Téma: ALVEO doplněk stravy na zklidnění - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory

09.07.2016 10:04
Uživatel: Abíčko
Věk:  56
0-100
Odpovědí na téma: 7
Text: 

Slyšela jsem o něm že je na zklidnění a očistu organismu, ale nemám s tím zkušenosti. Přítel si ho chce objednat. Nedávno jsem zde četla o těch náplastech. Tak aby to nebylo na stejné bázi. 1 litr je asi za 1.200 Kč.  

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 989x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Zná někdo přípravek ALVEO?
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
09.07.2016 16:29 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: ALVEO doplněk stravy na zklidnění - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

pohledej si na netu ktere ovoce a zelenina cisti organismus a vyjde te to 10x levneji

 

beztak tam bude neco po cem clovek furt sedi na zachode a tim se vlastne cisti

 
09.07.2016 21:15 Uživatel: Barča
1520366479_lvice.png
Téma: ALVEO doplněk stravy na zklidnění - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Sice bych to nezatracovala, ale vidím to jako tahání peněz z kapes. Pokud jde o bylinky, které by to mělo obsahovat, můžeš se kouknout k čemu která slouží ZDE a podle toho upravit stravu.

 

 
10.07.2016 18:28 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
Na příjmu
13000-14000
Administrátor
Téma: ALVEO doplněk stravy na zklidnění - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Je to vyhazování peněz. Ať si utrhne na louce bylinky a má to lepší a ještě zadarmo. Ať přítel mrkne na web www.BylinkyProVsechny.cz  a zadá do vyhledávání např. "detoxikace" - bylinky mu hned vyjedou. Doplňky stravy jsou byznys, o lidi moc nejde.  

Můžu se zeptat co znamená ve vašem pojetí "zklidnění" organismu a jeho "očistu". Jak přítel přišel na to, že je jeho organismus "neklidný a špinavý". Otázka je trošku zvláštně položená, ale jde o to, aby se přítel nad tím trošku zamyslel.  

 

 
13.07.2016 22:16 Uživatel: Abíčko
Věk:  56
0-100
Téma: ALVEO doplněk stravy na zklidnění - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Cítí se být podrážděný, neklidný, nemůže klidně spát, často se budí a po noci je unavený.

Začal mít i nárazově vztek. Je v pohodě a pak najednou bouchne. Stačí k tomu něco v televizi, nebo se na něco zeptám a někdy je jeho reakce šílená. Za chvíli si to uvědomí, omluví se, a sám neví proč tak reagoval.

Má to asi 4 měsíce.

Problémy v zaměstnání nemá, naopak ho práce baví, doma  snad také ne, nehádáme se jsme jinak v pohodě. Nechám ho odpočívat když chce. Ale myslí si že potřebuje něco, co ho zklidní a zase nakopne. Je mu 55. Nekouří, nepije. Maximálně 1-2 piva za týden.

 

 
13.07.2016 22:21 Uživatel: Rypoušice
Věk:  25

Město:Brünn

1525386003_shironekovrr.jpg
1000-2000
Téma: ALVEO doplněk stravy na zklidnění - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Že by andropauza? "Mužský přechod"… to asi lahvičkou nesmyslů nevyřeší, chce to zřejmě vaši trpělivost - což očividně máte a holt nezbývá, než čekat, až to přejde. Patrně taky dochází k proměně i po té hormonální stránce, byť to není takový hardcore, jak u dam. A to se podepíše i na duševním rozpoložení. Hlavně, aby ho nechytla druhá míza, jinak vám to snad vztah nenaruší alt

 
13.07.2016 22:23 Uživatel: Barča
1520366479_lvice.png
Téma: ALVEO doplněk stravy na zklidnění - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

A co andropauza?

 
13.07.2016 22:49 Uživatel: Abíčko
Věk:  56
0-100
Téma: ALVEO doplněk stravy na zklidnění - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Text uživatele: 

Já nevím, on sám je ze sebe občas vedle a chtěl by to alespoň zmírnit. Je si toho vědom. Když se začne vztekat tak jdu jinam protože se nechci hádat a když se vrátím za 10 minut je to zas on. Pak se většinou omluví a fungujem dál. Ale to že je unavený, nespí klidně, to se mi nelíbí. Možná je proto podrážděný. Nevím jak mu pomoci. Byl už i u své lékařky a ta mu řekla ať si veme prášky na spaní. Začala jsem vařit více zeleniny, to mu nevadí, pije i meduňku asi měsíc a  zatím nic.

Andropauza mě také napadla ale před ním pšt. To by nesl těžce. Druhá míza asi snad né.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: ALVEO doplněk stravy na zklidnění - zkušenosti, reference, recenze, diskuze, názory
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny