Téma: Sportovní kamera na soustředění a zápasy - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze

12.12.2013 21:10
Uživatel: Martta
100-500
Odpovědí na téma: 11
Text: 

Hoj,

chtěla bych svému partnerovi na Vánoce koupit kameru, protože pořád jezdí se svými kamarády na sportovní soustředění, zápasy a neustále o tom doma mluví a vykládá jak to bylo úžasné a tak mě napadlo, že bych mu koupila kameru ať to má všechno natočené. Máte nějaké typy?

Díkec Martina

To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 2007x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Kamera vhodná na sportovní zážitky
Váš e-mail: 
Toto téma je uzamčené administrátorem a proto není možné vkládat komentáře.
Pokud chcete, můžete vložit nové téma zde.

Reakce čtenářů

 
12.12.2013 22:14 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Sportovní kamera na soustředění a zápasy - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Sportovní kamery se testovaly v červnu 2013 v Dtestu:

Test doporučuji pročíst, byly mezi mini velké rozdíly a v doprovodném textu bylo hodně zajímavých informací. Některé kamery byly šity, některé byly suprové (a cena v tom hrála roli jen částečně).

 
22.12.2013 19:55 Uživatel: pepeknamornik
Věk:  25
0-100
Téma: Sportovní kamera na soustředění a zápasy - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

 

Zdarec Marto, koupit kameru není jenom tak alt záleží hodně na tom jaký sport by si točil a hlavně taky na tom kolik seš ochotná investovat do kamerky na natáčení. To je podle mě nejdůležitější alt

 
25.12.2013 20:40 Uživatel: Martta
100-500
Téma: Sportovní kamera na soustředění a zápasy - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Ahoj, tak jsem nakonec koupila Xxxxxxxxx. S kamarádem jsme se koukali po netu a nakonec nám přišla jako nejlepší varianta i co se týče financí… Partner je z ní docela hotový alt pořád točí i když to není sportovní záležitost alt tak mám radost. Obraz je hezký a točí pěkně a i dost věcí k tomu jsem dostala v ceně, tak jsem ráda že jsem to nemusela všechno dokupovat. Děkuju vám za rady, typy a odkaz na srovnávací test kamer.

 

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
01.05.2015 16:42 Uživatel: Alesek
Věk:  40

Město:Brno

Téma: Sportovní kamera na soustředění a zápasy - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Ja souhlasim, koupil jsem si ji take na vodu na sjezd protoze je vodotesna tak ji pouzivam stale a jsem s ni naprosto spokojeny

 
28.04.2015 18:44 Uživatel: Pepin
Věk:  40

Město:Brno

Téma: Sportovní kamera na soustředění a zápasy - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Tadyhle bych ti doporucil kamery od Xxxxxxxxx, jsou velmi dobre a kvalitni mam jednu takovou a jsem velice spokojeny at uz na lyze nebo na kolo alt to by mel urcite manzel radost 

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
01.05.2015 16:48 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Sportovní kamera na soustředění a zápasy - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Reklama? Stejné písmo …   

 

alt

 
15.05.2015 14:52 Uživatel: Janca89
Věk:  34
Téma: Sportovní kamera na soustředění a zápasy - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

kamera na vsechny sporty kolo, voda, lyze atd. super

 
17.05.2015 11:38 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Sportovní kamera na soustředění a zápasy - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.


Přezdívky:

    • Janca98
    • Alesek
 
20.05.2015 21:07 Uživatel: Honzin
Věk:  29
Téma: Sportovní kamera na soustředění a zápasy - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Ja hodne na vodu protoze je vodotesna je to muj milacek

 
24.05.2015 17:16 Uživatel: Frantik
Věk:  54
Téma: Sportovní kamera na soustředění a zápasy - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

TO asi kazdy kamera je to skvela manzelka mi ji koupila na narozeniny a nedam si na ni dopustit!

 
24.05.2015 22:58 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Sportovní kamera na soustředění a zápasy - tipy, zkušenosti, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Téma bylo opakovaně zneužito pro reklamní účely,

diskuze není objektivní a z toho důvodu byla ukončena.  

Admin.


10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 0
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 0 témat
Počet témat celkem: 16351
Počet odpovědí celkem: 174413
Počet registrovaných: 4964 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Loučení s webem mojestarosti.cz
Nejkomentovanější za 7 dní: V životě nikam nesměřuji
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny