Téma: V peřině - recenze, názor

03.07.2011 13:30
Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město: Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Odpovědí na téma: 17
Text: 

Včera jsme se byli podívat na filmovou komedii a trošku pohádku ve 3D V peřině
Můj názor je, že V peřině je velmi hezky udělané, má to zajímavý dotažený děj, spoustu poutavých a chvílemi fantastických scén, nerušivé filmové triky a efekty.
Účinkuje mnoho dobrých herců. Dobře dotažená a propracovaná je i taneční choreografie, věřím, že natáčení filmu nebylo snadné. Kéž by takových kvalitních filům bylo v budoucnu více.
Občas jsem našel desynchronizaci zvuku s obrazem, ale to je snad jediná minichybka, jinak je to perfektní filmopohádkokomedie. 
Z V peřině jsem nadšený a všem doporučuji.  smile
No a 3D provedení? No comment - balada. 3D filmy mají budoucnost, myslím si. Tipuju, že do 5 let v kině 2D filmy už vůbec nebudou (možná i dřív). 

 
Oficiální stránky a fotogalerie V peřině zde.  

Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
03.07.2011 16:15 Uživatel: Julie
Téma: V peřině - recenze, názor
Text uživatele: 

  Mám ráda 3D filmy, ale nesedí mě ty brýle, neskutečně tlačí. Na film se chystáme.

 
03.07.2011 20:22 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: V peřině - recenze, názor
Text uživatele: 

Jojo, určo jděte. 
Nad brýlema jsme nepřemýšleli. Asi máš atypický tvar hlavy wink 

 
03.07.2011 17:13 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: V peřině - recenze, názor
Text uživatele: 

Já nevím, nějak ty filmy co mají velkou reklamu u mě nezabírají. Avatar jsem vůbec nepochopila frown
Pravda, Habermannův mlýn, to byla jiná. 

 
03.07.2011 20:23 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: V peřině - recenze, názor
Text uživatele: 

Já jsem Avatar neviděl paradoxně do dnešního dne smile
Ale peřina je fajn, klidně jdi. Máš to ověřený od Avatárka smile 
Samozřejmě jestli nemáš ráda tento typ filmů, tak nechoď.  

 
04.07.2011 00:21 Uživatel: veverka
Věk:  32
1428004638_novinkaveverka.jpg
2000-3000
Téma: V peřině - recenze, názor
Text uživatele: 

Asi půl roku před premiérou Habermannova mlýna jsem byla na takovém průzkumu s další asi stovkou studentů, kde nám film pouštěli, vybírali jsme i upoutávkový leták z několika možností a vyplňovali dotazníky ohledně nějakých věcí souvisejících s filmem. Přítomen byl i režisér Juraj Herz. Film mě už tehdy nadchl a ještě jsme dostali nějaký peníz a dvě DVD s různými filmy k tomu.

 
06.07.2011 12:54 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: V peřině - recenze, názor
Text uživatele: 

Habermanův mlýn jsem neviděl. Z ukázek mi to připadalo smutné, tak jsem na tom nebyl. Je to opravdu dobrý film? Možná bych si to ze zvědavosti přeci jen stáhl.

 
04.07.2011 18:33 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: V peřině - recenze, názor
Text uživatele: 

Ten neměl chybu. To byla tutovka. 
Tak peřinu zkusím. Včera jsem zkoukla František je děvkař, bože to byla cipovina. 

 
06.07.2011 12:55 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: V peřině - recenze, názor
Text uživatele: 

František je děvkař mi připadalo docela vtipné smile No asi na to má každý svůj názor ... a to je v pořádku. Není možné, aby se všem lidem líbily stjené filmy, protože na ty ostatní by se nikdo nedíval smile

 
06.07.2011 18:56 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: V peřině - recenze, názor
Text uživatele: 

Farntišek je oddychovka, u které nemusíš přemýšlet. 
Opak toho je Habermannův mlýn. Smutný je, ale chytí člověka za srdce. Stejně jako  Musíme si pomáhat nebo Pianista. Či Chlapec  v pruhovaném pyžamu, i když to zrovna není dle skutečnosti, je to dost nereálné, ale i tak stojí za to kouknout.
Já  tyhle filmy mám ráda, zanechají stopu, která jen tak nezmizí.
František  mi nesedl možná proto, že výběr herců mi nepřišel štastný smile 

 
06.07.2011 19:23 Uživatel: Julie
Téma: V peřině - recenze, názor
Text uživatele: 

  Na toho Františka  jsem se chtěla dívat, ale zamrzla jsem na MS.

 
07.07.2011 09:35 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: V peřině - recenze, názor
Text uživatele: 

Ježiš, zamrznout u PC, hrůza, to máte doma teda megakosu smile

Si hoď telku k PC - to budeš mít stereo. Vy ženy máte víhodu, že zvládáte víc kanálů - PC+TV, my chlapi jsme v tomto omezení laugh

 
07.07.2011 14:41 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: V peřině - recenze, názor
Text uživatele: 

Ježiš, který pra.e napsalo slovo výhoda s měkkým i? Překvapený

 
07.07.2011 18:35 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: V peřině - recenze, názor
Text uživatele: 

Hned jsem si vše po sobě přečetla ..smile

 
07.07.2011 19:10 Uživatel: Julie
Téma: V peřině - recenze, názor
Text uživatele: 

    Cože ? Hrubka? Kde?  A to si dávám pozor, fakt. Pekelně se soustředím a myslím až se ze mě kouří.

 
07.07.2011 09:34 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: V peřině - recenze, názor
Text uživatele: 

Děkuju za tipy, postahuju smile

 
06.07.2011 20:24 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: V peřině - recenze, názor
Text uživatele: 

Dle mého jsi o moc nepřišla. MS byly lepší volba.

 
07.07.2011 09:36 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: V peřině - recenze, názor
Text uživatele: 

Jo, jo, jo! smile

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: V peřině - recenze, názor
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Nejčtenější témata za rok

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 13
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 6 témat
Počet témat celkem: 16045
Počet odpovědí celkem: 173014
Počet registrovaných: 4842 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Souziti s parnerem, roznilne zvyky?
Nejkomentovanější za 7 dní: Souziti s parnerem, roznilne zvyky?
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny