že si máme přečíst smlouvuJ Takže jsme museli hezky vysolit zbylé peníze. Myslím, že kdybychom to měl spočítat – jeden vstup do fitka nás stál tak 1500Kč. Naprosto vyhozené prachy a dodneška se stydím, že jsem těm podvodníkům naletěl.

 
15.08.2014 10:35 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Fitko zone4you - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze, ceník
Text uživatele: 

Toto téma je o zkušenostech na výše uvedené fitko, a o těch nepíšeš nic. Jinak co se týká smlouvy, tak ceník je jednak uveden na jejich vebových stránkách a jednak, nikdo Vás k jejímu podpisu násilím nenutil. V tomto případě neplatí, že jste se nechali nalákat na prezentaci typu Šmejdů. V tomto případě se můžete zlobit pouze samy na sebe = co si nepřečtu, to nepodepisuji. Nelze tudíž kvůli Vaší chybě nedoporučovat fitko jako takové alt

 
15.08.2014 16:58 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Fitko zone4you - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze, ceník
Text uživatele: 

Já to Dany vnímám tak, že tohle fitko získává své zákazníky "drobnou lstí" a už to je i podle mně dost na to, aby ho někdo nedoporučil.

 
19.08.2014 08:41 Uživatel: Johny7
Věk:  32

Město:Brno

Téma: Fitko zone4you - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze, ceník
Text uživatele: 

Píšete, že to všechno byla moje chyba - ano, nečekal jsem, že se v tomhle fitku setkám s podvodníky a nebyl jsem na to připraven. Chyba je, že lidé na internetu nepíšou své zkušenosti.  Jinak pro Vaši informaci - smlouvu vám dopředu přečíst nedají (to je ten obchodní trik) a všechny dotazy vám zodpoví ústně. Smlouvu vyplňuje s vámi manažerka a nedá ji z ruky. Já jsem se spoléhal na to, že to jsou normální solidní lidé, takže nebyl důvod nevěřit tomu, co nám bylo řečeno a na co jsme se zeptali.

 

Do jiného fitka jsem pravidelně chodil i dřív (a chodím i teď) - ale popravdě s takovýmhle chováním, jako jsem zažil v Zone4You,  jsem se ještě nesetkal. Hodně mi to připomnělo film Šmejdi. Naletěl jsem ji podobně jak ti důchodci ve filmu To jsem si myslel, že se nám něco podobného stát nemůže. Aspoň se mohou poučit ostatní, kteří o Zone4You uvažují.

 
19.08.2014 09:55 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Fitko zone4you - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze, ceník
Text uživatele: 

Je pravda, že zkušenosti - ať pozitivní či negativní pomáhají ostatním i nám ostatním. S tím souhlasím. Ale evidentně to moc nepomáhá = přestože např. před tím,, že co si nepřečtu, to zásadně nepodepisuji se varuje v médiích a všude možně poměrně často, lidé na to stále, nevím proč, neslyší. Kdyby si lidé už konečně dávali pozor, byli obezřetní, nenechávali se manipulovat atd. , tak by firmy či jednotlivci neměli ve svých praktikách šanci. A o tom to je. O každém z nás = nemůžeme se zlobit na ty, co na nás nějaké kulišárny zkusili či zkouší, ale na sebe, že jsme se nechali napálit nebo se stále necháváme oblbovat. Dokud si to budeme nechávat líbit, stále to na nás budou jiní zkoušet. Je obecně známé, že někteří se prostě čistou, natož morální cestou živit nebudou. Bohužel je to tak. Takovým podnikavcům se ovšem bude dařit stále dál proto, že jim to těmi, co se nechají napálit, je a bude umožněno. Takže, já být na Tvém místě v okamžiku, kdy by mi někdo nechtěl dát předem smlouvu, kterou bych měla podepsat, v tu ránu bych se otočila a nazdar = byl by to pro mě jasný a varovný signál. Takže asi tak = každý si k nám dovolí jen tolik, kolik mu dovolíme.  

 
23.09.2014 12:24 Uživatel: marika
Věk:  28

Město:brno

Téma: Fitko zone4you - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze, ceník
Text uživatele: 

ano, v zone 4 you je to přesně jak rikate,

je to tradicni šmejdí jednání. v podstatě mají ve smlouvě také závazek na dalsí rok, pokud PISEMNE neoznamite ukonceni smlouvy. Takze pokud neukoncite smlouvu, ktera je na dobu urcitou, tato se vam automaticky prodluzuje - presto, ze je na dobu urcitou. Pak uz jenom cekaji. A v momente kdy 2 mesice dobpredu neoznamite ukonceni, prodluzuje ese vam o rok, normalne vam poslou mail ze jsou radi ze i v pristim roce budete jejich zakazniky…BRUTALNI

 
20.03.2015 17:29 Uživatel: kinderova
Věk:  25
0-100
Téma: Fitko zone4you - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze, ceník
Text uživatele: 

Nechci být hnusná, ale toto mi přijde jako dost zvláštní pohádka… abyste přišli o tolik peněz, tak to byste ji museli podepsat na x let dopředu a hlavně od smlouvy se dá odstoupit… je to přece jen fitko…

 
05.02.2015 12:45 Uživatel: Amadeus
Věk:  28
0-100
Téma: Fitko zone4you - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze, ceník
Text uživatele: 

Úplně jsem zapomněl, že jsem tu tuto diskuzi zakládal. chápu, že se tu někteří rozčilujete a nelíbí se vám jejich smluvní jednání, ale mě je to asi jedno, rozhodl jsem se tam chodit a tak tam prostě budu chodit a když budu chtít přestat, tak mi to ruce neutrhne, když jim to písemně napíšu. Líbí se mi tam, trenér mě naučil, jak správně cvičit a i jak bych měl jíst, chodím tam od  začátku ledna a jsem spokojen, ne jen, že jsou kila dolů, ale cvičení vážně pomáhá i na dobrou náladu zapsal jsem se na skupinové lekce do funkční zóny, do toho chodím jen tak sám do posilovny a je to fajn

 
20.03.2015 17:40 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Fitko zone4you - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze, ceník
Text uživatele: 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.

 

Přezdívky:

    • Amadeus
    • kinderova

 

Pro neobjektivnost tímto diskuze diskuzi zastavuji.  


10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny