Téma: Metatron Hunter - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory, cena, ceník

29.10.2015 09:24
Uživatel: Adamec
Věk:  40
Odpovědí na téma: 11
Text: 

Dobrý den,

zajímají mě aktuální zkušenosti s přístrojem Metatron Hunter. Byl jste někdo na tomto vyšetření? Jaký na to máte názor? Kolik jste za to zaplatili?

Díky.  

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 5057x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Metatron Hunter
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
29.10.2015 18:17 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Metatron Hunter - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory, cena, ceník
Text uživatele: 

Trochu jsem se porozhlédla po inernetu a mimo jiné jsem našla názor, pod který bych se klidně podepsala:

 

Podívej se do živnostenského rejstříku a zjistíš že majitel přístroje nemusí mít žádné zdravotní vzdělání ani minimum. Takže si kup METATRON a podnikej
bez vzdělání a specializace.

 

 

 

 

 
03.11.2015 10:50 Uživatel: Mára
Věk:  35
Téma: Metatron Hunter - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory, cena, ceník
Text uživatele: 

 

Text smazán správcem poradny z důvodu podezření na záměrné vložení reklamy.  

 

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 

 
05.11.2015 10:14 Uživatel: Liliana
Věk:  37
Téma: Metatron Hunter - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory, cena, ceník
Text uživatele: 

 

Text smazán správcem poradny z důvodu podezření na záměrné vložení reklamy.  

 

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 

 
05.11.2015 10:28 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Metatron Hunter - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory, cena, ceník
Text uživatele: 

Můžeš tady nechat na sebe e-mail pro Máru? Protože jeho odpověď tu bude pravděpodobně brána jako reklama a jako taková bude i smazána. (Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.)

 

 

 
05.11.2015 15:24 Uživatel: Dany
1526489412_mozaika_slunce.jpg
5000-6000
Téma: Metatron Hunter - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory, cena, ceník
Text uživatele: 

Liliano, toto téma se zde již před několika lety probíralo, a protože uživatelé nebyli schopni pochopit, že téma je pouze o zkušenostech, nikoliv vkládání reklamy = uváděním konkrétních poskytovatelů této služby/vyšetření, tak bylo téma adminem uzamčeno, tady:

http://www.mojestarosti.cz/poradna/zdravi-nemoci-me-zavislosti/vysetreni/vysetrenim-pristrojem-metatron-zkusenosti-diskuze-nazory-reference-recenze.html

Všechno o tomto přístroji najdeš na netu, včetně ceníku, který je několikanásobně vyšší, než-li cena akční, o které píše Mára a hlavně, kterou to nekončí = každému najdou minimálně parazity - doporučí přípravky, které si také hradíš, pak samozřejmě kontrolní vyšetření, to už není za akční cenu, a tak pořád dokola. Prostě dobrý byznys, jehož první vyšetření je momentálně a opakovaně za tu akční cenu, tak nekupto, že 

 
05.11.2015 16:39 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Metatron Hunter - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory, cena, ceník
Text uživatele: 

Dovoluji si upozornit, že v jednom tématu lze psát reakce pouze pod jednou přezdívkou z jednoho počítače. V opačném případě jsou porušena pravidla webu bod č. 5.


Přezdívky:

  • Liliana
  • Mára

 
06.06.2016 13:45 Uživatel: Liduška44
Věk:  47
Téma: Metatron Hunter - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory, cena, ceník
Text uživatele: 

Zdravím, záleží hodně na tom kde se necháte vyšetřit. Já mám zkušenosti dvě a jsou nesrovnatelné. Firma Platan má vyšetření na Metatronu za 1499 Kč, ale nebyla jsem u nich spokojená. Hlavně asi z toho důvodu, že nás jako klienty nalákali na klamavou reklamu, protože jsme koupili vyšetření na Metatronu a po té nás vyšetřovali na Oberonu. Oberon není moc dobrý přístroj a není na něj spolehnutí, výsledky absolutně neodpovídají. Netušila jsem, že může někdo takto okrádat lidi! Druhé vyšetření jsem si hodně rozmýšlela, ale chtěla jsem zjistit co mi opravdu je, protože  neustálé trávící problémy už nebyly k vydržení. Objednala jsem si tedy vyšetření také za 1499 Kč, ale u firmy Centrum Medicíny. A pokud mohu doporučit tak nenaleťte Platanu jako já. Na tom Zličíně to bylo úplně jiné. Je vidět že tam sedí lidi, co tomu rozumí a že je to baví. Problém odhalili hned a doporučili mi řešení bylinkami asi za 80 Kč, což jsem ocenila kvůli penězům co jsem do zjišťování mých potíží už dala jinde. Je fajn vidět, že někomu v dnešní době jde o lidské zdraví a né o byznys. Upozornili mě na spoustu dalších věcí co se mého zdraví týká, ale důležité je jedno. Už dlouho mi nebylo tak dobře!

 
13.12.2017 22:09 Uživatel: Rtl
Věk:  52

Město:Praha

Téma: Metatron Hunter - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory, cena, ceník
Text uživatele: 

Ta sluchátka mě fascinují - zárak instalovaný ve "vyuchaných" sluchátcích střední cenové kategorie.

A za výhodnou cenu  přes 1000 Kč.  Odborníci jistě žasnou - ale jen nahlouposti těch kteří tomuhle

a jiným podobným zázrakům uvěří a zaplatí.  Podobných zázraků už tu bzlo.

Prboha věřte opravdovým lékařům a současné medicínské diagnostické technice

a ne šarlatánům a podvodníkům  !! .

 
19.11.2018 14:32 Uživatel: Renataprávnička
Věk:  45

Město:Plzeň

Téma: Metatron Hunter - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory, cena, ceník
Text uživatele: 

Je těžké věřit lékařům, když Vám nedokážou tři odlišní doktoři říct ani zdaleka podobnou diagnózu. Začala jsem tpět boláky v obličeji, vypadala jsem jako puberťák, změny nálad, vypadávaly mi vlasy ve velkém. Začala jsem mít strach abych neměla nádor na mozku. Byla jsem na Metatronu na Zličíně. Našli mi problém se štítnou žlázou a doporučili mi užívání Aronie asi na tři měsíce. Aronie mě stála asi kolem 150 Kč. Samozřejmě jsem šla na odběry krve abych si jejich diagnózu zkontrolovala. Ale nikde se nic nenašlo a podle doktorů nedosahuji na ty hodnoty pro poruchu štítné žlázy. Šla jsem znovu do Centra medicíny a oni mi řekli, že je to mé zdraví a měla bych poprosit doktora o přesnější vyšetření, že pokud on vidí všechny ty jasné příznaky, kterém prokazatelně mám musí mi udělat speciální vyšetření. Mohu Vám říct, že to byl běh na dlouhou trať s doktory, ale po 4. krevních testech během měsíce konečně nalezli problém se štítnou žlázou (to co mi řekli v Centru medicíny) a okamžitě mi předepsali léky. Jenže po tom všem co jsem si užila s doktory jsem tak nějak ztratila důvěru a raději jsem začala užívat tu Aronii. Jsem hrozně ráda, že jsem nakonec nepodlehla tomu přesvědčování ze strany doktorů jaká blbost prý ten Metatron je a vše jsem si sama zkusila na vlastní kůži. Protože přečíst si recenze Metatronu je hezké, ale já díky tomu vyřešila tolik zdravotních problémů a jsem za Metatron vděčná.

 
03.02.2020 15:13 Uživatel: LuděkHynajs
Věk:  54
Téma: Metatron Hunter - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory, cena, ceník
Text uživatele: 

Také jsme byli v Centrum Medicíny ze Zličína kde byli, 10 let se přestěhovali do Dejvic do většího. A naše zkušenosti s manželkou jsou velmi pozitivní. Na vředy mi doporučili Puškvorec za pár korun. A za deset dní bylo po problému. Manželce našli problém v hrudní páteří a navštěvovala pak akupunkturu. Chodila po doktorech, necítila prsty na ruce a celá ruka ji brněla. Už byla opravdu zoufalá nic nepomáhalo. Takže já  Metatronu věřím i když jsem byl zpočátku také skeptický. Ale když pak je člověk opravdu nemocný, nemá na výběr musí si stejně nakonec pomoct sám díky špatnému přístupu našeho zdravotnictví. A tak jsem rád, že jsem si u Centra Medicíny ověřil, že když někdo své práci rozumí a má o klienta zájem, vše jde mnohem lépe. Nemohu je házet do jednoho pytle s jinými šarlatány. Manželka je opět šťastná ruku cítí a já u nich také vše vyřešil.  

 
30.08.2020 11:00 Uživatel: Mirka
Věk:  32
Téma: Metatron Hunter - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory, cena, ceník
Text uživatele: 

Tak jsem také navštívila Centrum medicíny v Praze. Byla jsem trochu skeptická, protože, pokud by byl  přístroj Metatron Hunter tak dokonalej, tak už by ho přeci používali ve zdravotnictví…

Každopádně jsem z Prahy odjížděla s pocitem, no jestli mám (mimo jiné) opravdu infekční onemocnění (dál rozvíjet nechci) tak se mi investice do vyšetření vyplatila. Paní (nevím, jak se jmenuje, na dokumentech, které jsem si přivezla, nebylo jméno uvedené) mi prodala bylinky (nedostala jsem účtenku) a doporučení, ať se do půl roku stavím na kontrolu - prý to zabere.

S pocitem znechucení a zařeknutím, že už nikdy nevlezu do sauny (turecká) - kde jidne bych to taky mohla dostat - jsem se objednala k lékaři na vyšetření - protože tohle přeci nemůžu léčit bylinkami a čekat půl roku, jestli to zabere…

Paní doktorka i přes to, že vlastně žádné příznaky nemám mě vyšetřila… A světe div se ŽÁDNÉ INFEKČÍ ONEMOCNĚNÍ NEMÁM!!!

V čem se přístroj u mě ještě skutečně mýlil byl krevní rozbor (to vím určitě)

Zbytek výsledků nedokážu posoudit.

 

Cítím se hrozně naštvaně a poníženě.

Vyšetření přístrojem za sebe tedy NEDOPORUČUJI.

 

 

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Metatron Hunter - reference, recenze, zkušenosti, diskuze, názory, cena, ceník
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny