Téma: Sluchátka k PC, televizi - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze

25.12.2016 19:05
Uživatel: parek
Věk:  34

Město: vesnice

parek.jpg
3000-4000
Odpovědí na téma: 25
Text: 

Je tu nejaky odbornik pres sluchatka k počítači a televizi?

Nechci zadne smejdky jako jsou ty spunty co se strkaji do usi ale normalni klasicke pres hlavu a musi mit takovou tu penovku kolem ucha, aby mi ten zvuk nehral vsude kolem - nevim jak se tomu nadava, bez mikrofonu a nejake co budou hodne dobre hrat.  

Muzou byt klidne i nejake bluetooth, ale nevim jake to ma nevyhody u sluchatek (kvalita hudby atd.).  

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 2170x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Sluchátka k PC, televizi
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
26.12.2016 10:23 Uživatel: Hříbeček
Věk:  68
1374524401_002.JPG
3000-4000
Téma: Sluchátka k PC, televizi - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Párku, nejsem expert přes sluchátka, ale musel jsem teď řešit stejný problém pro svou mamku (96 let). Taky jsem sháněl nějaká, které nejsou na drátě, ale na dálkový přenos a né na bluetooth a měly měkké polstrování sluchátek. Vybral jsem PHlLIPS SHC 5100 a je snimi spokojená. Třeba Ti to pomůže v rozhodování. Na trhu je jich velmi moc. Třeba  zde:  https://www.alza.cz/bezdratova-sluchatka/18859897.htm

 
26.12.2016 10:39 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Sluchátka k PC, televizi - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

no ja uz neco postudoval, bezdratova nutne nemusi byt ale pokud by to nemelo vliv na kvalitu hudby tak klidne muzou

 

jde mi hlavne o to aby byly dostatecne hlasite a prenasely to co maji, ne ze je pustim na plneho a uslysim akorat jak v nich skvrci

 
26.12.2016 13:25 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Sluchátka k PC, televizi - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

 

Ahoj parku.
Mám bezdrátová HiFi sluchátka Philips SHC5100/10.
Mám je už více než 3 roky, absolutní spokojenost. Kvalitní zvuk (velmi), dobrý přenos na dálku i přes zdi (cihlové), ani po třech letech se nepokazily, nerozpadly, atd.

 

 
26.12.2016 15:44 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Sluchátka k PC, televizi - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

jak to funguje ty sluchatka? tam jsou nejake baterky nebo jak to je napajene?

 
26.12.2016 18:57 Uživatel: Hříbeček
Věk:  68
1374524401_002.JPG
3000-4000
Téma: Sluchátka k PC, televizi - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Napájení sluchátek je řešeno dobíjecími baterkami. Necháš přes noc nabít a pohoda. Výdrž je kolem 10 hod. poslouchání. Vysílač zapneš do šaliny a nemusíš se starat o vypnutí. Po strátě signálu se sami vypnou. Zrovna tak když jsou nabitý baterky, tak dojde k automatickému ukončení nabíjení.

 
26.12.2016 19:17 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Sluchátka k PC, televizi - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

tak nevim jestli pro me nebuduo lepsi na kabel, protoze se k nim dostanu tak mozna jednou za tri tydny tak na hodinku a zas budou lezet, tak jestli ty baterky nebudou nejak trpet

 
26.12.2016 19:35 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Sluchátka k PC, televizi - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Nebudou trpět. Mám je 3 roky a kapacita se nezmenšila skoro vůbec.  

 
26.12.2016 19:34 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Sluchátka k PC, televizi - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

U těchto sluchátek se vypne při nulovém zvukovém signálu jen dokovací stanice (základna), ale sluchátka samotná se při odpojení signálu neodpojí, tzn. je nutné je manuálně vypnout. Pokud je člověk zvyklý, vypínání dělá automaticky bez přemýšlení.  

 
26.12.2016 19:36 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Sluchátka k PC, televizi - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

10 hodin by bylo ideálních, ale ta doba je kratší. Teda alespoň u těch mých. Možná kdyby se tam daly baterie o vyšší kapacitě (jsou tam AAA články), vydržely by déle.  

 
26.12.2016 19:31 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Sluchátka k PC, televizi - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Baterie, nabíjí se připojením k základně. Baterie vydrží asi 3 hodiny v kuse. Pokud "zlobí", je možné je vyměnit, jsou snadno přístupné.  

 
26.12.2016 20:53 Uživatel: Hříbeček
Věk:  68
1374524401_002.JPG
3000-4000
Téma: Sluchátka k PC, televizi - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

To máš tedy ty baterie asi už na konci života.

V balení byly 950mA, tak jsem chtěl vědět kolik hodin lze bez přerušení poslouchat televizi, tak mi to dalo 11,5 hod.

 
02.01.2017 02:18 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Sluchátka k PC, televizi - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Super!  

 
26.12.2016 13:31 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Sluchátka k PC, televizi - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Mám i bluetooth sluchátka z Lidlu, kvalita zvuku dobrá, jen se někdy při telefonátu (ano, mají vestavěný mikrofon) odpojují. Bluetooth sluchátka jsou ale určena spíše pro tablety, mobily, ne už toliko pro PC a televizi (kdy by jsi musel nějak vyřešit konverzi běžného zvuku na bluetooth signál).  

 
27.12.2016 14:57 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Sluchátka k PC, televizi - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

jeste k tem sluchatkam Philips, jake tam jsou baterky? nejake speciality nebo obycejne nabijeci tuzkove/mikrotuzkove a pripadna vymena je otazka par korun

 

jak je to s ovladanim hlasitosti? na recenzich sem cetl ze je to blbe umistene a spatne se to ovlada? je to pravda nebo jenom jsou nekteri narocni?

 
27.12.2016 15:22 Uživatel: Hříbeček
Věk:  68
1374524401_002.JPG
3000-4000
Téma: Sluchátka k PC, televizi - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Jsou tam nabíjecí AAA. Ovládání hlasitosti je na mušli, celkem menší, ale jde to. Nejlepší bude když se podíváš sem :  https://www.alza.cz/philips-shc5100-10-d186313.htm?o=2

Je tam celkem dobře vidět ovládání hlasitosti.

 
02.01.2017 02:19 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Sluchátka k PC, televizi - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Přesně tak alt 

Sluchátko je otevíratelné a 2 baterie AAA se normálně mohou vytáhnout a vyměnit.  

 
29.12.2016 11:51 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Sluchátka k PC, televizi - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

tak mam ty philipsy doma a nechapu jak je muzou vsichni (i vetsina v recenzich) chvalit

 

jako na poslech tv budou asi dobre ale kdyz srovnam sve asi 8 let stare sluchatka a tyhle tak to nema sanci

 

kdyz je porovnam s tema staryma ktere staly necelych 500, - tak odhlucneni od okoli maji katastrofalni, hlasitost a kvalita zvuku taky zadny zazrak (pri prehravani hudby)

 

nastesti je mam komu podarovat a musim opravit ty stare kousky kde blbo kolecko ovladani hlasitosti

 
29.12.2016 15:28 Uživatel: Hříbeček
Věk:  68
1374524401_002.JPG
3000-4000
Téma: Sluchátka k PC, televizi - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Budeš mít asi Párku pravdu, že zas až tak moc na poslech hudby nejsou. Na to jsou v trochu jiný cenový relaci. Ale psal jsi, že k televizi. A nato jsou dobrá. Hlasitost u tel. vysílání si myslím je až, až, spíš pro toho kdo normálně slyší tak k ohluchnutí. A pokud jsi si někde přečetl slušnou recenzi, tak jsou hlavně určený k poslechu televize. K té hudbě tak zas nijak moc. Ale to na slušný recenzi je napsaný.  

 
29.12.2016 17:27 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Sluchátka k PC, televizi - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

jo k tv budou urcite dostacujici, pokud teda toho dotycneho nebude rusit okoli, protoze to tlumeni okoli je fakt bida, bylo slyset jak okoli tak ven hudbu kterou prehravaly

 
30.12.2016 15:29 Uživatel: Hříbeček
Věk:  68
1374524401_002.JPG
3000-4000
Téma: Sluchátka k PC, televizi - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Já tím, že jsem to kupoval mamce, která již velmi špatně slyší, tak jak to má ona nahlas, tak jí tam žádný hluk z venku nepronikne. A nikomu nevadí, že je to slyšet v okolí.

 
02.01.2017 02:24 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Sluchátka k PC, televizi - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Jo, tak s tím odhlučněním se až tak moc nepočítalo. Resp. jestli se nepletu, nikde jsi nepsal o tom, že budeš v hluku To mě nenapadlo.  

 

Doporučuji tyto "nejisté" věci kupovat přes eshopy, protože máš jistotu možnosti vrácení zboží do 14ti dnů. Já to tak dělám i u drahých věcí jako jsou např. fotoaparáty a jsem hrozně rád, protože když si třeba koupíš kompakt do kapsy za 10.000 Kč a on nemá vlastnosti jaké očekáváš, fakt by to bylo na skok z okna jak by člověk mohl být naštvaný. Takže eshop a bydlení v přízemí (rodinný dům) mi zaručuje, že mám život veselejší  

 
02.01.2017 17:24 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Sluchátka k PC, televizi - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

zadny hluk tu neni, proste bezna domacnost ale ja to porad porovnavam s tema staryma a kdyz to vemu tak ze dneska (02.01.2017) doba sla ku predu tak ty sluchatka jsou pekne smejdy

 
02.01.2017 18:50 Uživatel: Hříbeček
Věk:  68
1374524401_002.JPG
3000-4000
Téma: Sluchátka k PC, televizi - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Jestli to jsou šmejdy nebo né, to je jenom věc názoru. Jestli chceš poslouchat HiFi, tak do toho musíš trochu investovat. Sám víš, že za málo peněz, málo muziky. Všude v recenzích je, že jsou primárně určený k poslechu televize. Tak co se divíš. K dobrýmu poslechu hudby prakticky bezdrátový sluch. nejsou. Už jenom kvůli přenosovýmu pásmu. U dezdrátu je poměrně hodně ořazaný. Jsou teda i bezdrátový, ale ta cena holt je někde kolem 10 000Kč. Má to svůj zesilovač. ekvalizér atd. A nebo herní (t. z. na PC hry) ale ty většinou mají mikrofon. A cena je taky někde jinde.

 
02.01.2017 19:03 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Sluchátka k PC, televizi - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

smejdy to jsou v porovnani s temi starymi co mam

 
08.01.2017 14:26 Uživatel: Hříbeček
Věk:  68
1374524401_002.JPG
3000-4000
Téma: Sluchátka k PC, televizi - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Párku, měl jsem teď možnost poslechnout si hudbu z počítače kde má kámoš dobrou kvalitní zvukovou kartu. Jsou to teda sluchátka, dráťáky, ale bezva. Když tak se na ně podívej.

Audio-Technica ATH-M50x

eu. audio-technica.com

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Sluchátka k PC, televizi - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
Náhradní díly na sluchátka Sony MDR ZX610AP - kde se dají sehnat? 1 1377x
Reprosvorka - kde je část A a B (pravý a levý reproduktor) 8 1922x
Jak vybrat diktafon - zkušenosti, diskuze 17 4753x
Rozdíl mezi přehravač a paměťový přehravač 1 1893x
Nefunkční MP3 přehrávače Philips SA4DOT02PN 12 2473x
Podle čeho a jak vybrat mp3 přehravač 8 2615x
Co je to iPod nano 8GB grafit 2 2892x
Externí reproduktory k televizi - po zapojení je televize je zvuk potichu, proč? 2 4310x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny