Téma: Vyšetřením přístrojem METATRON - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze

26.04.2011 01:06
Uživatel: kdysizdravá
Odpovědí na téma: 35
Text: 

Mám velké zdravotní problémy, lékaři se značně rozchází ve stanovení diagnozy. Dozvěděla jsem se o vyšetření pomocí přístroje Metatron, který údajně v zahraničí oficiálně používají lékaři. U nás jsou 2 certifikovaná pracoviště, vyšetření je ale dost drahé, levnější verze za 5000 Kč, dražší za 7000 Kč, což pro mne je opravdu hodně peněz. Ale jde o zdraví.
Dočetla jsem se o tomto přístroji řadu informací. Třeba: /cituji/:Na rozdíl od jiných metod technické diagnostiky systém „NLS-diagnostic METATRON GR HunterTM“ má schopnost odhalit raná – praenosologická stadia patologických procesů ještě před jejich zřetelnou klinickou manifestací, která může být těžko odhalitelná jinými diagnostickými metodami jako jsou ultrazvuk, počítačová tomografie CT a MRN (magnetická rezonance) . Vyšetření je pro člověka bezpečné.

Moc bych vás chtěla poprosit nemáte-li někdo s vyšetřením přístrojem Metatron zkušenosti - vy, vaši známí či někoho z rodiny.

Zda se poznatky měřením získané opravdu potvrdily ale i jiné zkušenosti, názory? Budu vděčná za každou informaci.

Nepište mi prosím, že mám vyhledat lékaře - odborníka, protože tam už jsem to zkoušela několikrát a ty diagnozy byly každá jiná. Tím užívám řadu léků a výsledek není nikde, naopak je čím dál hůř.
Moc děkuji za vaše odpovědi.  

To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 44550x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Vyšetřením přístrojem METATRON - zkušenosti
Váš e-mail: 
Toto téma je uzamčené administrátorem a proto není možné vkládat komentáře.
Pokud chcete, můžete vložit nové téma zde.

Reakce čtenářů

 
26.04.2011 12:56 Uživatel: kdysizdravá
Téma: Vyšetřením přístrojem METATRON - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Chtěla bych jen doplnit ke svému problému.

Moje problémy jsou neurologické. Bolesti zad a beder jsou čím dál větší, navíc spojeny se silnými závratěmi a nejistou chůzi, záškuby svalů kolem páteře... Prodělala jsem vyšetření jako je magnetická rezonance hlavy, krční páteře , EEG, SEP, opakované rentgeny .... A diagnozy? Každý řekne něco jiného. Uvádím jen příklady lékaři stanovených diagnoz: začátek roztroušené sklerozy, začínající Parkinsonova choroba, problémy spojené s činností mozečku, nedokrvování mozku, borelioza, problémy jsou psychického rázu.... to jsou jen některé závěry. Dovedete si představit, že mám jíst současně léky na Parkinsona, antidepresíva, antibiotika na boreliozu, léky na roztažení cév, léky zpomalující rozvoj roztroušené sklerozy a k tomu ještě léky, které užívám běžně tedy na tlak , na žaludek, ... To prostě nelze. A tak nutně potřebuji stanovit přesnou diagnozu, protože čas letí, je mi čím dál hůř a doktoři se takto vyjadřují.
No a tak jsem se dozvěděla o přístroji Metatron, jeden certifikovaný je v Plzni a druhý v Novém Jičíně, píší tam, že je to přístroj na diagnostiku v zahraničí užívaný, vyrábí to snad pro kosmické výzkumy. Jde ale o to, že to vyšetření je opravdu moc drahé pro člověka, který už nemá možnost si něco přivydělat. Dala bych ty peníze nějak dohromady, ale nerada bych, aby to zase byly vyhozené peníze. Těch už jsem investovala spousty do homeopatie, různé masáže, rehabilitační cvičení a pomůcky/ třeba Kosmodisk/, tradiční čínské medicíny.... To všechno poté, když jsem doufala, že mi pomohou. Potřebuji jediné, stanovit diagnozu, abych se mohla léčit cíleně, proto tento dotaz, zda s tím Metatronem má někdo zkušenost. Nebo typ na někoho, kdo by tu diagnozu stanovil , byť bych si měla vyšetření zaplatit.
 
08.02.2013 21:27 Uživatel: pan Xyz
Věk:  57
Téma: Vyšetřením přístrojem METATRON - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Vážená paní podle popsaných příznaků soudím, že jste prodělala jaterní onemocnění, které mohlo být způsobeno třeba přenosem boreliozy od komára nebo od jiného bodavého hmyzu, ale nejvícei vaše příznaky od povídají chlamidiím, svaly, šlachy a ůpony vyživují právě játra a žlučník doporučoval bych Vám navštívit reflexního terapeuta který pomocí reflexních bodů stanoví diagnostiku a na rozdíl od stroje se vám bude věnovat i jako psychosomatik Xxxxxxxxxxxxxxxxx.

 
11.02.2014 13:59 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Vyšetřením přístrojem METATRON - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by bymohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
02.09.2011 20:16 Uživatel: Marketa21
Věk:  21
Téma: Vyšetřením přístrojem METATRON - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den!
Osobní zkušenosti s metatronem nemám, ale když čtu Vaše starosti, ráda bych se podělila o to, co vím. Mí přátelé absolvovali vyšetření metatronem stejně tak jako zbytek jejich rodiny, kteří se po výsledcích rozhodli podstoupit také. Nešli tam s žádnou závažnou chorobou, spíše jako zjišťující prohlídka. Kamaráda již dlouho trápil zánět v zubu, velké zahledění a klouby(již nevím přesně). Na metatronu se odhalila spousta vad na kráse jeho těla. Doktor jim dal prášky a nějaké tabletky na odčervení (ano, zní to hrozně-a také to není nejlevnější, ale kamarádi se zbavili všech svých neduhů a opravdu se vše zlepšilo). Příbuzní tam byli s něčím jiným - jednomu muži bylo řečeno, že má jen 7 měsíců života-po 2 letech je stále mezi námi. 
Snad Vám má recenze aspoň trochu pomůže. Osobně se také chystám na vyšetření. Když jde o zdraví, jistě to stoíjí za to. Dle druhu Vašich potíží též doporučuji shlédnout dokumenty jako Food Matters či Léčba rakoviny zevnitř. Nevím, co Vás jmenovitě trápí, ale vězte, že většina našich problémů pramení ze stravy, kterou přijímáme a života, který vedeme. Nepodceňujte syrovou stravu a zeleninové šťávy.
Přeji spoustu štěstíčka s léčnou, M. 

 
03.10.2011 21:04 Uživatel: 40
Téma: Vyšetřením přístrojem METATRON - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, mám podobné problémy ako ty. ako by som ta mohla nakontaktovať? A ten prístroj viem len odporúčať to je niečo úžasné.

 
03.10.2011 21:23 Uživatel: Lili
500-1000
Téma: Vyšetřením přístrojem METATRON - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ráda bych se s tebou spojila, dovedeš mi napsat tady do inboxu? Já bych ti napsala, ale nejsi asi zaregistrovaná, tak to nejde, zkus to ty napsat mě. Pokud to nepůjde domluvíme se jistě přes mejla.

 
31.01.2012 01:49 Uživatel: Ludmila
Věk:  40

Město:Praha

Téma: Vyšetřením přístrojem METATRON - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Příspěvek smazán z důvodu opakovaného porušení pravidla webu č. 5.

 

 
31.01.2012 14:13 Uživatel: Lili
500-1000
Téma: Vyšetřením přístrojem METATRON - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ano, jezdím na Senzitive Imago, ale že by to byla levná záležitost tak to teda není. Výhodou je jistě šetrnost... a třeba to, že tam vyhodnotí i léky které beru, zda jsou opravdu mému tělu prospěšné. Ačkoliv mohu říct, že kdyby mi to třeba řeklo, že léky na tlak nebrat, tak stejně je nevysadím. Je to podle mne zase jen altenativa a doplňková léčba. Ale pokud chceš napiš mi na mejla, já jezdím na SEnzitive k Brnu a ty kam? Mohly bychom si popovídat. Napiš mi do inbogu, ráda si vyměním zkušenosti. Jela jsem tam s problémem, který zatím neodhalila ani oficiální medicína, ale neodhalil jej ani tento přístroj. Tak ho třeba odhalí pitvafrown((

 
15.02.2012 23:33 Uživatel: Ludmila
Věk:  40

Město:Praha

Téma: Vyšetřením přístrojem METATRON - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Příspěvek smazán z důvodu opakovaného porušení pravidla webu č. 5.

 

 
20.02.2012 19:35 Uživatel: Lidmila
Věk:  65
Téma: Vyšetřením přístrojem METATRON - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Příspěvek smazán z důvodu opakovaného porušení pravidla webu č. 5.

 

 
20.02.2012 19:43 Uživatel: Líba
Věk:  32
Téma: Vyšetřením přístrojem METATRON - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Byla jsem na vyšetření Xxxxxxxxxxxxxxx, pan doktor velice erudovaný, vysvětlí vám váš zdravotní problém, navrhne řešení, vy můžete přijmout nebo ne a  zůstat u konzervativní západní medicíny, do ničeho vás nikdo nenutí. Jezdí sem i několik našich kamarádů a všichni jsou spokojeni.

 
11.02.2014 14:23 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Vyšetřením přístrojem METATRON - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

 

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by bymohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Téma zní jasně - zkušenosti s Metatronem, ne zkušenosti s konkrétní firmou poskytující tyto služby.  

Děkujeme za pochopení.

 
20.02.2012 22:02 Uživatel: Lili
500-1000
Téma: Vyšetřením přístrojem METATRON - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Lidmilo a Líbo, v té Plzni tím Senzitive Imago i léčí nebo jen diagnostikují?

 
21.02.2012 22:39 Uživatel: Ludmila
Věk:  40

Město:Praha

Téma: Vyšetřením přístrojem METATRON - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Příspěvek smazán z důvodu opakovaného porušení pravidla webu č. 5.

 

 
02.04.2012 08:22 Uživatel: Openyoureyes
Téma: Vyšetřením přístrojem METATRON - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Příspěvek smazán z důvodu opakovaného porušení pravidla webu č. 5.

 

 
07.04.2012 21:08 Uživatel: Openyoureyes2
Téma: Vyšetřením přístrojem METATRON - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
 
03.04.2012 12:24 Uživatel: Skeptik
Věk:  45

Město:Praha

Téma: Vyšetřením přístrojem METATRON - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

For Openyoureyes: A není zázrak, že inteligentní člověk argumentuje pochybnou webovou stránkou sdružení, které lže ( možná záměrně, protože je za to placená, ale kdo ví... ) a odmítá jakkoliv komunikovat, uvést zdroje, odkud čerpali  a podobně? On totiž žádný zdroj ani studie ani důkazy u tohoto sdružení neexistují - vymýšlejí si pojmy, které nikdy neexistovali, například biorezonanci předvádí na zařízení, které s biorezonancí nemá skoro nic společného. Na jejich webových stránkách ( a v knize pan Heřta ) se dá najít nesčetně nepravdivých nebo polopravdivých informací. Máte-li zájem, můžeme to probrat někde mimo toto forum ( není slušné to tu zahlcovat příspěvky, protože jenom na jedné A4 jejich knihy Vám najdu tolik chyb, že probrání celého webu by bylo na román wink

Jen tak pro zajímavost, od tohoto spolku ( od kohokoliv z jejich členů ) jsem chtěl vyjádření ohledně zdrojů a studií, ze kterých čerpali. cca 10 emailů a stále ještě mi neodpověděli, už to budou dva měsíce, co jim píšu. Vím i o dalších lidech, kteří se prokousávali informacemi od nich a chtěli od nich odkazy z čeho čerpali ( protože jimi uváděná informace není pravdivá ) a také se neozvali.

 

V poslední době ale dost pozoruju, že se lidé na tyto stránky odkazují a při tom o dané problematice nic neví a stávají se součástí lživé manipulace. Kdo si o tom bude chtít něco zjistit z důvěryhodnějších zdrojů, během chvilky zjistí, že Sysifos rozhodně není to, na co by se měli odkazovat wink

 
03.04.2012 12:38 Uživatel: Lucy
Věk:  23

Město:Město, Tobě sto, kapitánovi dvě stě

Clipboard01.jpg
1000-2000
Téma: Vyšetřením přístrojem METATRON - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Nejsem sice 100% zastánce konvenční medicíny, ale alternativy odsud podsud... A když tady čtu některé příspěvky a odkazy. Něco jsem taky hledala, ale nikde jsem nenašla prnicip, na kterém přístroje fungují. Akorát píší o jakémsi propojení přístroje s pacientem, bezkontaktní vyšetření krve apod. ? ! ? ! ? To ve mně teda opravdu nevzbuzuje důvěru... a ještě za ty prachy. A k tomu odmítají komunikovat. Když je to tak čarovná metoda nemají co tajit, nebo ne?

   Na druhou stranu je možné, že vyšetření má hodně silný placebo efekt - jinak by nebylo tolik spokojených pacientů.

 
04.04.2012 14:06 Uživatel: Skeptik
Věk:  45

Město:Praha

Téma: Vyšetřením přístrojem METATRON - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Asi dost záleží na tom, na koho se obrátíte. Já mám spíš zkušenost nekomunikativnosti od našich doktorů a skeptiků ve stylu Sysifa, u lidí od biorezonance jsem doposud neměl s ničím problém. Mimochodem, níže uváděný web slečnou/paní Lili znám, odtud mi přicházely také nejobsáhlejší odpovědi, přístup velice pozitivní, otevřený a nekonfliktní.

Získávat informace jenom ze zdejších příspěvků je trošku hloupost, na internetu můžete najít spoustu informací - znám ještě dobrý web biorezonance. info - jsou tam zajímavé články o této tématice i samotných zařízeních.  
A o placebo efektu už jsem taky slyšel excited dost mě to pobavilo, vzhledem k tomu, že ty přístroje jsou především diagnostické - tedy základem je správně vyhodnotit stav pacienta a na to se "placebo" aplikovat nedá jak jistě víte.

 
03.04.2012 16:36 Uživatel: Lili
500-1000
Téma: Vyšetřením přístrojem METATRON - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Můžete se na princip a co přístroje umí podívat tady. A taky tam můžete dát dotaz. nevím jak vám, ale mě odpověděli vždycky ač ne třeba obšírně.

http://www.biosensetiv.cz/cz_podstata_metody.html

 

 
04.04.2012 14:27 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Vyšetřením přístrojem METATRON - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

me by zajimalo proc, kdyz jsou tady ty zminovane pristroje tak dokonale a presne, se v nemocnicich porad kupuji stroje za desitky milionu kc, ale chapu ze nekdo kdo si koupi nejaky strojek za par desitek tisic na nem chce taky vydelat...

 
04.04.2012 20:58 Uživatel: mynonamus
Věk:  90

Město:čr

Téma: Vyšetřením přístrojem METATRON - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Příspěvek smazán z důvodu opakovaného porušení pravidla webu č. 5.

 

 
10.04.2012 20:14 Uživatel: P
Věk:  33
Téma: Vyšetřením přístrojem METATRON - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den,

jsem objednán na vyšetření Metatronem, nevím jak na tom jste- doufám, že dobře, koukám, že dotaz je rok starý. Pokud máte zájem napište mi sem. Zdraví Pavel.

 
02.08.2012 06:28 Uživatel: Wendy
Věk:  68

Město:Praha

Téma: Vyšetřením přístrojem METATRON - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den, byla jsem na vyšetření přístrojem Metatronem v Plzni. Byli mi zjištěny paraziti v těle  a přeléčeni doporučenými léky. Při druhé návštěvě bylo zjištěno, že parazity již nemám, ale potíže, které jsem měla přetrvávají. Ještě mi byly zjištěny zánětlivá ložiska pod zubem, ale na zubním po rengenu mi tam nic nenašli. Ostatní lékaři tomuto přístroji nevěří, takže se na Vás dívají divně a problém neřeší.  Takže potíže mám stejné jako dříve, jenomže jsem chudší o cca 10.000, - kč.   Wendy

 
03.08.2012 04:29 Uživatel: indiánka
img_bestpage3279.gif
Téma: Vyšetřením přístrojem METATRON - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den paní Wendy.

S přístrojem Metatron zkušenosti nemám, nicméně reaguji na zmínku o váčku a zánětlivém ložisku u zubu. Nemuseli Vám ten váček nalézt. Ano- jak klasický rentgen, tak rtg panoramatický nemusí skenovat celou část kolem zubu, pokud je váček šikovně zacloněn zubem, na rtg se skutečně nemusí ukázat. Vím o takových případech.

happy

 
14.12.2012 12:57 Uživatel: Moja
Věk:  42
Téma: Vyšetřením přístrojem METATRON - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

V 4/2012 jsem absolvovala vyšetření na metatronu v Novém Jičíně, zjistili mi úplně špatnou štítnou žlázu a doporučili vyšetření krve a léčbu. Rozbor krve jsem si nechala udělat po týdnu u obvodní lékařky a výsledek o. k. , všechno v toleranci-nic mi nezjistili. tato zkušenost mě stála 7000 kč.

 
08.01.2013 08:48 Uživatel: Julius
Věk:  40

Město:Praha

Téma: Vyšetřením přístrojem METATRON - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

I v Praze máme originální, ve vybavení nejdražší a přesný metatron s obsluhou, opakovaně školenou mezi lékaři v Německu. Mám s ním osobně stejně jako moji známí výborné zkušenosti, hlavně s erudovaným přistupem ke zdravotním problémům, a přitom vyšetření stojí jen zlomek toho, co tu ostatní uvádějí, včetně individuálních slev v případě opakovaných návštěv.

www. oberonprozdravi. 172.cz/

 
11.02.2014 09:24 Uživatel: Miluška
Věk:  55

Město:Praha

Téma: Vyšetřením přístrojem METATRON - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Na ten náš originální Metatron v Praze mohu také doporučit, stejně jako pan Julius, chodím opakovaně, protože mají nejen znalosti z Německa, ale umějí dobře najít psychosomatické příčiny mých vleklých problémů, které jsem dlouho přehlížela. Škoda jen, že nikde neinzerují a berou jen málo. A cena je přiměřená včetně slev. Rozhodně oproti tomu, co tady všichni uvádějí.  Ten jejich web, co uváděl pan Julius,  se ale trochu změnil, teď jsou na www.oberonprozdravi.tk

 
03.03.2013 22:24 Uživatel: Ilča
Věk:  32
Téma: Vyšetřením přístrojem METATRON - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den,

vyšetření na přístroji Metatron jsem také absolvovala. Byli mi zjištěny paraziti v těle a doporučeny, podle svého uvážení bylinkové preparáty. Co by člověk pro své zdraví neudělal, když má zdravotní potíže. Zaplatila jsem 5000, -Kč - vyšetření a bylinky. Doteď mám preparáty nepoužité, protože mi neskutečným způsobem zdravotní potíže zhoršili. Podstoupila jsem 3x gastroskopii, 3x koloskopii i 2x jsem po operaci, Ct atd. a v žádném jmenovaném vyšetření parazity lékaři nenašli, což mi příjde zvláštní. Moje lékařka z gastroentologie, výborná lékařka, na které jsou samé kladné recenze, když jsem se o tomto zmínila, mi řekla, že takové šarlatány má velice v oblibě a že jsem vyhodila do vzduchu 5000, - Kč. Na opakovanou kontrolu vyšetření Metatron už jsem nedorazila.  

 
13.05.2013 07:44 Uživatel: Libuše II
Téma: Vyšetřením přístrojem METATRON - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den,

tento týden jsem objednána do studia ForBio Plzeň. Zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti s vyšetřením a diagnózou. Prosím o názor.

 
13.05.2013 11:32 Uživatel: Lili
500-1000
Téma: Vyšetřením přístrojem METATRON - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

No, tak pak určitě napište jak to dopadlo …dojmy, přístup, diagnoza určili ano či ne, . porovnáme výsledky. Moc mne to zajímá.

Já nevím, někteří tady si myslí, že to není k ničemu, ale dnes je přece řada diagnostických přístrojů, které vyšetřují neivazní cestou. Já to zase tolik nezatracuju.

 
05.06.2013 12:11 Uživatel: lola
Věk:  49
Téma: Vyšetřením přístrojem METATRON - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den,

vyšetření na přístroji Metatron v Novém Jičíně jsme 4/2013 také absolvovali.

Kdybychom dříve narazili na tyto stránky tak jseme ušetřili 12.000 Kč (bohužel letěly oknem, radši by jsme je dali na podporu nemocným dětem do Afriky nebo matkám samoživitlekám.)

 

Popstup vyš. :

 Před očima Vám lítají snímky (naskenovaných z lékařské literatůry), můžete si je prohlížet jak dlouho chcete. Na hlavě máte udajně snímací senzory, které světe div se, zaznamenají vše co se v těle děje! Obsluha perfektní (bodejť by ne, když za cca dvě hoďky jejich času jim spadne na konto pěkná sumička).

Na závěr dostanete cca 20 stránek A4 s tiš. fotografiemi na kterých jsou miniaturní barevné body dle závažnosti nálezu.

např. :   Na jené stránce  ohledně tlustého střeva-různé detajly (z lék. knih.) máte 4 snímky na nich vyznačeny barevné bodíky (některé ani v obr. nevidíte.

               Na následující straně v angličtině - doporučené pot. doplňky pak máte jíst potraviny a ještě                                     údaje co Vám doporučí Homeopatie, fytoterapie

      Dále z těch 20ti stran jsou 2-3 stránky o bylinkách které můžete používat a na závěr 3 stránky  o preventivích prohlídkách kdy a naco máte nárok dle zákona a co má váš lékař a jak vyšetřit (on to totiž neví. Jinak se dovíte to co už dávno víte (protože jim to mezi řečí vyžvaníte.)

 

Výsledky jsme předložili svým lékařům -

První lékař  pozorně protudoval pak se zeptal kdo to dělá, že tam není ani razítko ani podpis jen vytištěn typ přístroje, město, a datum vyšetšení.

 

Ještě jednou listoval a nakonec  dal odpověď jením slovem : METATRON JE PODVOD


Druhý se smál kolik korun, že jsme to utratili,  nazávěr se také vyjádřil    PODVOD


NEVYHAZUJTE PENÍZE DO KANÁLU

 


 
16.06.2013 23:14 Uživatel: TP
Věk:  54
Téma: Vyšetřením přístrojem METATRON - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda po vás chtěli něco podepisovat? a kolikrát jste tam byli? slyšel jsem také od známé, že se jí i nelíbilo umístění kamery pře nima. Neví, cosi o firmě myslet.

 

 

 
21.06.2013 15:03 Uživatel: ila
Věk:  49
Téma: Vyšetřením přístrojem METATRON - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Dnes jsem byl na vyšetření přístrojem Metatron v Novém Jičíně. Plně souhlasím s uživatelem lola, nemám z toho dobrý pocit, zbytečně vyhozené peníze. Další zkušenost do života, holt chybama se člověk učí snad celý život.


NEDOPORUČUJI!!!

 
03.11.2013 21:36 Uživatel: JT
Věk:  31
Téma: Vyšetřením přístrojem METATRON - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Mám za sebou několikero vyšetření Metatron. Nalezené problémy byly přičítány na vrub zejména parazitům (škrkavky, roupi) a dostal jsme různé přírodní přípravky i léky na jejich odstranění. Budiž, to považuji za dobrý krok - věřím, že populace je střevními parazity promořená víc, než si je ochotna přiznat. Nicméně samotný přístroj Metatron působí naprosto nedůvěryhodně. S analýzou dokáže jít údajně až na úroveň chromozomů v jádrech buněk, a to jen pomocí dvou elektrod přikládaných na spánky. Kdyby něco takového skutečně fungovalo, muselo by to nutnězpůsobit revoluci ve veškerém univerzitním přírodovědném výzkumu.

I cena přístroje několik milionů korun by za takový přístroj univerzitám stála. Zrovna tak všichni říkají, jak se tyto přístroje úspěšně používají v lékařství v zahraničí. Nenašel jsem jediný důkaz. Provozovatelé služby vyšetření Metatronem nejsou lékaři už vůbec. Buď jsou sami obětí vychytralých tvůrců přístroje (odněkud z Ruska) nebo klamou své pacienty sami.


10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 0
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 0 témat
Počet témat celkem: 16351
Počet odpovědí celkem: 174413
Počet registrovaných: 4964 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: Loučení s webem mojestarosti.cz
Nejkomentovanější za 7 dní: V životě nikam nesměřuji
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny