Téma: Mrazničky whirpool - zkušenosti, názory, recenze

16.06.2011 23:18
Uživatel: mraznička
Věk:  22
Odpovědí na téma: 11
Text: 

Ahoj, četla jsem tu vaši diskuzi na téma kvality elektrospotřebičů. Psala tu návštěvnice sorbonost, že whirpool výrobky jsou nekvalitní. S manželem se ale chystáme zrovna koupit malou mrazničku whirpool, tak jsem se chtěla zeptat, jaké mají chyby nebo proč je právě výrobek, resp. mraznička whirpool špatná.

 

Máme zájem o:  WH 2010 a+e

 

Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
17.06.2011 06:55 Uživatel: Robert
Věk:  33
small_ksicht_gif.jpg
100-500
Téma: Mrazničky whirpool - zkušenosti, názory, recenze
Text uživatele: 

Presne tohle jsme s pritelkyni resili kdyz jsme kupovali lednici a mraznicku Baumatic. Nekteri nas odrazovali ze to je "spatna znacka". Jeden znamy nam ale narozdil od toho rekl ze lednice a mraznicky jsou konstrukcne tak jednoduche zarizeni ze se prakticky nekazi. ( Dnes uz ani nenamrzaji ) Takze jsme ji koupili a 100 pro spokojenost. Mame ji radu let. Pozor je treba davat na pracky ktere se kazi hodne a tam bych i priplatil. Rozhodne taky koukej na recenze obchodu ze ktereho objednavas Peníze vidící http://obchody.heureka.cz/televiznistolky-com/recenze/

 
17.06.2011 11:53 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Mrazničky whirpool - zkušenosti, názory, recenze
Text uživatele: 

Njn, ale jestli se nepletu, tak Baumatic nevyrábí mražáky s horním otevíráním, ne? Je to škoda, pže jinak je to asi dobrá značka.

 
17.06.2011 13:47 Uživatel: Robert
Věk:  33
small_ksicht_gif.jpg
100-500
Téma: Mrazničky whirpool - zkušenosti, názory, recenze
Text uživatele: 

No to nase je kombinovana lednice z mrazakem a mam dojem ze pouze jednomotorova. Otevirani je samozrejme celne.

 
17.06.2011 07:02 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Mrazničky whirpool - zkušenosti, názory, recenze
Text uživatele: 

Máme chladničku s mražákem Whirpool cca 2 roky a už po pár měsících se projevila hlučnost. Jinak bych byla spokojená.

 
17.06.2011 10:43 Uživatel: Julie
Téma: Mrazničky whirpool - zkušenosti, názory, recenze
Text uživatele: 

   My máme Ardo a hlučná je teda fest.  Ale až těď na začátku byla ticho.

 
17.06.2011 11:08 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Mrazničky whirpool - zkušenosti, názory, recenze
Text uživatele: 

Tak uvidíme co nám k tomu řekne "sorbonost"  smile

 
17.06.2011 17:22 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Mrazničky whirpool - zkušenosti, názory, recenze
Text uživatele: 

Já psala o pračkách smile. Pračky zn. Whirlpool zcela propadly v testech, o mrazničkách bohužel nepsali,tak to  nevím.
Ale vždy záleží na šťastné ruce . 
Ale reklamy mají nádherné smile 

 
17.06.2011 22:49 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Mrazničky whirpool - zkušenosti, názory, recenze
Text uživatele: 

Díval jsem se na dtest a fakt netestovali mrazničky vůbec, jen ledničky.

Našel jsem ale stránku, kde jsou recenze na mrazničky - tady.

 
04.04.2016 19:17 Uživatel: kukik
Věk:  89

Město:postoloprty

Téma: Mrazničky whirpool - zkušenosti, názory, recenze
Text uživatele: 

Kde máš ty recenze ICHTYLE? !

 
04.04.2016 19:29 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Mrazničky whirpool - zkušenosti, názory, recenze
Text uživatele: 

Opravdu si neumíš najít na stránce co potřebuješ? Potřebuješ vodit za ručičku?

 
06.05.2014 07:14 Uživatel: Rogi
Věk:  50

Město:Boskovice

Téma: Mrazničky whirpool - zkušenosti, názory, recenze
Text uživatele: 

Mrazák Whirllpool pultový, cca 300 litrů - bezproblémový provoz 20 let, bral bych znovu.

Pračka Whirllpool - zkušenost se čtyřmi různými typy, všechny Whirlpool

a všechny s horním plněním - už NIKDY!!!  

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Mrazničky whirpool - zkušenosti, názory, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 0
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 0 témat
Počet témat celkem: 16261
Počet odpovědí celkem: 173861
Počet registrovaných: 4896 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Odešla po 5 letech byl sem d*bil
Nejkomentovanější za 7 dní: VZTAH S PARTNEREM JE HOTOVÉ PEKLO
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny