Téma: Laserová operace očí Gemini Zlín - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory

11.06.2015 06:46
Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město: Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Odpovědí na téma: 11
Text: 

Přemýšlím nad  operací očí, resp. jednoho oka. Odstranění dalekozrakosti.  Jenže znám tři oční lékaře a všichni nosí brýle, ani jeden tuto operaci nepodstoupil, možná ví proč.  

Vím, že je to o jedinci, 100 spokojených pacientů a já budu zrovna ten, komu se to nepovede tak jak má.  

U nás v Ostravě je klinika Gemini, tak jen jsem chtěla vědět, zda tam někdo na této operaci byl a jaké má zkušenosti, popř. klinika Gemini ve Zlíně.  

Budu ráda za všechny vaše názory a postřehy. Díky 

 

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 7418x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Laserová operace očí na klinice Gemini - zkušenosti , recenze
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
11.06.2015 08:14 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Laserová operace očí Gemini Zlín - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

O laserové operaci dioptrické vady očí jsem dlouho přemýšlel (mám skoro 5 dioptrií). Bohužel i laserová operace očí může mít komplikace a nežádoucí/neočekávané účinky, proto jsem se jí zatím nezúčastnil. Vzhledem k práci webmastera potřebuji mít 100% "nezávadný" alt zrak (dioptrickou vadu v to nepočítám).  

Až někdo vymyslí definitivní vyřešení dioptrické vady bez možných komplikací, rád se toho zúčastním.

V odborných (právních i lékařských) kruzích se polemizuje na pojmem "doživotní záruka" na laserovou operaci.  

 
11.06.2015 15:07 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Laserová operace očí Gemini Zlín - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Děkuji Avi, trochu jsem spoléhala na to, že ty jako lékař budeš mít přeci jen trochu jiný pohled. Takže mám jasno.  

 
11.06.2015 22:54 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Laserová operace očí Gemini Zlín - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Nedokážu říct jasné ANO ani jasné NE. Prostě 99% lidí nemají komplikae, ale můžeš být to 1%. Rozhodnutí nechám na Tobě. Jen se mi zdá, že se málo o komplikacích laserové operace mluví. Lidé o nich moc neví.  

 
11.06.2015 09:22 Uživatel: Inka
Věk:  56
Téma: Laserová operace očí Gemini Zlín - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Uvažovala jsem vloni  také o Zlíně, pak jsem si přečetla diskusi lidí co tím prošli na jiných webech, byli tam i ti, u kterých se to nepovedlo. Tak jsem to vzdala. Mám jedny brýle na PC a jedny multifokální /také to byl risk-jsou dost drahé a každý je nesnáší/. V obchodě, na zahrádce, na úklid jsou bezva, protože potřebuji různé vzdálenosti.

 

 
11.06.2015 15:10 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Laserová operace očí Gemini Zlín - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Já taky na tom nejsem tak strašně, brýle nosím málo, byť jsem slepá , ale ještě vidím a tak to trénuji.  

Čočky nechci, nějak mám problém sahat si do oka, tak jsem si myslela, že bych t operaci riskla, jenže pořád si říkám, že co kdyby to nebylo zrovna ku prospěchu.  

 
11.06.2015 23:07 Uživatel: Rybka
539188_316716321756941_829215329_n.jpg
5000-6000
Téma: Laserová operace očí Gemini Zlín - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

 

Můj syn byl v Gemini ve Zlíně na laserové operaci a s výsledkm a chováním personálu byl na 100% spokojený.

Je to už asi 13 let a pořád bez problémů. Operace je bezbolestná a ani žádnými pooperačními bolestmi netrpěl a  přístup personálu byl víc než dobrý.   Doporučuje všem, kdo mají o tuto operaci u Gemini zájem.

 
13.06.2015 08:13 Uživatel: adwqad
Věk:  10
Téma: Laserová operace očí Gemini Zlín - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

já Gemini moc nedopočuji. jelikož je to jedna z nejznámějších klinik, a sama jsem tam chtěla jít, viděla jsem že lidi berou jak na běžícím pásu. žádný osobnější kontakt nebo tak… nelíbilo se mi tam, zvolila jsem jinou zlínskou kliniku kde jsem byla spokojená

 
13.06.2015 09:24 Uživatel: Lili
500-1000
Téma: Laserová operace očí Gemini Zlín - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Znám hodně lidí, co byli právě v Geminy ve Zlíně a byli spokojeni na 100%. Pochopitelně se musíš rozhodnout sama, ale Mudr Pavel Stodůlka je podle mne osobnost, která má jméno i ve světě, vždyť s těmito operacemi začínal skoro jako první. A pokud vím, je stejně náročný jak na sebe tak na členy svého týmu. Aspoň to i tvrdí sestry, co tam pracují. A pokud tam byli mí známí, tak říkají jak vzorná je tam péče. konečně je možnost se tam snad i opbjednat na vyšetření  i bezplatně,  

Já nevím o nikom, kdo by měl problémy s Geminy. Pochopitelně jak říká Avatárek riziko je to vždycky, ale to je u všeho. Rozhodnutí je na tobě, ale asi kdybych už byla rozhodnutá že do toho jdu, tak Geminy Zlín by byla moje první volba.

Tady mají stránkyhttp://www.gemini.cz/zakroky/operace-oci-laserem/

Operovali tam mou mamku, té tedy šedý zákal, a mému bývalému manželovi sítnici a to měl 12 dioptrií, několik mých spolupracovníků, známých, všechno k naprosté spokojenosti.

Nedělám jim reklamu, jen  že jsem ze Zlínska tak vím, že se o této klinice mluví opravdu dobře. Objednala bych se tam, mají tam i nezávaznou objeednávku na těch stránkách. A posoudila bych.  

 

 
14.06.2015 18:21 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Laserová operace očí Gemini Zlín - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Jenže já jsem Ostravačka a Gemini mám za domem. Takže jsem chtěla znát názor hlavně někoho, kdo byl tady u nás.  

My máme v Gemini 10% slevu… naše firma, takže vlastně benzín do Zlína bych měla zadara .  

Upřímně se trochu bojím. Moje maminka s tetou byly ve Zlíně na stejném zákroku, obě mají šedý zákal, bohužel, moje teta o zrak  po tomto zákroku přišla. A tak si říkám, co kdyby …

 

 
16.06.2015 11:52 Uživatel: Lili
500-1000
Téma: Laserová operace očí Gemini Zlín - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Aha tak z Ostravou zkušenosti nemám.  

 
17.06.2015 09:17 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Laserová operace očí Gemini Zlín - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

To nevadí, i tak moc děkuji, pro mne je každá recenze přínosem.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Laserová operace očí Gemini Zlín - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 0
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 0 témat
Počet témat celkem: 16320
Počet odpovědí celkem: 174286
Počet registrovaných: 4943 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Lakování nehtů různými barvami
Nejkomentovanější za 7 dní: Lakování nehtů různými barvami
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny