Téma: Krabičková dieta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze

29.09.2011 10:50
Uživatel: Lili
500-1000
Odpovědí na téma: 36
Text: 

Máte někdo zkušenosti s krabičkovými dietami. Ono to nemusí být vždy jen hubnutí. jak mi to dnes dali do schránky, je to na různý počet kalorií. Ale zdá se mi to dost drahé. Na druhou stranu by to na určitou dobu, kdy má člověk plno jiných starostí nemuselo být marné se nestarat, je tak?

To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 9656x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: Krabičková dieta - zkušenosti, názory, diskuze
Váš e-mail: 
Toto téma je uzamčené administrátorem a proto není možné vkládat komentáře.
Pokud chcete, můžete vložit nové téma zde.

Reakce čtenářů

 
29.09.2011 11:05 Uživatel: Genevieva
Věk:  26

Město:Střední Čechy

srdíčko.jpg
100-500
Téma: Krabičková dieta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

No, já nevím, chce to vyzkoušet... Ale jídla jsou paušání pro všechny, nikdo se s váma o tom před tím neporadil, žádný odborník vás neviděl, tak nevím, jak dalece může vědět, že zrovna vám to prospějě...Navíc těžko říct, jestli vám jídlo bude chutnat...
Ale vlastně bych vůbec neměla odpovídat, jsem v tomhle směru úplně mimo, v životě jsem žádnou dietu neržela:D 

 
29.09.2011 18:45 Uživatel: Pan Sova
Věk:  72
Sova.jpg
2000-3000
Téma: Krabičková dieta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Vážená paní Lili!

Prostudoval jsem si odkaz na „krabičkovou dietu“ na www.dieta-zlin.cz a příklad jídelníčku.

Vřele doporučuji tuto dietu každému, který neví co s penězi, aby za své peníze zjistil, že tudy cesta nevede. Je to stejný princip jako všechny zázračné preparáty slibující za peníze efekt, který se dostaví bez vlastní námahy a hlavně bez vlastní vůle a bez nutnosti se pohybovat a něco na sobě nebo v sobě změnit. Jenže takto to opravdu nefunguje. Jediná výhoda této diety, kterou vidím je, že zavede pořádek a pravidelnost do stravování. Není ale důležité jenom kdy se jí a jaká kalorická hodnota, ale také co jíme a v jakém pořadí v průběhu jednoho jídla. To je ale na delší povídání.

Naší největší povinností by denně měla být starost o vlastní zdraví, o správnou životosprávu a správné myšlení. Když nás dosavadní životní styl dovede k obezitě a „civilizačním nemocem“, budeme svým nejbližším málo platní, nebo dokonce na obtíž. Trochu se v této problematice vyznám.

Doporučuji opravdu vřele každému, kdo chce zůstat dlouho vitální a umřít úplně zdravý nejdříve tak ve 120 až 140 letech, aby si dobře prostudoval knihu: Norbiho tajemství od Norbi Titok.

Propána, není toto doporučení reklama? Ujišťuji všechny podezřívavé, že knižní obchod opravdu nevlastním. Snažím se propagovat pouze a jenom zdravý rozum. Pan Sova

 
29.09.2011 22:12 Uživatel: sorbonos
Věk:  38

Město:Ocelové srdce

Maffy 2.png
4000-5000
Téma: Krabičková dieta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ježiši, umřít zdravý ve 120 letech? To se bude hodit našim politikům, do důchodu půjdu ve 103 letech. Skvělé ...

 
29.09.2011 22:37 Uživatel: Pluto
1482619599_pluto13.gif
7000-8000
Téma: Krabičková dieta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak to beru. V zdraví se dožít 100 a více, mně fascinuje. Také to mám v plánu. Na světě je tak velice krásně.

 
29.09.2011 23:05 Uživatel: Genevieva
Věk:  26

Město:Střední Čechy

srdíčko.jpg
100-500
Téma: Krabičková dieta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Život je jako hra, nezáleží na tom, jak je dlouhá, ale jak se hraje. smile

 
29.09.2011 21:29 Uživatel: Lili
500-1000
Téma: Krabičková dieta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

No, mě spíše šlo o to, že i když člověk chce zdravě, tak se prostě mnohdy dostává do časové tísně, že nemá čas si všechno tolik promýšlet a chystat, že se tu prostě nabízí jakási služba. Zajímalo mne jestli s tím někdo má zkušenost, co se týká ceny, kvality, čerstvosti, ... srovnání s podobnou službou v jiném městě a tak. Jinak jak píšu není to jen pro dietu, je to i pro jinak zdravé stravování.

 
30.09.2011 08:28 Uživatel: gara2
Téma: Krabičková dieta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Jidlo z krabicek - opet velka moda a trik jak tahat z lidi penize. Je to velky byznys, proto se nedivte tem zastupum nasich lokalnich "celebrit", jejichz uzasne pokroky v hubnuti plni pravidelne stranky novin.
Pokud nejste celebrita (a nedostanete tak zminene krabicky zdarma v ramci reklamy), tak si pripravte kazdy mesic velmi slusne penize, protoze tato "sranda" vazne neco stoji. Vyhodou vsak je, ze uz si  pak nebudete kupovat zadne pamlsky a kaloricke prohresky bokem, protoze vam na to jednoduse nezustanou penize.

To, ze po aplikaci krabickoveho stravovani nastane ubytek vahy, je jasna vec. Je to pusobeno tim, ze si to aplikuji vestinou lide, kteri na jakoukoliv kvalitni zivotospravu do te doby naprosto kaslali (nebo proste nemeli cas a chut se tim zabyvat) - jenze v tom vezi i hlavni problem - tito lide dostanou krabicku a vic neresi, takze jejich povedomi o kvalitnim stravovani a zivotosprave zustava na bodu nula a pokud se nechteji nechat krabickovou lobby dojit az do konce svych dni, tak driv nebo pozdeji s krabickami prestanou a nastane co? No ano, velmi oblibeny a znamy JOJO-efekt!

Takze kdyz pominu negativa v podobe financni narocnosti (pro "necelebrity"), nutnosti byt na danem miste v dany cas pri prebirani krabicek, naproste neprinosnosti pro povedomi o zdrave strave a zivotosprave, pripadne neindividualnosti jednotlivych stravovacich planu (neplati samozrejme pro vsechny firmy) atd. atd., tak mi z toho vychazi pouze neprakticka modni zalezitost, ktera rychle prisla a stejne tak rychle odejde (az to lide prokouknou, nebo jim dojdou penize).

Pokud to nekdo se svym zdravim mysli skutecne vazne, tak nepotrebuje kouzelne krabicky, drahe konzultace s "poradci" v oblasti vyzivy ci magicke pilulky a koktejly, ale potrebuje si sednout nad odbornou literaturou a nastudovat si, co to vlastne zdrava zivotozprava je a hlavne se podle toho pak ridit. Neni to tak pohodlne a rychle, jak slibuji vyse uvedene tahaky na penize, ale jako jedine to dlouhodobe funguje a kdyz jste rozumni, tak to prospeje nejen vasemu zdravi, ale i penezence.

 
01.10.2011 10:59 Uživatel: Indiánka
Téma: Krabičková dieta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

 Hezké téma Lili.

 Já myslím, že jíst se má všechno, ale s mírou. smile. Kdo třeba není mobilní, nebo se momentálně nachází ve stavu, kdy opravdu nemá čas chystat a vařit- budiž. Nicméně pokud bych se měla rozmyslet, zda si objednat tuto službu. Mrkla jsem na jejich nabídku. Hned v úvodu mi praštil do očí název DIETNÍ jídlo a nabídka v menu, kde se často vyskytuje VEPŘOVÉ maso. Nejsem si jista, zda vepřové je dietní, kdybych to měla brát dle toho, co tak preferují,a to je tedy dietní strava. Dále píší, že dopravné je zdarma. Vzhledem k ceně- 190kč denního meny bez polévky bych to viděla jako klamavou reklamu....Mrkající

Hezký den a dobrou chuť- dnes vařím pečené krůtí, domácí knedlík, zelíčko. Vepřové nám moc nechutná, zapáchá.

 
01.10.2011 11:56 Uživatel: Indiánka
Téma: Krabičková dieta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

 Lili, nebo se zeptej Zdeňka Polreicha. smile To je člověk od rány, co na srdci, to na jazyku a piš si, že ten ti to teda ohodnotí jak se patří... Smějící se

 
12.04.2012 09:10 Uživatel: Inča
Věk:  43
Téma: Krabičková dieta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

no nevím nevím když se podívám na jeho tělesnou konstrukci jestli on je zrovna odborník na zdravou výživu happy  na vaření dobrůtek určitě ano.

 
02.10.2011 11:58 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Krabičková dieta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Na jednu stranu investujete čas do toho, abyste vydělala peníze, na druhou stranu je dáte nějaké firmě zcela zbytečně za to, co byste si sama mohla udělat. Nějak nechápu smile Asi máte hodně peněz na rozhazování. wink Si udělejte kruci krabičky sama a necpěte peníze do chřánu jiným, ne? Pohodový A radši si kupte něco hezkého, co Vás potěší ...

 
24.11.2011 20:08 Uživatel: M.A99
Věk:  43
Téma: Krabičková dieta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Právě že na toto není čas si to chystat a když to někdo udělá za tebe...a ještě je to dobrý??

 
02.10.2011 14:46 Uživatel: Lili
500-1000
Téma: Krabičková dieta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Smějící seUsmívající seRozhodující seMlčící ...........................

 
24.11.2011 20:05 Uživatel: M.A99
Věk:  43
Téma: Krabičková dieta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Vyzkoušela jsem ffmenu a kila jdou "hurá" dolů.Docela i dobrá cena 230Kč s dovozem a jídlo chutné.

 
12.04.2012 09:15 Uživatel: Inča
Téma: Krabičková dieta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

mám to stejně. taky mi to chutná a kila jdou dolů ale je fakt že já mám zatím cenu ze slevomatu za 140 kč a nevím zda budu ochotná dát 290 kč ale chutné, pohodlné, a fungující to opravdu je finance jsou jediné negativum.

 
13.04.2012 10:21 Uživatel: Wolfg
Obraz019.jpg
500-1000
Téma: Krabičková dieta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

 

Ani bych nehlesl, kdybych nespolupracoval s firmou, co patlá pokrmy do krabiček. Ano, je řada firem, které bez jakékoli dietní erudice cosi vloží do škatule a ty hlupáku plať. Moji známou firmu vedou dvě dietní sestry a jejich základ je dobrý kuchař. Pomineme shozená kila, tato dieta funguje, ale hlavní je, že dostanete lepší stravovací návyk. Jíte častěji, dostatečné porce bez přemíry tuků a cukrů. Můj kamarád má 135 kg. Tedy měl. Vysoký cukr v krvi, tlak 220, cholesterol dobrý do rakve. Chodí pravidelně na krevní testy. Po třech týdnech užívání krabičkové diety zmizela jeho rozežranost. Všechny vysoké obsahy škodlivin v těle se snížily, až lékař pojal podezření, že v laborce spletli krevní vzorek. Dieta stála 8000/měsíc, což je pro něj pakatel, ale nevydržel. Začal jíst jako dřív a všechno špatně. Přikláním se k názoru, že ceny (až 15000) jsou neadekvátní, ale když je někdo ochoten...

 
13.04.2012 11:03 Uživatel: Pavla
Věk:  66
pavla.gif
4000-5000
Téma: Krabičková dieta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Lili, pokud chceš zhubnot, tak jez denně  80 Kj na kilo své váhy. Pokud vážíš 65 Kg, tak sníš potrviny v hodnotě 5200 kj. Tabulka - http://www.zeny.cz/magazin/hubnuti/kaloricke-tabulky-potravin.aspx

Za každé zhubnuté kilo, snížíš hodnotu v příjmu potravy o 80 kj.

 
28.05.2012 11:53 Uživatel: aaannn
Věk:  25
Téma: Krabičková dieta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

většina krabičkových diet nabízí různé programy, takže si můžete vybrat, kolik kJ denně jíst. já jsem vysoká, tak jím u DIETAVKRABIČCE. CZ jejich program Hubnu muž (7000kj) a hubnu tak akorát rychle. Ale mají i 5000 kJ, což je vhodné pro většinu žen.

 
27.06.2012 10:48 Uživatel: Jířa
Věk:  31

Město:Most

Téma: Krabičková dieta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda nemáte někdo zkušenosti s mosteckými Fitness food menu - chtěl bych u nich začít jíst, ale je to dost peněz, tak bych rád věděl předem co nejvíc.

Slyšel jsem, že jsou dobří, vozí to domů, ale někdo nějaké zkušenosti?

Děkuji

 
06.09.2012 19:08 Uživatel: Lucifer
Věk:  35

Město:Praha

Téma: Krabičková dieta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Zkoušela jsem mnoho diet, v tomto oboru, každá má své pro a proti. Většinou vše odpovídá ceně. Tedy poměr cena a kvalita. V Praze u mne vítězí dieta Slimbox,   vše bylo čerstvé a hlavně velmi chutné. Ještě je dobrý Nutricare, ale to je jiná cenová kategorie. Jinak jsou společnosti, které mne co do kvality jídla velmi zklamali. Používají jména slavných a je vidět, že je to jen reklama, protože nehubnou, jen o tom mluví.

 
10.09.2012 22:41 Uživatel: Rose11
Věk:  32
Téma: Krabičková dieta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak pokud se mám vyjádřit k dotazu krabičková dieta pak mohu doporučit jedině web krabickove-diety. VyberuSi. cz. Najdete zde vše co potřebujete. Informace, kompletní přehled poskytovatelů. Vyhledávání podle spousty kritérií a možnost porovnání. Nebýt tohohle webu, asi bych teď litovala, protože firma, kterou jsem si chtěla zvolit má naprosto podprůměrné služby než ta, kterou sem nakonec díky tomuhle skvělému srovnávači zvolila.  

 
11.09.2012 21:02 Uživatel: akát
Věk:  38
Téma: Krabičková dieta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já bych doporučovala ffirmu www.slimbox.eu, po konzultaci s jejich  dietolegem jsem pochopila, že cílem této firmy je Vás naučit se stravovat zdravě a dietně. Používají potraviny, které jste schopni si koupit v obchodě sami. Nevymýšlejí žádné speciality, ale ukážou Vám cestu jak jít dál.   Já už půl roku krabičky nejím, ale naučila jsem si kupovat ovoce, mléčné výrobky a taky to správně kombinovat. Opravdu velká spokojenost happy

 
04.10.2012 19:18 Uživatel: martakon
Věk:  42

Město:Praha

Téma: Krabičková dieta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ahoj, zkoušela jsem chutnoudietu, kterou najdeš na chutná dieta . Je tam i pár článků o potravinách, které byste měly jíst, abyste zhubli atd. Je teda jenom pro Prahu, aspoň zatím, ale do budoucna třeba bude i pro nějaké širší okolí. Každopádně krabičkových diet a výživových poradců je hodně, takže jenom si vybrat. mějte se  Marta

 
04.10.2012 19:56 Uživatel: Pluto
1482619599_pluto13.gif
7000-8000
Téma: Krabičková dieta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Krabičková dieta je hloupost. Tečka a tak dál. Škoda psaní. Stejně si nedáte poradiť a každý si udělá po svém. Jediné pozitivum je, že se naučíte pravidelně jíst.

 
04.10.2012 20:32 Uživatel: megera
Věk:  50
sim1.jpg
1000-2000
Téma: Krabičková dieta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Dobrá a zodpovědná firma má diety postavené na konzultacích s dietologem, cena je daň za pohodlí a musí uživit nejen váš pupík, ale i toho, kdo to vymyslel, kdo to připravuje a toho, kdo vám to dopraví? NIkdo nevytváří svou prací pouze hodnotu "ke spotřebě" u sebe sama, vždy je třeba vytvořit nadhodnotu... ano, není to pro každého, tak jako lze jezdit různými auty, chodit v různém oblečení či botech, tak se lze různě stravovat... Poradce pro kosmetiku, vizáž, oblečení to taky nebude dělat grátis a pokud s vámi půjde nakupovat hadry, nechá si ten čas i dopravu taky zaplatit happy

 

 
06.12.2012 14:45 Uživatel: Livie Honová
Věk:  35

Město:Olomouc

Téma: Krabičková dieta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Všechny vás zdravím, trpím po porodu docela velkou nadváhou tak jsem navstivila dietologa. Ten mi mimo jine poradil firmu www.dieta-krabicky.cz a nyni moje vaha jde krasne dolu. Ze zacatku jsem trochu bojovala s pravidelnosti a mojima chutema na cokoladu, . ale po tydnu jsem si zvykla a ted uz uplne bez problemu. uz se tesim az budu mit zpatky svou vahu a budu se citi zase dobre jako driv

 
07.12.2012 11:06 Uživatel: Pan Sova
Věk:  72
Sova.jpg
2000-3000
Téma: Krabičková dieta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

To má být reklama?

 
07.12.2012 11:35 Uživatel: megera
Věk:  50
sim1.jpg
1000-2000
Téma: Krabičková dieta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

dietolog obvykle spolupracuje s nějakou takovou firmou... nebo obráceně - tyhle firmy solupracují s dietology happy

 

 
06.12.2012 17:45 Uživatel: Racek
Věk:  27
1391276203_srdce021.gif
1000-2000
Téma: Krabičková dieta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Výhoda je, že se člověk naučí jíst pravidelně, ovšem nemám zrovna na krabičkové diety kladný názor, ovšem na jakkoukoliv dietu, protože si myslím, že není problém si to jídlo přichystat a ještě na tom ušetřit, když jsem koukala na cenu těch krabiček, tak se mně protočily panenky, za to bych tolik peněz nedala, když si to můžu připravit doma, o tom je právě dobrý pořad Jste to, co jíte.

Ještě dodám, že si myslím, že člověk může jíst všechno, ale nesmí se tím přecpávat.

Mamka má kolegyni, která chce zhubnout a tak si bere ty krabičky, shodila už tak 7kg, ovšem nevím až to pak přestane dodržovat, jak to tělo zareaguje, nebo jedině třeba, že by dodržovala krabičkovou dietu do konce života.

Toť můj názor

 
06.12.2012 21:20 Uživatel: megera
Věk:  50
sim1.jpg
1000-2000
Téma: Krabičková dieta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

krabičková dieta je přesně podle dietologa navážena a připravená. Pokud má majitelka kil dost trpělivosti a disciplíny, pak si to jistě dokáže připravit i sama a levněji, v té dietě se neplatí jen suroviny, ale práce, příprava, dovoz.... je to daň za čas, lenost, nedisciplínu... a to přece něco stojí...   Ostatně přežírání se, což je většinou příčina nadváhy (pomineme-li obezitu jako chorobu )  je kompenzace jiných problémů... takže upravit jíddlo a režim je určitě jedna z cest, ale na jejím začátku, aby byla úspěšná, je otřeba vyřešit PROČ se to děje, proč žereme jako bychom místo jídla jako způsobu jak oddálit smrt hladem jsme si chtěli převodit smrt puknutím....

 
07.12.2012 12:32 Uživatel: Pan Sova
Věk:  72
Sova.jpg
2000-3000
Téma: Krabičková dieta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Ach to hubnutí!

Vkládám vědomě totéž podruhé do druhého příbuzného přítématu.

Celý problém není problém, recept na nastolení tělesné rovnováhy a optimálního zdraví je jednoduchý, protože ho máme v hlavě.

Udržet si zdraví a optimální váhu je velmi jednoduché, chce to jen pár dní přemýšlet a změnit svoje zvyky, nebo spíše zlozvyky. Jenže v tom je vlastní problém, většina lidí s tím má potíže. Přitom správné stravování nestojí více než běžné naše návyky, myslím dokonce, že ještě méně. Podstata je nejenom v tom co jíme, ale i kdy to jíme, jak často a v jakém pořadí.

Další obrovský balvan pro lidi je pohyb. Přiměřený pohyb, bez pohybu není život, život je pohyb. Stačí chůze, plavání a počítá se i sex.

Ono je jednodušší, kdo má dost peněz, si kupovat krabičky, nebo drahé recepty, či drahé pilulky. Stojí to jen peníze a nemusí přitom zapínat mozek. Kdosi tady myslí za ně a nechá si to právem zaplatit. Vydělává vlastně na přirozené lidské lenosti myslet, nebo lépe řečeno, změnit své zvyky a dokonce se i hýbat.

Malér je v tom, že když si přestanou kupovat krabičky, pilulky a podobně nadváha a choroby se spolehlivě vrátí. Lidé neradi slyší, že beze změny, žádná změna nenastane. Do současného stavu tělesného zdraví se každý dostane dosavadním životním stylem. Změna životního stylu je podmínkou uzdravení a nastolení rovnováhy tělesné i tím nastolení trvalé optimální tělesné hmotnosti.

Mnoho lidí s vážnou tváří tvrdí, že nadváhu na nás sesílá někdo jiný, nebože je to důsledek porodů, nebo dokonce že je to dědičné, nebo že je to choroba, něco jako infekce, kterou někde chytneme. Dědičné jsou, ano, hlavně špatné stravovací návyky. A choroba je nadváha, ale proto, že si jí každý vypěstuje sám špatným stravováním, špatným životním stylem a hlavně špatným myšlením. To ale lidé nechtějí slyšet, radši vyvíjí ohromné duševní úsilí omlouvat svůj sebevražedný životní styl, a hledat důvody svých chorob mino sebe. Kdyby jen polovinu tohoto duševního úsilí lidé věnovali změnám svých návyků, ubylo by chorob a nadváhy, pojišťovny by nevěděli co s penězi, hrůza pomyslet, to by se také nelíbilo farmaceutickým společnostem.

Ta hrůza začíná u dětí, když jsem viděl, jak matka přinese tříletému dítěti večeři hamburger z Mc Donalda, a přihřála mu přitom krabicové mléko v mikrovlnce, nevěřil jsem vlastním očím. Jiná matka dává místo pořádné svačiny do školy bramborové smažené lupínky, další pak Tatranku a zároveň tvrdí, že děti jsou dnes ve škole přetěžovány a proto mají krevní tlak 180 na 120. Tyto děti budou ve 25 letech invalidní důchodci pro obezitu a kardiovaskulární choroby, nebo s cukrovkou a onemocněním kloubů.

Velmi žádám o zodpovědnost rodiče, aspoň nevražděte aspoň své vlastní děti.

alt

 
19.01.2013 14:52 Uživatel: kytička
Věk:  47
Téma: Krabičková dieta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Reklama smazána správcem webu. Prosím nevkládejte do webu reklamu, děkuji. Třetí varování.

 

 
19.02.2013 15:24 Uživatel: milenka58
Věk:  17

Město:ostrava

Téma: Krabičková dieta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Odkaz na reklamu (provizní systém) nesouvisící s tématem smazán správcem poradny.
Druhé varování: nevkládejte reklamu do webu, děkuji.

 
03.10.2014 12:38 Uživatel: Anderejka
Věk:  30

Město:Orlová

Téma: Krabičková dieta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Já nyní testuji ketogenní dietu a jde to relativně dobře, za 2 měsíce 3 kg dole. Krabičkovou dietu jsem zkoušela taky a šlo to také dobře, každopádně po půl roce jsem byla zase zpátky na své váze, krabičková se nedá držet dlouhodobě a dost leze do peněz. Každopádně tvořili jste si krabičky sami nebo jste využili nějakou firmu?  

 
16.12.2014 14:15 Uživatel: Racek
Věk:  27
1391276203_srdce021.gif
1000-2000
Téma: Krabičková dieta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

To tak bývá s každou dietou, že člověk opět přibere, co se nechat inspirovat pořadem jste to, co jíte? A na diety se vyprdnout…

 
17.02.2015 17:39 Uživatel: Luciusss
Věk:  28
Téma: Krabičková dieta - zkušenosti, názory, diskuze, reference, recenze
Text uživatele: 

Zdravím tady všechny lidičky…

Tak já za sebe můžu říct, že krabičkovou dietu využívám cca 8 týdnů… a jsem s ní víc než spokojená. Má vůle nebyla nikdy pevná a to jsem vyzkoušela hromadu diet, ale krabičková dieta mě nasměrovala stravovat se správně!!! Cítím se skvěle a plná elánu… alt … A co se týká jídla, tak krabička od Xxxxxxxxxxx   (kterou doporučuji) má i program, kde si můžete z výběru jídel, volit to na které máte chuť. A pro koho se zdá být drahá, tak vás, alespoň donutí ji dodržovat … alt

 

Nedovolená reklama ve webu, porušení pravidel webu - bod č. 1.
Kontaktní údaje by by mohly zvýhodňovat jednu firmu/poskytovatele služby proti jiným a z toho důvodu byly smazány správcem webu.
Děkujeme za pochopení.


10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
Vztah po smrti 8 456x
Není přílišná ochrana před koronavirem kontraproduktivní pro běžný život ve společnosti jiných virů a bakterií? 7 660x
Opožděná menstruace ve 14 letech - diskuze, rady 4 607x
Rychlé přibírání na váze, může za to štítná žláza? 3 594x
Anestetikum u zubaře a pak mravenčení v ruce 1 476x
skolioza a problémy s ní 4 484x
Vitamin D jak doplnit? 6 855x
Neexistuje řešení 3 610x
Zkušenosti s obtěžujícím elektronickým a jiným zářením 2 611x
Bolest na pravé straně břicha 2 641x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny