Téma: Oční klinika, laserová operace Horní Počernice - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze

05.05.2017 12:15
Uživatel: Dlouhatan2
Věk:  37

Město: Praha

0-100
Odpovědí na téma: 13
Text: 

Ahoj,

uvažuju o laserové operaci očí a zvažuju, že půjdu na kliniku do Horních Počernic, protože mi to doporučil kamarád, který tam byl spokojený.

Tak jsem se chtěl zeptat, máte někdo nějaké novější zkušenosti s touto klinikou? Jak jste byli spokojený? Jak zákrok probíhal?

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 1393x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Oční klinika Horní Počernice recenze
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
05.05.2017 15:27 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Oční klinika, laserová operace Horní Počernice - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Je to nová klinika se všemi moderními vymoženostmi. Náš známý by také na operaci s očima a velice si pochvaloval. Manžel byl na vyšetření očí a opravdu najdou vadu a určí diagnozu velice přesně. Takže já doporučuji.

 
09.05.2017 13:58 Uživatel: Leona
1494325226_images.jpg
0-100
Téma: Oční klinika, laserová operace Horní Počernice - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Já jsem byla na klinice v horních počernicích před dvěma měsíci, takže zkušenost čerstvá A asi není, co bych vytkla. Dotoři i sestřičky byli příjemní, zákrok byl rychlý a bez komplikací a rychle jsem si zvykla, že nepotřebuju brýle Teď už mi to přijde jako bych je nikdy nenosila  

 
07.05.2017 09:10 Uživatel: ten od jinud
Věk:  49
0-100
Téma: Oční klinika, laserová operace Horní Počernice - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Svého času jsem zvažoval operaci očí, potom jsem​ pátral na netu našel zvláštní stránku o tom jak to probíhá co se tam děje, jaké jsou záruky. Co se stane když se nezadaří. A za mne, operace očí, ani náhodou.  

http://m.laser.pise.cz/4-rizika-laserovych-operaci-oci.html

 
26.05.2017 11:30 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Oční klinika, laserová operace Horní Počernice - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

chápu Vaše obavy, ale když je nejhůř, tak člověk tu operaci podstoupí…

 
15.05.2017 10:12 Uživatel: RadkaS.
Věk:  46
Téma: Oční klinika, laserová operace Horní Počernice - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Já mám zkušenost pouze přes maminku, je jí 73 let a na klinice v Horních Počernicích jí operovali šedý zákal. Bylo příjemné, že jsme nepotřebovali žádné vyšetření od jejího očaře, na klinice si jí vyšetřili sami, takže jsem maminku nemusela vozit od jednoho lékaře k druhému. Teď je 5 měsíců po operaci a opravdu si to chválí.

 
19.05.2017 10:22 Uživatel: richardríša
Věk:  31
Téma: Oční klinika, laserová operace Horní Počernice - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Byl jsem v únoru na relexu, v horních počernicích. Ze 7,25 a 75 mi zbylo na každém oku cca 0,25 dioptrie. Brýle ani čočky už nenosím a vidím lépe než s brýlemi před operací. Jestli se vada časem vrátí, těžko odhadovat, ale pokud ano, reoperace to jistí.

 
24.05.2017 16:03 Uživatel: Šárka
Věk:  29
Téma: Oční klinika, laserová operace Horní Počernice - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Mám s klinikou horní počernice dobré zkušenosti. Měla jsem -8,50 dioptrií na obou očích, takže jsem nečekala, že bych po operaci byla bez brýlí úplně, ale dopadlo to nad moje očekávání a brýle už mám jen jako jistotu na řízení 

 
30.05.2017 16:06 Uživatel: Luděkk
Věk:  49
Téma: Oční klinika, laserová operace Horní Počernice - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Na klinice v Horních Počernicích operovali mému otci šedý zákal. Můj otec je diabetik a velmi špatně mobilní, a i přes tato omezení však proběhlo všechno v pořádku a bez komplikací. Otec si pochvaloval přístup sestřiček i lékařů, díky tomu se tam cítil příjemně.

 
06.06.2017 20:57 Uživatel: Alešš
Věk:  31
Téma: Oční klinika, laserová operace Horní Počernice - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Jsem po oční operaci měsíc, taky v horních počernicích, vše proběhlo bez komplikací, za mě dobře odvedená práce. Ocenil jsem hlavně rychlost, jak zákroku tak i rekonvalescence.

 
15.06.2017 14:48 Uživatel: Janice
Věk:  22
Téma: Oční klinika, laserová operace Horní Počernice - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Pro nevěrohodnost byl příspěvek smazán správcem webu.  

 
19.06.2017 14:38 Uživatel: Jared
Věk:  28
Téma: Oční klinika, laserová operace Horní Počernice - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Pro nevěrohodnost byl příspěvek smazán správcem webu.  

 
19.06.2017 14:51 Uživatel: Týýnka
Věk:  29
Téma: Oční klinika, laserová operace Horní Počernice - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Pro nevěrohodnost byl příspěvek smazán správcem webu.  

 
19.06.2017 15:21 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Oční klinika, laserová operace Horní Počernice - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Text uživatele: 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.

 

Přezdívky:

  • Janice
  • Jared
  • Týnka

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Oční klinika, laserová operace Horní Počernice - zkušenosti, názory, reference, recenze, diskuze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny