Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory

07.02.2012 21:54
Uživatel: veverka
Věk:  33
1428004638_novinkaveverka.jpg
2000-3000
Odpovědí na téma: 36
Text: 

Ahoj,

v nedávné době už jsem mnohokrát narazila na nabídku detoxikačních náplastí, které se nalepí na chodidlo zespodu a do rána mají zbavit tělo některých nežádoucích látek, což se projeví i na náplasti, která původně je bílá a po působení tmavá, zanešená.

Máte někdo zkušenosti s těmisto čisticími náplastmi?

Například tyto:

alt

 

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 19707x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Detoxikační náplasti - zkušenosti, recenze, reference
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
07.02.2012 23:02 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Tohle se už tady probíralo, nebo je to o něčem jiném?

 
07.02.2012 23:11 Uživatel: veverka
Věk:  33
1428004638_novinkaveverka.jpg
2000-3000
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Díky, Barčo,

a jo, dokonce jsem tam tehdy i já sama psala myšlenku, že když může skrze náplast fungovat antikoncepce, tak proč ne i něco jiného. I teď mi tohle v hlavě koluje.

Jak jsem viděla ty obrázky k tomu, jak to ráno člověk sloupává černé, vyvolávalo to ve mně pocit, zda to nemůže skutečně aspoň trochu fungovat. No, nejspíš ne laugh

 
07.02.2012 23:19 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Nafotit se dá ledacos, to víš, byznys je byznys...

 
07.02.2012 23:46 Uživatel: veverka
Věk:  33
1428004638_novinkaveverka.jpg
2000-3000
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Já vím no, jsem realista. I když v hloubi duše i idealista, který občas zapomene na to, že by vůbec nějaký člověk mohl chtít klamat jiného člověka frown

 smile

 
08.02.2012 20:09 Uživatel:
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Jak psala Barča, už se to tu probíralo.

Budu upřímná, nakonec jsem ty náplasti také zkusila. Teď už tedy od jiné firmy za mnohem nižší cenu.

Co říct, pořád nevím jestli skutečně fungují, ale věřím tomu, že ano.

Náplast, resp. obsah sáčku na ní nalepený se skutečně během nošení změní v takový blevajs. Jen si pokládám otázku zda je to skutečně kvůli tomu, že se do něj odplavil bordel z těla nebo tak zkrátka reaguje náplň na pot například.

Odpověď neznám. Nicméně manžel má dnu a dost se mu přitížilo, tak jsem mu týden tyhle náplasti dávala, první dva dny mu bylo hůř a pak už lépe. Což by naznačovalo, že to funguje. Samozřejmě to může být i shoda okolností nebo cokoliv jiného, opravdu nevím, ale věřím, že fungují. Je to však jen víra, kterou fakticky nejsem schopná sama příliš pochopit ani podložit nějakými fakty.

 
08.02.2012 20:13 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Příspěvek jsem psala já. Spadl mi internet a po obnovení stránky se uložil, aniž bych ještě byla přihlášená.

 
09.02.2012 03:45 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Detoxikační náplasti jsou způsob, jak z lidí tahat peníze. Jsi chytrá holka, takže určitě víš, že zelený čaj působí perfektně, intenzivně.

Myslím si, že náplast ztmavne proto, že reaguje s některými minerály v potu. Je to obyčejný chemická reakce, která má demonstrovat že to "jako funguje", ale jinak je to podle mého názoru blbost. To bys musela mít oblepené celé tělo takovými náplastmi.

A píše výrobce aspoň které "toxiny" náplast "vytáhne"? A má nějaké atesty, laboratorní pokusy, apod. ???

Fakt si radši dej ten čaj a budeš zdravější a budeš mít v peněžence i víc peněz, za které si můžeš koupit něco, co Tě fakt potěší (třeba květinu na stůl do pokoje smile).  

Blahodárný vliv má také např. sauna. Všechno, jen ne věřit tady v ty blbůstky wink

 

 

 
09.02.2012 09:52 Uživatel: veverka
Věk:  33
1428004638_novinkaveverka.jpg
2000-3000
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Jo jo, zelený čaj i saunu mám ráda smile. Díky smile

 
10.02.2012 00:08 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

No dyť sem říkal, že jsi chytrá holka smile

 
09.02.2012 12:21 Uživatel: Keith
Věk:  58

Město:okresním

Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Ahoj,

vyzkoušela jsem je nejen já, ale i moje kolegyně. Zejména na plochy nohou. Pro kuřáky je překvapení, když vidí, co se z těla vylučuje. Také jsem po týdnu užívání náplastí velmi dobře usínala a po spaní se cítila odpočinutá. Jediný problém - cena. Jako detoxikační kůra na jaře nebo na podzim jednou za rok - bezvadné. Zdravím Keith

 
24.04.2013 05:41 Uživatel: ffrreeee
Věk:  29
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Pokud jsi s náplastmi spokojená, zkus eBay, tam jsou super ceny. Nebo i na Aukro.cz je seženeš levněji.

 
30.10.2013 06:12 Uživatel: Maja1989
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Já si je teď koupila u vietnamců asi za 25 Kč.

 

 
09.02.2012 12:56 Uživatel: slunecnice
Věk:  26
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Já na čištění organismu piju každý den litr čaje Lapacho, ráno si dám sklenici Psyllia(to mi hodně pomáhá) a ráno večer kapky z grepových jadýrek. Hodně lidí teď vyzdvihuje Chlorellu a mladý ječmen. Věřím tomu. Cítím se méně unavená, takže věřím, že přírodní věci opravdu fungují.

 
07.02.2015 16:49 Uživatel: anerob
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Detoxikační náplasti jsou blbost. Já piji denně pivo. To je taky pravá příroda a na organismus to má blahodárný vliv.

 
10.02.2012 17:19 Uživatel: Julie
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

 Podle mého to nemůže fungovat. Nejlepší je týden nejíst, pít čaje a hydrocolon.

 
30.12.2012 11:26 Uživatel: megera
Věk:  50
sim1.jpg
1000-2000
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

pokud má někdo chuť zkusit, tak tady je akce Vykupto http://www.vykupto.cz/praha/12201-sada-30-naplasti-s-lecivymi-vytazky?__makar_tracker=2#utm_campaign=Newsletter-1593x2012-12-30&utm_medium=email&utm_source=vykupto%20List kde je cena velmi zajímavá, takže je to relativně levný pokus na dva týdny nebo za stejné poštovné až na 6 týdnů, případbně pro 3 kamarádky a pak je možné srovnávat pocity a efekt..

 
30.12.2012 11:36 Uživatel: Trinity
1429307679_carrie-ann-mos-as-trinity-in-the-matrix-reloaded.jpg
1000-2000
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Odříkaného chleba největší krajíc.

Už jsem tu někde psala, že je to nesmysl a tahání peněz z lidí a možná právě proto že  mám k nim takový odmítavý a negativní postoj jsem je dostala od ježíška. Kromě některých potravinových doplňků, z kterých mám radost, jsem našla i tyhle náplasti. Tak se rozmýšlím jestli je někomu věnuji nebo je přece jen zkusím. happy

 
02.10.2013 13:57 Uživatel: Jiřina
Věk:  56

Město:Brno

Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Také jsem se nechala nalákat  detoxikačními náplastmi (název jsem radši zapomněla) a byla jsem moc zklamaná. Za 1200Kč jsem místo 60ks náplastí obdržela v obálce jen 34ks a po 30 dnech jsem nepocítila žádné účinky na těle nebo na duši, jen průvan v peněžence.

 
02.10.2013 14:07 Uživatel: Tepu
1403024269_kopretjpg
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

A…a. a vo tom to je. Způsob  jak vylákat z lidí peníze.

 
24.01.2014 10:46 Uživatel: HEDVIKA
Věk:  53

Město:H.K.

Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

JA JSEM SPOKOJENA A CITIM SE VELICE DOBŘE POUŽIVAM JE 4 TYDNY A SUPER I KAMARADKY, KTERYM JSEM TO DOPORUČILA JSOU NADŠENE

 
14.08.2014 12:09 Uživatel: hEDVIKA
Věk:  21

Město:k.h.

Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

A PÍŠU to ÚPLNĚ NEJVĚTŠÍM FONTEM CO MI TO DOVóLÍ abyste slyšely můj ječák a poslouchaly CO VÁM ŘÍKÁM

 

Člověk, který se nemá, o co opřít se často opírá do výše svého hlasu a bude se vždy snažit ostatní překřičet. Obzvlášť pokud doopravdy chce prosadit svůj názor. Jaké je tedy řešení? Ustoupit? To rozhodně ne. Prostě pokud bude nějaký člověk na vás křičet, rozlučte se, řekněte v klidu a tiše, že se s ním prostě takhle nebudete bavit, otočte se a nechte křiklouna sobě napospas. Admin

 
22.09.2014 21:14 Uživatel: 35
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Kdyz je to chemická reakce, jak je možné, ze po několika dnech uz náplast nezcerna. Nejcernejsi je první den, pak uz mene. Zajímavá chemicka reakce

 
10.12.2014 09:04 Uživatel: Jiřina
Věk:  40
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Já náplasti vyzkoušela. Používám je víc než měsíc. Nalepila jsem si jich na sebe už sto. Musím říct, že jsem si nevšimla, že by měly o něco světlejší barvu než první den. Buď mám tak zanešené tělo nebo to je podvod a reaguje to obyčejný pot a ztmavne to každému. Jestli to funguje, tak nevím, za jak dlouho by ty náplasti měly být světlé. Viděl jste někdo ty náplasti po použití světlé? Nebo aspoň světlejší?

 
27.12.2014 20:51 Uživatel: DanaP
Věk:  31
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den, ano, já je používám teprve asi 2,5 týdne a jsou podstatně světlejší, než první dny… Taky jsem byla dost skeptická, než jsem je začala používat. Ale přesvědčil mě manžel, který byl s nimi spokojený a říkal, že se cítí lépe. No - a já už taky. Nejsem tak unavená. Dříve jsem pila 2 x denně kafe. Ráno, abych se probudila a nakopla a odpoledne, abych vydržela do večera. Teď jsem už 3 dny kafe neměla a jsem naprosto v pohodě. Dříve bych bez kafe nebyla… Nic jiného, než ty náplasti, jsem přitom brát nezačala, žádné vitamíny apod. Takže to přičítám jejich účinku.

 
05.01.2015 14:55 Uživatel: Tonda H
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den,

už nějaký čas uvažuji o koupi detoxikačních náplastí.

Vzhledem k široké škále výrobců a ceně náplastí, bych rád koupil něco co už má někdo vyzkoušeno a stojí si za tím, že mu pomohly.

Mohu se Vás diskutujících prosím zeptat jaké náplasti konkrétně používate popř. jste používali.

Pokud bude odkaz přímo na web, bylo by to super.

Děkuji mnohokrát za odpověďi a přeji hezký den.

 
06.01.2015 15:34 Uživatel: RomanaT
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Ahoj, já používám náplasti za 19kč KiOKI, zatím jen týden takže nemohu nijak moc soudit. Jen moje zkušenosti: cítím brnění na ploskách a lépe se mi spí. Teď po týdnu se cítím méně unavená. Barva zatím stále skoro černá. Více mohu říct a ž po delší době. R

 
13.01.2015 07:41 Uživatel: Mirka
Věk:  37
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den, Tondo, já a moje 15ti letá dcera používáme BioMagic - věřte mi, nebo ne… my v jejich účinek věříme. Důkaz? Máme : moje dcera nemá vůbec chuť na sladké a to byla skoro závislá na čokoládě, vydrží se víc učit a já? Přestala jsem pít kávu a obejdu se také bez sladkého. Používáme jen na jednu nohu, střídáme a máme dohromady již druhé balení. Obě se cítíme lépe: takže za nás : Ano

 
16.02.2015 10:29 Uživatel: habibi
Věk:  39
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Koupila jsem to manželovi. Užívá to 3 týdny. Cítí se lépe a lépe spí. Náplasti jsou stále stejně tmavé. Tak nevím. Cítím z toho jen višňák. Má to na 30 dní, tak uvidíme. alt

 
01.02.2015 09:07 Uživatel: fanda
Věk:  53
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

také jsem spokojený - po týdenním používání jsem začal mít opět chuť na cigára i doutníčky, už zase piju kavičky, protože mi chutnaj. A hlavně - přestal jsem mít chuť na práci a úplně se bez ní obejdu!!

Nebo taky kecám?

 
18.02.2015 10:53 Uživatel: Martin Š
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Také já jsem vyzkoušel náplasti. napřed ty dražší, smrděly pak jako spálený uzený. a pak ty levnější… po višňáku, těžko říct pociťuji změnu k lepšímu, buďto to nějak funguje, nebo jsem si zlepšení stavu, pocit úlevy prostě vsugeroval. Oblepil jsem chodidla celé rodině, zčernalo to všem. ale i devítileté dceři a čtyřletým vnučkám. asi mají svá tělíčka za život sakra přeplněné toxickýma látkama. no je toho všude plno.

 
24.02.2015 22:34 Uživatel: Alis
Věk:  60
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Náplasti jsou z tmavého materiálu, zčernají vždy. I když na ně kápnete čistou vodu. Myslím, že je to zas podfuk. Ale když je mám, už je vyplácám na má jedovatá chodidla.

 
24.09.2015 17:17 Uživatel: vivi
Věk:  40
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den, vím ře jste příspěvek psal už v únoru, no já si náplasti koupila až včera a četla leták k nim, a všimla jsem si varování, že malým dětem se nesmí náplasti lepit. Proto mě to nakoplo Vám napsat toto sdělení.  

 
14.07.2015 15:21 Uživatel: kamca
Věk:  25

Město:Praha

Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Dobrý den, tady je o detoxikačních náplastech dobrý povídání   http://www.Xxxxxxxxx

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

 
14.07.2015 15:27 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Ano, je to povídání o tom, jak právě tyto náplasti jsou léčivé a zrovna tam na nás čeká nákupní košík 

 
18.04.2017 10:06 Uživatel: Luki
Věk:  29

Město:praha

Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

ahoj, na nasem blogu jsme se na naplasti podivali bliz. co jsme zjistili? jsou to penize vyhozene do kanalu!! nema to ucinek, navic to pachne /to aby to vypadalo  , ze to z tela neco vytahlo/. vytahlo  to ale pouze penize. ctete sami --- http://www.detoxikujeme.cz/detoxikacni-naplasti/

 
26.11.2017 00:07 Uživatel: EvkaSta
Věk:  24
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Text uživatele: 

Tady je skvělý rozbor a vysvětlení, proč detoxikační náplasti fungují či nefungují http://pedimanie.cz/detoxikacni-naplasti-na-nohy/

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, diskuze, reference, recenze, názory
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
Vztah po smrti 8 456x
Není přílišná ochrana před koronavirem kontraproduktivní pro běžný život ve společnosti jiných virů a bakterií? 7 660x
Opožděná menstruace ve 14 letech - diskuze, rady 4 607x
Rychlé přibírání na váze, může za to štítná žláza? 3 594x
Anestetikum u zubaře a pak mravenčení v ruce 1 475x
skolioza a problémy s ní 4 484x
Vitamin D jak doplnit? 6 855x
Neexistuje řešení 3 610x
Zkušenosti s obtěžujícím elektronickým a jiným zářením 2 611x
Bolest na pravé straně břicha 2 641x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny