Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze

29.10.2011 15:12
Uživatel: Dája
Věk:  62
Odpovědí na téma: 14
Text: 

Máte někdo zkušenosti s používáním detoxikačních náplastí?

Pomáhají nebo je to zase nějaká bublina a vyhozené peníze?

Díky za názor a zkušenosti.

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 7990x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Detoxikační náplasti - zkušenosti, názory, reference
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
29.10.2011 16:54 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Jak by mohla nějaká náplast detoxikovat organismus? Zdravý selský rozum přece říká, že škodlivé látky se z organismu musí vyplavit...nějaká náplast to přece z těla nemůže vysát, či jak se to vůbec myslí?

 
29.10.2011 17:19 Uživatel: veverka
Věk:  32
1428004638_novinkaveverka.jpg
2000-3000
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Zdravý selský rozum mi tohle taky říká, ale na druhou stranu například existujer antikoncepce ve formě náplasti, a tak si říkám, že skrze ty náplasti asi jde určitých věcí docílit...

 
29.10.2011 17:22 Uživatel: Barča
1564813088_lvice.jpg
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Veveruš, antikoncepce je dodávána do těla, to ano....to samozřejmě náplast zvládne, protože tělo absorbuje z náplasti. Ale naopak? To by snad musela být celá zamotaná a ještě by to nestačilo.

 
10.02.2016 11:32 Uživatel: S.Jezbera
Věk:  37
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Na českém internetu jsem v dohledné době nenašel informace o chemickém rozboru náplastí. Napsal jsem proto před chvilkou do dTestu, jestli by mohli zařadit tyto výrobky do testování v laboratoři. Tak uvidíme. Pokud hledáte v angličtině na google např. chemical analysis detox patch, dá se narazait na různé články, kde třeba na devicewatch.org/reports/kinoki. shtml píše o tom, že byly prováděny testy, které zjistily, že obsah těžkých kovů byl stejný po aplikaci, jako jako u čistých náplastí, že se zbarví i po aplikaci samotné destilované vody na náplast, že žádný výrobce nepodložil funkčnost výrobku relevantními vědeckými studiemi. Na druhou stranu - pokud při testu v náplastech nebyly po aplikaci nalezeny žádné toxiny z těla, by to mohlo vypovídat o tom, že test nebyl dostatečně důkladný, nebo byl dokonce tendenční. Podle selského rozumu, pokud mám na povrchu kůže bakterie či toxiny, musejí se některé z nich přece jen při kontaktu dostat do náplasti, byť malém množství. Toto množství by nemělo nějaký významný detoxikační vliv, jaký je mu přikládán kvůli tmavému zbarvení - to má spíše placebo efekt, který také významně ovlivňuje pochody v těle a myslím, že i takto lze přimět organismus k detoxikaci. Synergií myšlenkových pochodů mozek produkuje chemické látky, které ovlivňují procesy v těle, kterým může být i detoxikace.

 
29.10.2011 17:49 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Vrr ... pořád nějaké nové termíny a v pozadí jsou lidi, kteří chtěj na tom vydělat. PROČ náplasti? Šmarja, když člověk žije zdravě (ovoce, zelenina, luštěniny, olivový olej, kuře, ryby, semínka ad. pestrá strava, dostatek tekutin, dostatek pohybu, dle možností zdravej vzduch), tak nepotřebuje žádné náplasti na detoxikaci.

Na medicíně jsme se navíc nikdy neučili, že by existovaly látky, které "vytáhnou" toxiny, učili jsme se jen o antioxidantech (likvidují volné radikály, kvůli kterým lidé stárnou) a ty jsou v ovoci, zelenině a nebo multivitamínové tabletě (za 2 Kč/ks!). 

Takže zase podfuk jak hora, zase vytahaný prachy z kapes lidí.

Nebrat, nekupovat, odmítnout, zavrhnout.

To samý věci na odkyselení organismu. Další reklamní blbost (pH krve si tělo samo řeší a nenechá si do něho kecat).

Howg jak říká Indiánka laugh

 
07.02.2015 13:35 Uživatel: jojka
Věk:  25
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Jen chci reagovat na to překyseení. Nejedná se o problém překyselení krve. To by na medině mohli vědět. pH krve je slučitelné se životem v rozhraní 7,36 - 7,44. jenže když budeme dělat věci a jíst jídla, který překyselují náš organismus, tak se v našem těle jako pokždé aktivuje tzv. pufrovací systém, kterej zabezpečí aby nedošlo ke kyselému pH krve, ale na úkor toho, že pufr bude odkyselovat krev, se začnou překyselovat ostatní tekutiny a tkáně, protože tam už nám to v úvozovkách neohrozí život. ale zdravými nás to taky neudělá. O překyselení organismu existuje velká spousta článků. Doporučuji vyhledat a přečíst. Nejjednodušší způsob jak zjistit jestli je naše tělo překyselené je ráno počůrat lakmusový papírek. Sama se v poslední době snažím o odkyselení. Jsem méně navená, celkově mám mnohem více energie.

 
28.01.2012 23:10 Uživatel: Prrrrrr
Věk:  22

Město:Ostrava

Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Zdravím, z vlastních zkušeností musím účinnost náplaastí potvrdit.. Všechna pozitiva onich napsaná jsou pravda! Taky jsem tomu nevěřil, smál jsem tomu a kroutil hlavou nad tím co dneska lidí nevymslí a jak blbí sou ti lidi že jim nato skočí... Ale ejhle, první noc po použití náplasti jsem se  ráno probudil odpočatý, svěží a s chutí do života!! TO TO SE MI JINAČ STÁVALO TAK JEDNOU DO ROKA... Tehdy jsem si uvědomil že moje znečištění organismu už je na tak kritické úrovni že se začínají projevovat vážné problémy snad zevšech směrů tlak srdce mozek psychika prostě vše... No a po delší době používání náplastí jsem z těla dostal velkou část škodlivých látek tím sem si jist!! Cítím se neskutečně lépe než před použitím náplastí, ráno se budím vyspaný a odpočatý toto bylo promě něco vzácného! Byl jsem zvyklý budit se z nočních můr několikrát za noc a probouzet se skoro zíváním. Dále moje phyblivost se značně zvětšila jsem ohebnější pružnější a uvolněnější, taktéž na psychiku to má účinek takový že se cítíte dobře máte dobrou náladu a jste klidní. Dále co bych bral jako důkaz funkčnosti je to že jeto močopudné a zcela jistě to účinkuje zato bych dal ruku doohně žeto nebyl pocit žeto bylo jasné působení tajak píšou, ale pozor já měl náplasti Vestige Gold Značkové a jsou i 3x levnější neznačkové a ty prý nemají tak jemné častečky jako ty kvalitní. No toje tak vše cobych knim dodal jen možna kdybyste měli někdo zájem tak vám můžu právě Zlaté náplasti Vestige Gold (které mají dost kladných ohlasů) prodat za okolností vždy nižších než konkurence smile Stačí napsat mail na Haluzakfes@seznam.cz

 
29.07.2012 08:30 Uživatel: Velíňák
Věk:  61

Město:Praha

Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Pěkný reklamní žvást. Tyto náplasti, prášky na hubnutí, masti na zvětšení prsou či penisu, předvolební sliby jsou podvod, ostatně jako skoro vše v tomto státě.

 
29.07.2012 09:19 Uživatel: Trinity
1429307679_carrie-ann-mos-as-trinity-in-the-matrix-reloaded.jpg
1000-2000
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

... je to nesmysl a vyhozené peníze, jak tomu může někdo věřit nechápu...

 
16.12.2012 13:11 Uživatel: Puntikatá
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Ja nevím co si o tom tady mám mylset... Lidé co to nezkusili, říkají, že je to žvást a ti co to zkusili a chtějí je kladně ohodnotit prý vedou jen reklamní kecy. Dneska jsem je poprvé použila a vzhledem k tomu, že minulý týden byl pro mě hektický, čekala jsem že budu spát celý víkend. A ejhle s náplastí jsem byla už v 7 vzhůru a vyspanná jako miminko. Navíc to docela dost podporuje cirkulaci krve, takže jsem se prodila s krasne telýma nehoma. To je asi všechno co pozoruju po jedné aplikaci... nevím jaký detoxikační účinek to má ale krásně se vyspíte happy a asi to bude lepší než prášky na spaní

 
16.12.2012 13:53 Uživatel: megera
Věk:  50
sim1.jpg
1000-2000
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

jediná cesta je to odzkoušet... ostatně posílají vzorky zdarma, pokud jsem četla reklamu pozorně happy

 

 
20.11.2013 12:26 Uživatel: Dvořákova
Věk:  40

Město:Brno

Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Byla jsem taky skeptik. až u náplastí xxxx, které mě přesvědčili svoji účinností. stále využívám a stále spokojená. Samozřejmě se musim hybat, zdravěji se stravovat atd…ale pokud mám problem- reším i cestou náplasti. lepím bud na plosky nohou- pokud je mAM UNAVENÉ, NEBO KDYŽ MĚ BOLÍ SVAL, ČI BEDRA- SROVNÁM SE A NALEPÍM NA DOTYČNÉ MÍSTO NÁPLAST. Tyto náplasti nic nevytahují! svým složením aktivují cirkulaci krve v těle a tím aktivují lymfatický systém! a tak se přirozeně zbavuji nežádoucího a pokud mě něco bolí- v daném místě se to prokrví a úleva přichazí velmi rychle. vřele doporučuji…nenej na bolavé svaly ale i jako podporu metabolismu, lymfy atd.

vice na WWWxxxxxxxxxx. cz

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.

L. Dvořáková

 
06.08.2014 14:25 Uživatel: Pepa
Věk:  60
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Po měsíci nalepování značkových Vestige Gold vůbec žádné známky nějakého pookřátí. Jediným výsledkem bylo, že mě začaly praskat paty až do krve. Nevím, jestli to bylo způsobeno náplastmi, ale nikdy předtím v životě mě to nepotkalo. Jak říkám zlepšení vůbec!!! žádné. Za sebe - nedoporučuji.

Pepa Kubíček

 
14.11.2014 21:26 Uživatel: Trautnberk
Věk:  17
Téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Text uživatele: 

Kdyby jste tušili, tělo odvádí škodlivé látky v potu popřípadě v podobě exkrementu. To hlavní co tu chci říct, dýcháme celým tělem (pokožkou) a když pokožka nemúže dýchat, co se děje, potíme se tím odvádíme z těla škodlivé látky. Nevím co na tom nechápete, múže to být racionální řešení ačkoli pocení je mnohem lepší.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Detoxikační náplasti - zkušenosti, recenze, reference, názory, diskuze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Ochrana proti spamu

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
Vitamin D jak doplnit? 6 361x
Neexistuje řešení 3 264x
Zkušenosti s obtěžujícím elektronickým a jiným zářením 2 267x
Bolest na pravé straně břicha 2 298x
Přítel má fimózu a já neustále záněty 8 683x
Za jak dlouho po píchnutí ucha (nastřelení) můžu mít další píchnutí? 2 550x
Bolest hlavy při potátápění do hloubky 4 metry - příčina 4 578x
Nestabilita při chůzi a tah - příčina, léčba, vyšetření 2 1475x
Neurologie - škubnutí sebou a zaražení, co je příčinou a jaká je léčba? 5 995x
Kolik stojí kovová rovnátka - cena, ceník, samoplátce 1 975x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Statistiky

Nové odpovědi dnes: 0
Nová témata dnes: 0
Dneska bylo odpovězeno na: 0 témat
Počet témat celkem: 15873
Počet odpovědí celkem: 172096
Počet registrovaných: 4795 uživatelů
Nejčtenější za 7 dní: dlouhodobý problém
Nejkomentovanější za 7 dní: dlouhodobý problém
Nejvíce navrhované na smazání

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny