Téma: Vánoční trhy na výstavišti Brno 2012 - názory, diskuze, reference, recenze

15.12.2012 13:12
Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město: Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Odpovědí na téma: 7
Text: 

Ahoj lidičkové.

Včera jsem se defacto náhodou ocitl na vánočních trzích na výstavišti v Brně. Byl jsem naprosto nadšen.

Vstupné jen dvacka, obrovské prostory (byly zaplněné 2 pavilony), teploučko (ne jak na náměstích měst), nevydýchaný vzduch (ne jak na Floře Olomouc), velké množství prodejců s obrovským spektrem zboží za přiměřené ceny (asi i díky konkurenci). 80% vánočních dárků jsme koupili právě tam.

Moc doporučuji. Tento rok to asi už většina z vás nestihne, ale příští rok pokud budu živý a zdravý, tak tam opět na 100% zamířím a to doporučuji i vám.

 

 

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 2852x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: ¨Vánoční trhy Brno 2012 - Veletrhy Brno - názory, diskuze, reference, recenze
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
15.12.2012 18:45 Uživatel: Pluto
1482619599_pluto13.gif
7000-8000
Téma: Vánoční trhy na výstavišti Brno 2012 - názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Vypadá to zajímavě a lákavě. Vánoční trhy mají svoje kouzlo. Hlavně, když se tam vaří vánoční punč. happy To je, ale smůla Avatárku, že jsem to nevěděl dřív. V úterý jsem procházel Olomoucí. Děkuji za doporučení a příští rok, se tam půjdu podívat. Koupit většinu dárku pod jednou střechou, v teploučku a za dobré ceny. Tak to ano. To se mi líbí.  

 
15.12.2012 20:06 Uživatel: Trinity
1429307679_carrie-ann-mos-as-trinity-in-the-matrix-reloaded.jpg
1000-2000
Téma: Vánoční trhy na výstavišti Brno 2012 - názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

jj. proč ne...

Pluto, taky mám ráda punč, letos jsem zatím stihla ochutnat pomerančový a francouzský... přidám Ti jeden nápaditý receptík..   KLIK .

alt

 
16.12.2012 09:28 Uživatel: Pluto
1482619599_pluto13.gif
7000-8000
Téma: Vánoční trhy na výstavišti Brno 2012 - názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Nádhera Trinity. Bylo tam jako v pohádce. Úúúúžasné.  roseDěkuji za KLIK.

 
16.12.2012 18:25 Uživatel: Julie
Téma: Vánoční trhy na výstavišti Brno 2012 - názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

   Na BVV? Kdysi dávno a moc nadšená jsem z toho nebyla. Raději Svoboďák, né kupovat dárky, ale nasát atmosféru.... Navíc tady ty koupě asi není komu reklamovat, nebo se pletu?

 
18.12.2012 00:53 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Vánoční trhy na výstavišti Brno 2012 - názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Možná to v minulosti bylo horší, my jsme byli moc spokojení. Srovnáváme s jinými vánočními trhy - toto bylo the best. I v BVV se nasávala atmosféra. Lidi tam byli klidní, usměvaví. Mě hlavně vyhovovalo to teplo. Nemám rád zimu (narodil jsem se v květnu, jsem "dítě slunce") a na jakémkoliv náměstí v zimě trpím.

Určo jsou i lepší trhy - Vídeň apod. Ale do zahraničí nakupovat nejezdíme. Chceme odvádět daně jen v ČR, abychom umořili státní dluh excited

 

A jo, Ty jsi vlastně z Brna, že? happy Zahlédl jsem Tě z auta:

Redhead_by_k0dy. jpg

 
18.12.2012 09:10 Uživatel: Julie
Téma: Vánoční trhy na výstavišti Brno 2012 - názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

     No přímo ne, kósínek vedle. wink

 
26.11.2013 13:27 Uživatel: Julie
Téma: Vánoční trhy na výstavišti Brno 2012 - názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

    Tak kdyby ti náhoda přála i letos, na BVV začínají trhy 6.12. a končí 15.12. 2013 

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Vánoční trhy na výstavišti Brno 2012 - názory, diskuze, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny