Téma: Odkyselující nápoj Alkarosen - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze

18.03.2016 10:03
Uživatel: Karel Polák
Věk:  27

Město: Jindřichův Hradec

Odpovědí na téma: 12
Text: 

Ahoj, máte zkušenosti s odkyselujícím nápojem Alkarosen? Chtěl bych ho koupit jako dárek.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 2474x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Zkušenosti s nápojem Alkarosen
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
18.03.2016 10:35 Uživatel: Rypoušice
Věk:  25

Město:Brünn

1525386003_shironekovrr.jpg
1000-2000
Téma: Odkyselující nápoj Alkarosen - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Čauec, jestli je to zas jen směšná reklama, tak je to pěkně trapný alt

A pokud to myslíš vážně, tak pomysli na to, že pojmy "odkyselování, detoxikace" jsou nesmysly. Někdo je schopen si kvůli tomu i měřit pH lakmusovými papírky, aby kontroloval, jak je na tom. Lékaři nikdy o ničem takovém nemluvili a docela logicky je to výmysl, protože tělo si, předpokládám, s případným pH poradí samo.

Je to jako s náplastmi, které /nečekaně! / zčernají, když si je člověk sundá. Prý, že vytáhly nějaké shity z těla. Když ona je to hloupost, ale kdo věří, utratí za to majlant.

Jediné pozitivum na všech léčitelskošmelinářských kecech a krámech vidím v případném placebo efektu. Uleví-li se někomu, pak fajn, přivodilo to aspoň  něco dobrého. Ale vyhazování peněz lidmi, kteří jen poslouchají demagogické pološílence a preventivně si piplají svůj organismus vycházejíc z principů, jaké nejsou reálné a možné (tedy jsou div ne zpola vymyšlené), to je velmi smutný obraz dnešní pokrytecké divnodoby.

S přívřeným okem to chápu u zoufalých lidí, nebo spíš mnohdy u jejich blízkých, kteří se potýkají se závažnou, smrtelnou nemocí. Hledají vše možné i nemožné a pak vyzkouší kde co. No a když je z toho aspoň to placebo, nebo prostě jen dobrý pocit, tak si někdo může přidat třeba pár dnů či  týdnů. Pak to tedy beru, rozumím tomu.

 
15.04.2016 07:41 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Odkyselující nápoj Alkarosen - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

tak to ze o tom lekari nemluvili neznamena ze by to byt nemohlo

 

nebo si snad videla doktora ktery ti rekne ze ti nuti tyhle a tyhle tablety protoze mu dealer za to da nejvetsi penize a nejlepsi dary?  

 

vetsina dnesnich "doktoru" nema s doktorama nic spolecneho

 
18.03.2016 12:49 Uživatel: Barča
1520366479_lvice.png
Téma: Odkyselující nápoj Alkarosen - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

 Dárek? No potěš …

Trh reaguje na blbost lidí a kdyby mohl, slíbí i nesmrtelnost. Pokud to není reklama, raději se ujisti, že nepoletíš i s dárkem 

   
18.03.2016 23:46 Uživatel: Pluto
1482619599_pluto13.gif
7000-8000
Téma: Odkyselující nápoj Alkarosen - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Pane Bože, dej nám rozum!  

 
19.03.2016 14:52 Uživatel: Rybka
539188_316716321756941_829215329_n.jpg
5000-6000
Téma: Odkyselující nápoj Alkarosen - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

 

Rozumím Ti, … Pluto.

 

 
19.03.2016 15:53 Uživatel: Karamelka21
Věk:  34
Téma: Odkyselující nápoj Alkarosen - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Já alkarosen náhodou požívala a byla jsem spokojená, . Ať si kdo chce říká co chce, vždy záleží na subjektivním pocitu a mě bylo lépe a to je pro mě nejdůležitější

 
14.04.2016 22:32 Uživatel: Jouza
Věk:  45
Téma: Odkyselující nápoj Alkarosen - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Hledám k tomu alkarosenu bližší informace, pro ženu, dá se to koupit někde i v obchodě nebo musím na internetu? TO nemám moc rád.

 
26.04.2016 15:55 Uživatel: Karamelka21
Věk:  34
Téma: Odkyselující nápoj Alkarosen - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

To úplně nevím, já ho obědnávám na internetu. Ale prodávají ho i nějaké lékárny, tak by ho mohli mít i v nabídce na prodejně. S tím internetovým objednáním jsem nikdy něměla problém, tak zkus a uvidíš.

 
17.04.2016 02:31 Uživatel: Rypoušice
Věk:  25

Město:Brünn

1525386003_shironekovrr.jpg
1000-2000
Téma: Odkyselující nápoj Alkarosen - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Avátárek bude mít jistě radost alt

No, to je složitý… na jednu stranu se dávají na odiv doktoři, kteří jakoby neštudovali 6 úmorných let, mají jen pacoše nutit do nějakejch kravin, jako kdyby jim o zdraví vlastně nešlo.

Druhá strana tvrdí, že jedině lékař je ten nej a nic jinýho nebere.

Já se snažím hledat něco mezi. Mudr nikdy nebude spasitel. kterejch by zachránil všechny pacoše, vnímal všechny jejich stesky a jen pro ně vymyslel zázhračnej lék.

Taky ale, pokud to není čistě lidské hovado - bez ohledu na odbornost - nemůže  tátpat ve svém oboru, to by mu neprošlo.  

Pravda, já mám dosavadní zkušenost s lékaři výbornou a spíš od slyšení znám ty horší případy - co si budem nalhávat, hlavně okresní, menší nemocnice jsou kritizovány - a obracela bych se, v případě většíích, nebo dokonce nejasných potíží na větší nemocnice.  

Další věc je tohle - třeba moje dětská předepisovala mocně ACC, třenbaže mně osobně to bylo na nic a celkově to vnímám jako šumák, nic víc, nic míň, a to  ať už mně - s chronickou "zadní" rýmou, nebo bratrovi - silnému kuřákovi s náběhem na minimálně rozedmu atp. No to víte, že člověka napadne, není ona náhodou spřáhlá s výrobcem a nemá z toho předpeisování něco navíc?  

Pak jsou tací, které dodnes zcela nechápu - třeba obvodáci, co praktikují akupunkturu, homeopatii a jiný věci, který čistě z rozumovýho hlediska jsou na  pováženou. (pro mne osobně je to spíše otázka placebo efektu)

Pak je další věc. která se mi ale moc nelíbí, je-li míněna zcela vážně - a to hlody, přímo konspirace o farmaceutických firmách. Logiku to moc nemá, ale tak, jako že mimozemš´tani postavili pyramidy, když to trvdí ten Danikön, či kdo, tak stejně sebejistě a striktně to prezentují nositelé těchto teorií - tedy to, že doktoři jsou jen uplacení nýmandi. Jakoby to byla pravda a nic jinýho ne eee.

Prostě - nevíme přesně, jak to ti egyptani udělali -. aha, oni to nebyli lidi, ale mimozemštani. Neznáme lék na rakovinu -  aha, on existuje, jen je nám zamlčován. Přitom rak není jen jeden, ale mnoho druhů, který se liší - předpokládám - a těžko najít všeobecně, jeden platnej lék. Blbost.

Je to směska lidsko-eticko-odborného hlediska. Kdo se dokáže vnořit ve všechny tyto věci, pak je hoden toho být obdivovaným lékařem.

Jinak tyto nezaručené věci, s těmi je to složitý. Jde spíše opravdu o "víru". Resp. míru váhy, jakou jim ten který člověk dává. Zaručené info nikdy nebudou, takže se to směřujě spíš do oné víry. zároveń to zavání již zmiňovaným placebo efektem. Ale občas se stane "zázrak" a zlepší se stav i někomu, kdo by to nečekkal. Pak se každej, kdo se snaží o čistě rozumný smýšlení zákonitě zastaví a sám nechápe. To nelze nijak vysvětlit. Racionálně ne a iracionálno se bude vždy bude pohybovat na vlnách teorií a pozitivních praktických zkušeností, logicky.

Sorry, mám v sobě pár piv a nejsem si jistá, zdda tomu nechybí posloupnoust a nějaká průměrná návaznost a logika alt : --D 

 

 

 
26.04.2016 23:46 Uživatel: rosa
Věk:  24

Město:

Téma: Odkyselující nápoj Alkarosen - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

ahoj, tydle tablety užívá mamka, ne nějak dlouhodobě, ale vždy když jí pálí žáha nebo je jí nějak jink těžko, a myslím, že je s tím spokojená - uleví se jí

 
27.04.2016 00:01 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Odkyselující nápoj Alkarosen - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.


Přezdívky:

  • Karamelka21
  • rosa

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Odkyselující nápoj Alkarosen - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny