Téma: Golf a vybavení na golf - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze

23.06.2015 16:35
Uživatel: sukup
0-100
Odpovědí na téma: 8
Text: 

Čaute hraje taky někdo golf? Docela mě to chytlo a budu hrát častěj. Kde si kupujete vybavení?

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 1368x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Golf
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
23.06.2015 23:19 Uživatel: Pluto
1482619599_pluto13.gif
7000-8000
Téma: Golf a vybavení na golf - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Můj pániček hraje golf, ale já dělám raději maskota.


 

 

 
26.06.2015 09:35 Uživatel: Gabča
Věk:  30
Téma: Golf a vybavení na golf - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já už jedině na netu. Když to hraješ delší dobu, tak už víš všechno. A jenom odklikáš co chceš.

 
29.06.2015 18:41 Uživatel: sukup
0-100
Téma: Golf a vybavení na golf - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Kde nakupuješ,   různě po webech, kde se ti co líbí? Myslíš, že to můžu i já začátečník nebo mám radši do obchodu?

 
30.06.2015 19:55 Uživatel: Gabča
Věk:  30
Téma: Golf a vybavení na golf - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Chodím na xxxxxxxx.cz. Už se v tom vyznám, tak je to pro mě v pohodě. Když potřebuji radu, tak tam mají online chat.

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
30.06.2015 20:14 Uživatel: Barča
Téma: Golf a vybavení na golf - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Myslím, že na netu se dá najít úplně všecko. I na ten golf -  třeba TADY

 
29.07.2015 10:40 Uživatel: Nicolle
Věk:  36

Město:Brno

1374055116_jk-wed-blog-10.jpg
0-100
Téma: Golf a vybavení na golf - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já jsem golfu propadla před pár lety ale nepovažuji se za žádného profesionála. Ve vybavení už se vyznám a jestli můžu doporučit, tak kompletní vybavení na golf pořídíte z Xxxxxxxxx. Já jsem si tam nakoupila všechno. Mají tam vše, co na golf potřebujete za slušný ceny. Já odsud mám nejen vybavení jako hole, míčky, bagy, vozíky, ale i golfové rukavice nebo boty. Když se nemůžu rozhodnout, tak kouknu na recenze od ostatních.  

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
07.04.2019 15:36 Uživatel: Roman_Z
Věk:  29
Téma: Golf a vybavení na golf - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Doporučíte mi, kam v okolí Liberce zajít na kurzy golfu? Ještě jsem golf nikdy nehrál, ale docela mě to láká a  chtěl bych si to zkusit s instruktorem.

 
09.04.2019 20:27 Uživatel: Anneta
Věk:  35
Téma: Golf a vybavení na golf - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Doporučuju koupit si poukaz na stránkách. Mají ho teď dokonce v akci. Trénink je celodenní a je v tom i zapůjčení golfových holí. Múj manžel byl z toho nadšený.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Golf a vybavení na golf - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 0
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 0 témat
Počet témat celkem: 15609
Počet odpovědí celkem: 170737
Počet registrovaných: 4609 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Ex si semnou asi hraje
Nejkomentovanější za 7 dní: Ex si semnou asi hraje
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny