Téma: Ústní sprcha - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze

24.01.2015 22:02
Uživatel: Fran
Odpovědí na téma: 8
Text: 

Zdravim,

zubařka mi doporučila koupit si ústní sprchu, ale nikdy jsme ji doma neměli, tak vůbec nemám představu, jak to funguje a jestli se to vyplatí koupit.

Máte ji doma, používáte ji?

Kolik jste do toho investovali?   

Odpovědět
To se mi líbí    To se mi nelíbí   
Stránka otevřena 6477x  | 
Původní název příspěvku před úpravou administrátorem: zuby a ustni sprcha
Váš e-mail: 

Reakce čtenářů

 
24.01.2015 22:24 Uživatel: Veselka
Věk:  34
Sweete.gif
3000-4000
Téma: Ústní sprcha - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Funguje to jako ústní sprchaalt. Prostě užší proud vody stříká z aplikátoru, kterým si vyplachuješ mezizubní prostory.

Tím, že je to užší proud má voda i trošičku tlak a měla by vyplavit zbytky jídel aj.

 

Měla jsem jí, ale moc jsem jí nepoužívala. Je to doplněk k čištění zubů. Záleží na osobních preferencích, někomu to vyhovuje.

 

A budu za rypnu, ale nemůžu si pomoct…, investice je to co vydělává, vše ostatní je prostě jenom výdaj.

 
24.01.2015 22:44 Uživatel: Pluto
1482619599_pluto13.gif
7000-8000
Téma: Ústní sprcha - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Ústní sprcha? Tak to jsem ještě neslyšel. alt alt Jsem pes.  alt

 alt

 
25.01.2015 10:02 Uživatel: chevvi
Téma: Ústní sprcha - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Tak mi ji máme doma a já ji nepoužívám, ale rodiče ji zas používají docela pravidelně. A jak říká Veselka, je to doplněk, který použiješ potom, co si vyčistíš zuby. Myslím, že ji naši kupovali asi do tisícovky

 
25.01.2015 18:08 Uživatel: Fran
Téma: Ústní sprcha - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Máte pravdu, blbě jsem to specifikovala Chevvi, tak to koupili docela dobře, protože já jsem našla samé drahé a tolik se mi do toho investovat opravdu nechce…  

 
25.01.2015 19:03 Uživatel: parek
Věk:  34

Město:vesnice

parek.jpg
3000-4000
Téma: Ústní sprcha - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

my mame waterpik 100 a dobre, muzes tam nalit i ruzne nejake ty chemie na zuby, je tam vic nadstavcu, zalezi jak moc to budes pouzivat

 
25.01.2015 20:36 Uživatel: chevii
Téma: Ústní sprcha - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Taťka říkal, že objednával na Xxxxxxxxxx, je to značka Xxxxxxxxx, tak se podívejte a uvidíte alt

 
25.01.2015 21:04 Uživatel: Avatárek
Věk:  37

Město:Olomoucko

1368097599_avatar-smile.jpg
13000-14000
Administrátor
Téma: Ústní sprcha - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Tazatelka se ptá na zkušenosti, ne na eshop a výrobce. Prosím neuvádějte tyto informace, porušujete pravidlo webu č. 1 - nedovolená reklama.  

Název eshopu a výrobce ústní sprchy jsem odmazal. I podprůměrný návštěvník Internetu si dokáže tyto informace na Google najít.  

 
16.05.2015 10:08 Uživatel: Dita
Věk:  38
Téma: Ústní sprcha - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Text uživatele: 

Kupovala jsem si elektrický zubní kartáček a vybrala jsem si takový, aby měl ústní sprchu, nakonec ji vůbec nepoužívám. Proud vody je příliš slabý na to, aby něco vyčistil. Lepší je pročistit mezizubní prostory mezizubním kartáčkem.

Vaše odpověď

 
Reagujete na téma: Ústní sprcha - zkušenosti, diskuze, názory, reference, recenze
Jméno: Věk:  Pohlaví: 
Datum přidání:
V rámci uchování anonymity prosím neuvádějte skutečné jméno, napište přezdívku.
Bydlím ve městě (nepovinný údaj)
Prosím používejte háčky a čárky nad písmeny. Ostatním se bude Váš text lépe číst. Děkujeme :-)
Kliknutím na imgmanager.gif vložíte obrázek  Kliknutím na link.gif vložíte odkaz na web
Napište číslici šestnáct:

10 nejnovějších témat v kategorii:

Téma
Odpovědí Otevřeno Datum přidání
(Autor)
Vztah po smrti 8 481x
Není přílišná ochrana před koronavirem kontraproduktivní pro běžný život ve společnosti jiných virů a bakterií? 7 663x
Opožděná menstruace ve 14 letech - diskuze, rady 4 615x
Rychlé přibírání na váze, může za to štítná žláza? 3 600x
Anestetikum u zubaře a pak mravenčení v ruce 1 479x
skolioza a problémy s ní 4 487x
Vitamin D jak doplnit? 6 862x
Neexistuje řešení 3 613x
Zkušenosti s obtěžujícím elektronickým a jiným zářením 2 619x
Bolest na pravé straně břicha 2 649x
Zobrazit všechna témata v této kategorii

Hlavní nabídka

Statistiky

Jsme na Facebooku

MUDr. Zbyněk Mlčoch Alkoholik.cz Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty on-line.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny