Téma: Popelník bez kouře, opavdu pohlcuje kouř? - zkušenosti, diskuze, reference, recenze

02.06.2013 12:32
Uživatel: Racek
Věk:  27
1391276203_srdce021.gif
1000-2000
Odpovědí na téma: 9
Text: 

Máte někdo zkušenosti s tímto popelníkem? Funguje tak, že to má vevnitř vestavěný ventilátor, který ten kouř saje dovnitř, pak tam je zabudovaný filtr s aktivním uhlíkem, který pohlcuje a eliminuje zápach, takže by neměla být zakouřená místnost, je to opravdu tak, že to není v pokoji cítit, nebo je to lež? Kdyby to opravud funogvalo, tak by to bylo super. Děkuji za odpovědi.  

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 2308x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Popelní bez kouře
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
02.06.2013 14:38 Uživatel: Hříbeček
Věk:  68
1374524401_002.JPG
3000-4000
Téma: Popelník bez kouře, opavdu pohlcuje kouř? - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Racku, jak budeš čistit kouř, který vypustíš z úst aby nebyl cítit v pokoji? Dáš si filtr před pusu a nos?  

 
02.06.2013 14:44 Uživatel: Racek
Věk:  27
1391276203_srdce021.gif
1000-2000
Téma: Popelník bez kouře, opavdu pohlcuje kouř? - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

To mně právě vrtalo hlavou taky, proto se ptám.

 
02.06.2013 14:49 Uživatel: Hříbeček
Věk:  68
1374524401_002.JPG
3000-4000
Téma: Popelník bez kouře, opavdu pohlcuje kouř? - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

No právě, když nejvíc kouře jde z plic, a né z cigára. Nevím asi bych prachy za takovej divnej šmejd nevyhodil. Jsem kuřák a řeším to tak, že když se topí tak kouřím u kamen (tam to vtáhnou kamna do sebe), nebo venku.

 
02.06.2013 15:06 Uživatel: Racek
Věk:  27
1391276203_srdce021.gif
1000-2000
Téma: Popelník bez kouře, opavdu pohlcuje kouř? - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Asi za to ty peníze nedám, já bych taky kouřila venku, jenže rodiče nevědí, že kouřím a nesmí to vědět.

 
02.06.2013 15:05 Uživatel: Trinity
1429307679_carrie-ann-mos-as-trinity-in-the-matrix-reloaded.jpg
1000-2000
Téma: Popelník bez kouře, opavdu pohlcuje kouř? - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Myslím že je to kravina, určitě bych si něco takového nekoupila. Jsem taky kuřák. Těch mých 7 cigaret denně si dávám na balkoně. Sice kouřím, ale nesnáším když mi smrdí oblečení, vlasy, proto se vyhýbám kuřáckým hospodám, vydržím i nekouřit nebo si na tu jednu, dvě zajdu ven. Myslím že jsem docela tolerantní, ve společnosti nekuřáků nekouřím.

A doma bych si nikdy nezapálila, taktéž v autě.

 
02.06.2013 15:38 Uživatel: voslík
1000-2000
Téma: Popelník bez kouře, opavdu pohlcuje kouř? - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Nejlepší na smrad z cigare je nekouřit alt

Pardón, no, ale pravda to je, že jo. Já to mám vyzkoušený. Jinak kamarád měl v plánu udělat jednou na prázdninách kuřácký stan, aby se šetřilo kouřem a mohl se recyklovat alt To sice vůbec není k tématu, ale je to sranda.

Popelník mi taky zrovna moc nepřijde jako kvalitní a praktická nabídka. Abych se teda vyjádřila i k tématu.

 
02.06.2013 16:36 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Popelník bez kouře, opavdu pohlcuje kouř? - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Nejlepší kouření je žádné kouření, nejlepší popelník je žádný popelník a nejlepší cigareta je žádná cigareta

Logicky - když cigaretu vezmeš, potáhneš, vyfoukneš, tak je kolem Tebe zase smrad. Množství kouře uvolněného na cigaretovém popelníku je výrazně menší než to, které nasaješ a vyfoukneš Ty.

Kouření je fuj a ble.

 
02.06.2013 16:40 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Popelník bez kouře, opavdu pohlcuje kouř? - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ten popelník je nesmysl, protože většinou cigareta není položená na popelníku. Takže vyhozené peníze.

Osobně jsem spokojená s katalytickou lampou, Udrží čisté a voňavé prostředí kdykoliv je třeba.

 

Neodpustím si, ale k tomu kouření na balkoně jak píše Trinity… Ty doma zakouřeno sice nemáš, ale jiné to může obtěžovat (pokud tedy máš sousedy). Ne, že bych chtěla dělat chytrou, také kouřím, u sebe doma, ale u mamky nekuřačky na balkoně.   Kdysi mě pozvali po mé cigaretce k nim do bytu a bylo to tam velmi cítit. Takže od té doby, buď zkouknu jestli jsou zavřená okna nebo zavřu balkon a zapálím lampu.

 
02.06.2013 17:01 Uživatel: Trinity
1429307679_carrie-ann-mos-as-trinity-in-the-matrix-reloaded.jpg
1000-2000
Téma: Popelník bez kouře, opavdu pohlcuje kouř? - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Jj. máš pravdu veselko, bydlím v řadovce, z jedné strany bydlí kuřáci, z druhé strany si dávám pozor jestli mají nebo nemají otevřená okna. Ted když už není venku zima chodím na zahradu, kde s tím nikoho neobtěžuji. A taky nekouřím tak moc. Přes den když jsem v práci vůbec, maximálně o polední přestávce jednu a večer doma si dám tak ty 3-4 cigaretky.

Bohužel tohohle zlozvyku jsem se nebyla schopna ještě zbavit i když už jsem 2 krát přestávala. Vždy mi to vydrželo od podzimu do jara. Asi na to ještě není ten správný čas…třeba někdy tu pevnou vůli budu mít.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Popelník bez kouře, opavdu pohlcuje kouř? - zkušenosti, diskuze, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 8
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 6 témat
Počet témat celkem: 15873
Počet odpovědí celkem: 172104
Počet registrovaných: 4795 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: dlouhodobý problém
Nejkomentovanější za 7 dní: dlouhodobý problém
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny